- 7 Ekim 2010
- 2.373
- 224
- 163
- 37
Hoşbulduk kraliçem benim napim nasıl olim tatlım işte yazdıklarımdan hallice evden iş biraz sıkıcı olsada idare ediveriyom işteeee..birazdan kalkıp hazırlık yapmam lazım malum aksama kocaya bi süpriz yapayım bakim hatırlayacak mı oda hatırlamazsa vay onun haline
inşallah cnm benım sen cok daha iyilrını hakediyorsun tatlm..he yaa 3 üde ok tatlı Allah ım bağışlasın analarına babalarına
sancı mı değil mi anlamadım ki cnm sağa donduyum yok sola donuyorum yok cok kotu oldum hiç böyle olmamıştım..ayyyy kübra cım vallah bnde kendimi çok çirkin hissediyorum göbgimin yanları bacaklarım ep catlak ve mor mor bakmak bile stemiyorum acıkcası...
Walla bende sanki çanta hazırlasam doğuma gidecekmişim gibi geliyor, o inançla hazırlamaya elim gitmiyor :)) Bi yazsanız tam olarak ne koymamız gerekiyor ?
az once jiltle aldim yarin doktora gdicem agdalik degldi doguma 10gun fln kaldi yine agdalik olmaz artik dogumdan sonra cok iyi yapmisin keske bende basinda gtseydim
ben biraz abarttım kim ne dediyse hepsini koydum 2 valiz olduaklıma gelenleri yazayım
kendi çantam: sabahlıklı pijama takımı, uzun gecelik, onlara uygun şal ve tülbentler-çoraplar, patik, hırka, şal, çıkış kıyafeti, göğüs pedi, göğüs ucu kremi, nevresim takımı,el ve yüz havlusu, terlik, çabuk çorba, bardak çatal tabak, tuz, şeker, hazır türk kahvesi(spinalde baş ağrısına ii geliyormus), pipet, jilet, sabun, makyaj malz, diş fırçası-macunu, peçete, tuv kağıdı, hasta bezi, yatak koruyucu, külot, emzirme atlet ve sütyenleri, hurma, zemzem suyu, humana çay, ıslak mendil, kirli torbası
oğluşumun çantası: 10lu ve 5li hastane çıkışları, bir tane basit hast çıkışı, yedek çıtçıtlı badi, tulum, penye yelek, çorap, patik, önlük, patikli alt pijama, bir tane pijama takımı, yüz örtüsü, emzik ve kılıfı, biberon, aptamil1 mama(sezeryan olacağı için her ihtimale karşı), bir paket yenidoğan prima, 2 paket ıslak mendil, bikaç tane dalin alt açma, penye ve pazen örtüler, bir tane de alt açma ve örtü seti vardı onu da koydum çıkışta taşıma sepetine direk koyamıyormuşsın bebeği alt açmayı onun içine koyucakmışız
aklıma gelenler bunlar eksik var mı bilmiyorum
ayyy ben jilet vuramiyorum metale alerjim var degdigi yer şisiyo kizariyo sonrada kasinmaktan mahvoluyorum :/ mecburen epilator kullanicam bugun bu isi halledip yarin kontrole gitcez... koca gobisle ne kadar yapcaz bakalin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aksam nisana gdicemya kocisin pantlnu utulencek daha yemek bari hazir olsun dedim kiz soliyimde herkez hamileya olurmuki
kocamin pantlnu utulencek kumas bide onuda utulesem rahat edicem aksama dgru artik oda
ben biraz abarttım kim ne dediyse hepsini koydum 2 valiz olduAklıma gelenleri yazayım
kendi çantam: Sabahlıklı pijama takımı, uzun gecelik, onlara uygun şal ve tülbentler-çoraplar, patik, hırka, şal, çıkış kıyafeti, göğüs pedi, göğüs ucu kremi, nevresim takımı,el ve yüz havlusu, terlik, çabuk çorba, bardak çatal tabak, tuz, şeker, hazır türk kahvesi(spinalde baş ağrısına ii geliyormus), pipet, jilet, sabun, makyaj malz, diş fırçası-macunu, peçete, tuv kağıdı, hasta bezi, yatak koruyucu, külot, emzirme atlet ve sütyenleri, hurma, zemzem suyu, humana çay, ıslak mendil, kirli torbası
oğluşumun çantası: 10lu ve 5li hastane çıkışları, bir tane basit hast çıkışı, yedek çıtçıtlı badi, tulum, penye yelek, çorap, patik, önlük, patikli alt pijama, bir tane pijama takımı, yüz örtüsü, emzik ve kılıfı, biberon, aptamil1 mama(sezeryan olacağı için her ihtimale karşı), bir paket yenidoğan prima, 2 paket ıslak mendil, bikaç tane dalin alt açma, penye ve pazen örtüler, bir tane de alt açma ve örtü seti vardı onu da koydum çıkışta taşıma sepetine direk koyamıyormuşsın bebeği alt açmayı onun içine koyucakmışız
ben biraz abarttım kim ne dediyse hepsini koydum 2 valiz olduaklıma gelenleri yazayım
kendi çantam: sabahlıklı pijama takımı, uzun gecelik, onlara uygun şal ve tülbentler-çoraplar, patik, hırka, şal, çıkış kıyafeti, göğüs pedi, göğüs ucu kremi, nevresim takımı,el ve yüz havlusu, terlik, çabuk çorba, bardak çatal tabak, tuz, şeker, hazır türk kahvesi(spinalde baş ağrısına ii geliyormus), pipet, jilet, sabun, makyaj malz, diş fırçası-macunu, peçete, tuv kağıdı, hasta bezi, yatak koruyucu, külot, emzirme atlet ve sütyenleri, hurma, zemzem suyu, humana çay, ıslak mendil, kirli torbası
bu pelvik neresi oluyordu yaaartıkın okumaktan araştırmaktan sulandı beynim basit şeyleri bile unutur oldum
özlemmmm valla o dediğin aynen çok önemliymiş.. allah korusun sezaryan iyidir en iyisi sezaryandır yaşasın sezaryan
Kiiiz seni evi goturuyon hastaneyeorda kalmaya niyetin mi var ))
Bi camasirlik camasir astim hepside utulenecek kocisin pantolon ve gomlekleri ve yarina hazir olmak zorunda offf nasil yapacam bakalim :-(
günaydın kızlarrr
ayakalrım normalde 39-40 numara, hamilelik olunca daha da şişti ,kendime cicili hastane terligi almak istiyordum ,ama malesef bulamadım .
siz hastanede nasıl bir terlik giyeceksiniz ???
yani normal mi ,acık mı, süslü müüü ??
mesela ben şu modellere bayılmıştım
Eki Görüntüle 1145335 Eki Görüntüle 1145336
walla fazlası var güzelim eksik olur mu hiç? :))
hastanede 1 hafta kalcakmış gibi hazırlanmışsın canım
hastaneden çıkarken kullanmak için kıyafet bu kez koymucam, ilkinde koydum gecelik ve sabahlıkla çıkıverdim hastaneden gerek kalmadı bile
çorba, tuz, şeker, nevresim takımı, yatak koruyucu niye?
aksam nisana gdicemya kocisin pantlnu utulencek daha yemek bari hazir olsun dedim kiz soliyimde herkez hamileya olurmuki
kocamin pantlnu utulencek kumas bide onuda utulesem rahat edicem aksama dgru artik oda
iyi oldugun yazdiqin bnde not ediyim bebisin hazirda cnta benimki hazir dgl ebruya cok guldumya ewi goturuyn dmisya:)
merhaba canım düşünürsen sanada temin edebilirim
benimkiler bunlar
Eki Görüntüle 1145753 Eki Görüntüle 1145754 Eki Görüntüle 1145755
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?