- 17 Temmuz 2013
- 2.084
- 461
- 113
canım kapalı grup şu an kapak fotosu yeni doğan bebişlerimizzz bulabildin miAcaba hediye aldida sana doğum öncesi onu mu getirmek istiyor? Yani bu kadar azimle gelcem demesi tuhaf çünkü
Su face grubunu bi ben bulamadimm, bi sayfa buldum ama eski sayfa sanirim uzun zamandır yazan olmamis ne diye aramak lazim face de
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba canım düşünürsen sanada temin edebilirim
benimkiler bunlar
Eki Görüntüle 1145753 Eki Görüntüle 1145754 Eki Görüntüle 1145755
Kız özlem naptın böyle bir aylık tatilemi gidiyon :)
seninkilerde çok güzelmiş, ne kadara aldın ??
benim aykalarım büyük oldugu için 40 numarasının kaqc cm oldugunu bilmem gerek
bnada cok dedilerde korkudan gdemedim neydn korktysam okadar:)az kalmış zaten cnm bana da arkadaş söylemişti tecrübeli kendisi saolsun
Bi camasirlik camasir astim hepside utulenecek kocisin pantolon ve gomlekleri ve yarina hazir olmak zorunda offf nasil yapacam bakalim :-(
benim neyseki yok utum kocamin pantlnu dolapta sikisms ustunden gecicem duzgun olsun sanada kolay gelsin:)
benim simdlik 1pantlndan bska bise yok oh rahatim:)ben dün akşam 1,5 saat ütü yaptım afedersin ... ter aktı resmen
Zor bisimiki..?? Bulunamick yapilamick bisiyse soyleme tabi :)
yok kiz:) ne biliyim birinin cani ceker fln soliyim o zaman patlican oturtma yaptim
canım benimkisi 40 numara ilk kızımda 40 anca olmuştu sonradan büyük geliyor şiş inince zaten birde sana tavsiyem eğer terlik alırsan o gösterdiklerinin altı penye tuvalette ıslanıyor birde kayıyor benimkiler sabo kaymaz cinsten öyle bulabilirsen al yada ben sana yaparım istersen
bu terlikleri kendin mi yaptın
eğer öyleyse emeğine sağlık .
tabi ialtının penye omaması lazım ,dogru diyorsun .
fiyat olarak düsündüün birsey var mı?
bir de hangi sehirdesin ?
evet kızlar isteyene yapılır istanbuldayım
fiyatta anlaşırız sorun değil önemli olan işini görsün içine sinsin sen hangi şehirden?
hadi ben komsuya gdiyorum birazda gezim kendimi iyi hssedrken :)
iyi gezmelerrr
doğum yapacağım hastane evime 1,5 saat uzakta cnm o yüzden abarttım biraz da. çabuk çorba çok iyi oluyormuş sıcak sıcak. doğumdan sonra üşüyormuşsun. şeker yemek sütün çabuk gelmesini sağlıyormuş. yatak koruyucuyu da bazı hastaneler istiyormuş acil bi durumda başka hastaneye falan gidersem diye aldım onu da. tuzu da niye koydum bilmiyorum
Bi camasirlik camasir astim hepside utulenecek kocisin pantolon ve gomlekleri ve yarina hazir olmak zorunda offf nasil yapacam bakalim :-(
en iyisini yaptırmışsın canım boş yere can sıkıntısı oluyorcanım valla bende tevekkül etttim..Rabbiö bilir dedim ve ikili üçlü hiçbirini yaptırmadım..
zaten radyolojide çalışınca saolsun hocam 13. haftada bir baktı..
birde 17. haftada baktı organlarına falan hepsi haftası ile uyumlu güzel gelişimi dedi..
şimdi 22. haftayı bekliyoruz heyecanla canım..o zaman herşey daha net belli oluyormuş..
inş bebeğin sağlıklıdır yada en azından en hafif şekli ile doğar canım benim..sen çok tevekküllü çıktın Rabbimin ödülüde sana büyük olacak ben buna eminim canımın içi..aklım hep sendeydi
canımm epeydir kaçağız bizcnim nasilsin bayadir yoktun 15gunun kalmis ne guzel ins bebeqini sagikli bisekilde alirsin kucagna cok guclusun ne guzel oglun cok sansli hc kimsenin ne olcaqi belli degl bizimde basimiza ggelebilir
bende sezeryan olcmda sanci ciktimi alttan bakiyolar sezeryanda ciplak olcz bide
yok be yavrumm benim bu oğlan tembel çıktı daha hissetmedim..en iyisini yaptırmışsın canım boş yere can sıkıntısı oluyorçokta şanslısın ohh ben olsam sürekli hocam bi bakarmısınız derdim evet 22.haftada daha net belli oluyor..inş. her zaman güzel haberler alırsın canım..
amin inş. canım benimde temennim en hafif şekilde atlatırız bu süreci sadece epilepsi olanda oluyomuş inş. Rabbim büyüktür..dua ediyorum süreklii..
canımm arkadaşım sen tekmeleri hissetmeye başladın mı? göbiş iyiden büyüdü mü?
ben 17.haftada hissetmiştim
22.haftada bu sorun baş göstermişti..sonlandırmayı teklif etmişlerdii ahhh o minik tepikleri yokmu insan kıyamıyor..Rabbim herkese sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.
canımm epeydir kaçağız bizama iyiyiz sizlerde iyisiniz dimi? çok şükür okudum birazcık yazılanlarıı iyi gördüm sizleride
bende doğum sancıları başladı nst'de sancı çıkar oldu giderek zorlaşıyor.. son günlerimi nette geçireyim dedim..
inş. Rabbim büyüktür sağlıcakla doğar inş. ve Rabbim hiç birinize yaşatmasın böyle şeyler inş. evlatla imtihan çok zormuş..her doktor randevusu sonrası toparlanmam zor oluyor ama toparlıyorum kendimi çok şükür.. heyecanım doruktaa hazırlık yapmak şafak saymak çok güzelmiş...dünya dua üzerinee doğana kadar dua edicem
birde ütüsü gerektirmeyen kumaşlar çıksa ne iyi olacak gerçekten ütü işi zor allah kolaylık versin.
bence ütüsüz pantolan kıyafetler moda olsa daha güzel olurr.
modacılar sesimizi duyun, ütüsüz şeyler moda olsun ,biz de modaya ayak uyduralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?