herkes nereye kayboldu :) korse sormustumbide doğum sonrası kilo verme topiği açsak iyi olacak :)
Herkese merhabalar. Bugün doktora gittik kızım 46 cm kilosuda 2704 gram. Doktor sen kilolu olduğun için zayıf bir bebek beklemiyordum zaten diyor. Ama olumsuz bir yorumda yapmıyor. Gayet normal diyor. Sizin bebekleriniz nasıl?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:) kesinlikle artık ütü istemiyoruz ütüye hayırrrr :)
Hoşbulduk kraliçem benim napim nasıl olim tatlım işte yazdıklarımdan hallice evden iş biraz sıkıcı olsada idare ediveriyom işteeee..birazdan kalkıp hazırlık yapmam lazım malum aksama kocaya bi süpriz yapayım bakim hatırlayacak mı oda hatırlamazsa vay onun haline
inşallah cnm benım sen cok daha iyilrını hakediyorsun tatlm..he yaa 3 üde ok tatlı Allah ım bağışlasın analarına babalarına
sancı mı değil mi anlamadım ki cnm sağa donduyum yok sola donuyorum yok cok kotu oldum hiç böyle olmamıştım..ayyyy kübra cım vallah bnde kendimi çok çirkin hissediyorum göbgimin yanları bacaklarım ep catlak ve mor mor bakmak bile stemiyorum acıkcası...
KIZZZZZZZZ bebem seni özledikkk gelip gitmiyon bu arada pırt diye doğurursan bize de haber ver sağlığın sıhhatin yerinde inşallah canımsevgiiiiiii nerdesinnnnnn sennnnnnnn rüyalarıma giriyon kız artıkınnnnn çok öpüyom sizi paşayla çok özledik
sinemimmmm ayşem nagim sizleride çok özledim ben yahuuuuu
sevgiiiiiii nerdesinnnnnn sennnnnnnn rüyalarıma giriyon kız artıkınnnnn çok öpüyom sizi paşayla çok özledik
sevgiiiiiii nerdesinnnnnn sennnnnnnn rüyalarıma giriyon kız artıkınnnnn çok öpüyom sizi paşayla çok özledik
Ben seni dogurdun sandim kiz gelmiyosun bayadir((
bilge ceeee deyip kaçmış bebemmm asıl sen hoş geldin karşılaşamadıkooo bilgemm canım hosgeldin
artık karşılaşamaz olduk((( gunduzleri azıcık daha faal olalım yavvvv... bende cooookkk özlüyorum valla...
zaten artık totolarımız daha az kalkıyorburaya gelmek daha kolay aslında :)))
gun gunu tutmuyor bazen ıyı oluyor ınsan bazen kol kalkmıyor resmen
ayşem nabersin concişin nörüyoooo
en son ne zaman kontrole gıttın sen ? bayag bır kontağı kaybettık yahu
alemsin ebrucum
ben biraz abarttım kim ne dediyse hepsini koydum 2 valiz olduaklıma gelenleri yazayım
kendi çantam: sabahlıklı pijama takımı, uzun gecelik, onlara uygun şal ve tülbentler-çoraplar, patik, hırka, şal, çıkış kıyafeti, göğüs pedi, göğüs ucu kremi, nevresim takımı,el ve yüz havlusu, terlik, çabuk çorba, bardak çatal tabak, tuz, şeker, hazır türk kahvesi(spinalde baş ağrısına ii geliyormus), pipet, jilet, sabun, makyaj malz, diş fırçası-macunu, peçete, tuv kağıdı, hasta bezi, yatak koruyucu, külot, emzirme atlet ve sütyenleri, hurma, zemzem suyu, humana çay, ıslak mendil, kirli torbası
oğluşumun çantası: 10lu ve 5li hastane çıkışları, bir tane basit hast çıkışı, yedek çıtçıtlı badi, tulum, penye yelek, çorap, patik, önlük, patikli alt pijama, bir tane pijama takımı, yüz örtüsü, emzik ve kılıfı, biberon, aptamil1 mama(sezeryan olacağı için her ihtimale karşı), bir paket yenidoğan prima, 2 paket ıslak mendil, bikaç tane dalin alt açma, penye ve pazen örtüler, bir tane de alt açma ve örtü seti vardı onu da koydum çıkışta taşıma sepetine direk koyamıyormuşsın bebeği alt açmayı onun içine koyucakmışız
aklıma gelenler bunlar eksik var mı bilmiyorum
Acaba hediye aldida sana doğum öncesi onu mu getirmek istiyor? Yani bu kadar azimle gelcem demesi tuhaf çünkü
Su face grubunu bi ben bulamadimm, bi sayfa buldum ama eski sayfa sanirim uzun zamandır yazan olmamis ne diye aramak lazim face de
bilge ceeee deyip kaçmış bebemmm asıl sen hoş geldin karşılaşamadıkyumuşak dikenle nörüyonuz,toz alıyo de mi gülüm sen nasılsın,bebiş nasıl kontrole falan gidiyonuz muuu??
kız sana yazarken sen de bana yazmışsın,dün gittik canm,çalışır raporu aldım,25 te yine çağırdı,hamdolsun normal dedi,doğurursun dedi gerçi daha çatı muayenesi olmadık da heyecanlandım kızzzz,sen anlat bakim neler oluyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?