Massallah firlatiyon hala bize yasak geldi kiz 32+4deyim daha :)) ayrica siyah var kirmizi pembe beyaz herturlu saten var bende cok severim ta bekarken bile ceyize koymustum cok kokosumdur kiz tesetturluyum ama ev halimi gorsen cok acayibim :)) bosuna erken evlenmedim :)) :)) fazla bekleyemezdim hazir bulmusken gideyim dedim :)) gecen gun yine giydimde esim diyoki sanki bisey yaptigimz varmis gibi giyindin yine diyo aaa manyakmisin senin icinmi giydm sanki dedim ben seviyorum boyle uyumayi dedim :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla akşama kahvaltılık koycam,eşim dışarda yiyo öğlen,ben de kurumda yedim,türlü yapmışlardı,her malzemeyi de ayrı kızartmışlar yemek borusundan mideye kadar yanıyo şu an,belim böle olmadan önce eve gidiyoduk öğle arası pratik bişeyler hazırlayıp yiyoduk,şimdi izne ayrılana dek kurumda yiycem,reflü olduk hamilelikte bi de yemekler de azdırıyooGideyimde bi yemk yapayim kocanin onunr bi tabak konmali aksam demi ama :) kaybolmayin ha ortaliktannn
fırlat fırlat tabi,ben de mesajları bıraktım,anlarsın ya mesaj gelirse cevap veriyom yoksa yazmıyomDon mevzusu iyidir, karisabilirsinizzbende ozgee
Ben arada firlatiyorum hala aysecimm
Aaaaa kotu gelinn seniiii, kocanin yaninda kirmizi gecelik giymeye utanmiyon muu
gayet güzel,ama onlar kürtçe sölüyo o şekilde komik geliyo biri sana tercüme edince hııııı oluyo insan,ben de kendi çabalarımla bi kaç kelime öğrendiydim,anlayabiliyom biraz ama konuşamam,küfürleri bilirim ama onun dışında nasılsın napıyon,adın ne gibi şeyler,ama müzik olarak dinliyorum canm sıkılınca anlamasam daAnam anam ne kaynatmışınız kızlar... Kayınvalide sohbetlerine katılamıyorum maalesef. Daha önce de yazmıştım, bizim aramız çok iyi çünkü konuşup anlaşamıyoruz. Yani aynı dili konuşamıyoruz, o türkçe bilmiyor ben de kürtçe bilmiyorum. Anlayacağınız ağzı var dili yok benim kaynananın... Oooh ne güzel dimi...:119:
hoş geldin bebem nasılsın,doğumu orda mı yapcan antepte mi gülüm,valla burda havalar manyak gidiyo,çöl iklimi gibi,sabah aşırı güneşli sonra aşırı doluluuselam kızlar kaynanalardan bahsedilmiş
valla kaynanamdan ALLAH razı olsun bana iş dahi tutturmz hayatta kıymaz şanslıyım bu konuda
melek gibi kaynanam var yani:))
eywallaaa tecrübeli anneymişsinnn,memleket nireeeee nerde oturuyonBende takipliyorm merak ettim
Kiz ne edepsizim he valla bugun cok guldurdn beni rabbimde seni guldursn :)
Tatli gelsin tatli gitsin tez zamanda insaalllahh :))
Bende sezryandan sonra oyle giyiyorm genelde ipliler ceyizden kalma :)) ama namaz isi oldugu icin cok sk iccamasiri degistirirm arada onlara kaliyorm :)
Mobildende cok zor bee
Amann ne kiymetli ogullari varmis be genelde benim dolap karisik esiminki cok duzenli oluyor onunkilerdn bana sira gelmiyo ama iyi yapmis okadarda yapcak tabi sen calisiyosun sonucta bu arada 25yasindayim canim 89luyum erken evlendim biraz ama pisman degilim 3bucuk yasinda pasam var ne mutlu bana :))
Slmmmm kizlarrr ohh ne güzel kaynatmissiniz ya anam agladi okicam die
Dun aksam bebis gormeye gittik bir bucuk aylık olmuş ama minicikti koca gobusle kucagimda tutmak zor oldu biraz korktum bi yerine bisey olcak die ben nasil anne olcam yaaa gece uyuyamadim dusunmektenbebis 35 haftalık doğmuş 2400gr simdi bile minicik dogdugunda dahada minikmis bu toparlanmis hali dediler allahim ins zamaninda dogum yaparim erken gelmez ins oglum
Bende de her renk mevcutkiyafetten daha cok gecelik aliyorum galibaa, ama bu gobekle bile giyerek hakkini veriyorum aldiklarimin
Bize doktor yasak koymadi hala, ama annem geldi artik, biraz zor
ins öyle olur en büyük korkum doğumdan sonra bebeğime yetememek
Ayy azicik benimki de naza cekseydi nolurdu sankiiivalla akşama kahvaltılık koycam,eşim dışarda yiyo öğlen,ben de kurumda yedim,türlü yapmışlardı,her malzemeyi de ayrı kızartmışlar yemek borusundan mideye kadar yanıyo şu an,belim böle olmadan önce eve gidiyoduk öğle arası pratik bişeyler hazırlayıp yiyoduk,şimdi izne ayrılana dek kurumda yiycem,reflü olduk hamilelikte bi de yemekler de azdırıyoo
fırlat fırlat tabi,ben de mesajları bıraktım,anlarsın ya mesaj gelirse cevap veriyom yoksa yazmıyom,bazen o naza çekince bakkkkk bunun lohusalığı var diyom
gayet güzel,ama onlar kürtçe sölüyo o şekilde komik geliyo biri sana tercüme edince hııııı oluyo insan,ben de kendi çabalarımla bi kaç kelime öğrendiydim,anlayabiliyom biraz ama konuşamam,küfürleri bilirim ama onun dışında nasılsın napıyon,adın ne gibi şeyler,ama müzik olarak dinliyorum canm sıkılınca anlamasam da
hoş geldin bebem nasılsın,doğumu orda mı yapcan antepte mi gülüm,valla burda havalar manyak gidiyo,çöl iklimi gibi,sabah aşırı güneşli sonra aşırı doluluu
eywallaaa tecrübeli anneymişsinnn,memleket nireeeee nerde oturuyon
Gideyimde bi yemk yapayim kocanin onunr bi tabak konmali aksam demi ama :) kaybolmayin ha ortaliktannn
Evet gercktn gecelik isi hastalik gibi cok severim bende...yok kiz biz garip tik yok valla canim istemiyo ve cok rahatsizlaniyorm sonrasi bikac sefer kanamam oldu..ama hamilelik psikolojisi heralde bisi yapamayincada adama sariyom boyna beni aldatma beni aldatiyonmu gecen boluya gitti bayilerle gorusmeye cok gec geldi hala aklimda o var nereye gitti acaba iki gundurde bana karsi cok iyi acaba beni aldattida vicdanmi yapiyo diyorum yok yani bazen sizofrene bagliyorm..ama arada don firlatmamiz olsa oyle dusunmem :)
valla akşama kahvaltılık koycam,eşim dışarda yiyo öğlen,ben de kurumda yedim,türlü yapmışlardı,her malzemeyi de ayrı kızartmışlar yemek borusundan mideye kadar yanıyo şu an,belim böle olmadan önce eve gidiyoduk öğle arası pratik bişeyler hazırlayıp yiyoduk,şimdi izne ayrılana dek kurumda yiycem,reflü olduk hamilelikte bi de yemekler de azdırıyoo
fırlat fırlat tabi,ben de mesajları bıraktım,anlarsın ya mesaj gelirse cevap veriyom yoksa yazmıyom,bazen o naza çekince bakkkkk bunun lohusalığı var diyom
gayet güzel,ama onlar kürtçe sölüyo o şekilde komik geliyo biri sana tercüme edince hııııı oluyo insan,ben de kendi çabalarımla bi kaç kelime öğrendiydim,anlayabiliyom biraz ama konuşamam,küfürleri bilirim ama onun dışında nasılsın napıyon,adın ne gibi şeyler,ama müzik olarak dinliyorum canm sıkılınca anlamasam da
hoş geldin bebem nasılsın,doğumu orda mı yapcan antepte mi gülüm,valla burda havalar manyak gidiyo,çöl iklimi gibi,sabah aşırı güneşli sonra aşırı doluluu
eywallaaa tecrübeli anneymişsinnn,memleket nireeeee nerde oturuyon
canm çok şükür kötü bişey yok,artık sona yaklaşıyoz,onun vermiş olduğu bir gerginlik de var,p.tesine kadar ferah tut da içini,hazırlıkların tamamsa dinlen Rabbim kolay getiri inşallah canmgeldim doktordan sabh 10da randewum wardi saolsun hastane iptal etmis esim 1bucuk saat ugrasti oyle aldilar iceri nst iyi cikti sezeryan girisim yapilcakti 6tup kan aldilar ama hersey aksadi sonuclar cikmaz dediler ekg cekindim anestezi uzmanina gittim mecbur pzrtsi gdicem kan sonucu icin sinirden cildirdim daha yeni geldik agrilar girdi yorgunluktan tam gun alamadim bi anda agrin olursa hemen alcaz yoksa 36yi biraz gecirelim dedi sinirdn hc bise demedimde sormadimda cikarken gozumdn yaslar akiyodu zaten ewe geldim baya agladim butun islerimiz ters gitti yani
ondan şüphem yok erkek dayıya çekermiş,dayımız mühendis çıktı bu yıl ablası kadar zeki olmasada zeki sayılır kardeşim :):) darısı oğlumun başına ay ne ukalayım ben yaaaaa
geldim doktordan sabh 10da randewum wardi saolsun hastane iptal etmis esim 1bucuk saat ugrasti oyle aldilar iceri nst iyi cikti sezeryan girisim yapilcakti 6tup kan aldilar ama hersey aksadi sonuclar cikmaz dediler ekg cekindim anestezi uzmanina gittim mecbur pzrtsi gdicem kan sonucu icin sinirden cildirdim daha yeni geldik agrilar girdi yorgunluktan tam gun alamadim bi anda agrin olursa hemen alcaz yoksa 36yi biraz gecirelim dedi sinirdn hc bise demedimde sormadimda cikarken gozumdn yaslar akiyodu zaten ewe geldim baya agladim butun islerimiz ters gitti yani
ben de aslen urfa,ailemle adıyamanda yaşıyodum,eşim de adıyamanlı,antepte oturuyom,evlenmeden önce buraya atandıydım,zaten eşimle burda yaşamayı istiyoduk,aileden kaçtık yani anlayacağın ama çok uzağa değil,2 satt var aradaValla yari istanbul yari düzce ama suan tamamen düzce sen nerdesin kuzu...bu arada kizlar sabahtan beri hic dinmeyen siddetli yagmur var burda insallah sel falan olmaz hic hayra gitmiyo bu yagmur
Evet arada firlatinca iyi oluyoartik tadilat nedeniyle kapaliyiz dicez napalimm, yeni sezonda kaldigimiz yerden devam
İki dakka yaptin yemegimi koydum ocaga anan okuyamadm hepinizi valla kopmamisimdir insallah mevzudan ben giderkn kaynana ve don konusuluyordu :)
ordan da geceliğe geçildi yawrum,o geceliklerden bende de mevcut da doğru dürüst giydim diyemem,iyi ki de çok abartmamışım alırken pahalıya yada aşırıya kaçmamışımBende de her renk mevcutkiyafetten daha cok gecelik aliyorum galibaa, ama bu gobekle bile giyerek hakkini veriyorum aldiklarimin
Bize doktor yasak koymadi hala, ama annem geldi artik, biraz zor
sen baya hassaslaşmışsın canm o bende de var şimdi de acaba biri kucağına laırsa engel olsam ayıp olur mıu diyom düşün nerelere gidiyo akıl,sen içini ferah tut,Rabbim yardım eder gülümmmSlmmmm kizlarrr ohh ne güzel kaynatmissiniz ya anam agladi okicam die
Dun aksam bebis gormeye gittik bir bucuk aylık olmuş ama minicikti koca gobusle kucagimda tutmak zor oldu biraz korktum bi yerine bisey olcak die ben nasil anne olcam yaaa gece uyuyamadim dusunmektenbebis 35 haftalık doğmuş 2400gr simdi bile minicik dogdugunda dahada minikmis bu toparlanmis hali dediler allahim ins zamaninda dogum yaparim erken gelmez ins oglum
Canlarr kontrole gidiyorum yoldayim dualarinizi esirgemeyin:))) çook heyecanliyim
hadi hayırlı haberler bacım,bihter,nektar ve kübra arkadaşlarımız bebişlerini kucaklarına aldılarBuarada bihtercinin bebisi olmuss dier ikisi kimin? Ayy Allah bagislasin
benimki hiç bişey istemedi
ben aç hissediyorum ama bişey yapasım yok, biri şöyle bir tepsi içinde değişik değişik yemekler getirse
sarmalar, dolmalar, börekler, etler ,salatalar, çiğköfteler vs.
Kizlar yeni konu acayim size kv hakkinda taze olay simdi yasadim gelmis egilmis cama bakti bende uzanip elimde tlf size yaziyorum bi isyan bi isyan ne cok telefon elimdeyms ne cok bagliymisim tlfna ne cok msj yaziyomusum konustunkonustu gitti okadar sinirimi bozduki bide surekli nette degilim yani bugun bi yemek yapicam oyuzdn buraya takildim uzun sureli bende dedim butun isimi yaptim ben surekli degilim baktim hala konusuyo iyi oyle yapiyom tamam dedim yok tesbih cekcekmisim yok kuran okuycakmisim karnimdaki cocuga ben zaten bunlari yapiyorm yok ya en iyi kaynana ölü kaynana dediydi arkadasim dogru heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?