2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
etsizse sikinti yokki bende yiorum biz kendmz yapiyrz arada hazirda yiorum

Cnm etli yasak ya ztn yiyom ama gel bana sor hatta bu muhabbetten haberim yoktu yemistim.suan yaniyorum bu arada masallah bebislere.senin kani ne icin aldilar anlamadim ne tahlili bunlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yaprak sarması sert çiğ köftede acı ya canım dokanabilir ilk zamanlar sütünden bebeğe geçiyor direk..ne yemişsen ondada şişlik sancı yapıyor hatta sıcak çay bile ağzını yakar derler...

6tup alindi sezeryan hazirliqi kan pihtilasmasi warmi fln filan okadar sinirlydmki agzimi acip bise sormadim ameliyata girmeme bi sorun warmi die bakiliyo kalp ritmime bkildi sirtimi fln dinlediler herseyi toplayip doktora gotrcem

yaprak sarması sert çiğ köftede acı ya canım dokanabilir ilk zamanlar sütünden bebeğe geçiyor direk..ne yemişsen ondada şişlik sancı yapıyor hatta sıcak çay bile ağzını yakar derler...

aboww ben cok sewerim sarmayi hatta hamilelgmde dahada dustum dogumdan snra yiyemicem dsene

aboww ben cok sewerim sarmayi hatta hamilelgmde dahada dustum dogumdan snra yiyemicem dsene

yani biraz gaz sorunu olacağı için sert ve gazlı yemeklerden uzak durmamız gerek canım.
tavuk çorbaları bol yeşillik bulgur pirinç pilavı güzel süt yapar.hatta bazı yerlerde değişir bu kimisi bulgurda yedirmez lohusa kadına herkes çeşit çeşit fikir sunar anlayacağın...bol pekmez günlük nane çayı rezene de çok faydalı olur.hatta yediğin yemeklere biraz kimyon ekelersen bebeğe daha iyi olur gaz açısından.

hg cnim yan gel yat modundaym suan:) sen nabersin

Ohhhh maşallahh keyfin bozulmasın canım benbugün bugündür ayaktayım çamaşır as katla ütüle yerleştir sonra yemek derdi aha şimdide oğlumu doyurcam sonra ütüye devam bebişin şeyleri kaldı bi onlarda bitseydide yerleştirseydim süper olacak valla belim bıkınım koptu
Maşallahh senin bebişkolarda kocaman olmuşlar sağlıkla doğmalrı kaldı bi

dun aksam nisana gttim butun akrablar geldi esimin hic kimseye kalkmadim onlar eqildi beni optu kalkma dediler amcasinin karisinin biri gcik o geldi lafci yanima gelmedi karnim agriyodu hemen kalkip gtmedim 10dk snra gttim elini optum k.bkma arada sancim oluyo gelemdm ddm dugune geliyon ama ddi ben soook manyakmidir nedir babasi olmustu kwler gtti ewine ben gtmedim onu diyom sandi hcte takmadim catlasin hihh:)

Canim bilmiyorum ki valla. Annemede dedim doktora gideyim ona göre Boluya gidicem diyorum. Kadın hiç tinlamiyor doğurursun işte diyor. Yollarda dogurucam demiyorum boşuna. Eve gecmedim çünkü anahtarı hala teslim etmediler ve edeceğe de benzemiyorlar. Bizimkilerde ne gidicen modunda zaten. Ben bu hafta dogursam iyi olacak herkes benden cok doğum sendromuna girmiş bulunmakta.

Bu arada kızlar pazar günü babalar günüymüs...

benim baya ihtiyacm oluck bu bilqilere 2bebise bol sut lazim bugun ekg cekindim ordaki kiz benimde gogus ucum yoktu enjektrle cektim emzirdim seninde yok saglik ocagi hemsiresi anlatsin ddi acirmiki cekince

masallah sana odamin halini bi görsen:) darma dagnik ama cok yoruldm bugn yemekte yapmicm 1haftam kaldi arada keyif yapiyim daginikliga gicik oluyrm ama napiyim saol teyzesi kocaman olmus bitanelerim dinlen sende kiz azcik boswer:)

benim baya ihtiyacm oluck bu bilqiler 2bebise bol sut lazim bugun ekg cekindim ordaki kiz benimde gogus ucum yoktu enjektrle cektim emzirdim seninde yok saglik ocagi hemsiresi anlatsin ddi acirmiki cekince

Benimde yok ve bu durumu cok takiyorum

benim baya ihtiyacm oluck bu bilqilere 2bebise bol sut lazim bugun ekg cekindim ordaki kiz benimde gogus ucum yoktu enjektrle cektim emzirdim seninde yok saglik ocagi hemsiresi anlatsin ddi acirmiki cekince

canım inş sütün bol olur yavrularını doyurursun.oy ne tatlı olur onlar emerken:))
bebek emdikçe uçlarında çıkar birde emzirmeden önce elinle oynarsın biraz çıkar belki inş tutabilirler kücücük ağızlarıyla:)

Bende hic birşey bilmediğim için kendimi beceriksiz bi anne olacakmış gibi hissediyorum

benim suan gogsumdn sut akiyo aktiqi zman ucu cikiyo yoksa yok gomulude dgl enjektrle cekmeyi bi sorsam iyi olck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…