2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
yedim yedim yedim catliycam simdi:) zaten aksama giycek cicim yoktu okadar cok yedimki artik hc bise olmaz:)

herkes nereye kayboldu :) korse sormustum bide doğum sonrası kilo verme topiği açsak iyi olacak :)

herkes nereye kayboldu :) korse sormustum bide doğum sonrası kilo verme topiği açsak iyi olacak :)

Bi eksigim o korse ama emin diilim su an almadim onun icin daha...kili topiginide temmuz gibi acariz canim erkn su an tam baslamdi dogumlarimiz ki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese merhabalar. Bugün doktora gittik kızım 46 cm kilosuda 2704 gram. Doktor sen kilolu olduğun için zayıf bir bebek beklemiyordum zaten diyor. Ama olumsuz bir yorumda yapmıyor. Gayet normal diyor. Sizin bebekleriniz nasıl?

oğluşu yatırdım arkasından bende bir uyumuşum ki

şu korseyi takmayı hayal bile edemiyorum takmayı ilk doğumda da karnını sar demişlerdi aman aman demişim o acıyla :18:

33+3de yani dün 46 cm - 2600 gr tontik diyor doktorum şekeri yasaklıyor bi yandan da her gittiğimde

sevgiiiiiii nerdesinnnnnn sennnnnnnn rüyalarıma giriyon kız artıkınnnnn çok öpüyom sizi paşayla çok özledik
sinemimmmm ayşem nagim sizleride çok özledim ben yahuuuuu

sevgiiiiiii nerdesinnnnnn sennnnnnnn rüyalarıma giriyon kız artıkınnnnn çok öpüyom sizi paşayla çok özledik
KIZZZZZZZZ bebem seni özledikkk gelip gitmiyon bu arada pırt diye doğurursan bize de haber ver sağlığın sıhhatin yerinde inşallah canım

ooo bilgemm canım hosgeldin
artık karşılaşamaz olduk ((( gunduzleri azıcık daha faal olalım yavvvv... bende cooookkk özlüyorum valla...

zaten artık totolarımız daha az kalkıyor buraya gelmek daha kolay aslında :)))

gun gunu tutmuyor bazen ıyı oluyor ınsan bazen kol kalkmıyor resmen

Ben seni dogurdun sandim kiz gelmiyosun bayadir ((

ayşem nabersin concişin nörüyoooo

en son ne zaman kontrole gıttın sen ? bayag bır kontağı kaybettık yahu

bilge ceeee deyip kaçmış bebemmm asıl sen hoş geldin karşılaşamadık yumuşak dikenle nörüyonuz,toz alıyo de mi gülüm sen nasılsın,bebiş nasıl kontrole falan gidiyonuz muuu??

ayşem nabersin concişin nörüyoooo

en son ne zaman kontrole gıttın sen ? bayag bır kontağı kaybettık yahu

kız sana yazarken sen de bana yazmışsın,dün gittik canm,çalışır raporu aldım,25 te yine çağırdı,hamdolsun normal dedi,doğurursun dedi gerçi daha çatı muayenesi olmadık da heyecanlandım kızzzz,sen anlat bakim neler oluyoo

Kiz ozleeem bu ne hazirlik boyle :) ama cabuk corba isini begendim hic aklima gelmemisti

Milletin keyfi yerinde gezme olsun yeter :) bisi aldiysada diyebilir buaksam caya gelin otururz diye ama israrla size grlcz size glcz diyip duruyo

bilge ceeee deyip kaçmış bebemmm asıl sen hoş geldin karşılaşamadık yumuşak dikenle nörüyonuz,toz alıyo de mi gülüm sen nasılsın,bebiş nasıl kontrole falan gidiyonuz muuu??

hoşbuldum kuşummm
günahımı aldın bak
yumuşak diken yolcu oldu bugun ne tozu :)))))))
ne çalışkan hatun çıktın yahu :) maşallah canım benım Rabbim sizi nazarlardan saklasın..
cok uzun vermıs sureyı ya doktor. son zamanlarda nıye 3 hafta atıyorlar anlamadım. bu sefer benımde 3 hafta oldu.

bugun asmye gıttım hem b12 ıgnesı ıcın hemde kan sayımı ıcın. (su beyaz küre gıcığı var ya onun ıcın) doktora gıderken goturucem istemişti.
salı gunu kontrol gunu Allahın ıznıyle iple çekiyorum. cok özledim civcivimi :)
bende klasık sorunlar dışında ıyıyım cok sukur. kızımda maşallah dıyım son günlerde coştu kıpır kıpır hatta canımı yakacak kadar. annesinde güç denemesi yapıyor sanırım

valla doğumlar oldukça bende de heyecan tavan yaptı yaa :))) her an doguracakmıs gıbı hıssedıyorum :))) bir yandan da dur kızım erken dıye deli gibi soylenıyorum :))))

ayşem civciv yegenımın boyu kılosu kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…