- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Tabiiii sultan sofrasi kuruluverse soyle ne iyi olur demi.. Yemek yapmak her gun cok zoruma gidio benim ya yapmayida gectim menu bulmasi zor oluyoanam gelsinde bolca sarma yapalim valla iyi dedin. Cigkofteye hasret kaldim valla yalancilari kesmiyo beni..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hosgeldin azcik gergin gecmis ama bebisleri gormusundur rahatla azcik. Hazirluklarin tammi? Pazartesiye bisi kalmadi dayan canim.
Kizlar yeni konu acayim size kv hakkinda taze olay simdi yasadim gelmis egilmis cama bakti bende uzanip elimde tlf size yaziyorum bi isyan bi isyan ne cok telefon elimdeyms ne cok bagliymisim tlfna ne cok msj yaziyomusum konustunkonustu gitti okadar sinirimi bozduki bide surekli nette degilim yani bugun bi yemek yapicam oyuzdn buraya takildim uzun sureli bende dedim butun isimi yaptim ben surekli degilim baktim hala konusuyo iyi oyle yapiyom tamam dedim yok tesbih cekcekmisim yok kuran okuycakmisim karnimdaki cocuga ben zaten bunlari yapiyorm yok ya en iyi kaynana ölü kaynana dediydi arkadasim dogru heralde
alaaddinin sihirli lambasına ihtiyacım varyapmak değil de dediğin gibi ne yapıcağını bulmak daha zor geliyor
canım hem herşeyi istiyor, hem hiçbişey istemiyor
canm çok şükür kötü bişey yok,artık sona yaklaşıyoz,onun vermiş olduğu bir gerginlik de var,p.tesine kadar ferah tut da içini,hazırlıkların tamamsa dinlen Rabbim kolay getiri inşallah canm
hemde ne gerginlik esimde bende iyice gerildik pazartesi bi aksilik cikmasada tamamlansa hersey sonra doguma gderim zaten saol cnim
Evet arada firlatinca iyi oluyoartik tadilat nedeniyle kapaliyiz dicez napalimm, yeni sezonda kaldigimiz yerden devam
cok gerdi beni beklemek ya pazartsye bise kalmadida yoruldm artik her hafta oraya gdip ugrasmaktan pazartesi islemler tamamlancak bi aksilik cikmazsa bebeklerimide gerdimsoldaki bebegm 2500kilo sagdaki bebegm 2350olmus
valla akşama kahvaltılık koycam,eşim dışarda yiyo öğlen,ben de kurumda yedim,türlü yapmışlardı,her malzemeyi de ayrı kızartmışlar yemek borusundan mideye kadar yanıyo şu an,belim böle olmadan önce eve gidiyoduk öğle arası pratik bişeyler hazırlayıp yiyoduk,şimdi izne ayrılana dek kurumda yiycem,reflü olduk hamilelikte bi de yemekler de azdırıyoo
fırlat fırlat tabi,ben de mesajları bıraktım,anlarsın ya mesaj gelirse cevap veriyom yoksa yazmıyom,bazen o naza çekince bakkkkk bunun lohusalığı var diyom
gayet güzel,ama onlar kürtçe sölüyo o şekilde komik geliyo biri sana tercüme edince hııııı oluyo insan,ben de kendi çabalarımla bi kaç kelime öğrendiydim,anlayabiliyom biraz ama konuşamam,küfürleri bilirim ama onun dışında nasılsın napıyon,adın ne gibi şeyler,ama müzik olarak dinliyorum canm sıkılınca anlamasam da
hoş geldin bebem nasılsın,doğumu orda mı yapcan antepte mi gülüm,valla burda havalar manyak gidiyo,çöl iklimi gibi,sabah aşırı güneşli sonra aşırı doluluu
eywallaaa tecrübeli anneymişsinnn,memleket nireeeee nerde oturuyon
Yagmurcm seni soruyoduk arkadaslarla kendi sinirmden sana yazamadim hayirlisi olsn kuzucuklarda kocaman olmus massallah
kuzum dunki bebisin annesi beni sıkı sıkı tembihledi aman sakin kucaklatma bebisini dedi benimkini gelen aldi giden aldi mincikladilar minicik cocugu dedi bence uyarmak lazım daha tasecikler biraz büyüyunce istedikleri gibi sevsinleer
Tabiiii sultan sofrasi kuruluverse soyle ne iyi olur demi.. Yemek yapmak her gun cok zoruma gidio benim ya yapmayida gectim menu bulmasi zor oluyoanam gelsinde bolca sarma yapalim valla iyi dedin. Cigkofteye hasret kaldim valla yalancilari kesmiyo beni..
cok gerdi beni beklemek ya pazartsye bise kalmadida yoruldm artik her hafta oraya gdip ugrasmaktan pazartesi islemler tamamlancak bi aksilik cikmazsa bebeklerimide gerdimsoldaki bebegm 2500kilo sagdaki bebegm 2350olmus
kız doğumdan sonrada bebişe dokunur diye yiyemeyiz istediklerimizi biraz idare edecez mecbur ondan sonra gelsin sarmalar çiğköfteler...
Masallah bebislere benim doktorda yarin catliyorum metaktan..
Ayyy demi dogumdan sonrada yiyemicem demiiiii....cigkofte dokunurmuki suttrn bebege bulgur sut yapar derler ama..
Masallah bebislere benim doktorda yarin catliyorum metaktan..
ins guzel haberlerle mutlu gelirsin cnim
Ayyy demi dogumdan sonrada yiyemicem demiiiii....cigkofte dokunurmuki suttrn bebege bulgur sut yapar derler ama..
Bende seni soruyordum canım seni çok iyi anlıyabiliyorum bu halde hastanede fazladan 10 dk bile tahammül edemiyoruz ama mecburuz yavrular için hee doğuruncada kurtulamıyoruz hastaneden yok sarılık oldu yok aşıydı yok kalça çıkıklığı göz muayenesi işitme testi habire bişey bulup çağırıyolar neyse canları sağolsun küçük kuzularımızın gözün aydın bak kocaman oldular maşallah yakışılılarına
Bennyiyorum arada çiğ kofte napim seviyorum cok.bu mide yanginumla bile yiyorum ya :-(
Bennyiyorum arada çiğ kofte napim seviyorum cok.bu mide yanginumla bile yiyorum ya :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?