2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Napim cnm ses cikmayinca doguruyolar saniyorum sira kimde acaba yaa cok meraktayim.facede yok bizde buralardan duymaya calisiyos iste

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen ebrucum :))) bende facede yokum burdan takıpteyım :)) yazamasamda bakıyorum doğuran var mı dıye :)))))
artık akşamları bıle doğuran olursa dıye dua edıyorum :) işin en civcivli kısmına geldik

Milletin keyfi yerinde gezme olsun yeter :) bisi aldiysada diyebilir buaksam caya gelin otururz diye ama israrla size grlcz size glcz diyip duruyo

Valla ben dün misafir aldim esimin arkadasi ve esi.sikayetci degilim ama cok yoruldum.bizde surekli gidiyoruz cunku yabanci degiller.ama sabahi sabah ettim gozlerim tavanda.sirtim koptu ayaklarim yandi.cok feciyim hala :-(

aynen ebrucum :))) bende facede yokum burdan takıpteyım :)) yazamasamda bakıyorum doğuran var mı dıye :)))))
artık akşamları bıle doğuran olursa dıye dua edıyorum :) işin en civcivli kısmına geldik
Heee ne civciv ne civciv sorma cnm ben artik dogurmak cok istiyorum şu 3 hafta gecsin korkumuda kenara attim valla dayanamiyorum agrilara.

Heee ne civciv ne civciv sorma cnm ben artik dogurmak cok istiyorum şu 3 hafta gecsin korkumuda kenara attim valla dayanamiyorum agrilara.

yok be kuzum civcivli kısmı derken doğumu dedim bende :))) suanki halimizin ne civcivi olacak :))) yıkılıyoruz hepimiz :)
gecen ay doğum korkusu tavandı bende, artık ağrıdan ve ağırlıktan aştım sanırım o korkuyu bende.
o yüzden bende doğumu sabırsızlıkla bekliyorum :)

Gerci benin sezeryan ama korkuyom işte ((( hix agrim olmasa dogurmiyim dursun dicem (

Evet cnn biliyorum beyazlasiyor napalm katlanicaz artık böyle daha kötü kırmızı.mor olmasından iyidir ...kizzz aynen bnde öyleyim hareketi hissetmedigim an sağdan soldan az dürtüyirym ..cnm 34 haftaligim ..

Bebisimm unuttun mu biziiii ( aynı şeyler bndede var valla bebisibi ve seni çoook öpüyoruzz

Valla ben dün misafir aldim esimin arkadasi ve esi.sikayetci degilim ama cok yoruldum.bizde surekli gidiyoruz cunku yabanci degiller.ama sabahi sabah ettim gozlerim tavanda.sirtim koptu ayaklarim yandi.cok feciyim hala :-(

Isin ilginc tarafi en son 2sefer ust uste bizde toplanildi :) zaten halim olsa ses cikarmam ama gercktn kendi soframi zor topluyorm bazen aksamlari ikigunde 2koca makine camasir birikti yikancak asilcak benim sipa boyna camurlayip grliyo wcye gitsem cocugu bahceden aliyorm kaciyor inan gozumde buyuyor yika as topla utu yap yerlestr havada kotu

sevgiiiiiii nerdesinnnnnn sennnnnnnn rüyalarıma giriyon kız artıkınnnnn çok öpüyom sizi paşayla çok özledik
sinemimmmm ayşem nagim sizleride çok özledim ben yahuuuuu

Ayyy cnm benim yaaaa valla bizde sizi özledik kizz hiç gelmiyon buralara (sana diyene bak hele sen :) ) kız ne gördün bakım ruyanda hayr olsun tatlım napiyonuz bakım pasayla siz evde ..

Bu arada bizde sizi çoook opuyoruz hemde en en en kocamanindannnnn :)))

Gerci benin sezeryan ama korkuyom işte ((( hix agrim olmasa dogurmiyim dursun dicem (

canım sezeryanı ayrı stres normali ayrı bana gore :) ıkısınınde korkulmayacak yanı yok :) Rabbim guc kuvvet versin bizlere.. Sorunsuz olsun inşallah doğumlarımız.

iyi aksamlar kizlar nabersiniz... temizligimi yaptim sükürler olsun :) bu ay da tertemiz oldum canimdan can gitti o ayri mesele bi amuda kalkmadigim kaldi :/ iyi kotu aynanin karsisinda hallettim kizimda beni halletti tekme tekme bi rahat durmadi :)

bu arada hamilelik catlaklari ile ilgili ibrahim saracoglu badem yagi oneriyo bide calsiyum eksikliginden oluyomus catlaklar brokoli ve pirasa yemeyi onerdi calsiyum deposuymus. bebisler vucuttaki calsiyumu cektigi icin catlama artiyomus :S

Bebisimm unuttun mu biziiii ( aynı şeyler bndede var valla bebisibi ve seni çoook öpüyoruzz

sevgim aşk olsun hiç unuturmuyum canım benım karşılaşamıyoruz kı bakıp duruyorum yazıyormusun dıye goremedım.
evde pc'inde var ama gırmıyorsun kı

nasılsın paşam nasıl bak erkek bebişler patır patır geliyor maşallah
senin tontiş ne alemde kontrolün 15indeydi sanırım. benımkıde 10unuda. zaman gecsede görsek badiklerimizi

ikinizide kocaman kocaman opuyoruz kızımla

33+3de yani dün 46 cm - 2600 gr tontik diyor doktorum şekeri yasaklıyor bi yandan da her gittiğimde

Ben şekerede dikkat ediyorum Kızartma hamurişi şeker beyaz ekmek pirinç patates hiçbirşey yemiyorum. Ben kilo almıyorum ama bebek için haftasını doldurursa 4ü geçer diyor doktor. Normal doğum istiyordum ama korkmaya başladım

hosgeldin canım. valla tebrik bu gobuslerle kendı temızlıgını yapmışsın imkansızı başarmak bence
güle güle kırlen canım :) ee fıstık sıkışmıştır o kadar pozisyona napsın :) anneeee bitmedi mi diye durtmustur :)

ya olmadı olmadı son anda bende de başladı. ama sanırım benım hatam. gobegın alt kısmında başlamış farkında degılım acı ve kasıntıdan baktım ki çatır çatır. aylardır yağ suruyorum ama oraya pek surmedım sanırım. ne alakaysa gordugum yerlere surmuşum. alttan catlayacagı hıc aklıma gelmezdı.
aldığım yag cok az kaldı dun badem yağıda aldım ıkısını karıştırıyorum her gun sürmeye başladım.
farkedeli 1 hafta oldu hergun sürmeye başlayınca daha kırmızılar oturmadılar ya bıraz azalıyor gıbı. ne kadar az olursa o kadar kar artık sanırım.

merhaba arkadaşlar oto koltuğu ve çocuk arabası acaba hangisini aldınız, bu ana kucagı olan oto koltuklarından yanii??? yardımcı olursanız sevinirim,

hosbulduuuum :) bende sasirdim ama yaptim mecburen zorlandik baya kizimla ben asagi dogru egildikce yaramaz kizimda yukari dogru baski yapiyodu ben simdilik catlamadim insallah catlamam :S dogru duzgun bisey de yapmadim. sadece suyu normalde cok tuketiyodum onun faydasini gordum sanirim 3 litreye yakin su iciyodum hamile kalincada devam ettim bide arada kurudukca normal krem kullandim baska bisey yapmadim 35. haftadan sonra catlarsin diyolar tirsiyorum :S

Hanımlar.34+4 üm. Belimde sırtımda karnımda yanlarıımda inanılmaz ağrı giriyor cıkıyor. Bi rahatlıyom bi daha oluyo. Ne bu şimdi ılık dus da aldım ama etki etmedi sanki. Sizde de oldu mu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba arkadaşlar oto koltuğu ve çocuk arabası acaba hangisini aldınız, bu ana kucagı olan oto koltuklarından yanii??? yardımcı olursanız sevinirim,

Mrb cnm.ben wei-b marka aldim simdilik kullanmaya baslamadim ama memnun kalicam gibi görünüyo. Avrupanin en hafif arabasiymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…