2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Aynen canım ya bu çatlaklar da geçmiyormuş beyazlaşıyomuş sadece, sporla falan sıkılaşşak kaybolmaz mı acaba?Hala geçer diye umut etmek istiyorum da :)
Aman canım dikkat et kendine bazen ben de kötü hissediyorum kendimi bin türlü şey geliyo aklıma hamileliğin korkusu hiç bitmiyomuş ya şimdi de hareketleri sıkı takipteyim bazen biraz hissetmez gibi olunca eşimle başlıyoruz karnımı sıkıştırmaya sağdan soldan dürtüyoruz çocuğu bi rahat yok diyodur içerde heralde :) hamilelik takvimini göremiyorum canım sen şu an kaçıncı haftadasin bdt ne zaman?

Walla bende sanki çanta hazırlasam doğuma gidecekmişim gibi geliyor, o inançla hazırlamaya elim gitmiyor :)) Bi yazsanız tam olarak ne koymamız gerekiyor ?

ben biraz abarttım kim ne dediyse hepsini koydum 2 valiz oldu aklıma gelenleri yazayım
kendi çantam: sabahlıklı pijama takımı, uzun gecelik, onlara uygun şal ve tülbentler-çoraplar, patik, hırka, şal, çıkış kıyafeti, göğüs pedi, göğüs ucu kremi, nevresim takımı,el ve yüz havlusu, terlik, çabuk çorba, bardak çatal tabak, tuz, şeker, hazır türk kahvesi(spinalde baş ağrısına ii geliyormus), pipet, jilet, sabun, makyaj malz, diş fırçası-macunu, peçete, tuv kağıdı, hasta bezi, yatak koruyucu, külot, emzirme atlet ve sütyenleri, hurma, zemzem suyu, humana çay, ıslak mendil, kirli torbası

oğluşumun çantası: 10lu ve 5li hastane çıkışları, bir tane basit hast çıkışı, yedek çıtçıtlı badi, tulum, penye yelek, çorap, patik, önlük, patikli alt pijama, bir tane pijama takımı, yüz örtüsü, emzik ve kılıfı, biberon, aptamil1 mama(sezeryan olacağı için her ihtimale karşı), bir paket yenidoğan prima, 2 paket ıslak mendil, bikaç tane dalin alt açma, penye ve pazen örtüler, bir tane de alt açma ve örtü seti vardı onu da koydum çıkışta taşıma sepetine direk koyamıyormuşsın bebeği alt açmayı onun içine koyucakmışız

aklıma gelenler bunlar eksik var mı bilmiyorum

Kiiiz seni evi goturuyon hastaneye orda kalmaya niyetin mi var ))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yapta rahat rahat otur ben temizledim ustumdn yuk kalkti sanki:) bende yarin kontrle gdicem

aksam nisana gdicemya kocisin pantlnu utulencek daha yemek bari hazir olsun dedim kiz soliyimde herkez hamileya olurmuki

kocamin pantlnu utulencek kumas bide onuda utulesem rahat edicem aksama dgru artik oda

Bi camasirlik camasir astim hepside utulenecek kocisin pantolon ve gomlekleri ve yarina hazir olmak zorunda offf nasil yapacam bakalim :-(

walla fazlası var güzelim eksik olur mu hiç? :))

hastanede 1 hafta kalcakmış gibi hazırlanmışsın canım

hastaneden çıkarken kullanmak için kıyafet bu kez koymucam, ilkinde koydum gecelik ve sabahlıkla çıkıverdim hastaneden gerek kalmadı bile

çorba, tuz, şeker, nevresim takımı, yatak koruyucu niye?

tam tarif edemiyorum cnm ama kasıktaki bi yapı işte benim hep sol taraf ağrıyor nedense. normal doğum istiyordum ama artık öyle diyorum ben de napim oğluşum için herşeye katlanırım yaşasın sezeryan

iyi oldugun yazdiqin bnde not ediyim bebisin hazirda cnta benimki hazir dgl ebruya cok guldumya ewi goturuyn dmisya:)

doğum yapacağım hastane evime 1,5 saat uzakta cnm o yüzden abarttım biraz da. çabuk çorba çok iyi oluyormuş sıcak sıcak. doğumdan sonra üşüyormuşsun. şeker yemek sütün çabuk gelmesini sağlıyormuş. yatak koruyucuyu da bazı hastaneler istiyormuş acil bi durumda başka hastaneye falan gidersem diye aldım onu da. tuzu da niye koydum bilmiyorum

aksam nisana gdicemya kocisin pantlnu utulencek daha yemek bari hazir olsun dedim kiz soliyimde herkez hamileya olurmuki

kocamin pantlnu utulencek kumas bide onuda utulesem rahat edicem aksama dgru artik oda

Zor bisimiki..?? Bulunamick yapilamick bisiyse soyleme tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…