Napim cnm ses cikmayinca doguruyolar saniyorumsira kimde acaba yaa cok meraktayim.facede yok bizde buralardan duymaya calisiyos iste
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla ben dün misafir aldim esimin arkadasi ve esi.sikayetci degilim ama cok yoruldum.bizde surekli gidiyoruz cunku yabanci degiller.ama sabahi sabah ettim gozlerim tavanda.sirtim koptu ayaklarim yandi.cok feciyim hala :-(Milletin keyfi yerinde gezme olsun yeter :) bisi aldiysada diyebilir buaksam caya gelin otururz diye ama israrla size grlcz size glcz diyip duruyo
Heee ne civciv ne civciv sorma cnmaynen ebrucum :))) bende facede yokum burdan takıpteyım :)) yazamasamda bakıyorum doğuran var mı dıye :)))))
artık akşamları bıle doğuran olursa dıye dua edıyorum :) işin en civcivli kısmına geldik
Heee ne civciv ne civciv sorma cnmben artik dogurmak cok istiyorum şu 3 hafta gecsin korkumuda kenara attim valla dayanamiyorum agrilara.
yok be kuzum civcivli kısmı derken doğumu dedim bende :))) suanki halimizin ne civcivi olacak :))) yıkılıyoruz hepimiz :)
gecen ay doğum korkusu tavandı bende, artık ağrıdan ve ağırlıktan aştım sanırım o korkuyu bende.
o yüzden bende doğumu sabırsızlıkla bekliyorum :)
Aynen canım ya bu çatlaklar da geçmiyormuş beyazlaşıyomuş sadece, sporla falan sıkılaşşak kaybolmaz mı acaba?Hala geçer diye umut etmek istiyorum da :)
Aman canım dikkat et kendine bazen ben de kötü hissediyorum kendimi bin türlü şey geliyo aklıma hamileliğin korkusu hiç bitmiyomuş ya şimdi de hareketleri sıkı takipteyim bazen biraz hissetmez gibi olunca eşimle başlıyoruz karnımı sıkıştırmaya sağdan soldan dürtüyoruz çocuğu bi rahat yok diyodur içerde heralde :) hamilelik takvimini göremiyorum canım sen şu an kaçıncı haftadasin bdt ne zaman?
selamlar kızlar nasılsınız yeğenlerim nasıl iyi bakıyormusunuz pompişlerime:)
kaç gundur gıremedım malum evde mısafır vardı. Gecmıse azıcık bakabıldım amanınnnn o da neee 3. bebişimiz gelmiş hoşgelmiş
maşallah bebişimize Rabbim sağlıklı uzun omur versın bahtını acık etsin..
son zamanların vermıs olduğu hemen hemen aynı sıkıntı, agrı ve en onemlısı yoksa doguruyormuyum stresı yasıyoruz galıba hepimiz
doğumlarda başlayınca hepimizde acaba bu agrı sancımı modu oldu sanırım :)))
Valla ben dün misafir aldim esimin arkadasi ve esi.sikayetci degilim ama cok yoruldum.bizde surekli gidiyoruz cunku yabanci degiller.ama sabahi sabah ettim gozlerim tavanda.sirtim koptu ayaklarim yandi.cok feciyim hala :-(
sevgiiiiiii nerdesinnnnnn sennnnnnnn rüyalarıma giriyon kız artıkınnnnn çok öpüyom sizi paşayla çok özledik
sinemimmmm ayşem nagim sizleride çok özledim ben yahuuuuu
Gerci benin sezeryan ama korkuyom işte((( hix agrim olmasa dogurmiyim dursun dicem (
Bebisimm unuttun mu biziiii( aynı şeyler bndede var valla bebisibi ve seni çoook öpüyoruzz
33+3de yani dün 46 cm - 2600 grtontik diyor doktorum şekeri yasaklıyor bi yandan da her gittiğimde
iyi aksamlar kizlar nabersiniz... temizligimi yaptim sükürler olsun :) bu ay da tertemiz oldumcanimdan can gitti o ayri mesele bi amuda kalkmadigim kaldi :/ iyi kotu aynanin karsisinda hallettim kizimda beni halletti tekme tekme bi rahat durmadi :)
bu arada hamilelik catlaklari ile ilgili ibrahim saracoglu badem yagi oneriyo bide calsiyum eksikliginden oluyomus catlaklar brokoli ve pirasa yemeyi onerdi calsiyum deposuymus. bebisler vucuttaki calsiyumu cektigi icin catlama artiyomus :S
hosgeldin canım. valla tebrik bu gobuslerle kendı temızlıgını yapmışsınimkansızı başarmak bence
güle güle kırlen canım :) ee fıstık sıkışmıştır o kadar pozisyona napsın :) anneeee bitmedi mi diye durtmustur :)
ya olmadı olmadı son anda bende de başladı. ama sanırım benım hatam. gobegın alt kısmında başlamış farkında degılım acı ve kasıntıdan baktım ki çatır çatır. aylardır yağ suruyorum ama oraya pek surmedım sanırım. ne alakaysa gordugum yerlere surmuşum. alttan catlayacagı hıc aklıma gelmezdı.
aldığım yag cok az kaldı dun badem yağıda aldım ıkısını karıştırıyorum her gun sürmeye başladım.
farkedeli 1 hafta oldu hergun sürmeye başlayınca daha kırmızılar oturmadılar ya bıraz azalıyor gıbı. ne kadar az olursa o kadar kar artık sanırım.
ben yaptıgın terlikleri cok begendim ,uygun gelirse yaptırırım sana ,yalnız gaziantepte oturuyorum .
merhaba arkadaşlar oto koltuğu ve çocuk arabası acaba hangisini aldınız, bu ana kucagı olan oto koltuklarından yanii??? yardımcı olursanız sevinirim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?