2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

alaaddinin sihirli lambasına ihtiyacım var yapmak değil de dediğin gibi ne yapıcağını bulmak daha zor geliyor

canım hem herşeyi istiyor, hem hiçbişey istemiyor

Hosgeldin azcik gergin gecmis ama bebisleri gormusundur rahatla azcik. Hazirluklarin tammi? Pazartesiye bisi kalmadi dayan canim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cok gerdi beni beklemek ya pazartsye bise kalmadida yoruldm artik her hafta oraya gdip ugrasmaktan pazartesi islemler tamamlancak bi aksilik cikmazsa bebeklerimide gerdim soldaki bebegm 2500kilo sagdaki bebegm 2350olmus

Yanyana oturmak cok kotu valla iyiki biz baska sehirlerdeyiz gerci ordanda brnim kaynana et sut soruyo :) valla hepsi bi cesit anam boyle olmayak biz tobeeee.

alaaddinin sihirli lambasına ihtiyacım var yapmak değil de dediğin gibi ne yapıcağını bulmak daha zor geliyor

canım hem herşeyi istiyor, hem hiçbişey istemiyor

O lambadan bende istiyom :)

canm çok şükür kötü bişey yok,artık sona yaklaşıyoz,onun vermiş olduğu bir gerginlik de var,p.tesine kadar ferah tut da içini,hazırlıkların tamamsa dinlen Rabbim kolay getiri inşallah canm

hemde ne gerginlik esimde bende iyice gerildik pazartesi bi aksilik cikmasada tamamlansa hersey sonra doguma gderim zaten saol cnim

hemde ne gerginlik esimde bende iyice gerildik pazartesi bi aksilik cikmasada tamamlansa hersey sonra doguma gderim zaten saol cnim

Yagmurcm seni soruyoduk arkadaslarla kendi sinirmden sana yazamadim hayirlisi olsn kuzucuklarda kocaman olmus massallah

cok gerdi beni beklemek ya pazartsye bise kalmadida yoruldm artik her hafta oraya gdip ugrasmaktan pazartesi islemler tamamlancak bi aksilik cikmazsa bebeklerimide gerdim soldaki bebegm 2500kilo sagdaki bebegm 2350olmus

hayırlısıyla hallolcak inşallah canım herşey üzme kendini de bebişleri de

valla canım diyarbakırda yapmaya karar verdim annemgil yanıma gelecekler inş.biraz burada kalacaz sonrada hep birlikte bayrama antepe gelecez öyle planladık bakalım...bizim burada öyle bir bakıyon sıcak bır bakıyon yağmur yağmış

Yagmurcm seni soruyoduk arkadaslarla kendi sinirmden sana yazamadim hayirlisi olsn kuzucuklarda kocaman olmus massallah

hayirdir cnim sen niye sinirlendin buyumusler teyzesi bicirik dogcaklar bi dogsalardi hayirlisiyla hastane gormek istemiyrm biktim

kız doğumdan sonrada bebişe dokunur diye yiyemeyiz istediklerimizi biraz idare edecez mecbur ondan sonra gelsin sarmalar çiğköfteler...

Masallah bebislere benim doktorda yarin catliyorum metaktan..

kız doğumdan sonrada bebişe dokunur diye yiyemeyiz istediklerimizi biraz idare edecez mecbur ondan sonra gelsin sarmalar çiğköfteler...

Ayyy demi dogumdan sonrada yiyemicem demiiiii....cigkofte dokunurmuki suttrn bebege bulgur sut yapar derler ama..

Bende seni soruyordum canım seni çok iyi anlıyabiliyorum bu halde hastanede fazladan 10 dk bile tahammül edemiyoruz ama mecburuz yavrular için hee doğuruncada kurtulamıyoruz hastaneden yok sarılık oldu yok aşıydı yok kalça çıkıklığı göz muayenesi işitme testi habire bişey bulup çağırıyolar neyse canları sağolsun küçük kuzularımızın gözün aydın bak kocaman oldular maşallah yakışılılarına

merhaba kızlar nasılsınız
malum gece uyku yok az önce kestirivermiştim rüyamda ilk defa kızıma dair bizzat kızımı gördüm hala etkisindeyim gercek sandım nasıl güzel nasıl tombikti böyle 6 aylık felan kısa kollu giydirmişim bıcır bıcır bişeyler diyor.üzerini kirletmiş eşime diyorumki hani sen kıyafet aldırmıyordun şimdi bulda giydir diye (eşim kıyafet konusunda sadece 0-3 aya razı büyük beden aldırmıyor değişik yani)
çok kısaydı bide ismini hitap etseydim tam olurdu ama çok kısa sürdü malum daha isim yokkk
rüyanın tadı damağımda kaldı

Bennyiyorum arada çiğ kofte napim seviyorum cok.bu mide yanginumla bile yiyorum ya :-(

saol cnim aynen o zmanda hastanelerde ugrasir dururuz buyumus canlarim dogsalarda yesem minikleri:)

kaynana muhabbetlerine cok guldum ya kacirdim ben ama sohbeti benimki iyidir saolsunda bugun zaten sinirim tepemde geldim tam net dgl sezeryan gunu diorum 20si 20si dio doktorya sanki o yapck sezeryani:))

Bennyiyorum arada çiğ kofte napim seviyorum cok.bu mide yanginumla bile yiyorum ya :-(

Canim ben cakma cigkofte istemiyorun gerck etli kofte istiyorum annemin yaptigindannnn kilis usulu offf offff cok canim cekiooo

yarin evlilik yildonumumuz hediye istemedm bu ara baya sikisiqz doguma 1hafta fln war para lazim aman napiyim en guzel hediye bebeklerimle kocam ama gezmek istiyorum yemege fln goturur ins cnimda bi lahmacn istiyoki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…