2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
canım sezeryanı ayrı stres normali ayrı bana gore :) ıkısınınde korkulmayacak yanı yok :) Rabbim guc kuvvet versin bizlere.. Sorunsuz olsun inşallah doğumlarımız.

Sorma cnm sormaaaa.allah bize yardim etsin.senin normalmiydi cnm simdilik.bu arada benim randevuda 11 inde zaman gecmez simdi hic )(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar belim cok fena alttan kemiklerim ağrıyor geçmiyor gelemezsem dua edin bana

napsın annesi sıkışmış prenses
ya bende simdiye kadar çatlamamıştım :18: son 4-5 gundur bırden cıktı. ustelık su konusunda cok abartı durumdayım. günde 4-6 litre arası ıcıyorum.
gece uykuda yalnızca 1.5-2 litre gıdıyor dusun :))) normalde de suyu cok ıcerım ama bu nasıl su içmek anlamadım.
yanıyorummmmmm kuruyorummmmm
inşallah sende çıkmaz canım ama yınede eline gecen yagı sur bence onlemını al da bunca zaman cıkmamısken.

Sorma cnm sormaaaa.allah bize yardim etsin.senin normalmiydi cnm simdilik.bu arada benim randevuda 11 inde zaman gecmez simdi hic )(

Amin... :) simdiye kadar normal doğuma engel bır durum yok ama bır tek kılosu ıyı kızımın daha da hızlı alırsa bılmıyorum. benım gönlümde normal doğumdan yana basından berı. valla daha demın gun sayıyordum ooo cok var dedım salıya :)) ozledım cok kızımı teyzesı yaaaa...
son zamanlarda hasret ıyıce tavan oluyor sanırım dayanamıyoruz artık :)

Kızlar belim cok fena alttan kemiklerim ağrıyor geçmiyor gelemezsem dua edin bana

:18::18: duygucum gece gece adrenalin verdin bana. canım benım artık gecelerı dua etmeye başladım zaten doğuran olursa dıye. baktım pıt pıt geliyor bebişler :)
görürsen yaz canım merak ettım senı.

Bu gece uyku yok galiba bana.midem agzima geldi yaa reflu mudur nedir yakiyo gecio walla

Canim uyumusum şimdi uyandım ama adet sancısı gibi ağrım var yine Nisan felan yok cok.şükür. Hayırlısı bakalim

Bol su icmelisn nekadarlik oldu bebek

gununuz aydin olsun hayirli cumalar :) bugun ku kontrolum pazartesiye yatti hastane randevu kabul etmiyo :S hemde hic bir bransa dr ler isyandamidir nedir.. kizimi pazartesi gorucem artik napalim saglik olsun bende carsiya cikip arabamizi cantamizi alirim

ondan şüphem yok erkek dayıya çekermiş,dayımız mühendis çıktı bu yıl ablası kadar zeki olmasada zeki sayılır kardeşim :):) darısı oğlumun başına ay ne ukalayım ben yaaaaa

günaydın canlar cümleten hayırlı cumalar...

herkese günayyydııınnn :)

herkeslere günaydın

bu gecede rüyamda ajanlıkla uğraştım ve yine insanlığı kurtarmak için kar tipi demedim varya cok yorgun uyandım o yuzden

günaydın hayırlı cumalar

dün sabah ne güzel deliksiz bir uyku uyudum diye kalkmıştım

bu sabah ölüyorum uykusuzluktan saat 2ye kadar küçük civciv uyutmadı tam daldım derken büyük civciv uyandı saat 3te, kalkmadım bekledim uyur diye yok dalamadı bir türlü

3:30da yanıma yatırdım dön dön dön uyumadı, süt verdim yok yine

arkamı dönmeme de izin vermiyor illa sağıma yatçam o da bana sarılcak soluma dönsem ağlamaya başlıyor

en son saat 5e geliyordu kalktım ayağımda salladım, sabah ezanıyla ancak yattık yerimize

doktora gitçem şimdi de kardeşimi bekliyorum oğluşu bırakmak için, maşallah fosur fosur uyuyor sıpa

anaaaammm kızlar karımda sancı var,sabah da oldu bu kramptan,gözümden yaş geldi şimdide girdi o ağrı eczacılar hemen başıma toplandı,panik yapma daha var kanın yukarda diyolar,ama o korku bana yetti,yusuf yusufffff :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…