2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
canım kapalı grup şu an kapak fotosu yeni doğan bebişlerimizzz bulabildin mi

canım hamur işi bişeyler yemek istiyor

doktor meyve bile fazla yeme derken benim aklıma hep karpuzlar, meyveler, hamur işleri geliyor

bir de dikkat ediyorum diye yalan söyledim doktora

seninkilerde çok güzelmiş, ne kadara aldın ??

benim aykalarım büyük oldugu için 40 numarasının kaqc cm oldugunu bilmem gerek

canım benimkisi 40 numara ilk kızımda 40 anca olmuştu sonradan büyük geliyor şiş inince zaten birde sana tavsiyem eğer terlik alırsan o gösterdiklerinin altı penye tuvalette ıslanıyor birde kayıyor benimkiler sabo kaymaz cinsten öyle bulabilirsen al yada ben sana yaparım istersen

az kalmış zaten cnm bana da arkadaş söylemişti tecrübeli kendisi saolsun
bnada cok dedilerde korkudan gdemedim neydn korktysam okadar:)

bu terlikleri kendin mi yaptın
eğer öyleyse emeğine sağlık .

tabi ialtının penye omaması lazım ,dogru diyorsun .

fiyat olarak düsündüün birsey var mı?
bir de hangi sehirdesin ?

bu terlikleri kendin mi yaptın
eğer öyleyse emeğine sağlık .

tabi ialtının penye omaması lazım ,dogru diyorsun .

fiyat olarak düsündüün birsey var mı?
bir de hangi sehirdesin ?

evet kızlar isteyene yapılır istanbuldayım
fiyatta anlaşırız sorun değil önemli olan işini görsün içine sinsin sen hangi şehirden?

Merhabalar nasilsiniz ben fena haldeyim cok agrim var sanki yerinden cikacak gibi ilk bebegimde hic agri sizi hissetmedigim icin bilmiyorum bu sanci mi degil mi cumartrsi dr gittim 2800. Gr olmustu bebegim ayin 1 veya 2 sindede sezeryan dedi ama bu gidisle o kadar beklemicek gibi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selamlar kızlar nasılsınız yeğenlerim nasıl iyi bakıyormusunuz pompişlerime :)

kaç gundur gıremedım malum evde mısafır vardı. Gecmıse azıcık bakabıldım amanınnnn o da neee 3. bebişimiz gelmiş hoşgelmiş
maşallah bebişimize Rabbim sağlıklı uzun omur versın bahtını acık etsin..

son zamanların vermıs olduğu hemen hemen aynı sıkıntı, agrı ve en onemlısı yoksa doguruyormuyum stresı yasıyoruz galıba hepimiz
doğumlarda başlayınca hepimizde acaba bu agrı sancımı modu oldu sanırım :)))

kusura bakmayın çok güldüm tuzuda niye koydum bimiyoruma :) kampa gider gb olmuş tatile bile giderken bu kadar alınmaz sanırım bence fazlaları çıkarın boşa yük hem de hastaneden eve gelince hastane kokuyor diye kullanılmadık eşyaları boşa yıkayıp uğraşıcaksınız.hangi hastaneye gideceksiniz doğuma bilmiyorum ama önce arayıp öğrenin hastanenin sağladıklarını. kızımda hastane, bebeğin tulumları battaniyesi bebek bezi bezi göğüs pedi kreminden kadın pedine süt arttırıcı çaydan bebe şampuanına hepsi bilinen markalar prima orkid nivea aptamil vs kadar herşeyi tanıtım amaçlı zaten veriyormuş ben bilmediğimden bir valiz koymuştum onu bile boşa koymuşum gerekli kullandıklarım hastanede sezeryan olduğundan 2 gün kalındığından 2 kat iç çamaşırı, pijama takımı uygun şalla ve çıkarken giyeceğim kıyafet,bebeğimede sadece badili tulumlu battaniyeli 1 hastane çıkışı oldu. yani küçücük bir çanta bile işimi görecekmiş. he bu arada unutmadan benim yanımda eşim kaldığından ona bir kat eşorfman ve iç çamaşırı koymuştum. odaya yemek ve lohusa şerbetide getiriyorlar benim canım kocam biraz dışarı çıktı sanırım bana çiçek alacak sanmıştım tek eksik oydu odamda sağolsun hurma almış hayalkırıklığı yaşasamda inanılmaz süt arttırıyor bilginize

Bi camasirlik camasir astim hepside utulenecek kocisin pantolon ve gomlekleri ve yarina hazir olmak zorunda offf nasil yapacam bakalim :-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

birde ütüsü gerektirmeyen kumaşlar çıksa ne iyi olacak gerçekten ütü işi zor allah kolaylık versin.

Son düzenleme:
en iyisini yaptırmışsın canım boş yere can sıkıntısı oluyor çokta şanslısın ohh ben olsam sürekli hocam bi bakarmısınız derdim evet 22.haftada daha net belli oluyor..inş. her zaman güzel haberler alırsın canım..
amin inş. canım benimde temennim en hafif şekilde atlatırız bu süreci sadece epilepsi olanda oluyomuş inş. Rabbim büyüktür..dua ediyorum süreklii..
canımm arkadaşım sen tekmeleri hissetmeye başladın mı? göbiş iyiden büyüdü mü?
ben 17.haftada hissetmiştim
22.haftada bu sorun baş göstermişti..sonlandırmayı teklif etmişlerdii ahhh o minik tepikleri yokmu insan kıyamıyor.. Rabbim herkese sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.

canımm epeydir kaçağız biz ama iyiyiz sizlerde iyisiniz dimi? çok şükür okudum birazcık yazılanlarıı iyi gördüm sizleride
bende doğum sancıları başladı nst'de sancı çıkar oldu giderek zorlaşıyor.. son günlerimi nette geçireyim dedim..

inş. Rabbim büyüktür sağlıcakla doğar inş. ve Rabbim hiç birinize yaşatmasın böyle şeyler inş. evlatla imtihan çok zormuş..her doktor randevusu sonrası toparlanmam zor oluyor ama toparlıyorum kendimi çok şükür.. heyecanım doruktaa hazırlık yapmak şafak saymak çok güzelmiş... dünya dua üzerinee doğana kadar dua edicem

yok be yavrumm benim bu oğlan tembel çıktı daha hissetmedim..
dün birşeyer hissettim gibi oldum bugün tık olmayınca gazdır dedimm
canım bende çok kurcalamak istemiyorum ne zaman gel derlerse o zaman gidiorum şekerimm..
inşş canım en hafif şekilde doğar bebeğin birtanemm...Allah bu inancını bu sabrını ödüllendirir kuzucumm

birde ütüsü gerektirmeyen kumaşlar çıksa ne iyi olacak gerçekten ütü işi zor allah kolaylık versin.

bence ütüsüz pantolan kıyafetler moda olsa daha güzel olurr.
modacılar sesimizi duyun, ütüsüz şeyler moda olsun ,biz de modaya ayak uyduralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…