Günaydın annecikler nasılsınız?
Benim gibi akşamları beli ağrıyan var mı?Böyle bıçak saplanır gibi bi ağrı Çok uzun sürmüyo ama insanın nefesini kesiyo..
olmaz mıııı kopacak gibi oluyor belim sonra ayağa kalkınca da pelviklerden yürüyemiyorum. gidip kestirsem kendimi de oğlumu kucaklasam diyorum bazen töbeeeeee
çok güzel iyi günlerde kullanırsın inş.. bende sipariş verim fiyatıda iyiymiş ama ben yarısı kadar da kargo vereceğim senin izin şimdi ne kadar keldı 2 kafta mı? he bir de 3 bebiş olnmuş kimin ki??
çok güzel iyi günlerde kullanırsın inş.. bende sipariş verim fiyatıda iyiymiş ama ben yarısı kadar da kargo vereceğim senin izin şimdi ne kadar keldı 2 kafta mı? he bir de 3 bebiş olnmuş kimin ki??
tşk ederim cnm pazarda falan bulursun belki ya da terlik satan dükkanlarda. önce bi bak istersen. benim haftaya cuma son zaten okullar da kapanıyor ama seminerlerde yokum en azından. aslında gelecek gücüm yok ama sonrası daha önemli oğluşumla ne kadar çok vakit geçirsem kar die düşünüyorum. 3. bebiş kimindi tam bilmiyorum unuttum şimdi :26:
sağol tatlım inş..ne var ne yok bakalım bu arada o bel ağrısı bndede mevcut maalesef.magnezyumla idare ediyorum artık ....cnm sen facede varmydın yaa..
Gunaydin milleet.uykusuzluktan gebermek üzereyim :-( dün misafirim vardi bütün gün ayakta yorulmama ragmen uyuyamadim yine.ayaklarim dahada beter yanmaya başladı :-(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın annecikler nasılsınız?
Benim gibi akşamları beli ağrıyan var mı?Böyle bıçak saplanır gibi bi ağrı Çok uzun sürmüyo ama insanın nefesini kesiyo..
ahh ahh olmaz mıı bide benim hamilelikten evvel başlamıştı dr gittim bel fıtığı felan dedi üstünede hamile kalınca takibini bırakmıştım şimdi artık ondan mı hamilelijkten mi yoksa rahat durmuyorum sürekli hareket halinde temizlik gezme işi felan derken ondan mı kaynaklanıyor ama sanki belimin orta yerinden biy şey sokup enine iki ye bölünüyor gibi oluyor ayaklarımı tam uzatamıyorum bazen ayrıca ayaklarım da şişmeye başladı sabahları kalkınca üstüne basınca da acıyor ellerimde uyuşuyor allam yaa halimiz fenaa
tşk ederim cnm pazarda falan bulursun belki ya da terlik satan dükkanlarda. önce bi bak istersen. benim haftaya cuma son zaten okullar da kapanıyor ama seminerlerde yokum en azından. aslında gelecek gücüm yok ama sonrası daha önemli oğluşumla ne kadar çok vakit geçirsem kar die düşünüyorum. 3. bebiş kimindi tam bilmiyorum unuttum şimdi :26:
sağol tatlım inş..ne var ne yok bakalım bu arada o bel ağrısı bndede mevcut maalesef.magnezyumla idare ediyorum artık ....cnm sen facede varmydın yaa..
ben bu aralar çok manyak oldum valla iyice ağırlaştım ve ayaklarım çok şişiyor 3 gündür sabah üzerine basamıyorum mide yanması el uyuşması gece horlaması he bir de bel ağrısı
Kızlar dün akşamdan beri belim sanki adetim olacakmış gibi ağrıyor. Ayaklarıma da dökülüyor ağrısı. Ya doğum sancısı olabilir mi ki acaba :26: O kadar merak ediyorumki aramızda doğuranlar başlayınca. Yani bu ağrı normal bel ağrılarımdan farklı. Tecrübeli anneler bir yardım lütfen :18:
ben bu aralar çok manyak oldum valla iyice ağırlaştım ve ayaklarım çok şişiyor 3 gündür sabah üzerine basamıyorum mide yanması el uyuşması gece horlaması he bir de bel ağrısı
al benden de o kadar hepsinden ben de çekiyorum sabah gözler balon ayaklar balon göbek balkon yataktan yarım saat kalkamıyorum kasık bel ağrısından. böyle gidersem 20 günü bekleyemeyeceğim sanırımmm
guzel oluyim istemistim ya dolapta hala olan elbiselerim wardi 2tane onlara guwenmistim ama acaip duruyo ustmde yakismiyo pantln daha hos durur napim yapck bise yok kardesinin nisanida hayirli olsun
guzel oluyim istemistim ya dolapta hala olan elbiselerim wardi 2tane onlara guwenmistim ama acaip duruyo ustmde yakismiyo pantln daha hos durur napim yapck bise yok kardesinin nisanida hayirli olsun
saol cnm ben de pantolon tunik giydim hamile kıyafetlerim işte. fazla giymemiştim sırf nişanda giyerim diye. zaten şurda ne kaldı doğuma yenisini almaya da gerek yok napalım
temizlik isini nasil yapysnz ben hala jilet sanirim dogumada jiletle alip gtcem haftalik kontrole gittiqim icin agdalik uzatamiyrm korkuyorum sanci cikar yatirir ters bi durum olur pis pis nasil aciyim mecbur jiletle temizliyip gdiyrm ama hic yapmak istemiyrm(