- 3 Ağustos 2013
- 1.466
- 146
- 363
canım inş sütün bol olur yavrularını doyurursun.oy ne tatlı olur onlar emerken:))
bebek emdikçe uçlarında çıkar birde emzirmeden önce elinle oynarsın biraz çıkar belki inş tutabilirler kücücük ağızlarıyla:)
yağmurcum lütfen ama burda benim kv dururken ,ihtisaslı bikere,ellerimde sinir sıkışması olduğunda yel girmiştir diyo ,doğum bayrama doğru olur dedik,yok yok bayramı geçirin diyo,beh millete öle dedim diyo,en son çarş.gitiiğimizdeki dediğini söledim anne dr 10 temmuzdan sonra hazır ol dedi diyom Yusuf Yusuf oldu,eşim tasdik etti de inandıkaynana muhabbetlerine cok guldum ya kacirdim ben ama sohbeti benimki iyidir saolsunda bugun zaten sinirim tepemde geldim tam net dgl sezeryan gunu diorum 20si 20si dio doktorya sanki o yapck sezeryani:))
wayyy kilis usulü falan,neyseki o aşerme yoğunluğu kalmadı sanki,gerçi benim canm sadece serin bişeyler istedi,bişeye aşermedimCanim ben cakma cigkofte istemiyorun gerck etli kofte istiyorum annemin yaptigindannnn kilis usulu offf offff cok canim cekiooo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yarin evlilik yildonumumuz hediye istemedm bu ara baya sikisiqz doguma 1hafta fln war para lazim aman napiyim en guzel hediye bebeklerimle kocam ama gezmek istiyorum yemege fln goturur ins cnimda bi lahmacn istiyoki:)
yağmurcanım bizim de yıldönümümüzde ben hastane köşelerinde bel fıtığı olmuş rapor peşinde koşuyodum,öle araya gitti yani yemeğe de çıkamadık,illa para harcanmalı değil ki gülüm Rabbim cümlemizin birliğii dirliğini korusunSelam hatunlar biz geldik nabersiniz
Benimde yok ve bu durumu cok takiyorum
Hayırlı Cumalar Kızlar....
kimsede gece uykusu kalmamış.. artık zombi moduna hepten gectık. gecelerı resmen bır kısır dongundeyım. su-wc-su-wc....
artık buyudugunden mı nedır sağımda solumda yatarken bıle kızım tepıklıyıp duruyor. iyice sığmamaya mı başladılar ne.
çantadan konuşulmuş. gecen gun kızımın hurcunu yaptık ama gerısı bekliyor dahasadece ust bas hazır. kremler, emzik vs daha konulmadı benım eşyalar da daha konulmadı. böyle yarım yarım işde daha kotu.
birde karın sarma konuşuluyordu gecen gun tam anlamadım sarmak mı ıyı sarmamak mı ???? hem rahatlık acısından hem gobegın toparlanması acısından??
kontrole gıdenlerden güzel haberler bekliyoruz..
sevgıcım cok güzel olmuşemegınıze sağlık. odasıda şekıllenıyor artık oda resımıde ekleeee
evde işten gun yetmıyor bazen valla ne dıyım.
biliyorum canım evden devam ettiğini cok da sevındım. ekstra paranı alacaksın hemişleri hallederken buraya da gel ihmal etme bizi :)
hareketler cooooookkkk tatlı zaten tek enerjı kaynağım o :) hem ağrılara hem beklemeye ama gormekde ıyı oluyor
son zamanlarda acıtmaya bıle başladı kızım teyzesı :)
masalah minnoşlarımıza
hayırlı cumalar canım.
bende hayatımda ılk kez salona gıdıcem temızlık ıcın. hep kendım hallederdim. ama artık imkansız geliyor bana :) 2 sefer gıtsem doğuma kadar kurtarırım gıbı geliyor sankı. ama esas iş duzgun yer bulmak gunlerdır salon arıyorum yakınlarda. ki kendı konservemı kendım goturucem yınede ne olur ne olmaz. cunku o spatulalar değişiyor ama konserve tek kac kısıye kullanılıyor...
canım cok seker olmuş susunuz.annecıgının emegıne sağlık...
son 2 sefer cok net gordum canım yüzünü :) önceki doktor ihmalleri dışında usg.de bıseyde gostermıyordu. son 2 seferde kızımın tombık yuzunu gordum
sende gıttıgınde yakalarsın ınsallah. bırazda doktoruna naz yap :)))) hiç yüz resimi yok falan dıye :))))))) ben ayağını soylemıstım onu bıle verdı :)
biz böyle sıkıntıdayız onlarda artık daralmıştır :))) tosuncuk oldular hakıkaten :)) pes pese gıdıcez senle ıyı haberlerle donelım ınsallah..
Selam kızlar hayırlı cumalar hepinize..
Sabah eşimi işe gönderdikten sonra çok zor anlar yaşadım ishal olmuş gibi bi karın ağrısı bel ağrısı falan bebeği de pek hissedemedim. Biraz hafifleyince uyumuşum kızımın şiddetli tekmeleriyle uyandım çok şükür rabbime :) en başından beri gününü doldurmayacağını düşünüyorum bebişimin, bugün 35. hafta bitiyor rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin.
Sevgicim kapı süsünü tabletten de telefondan da göremedimama eminim güzel olmuştur eline sağlık canım..
kızlar inanın bebişinizi kucağınıza aldığınızda otomatikman herşeyi biliyor ve yapıyorsunuz.ben başkasının bebeğini tutamazdım kızım kücük doğdu onu öyle bir kavradımki insan başarıyor herşeyi.aslında herşeyi biliyoruz biz.beceriksiz anne yoktur ilgisiz anne vardır:)hepimiz üsttesinden gelecez inş.Bende hic birşey bilmediğim için kendimi beceriksiz bi anne olacakmış gibi hissediyorum
bebişimm beğendiğine sevindim tatlım...aynen dediğin ibi ek gelir oldu bnm için valla ..kıııız az bi zamanımız kaldı valla cok heyecanlanıyorum gun gectıkce valaahha :18::18::18::18:
canımcım öncelikle cok gecmiş olsun zaman gectıkce dahada ağırlaşıyoruz ondan da olsa gerekk..aaa gormemene üzüldüm ya aaa neden goremıyon kii..ama yınede guzel dıleklerın için sağol tatlım
yağmurcum lütfen ama burda benim kv dururken ,ihtisaslı bikere,ellerimde sinir sıkışması olduğunda yel girmiştir diyo ,doğum bayrama doğru olur dedik,yok yok bayramı geçirin diyo,beh millete öle dedim diyo,en son çarş.gitiiğimizdeki dediğini söledim anne dr 10 temmuzdan sonra hazır ol dedi diyom Yusuf Yusuf oldu,eşim tasdik etti de inandı
wayyy kilis usulü falan,neyseki o aşerme yoğunluğu kalmadı sanki,gerçi benim canm sadece serin bişeyler istedi,bişeye aşermedim
yağmurcanım bizim de yıldönümümüzde ben hastane köşelerinde bel fıtığı olmuş rapor peşinde koşuyodum,öle araya gitti yani yemeğe de çıkamadık,illa para harcanmalı değil ki gülüm Rabbim cümlemizin birliğii dirliğini korusun
ins yeterim bebisime
sevgi cannnnn hosgelmisen nereleerdesin anacimm ozledik seniii
ins yeterim bebisimetecrübeli annelerden böyle şeyler duymak çok rahatlatıyor
hoşgeldin canım göremiyorum seni nasılsın yaramazlık yok inş.doktora gittinmi ne durumda bebişin.
kapı süsünüzde harika olmuş güle güle kullanın inş.
Ohh valla keyfiniz bozulmasın canım inşallahhh şu benim köpek oğlumda yese bende yatıcam az ütüye sonra devam edicembende kizlarin modundayim... Havada bunaltici zatn pooff
masallah sana odamin halini bi görsen:) darma dagnik ama cok yoruldm bugn yemekte yapmicm 1haftam kaldi arada keyif yapiyim daginikliga gicik oluyrm ama napiyim saol teyzesi kocaman olmus bitanelerim dinlen sende kiz azcik boswer:)
sevgi cannnnn hosgelmisen nereleerdesin anacimm ozledik seniii
yağmurcum lütfen ama burda benim kv dururken ,ihtisaslı bikere,ellerimde sinir sıkışması olduğunda yel girmiştir diyo ,doğum bayrama doğru olur dedik,yok yok bayramı geçirin diyo,beh millete öle dedim diyo,en son çarş.gitiiğimizdeki dediğini söledim anne dr 10 temmuzdan sonra hazır ol dedi diyom Yusuf Yusuf oldu,eşim tasdik etti de inandı
wayyy kilis usulü falan,neyseki o aşerme yoğunluğu kalmadı sanki,gerçi benim canm sadece serin bişeyler istedi,bişeye aşermedim
yağmurcanım bizim de yıldönümümüzde ben hastane köşelerinde bel fıtığı olmuş rapor peşinde koşuyodum,öle araya gitti yani yemeğe de çıkamadık,illa para harcanmalı değil ki gülüm Rabbim cümlemizin birliğii dirliğini korusun
Eki Görüntüle 1147999
bayiliyorum suna ya:)
masallah canim kilolari gayet iyi doguncada toparlarlar ins bol bol sutumuz olurda gerci benimde 3.aydan beri sutum geliyor bakalım sonrası nasıl olacak memikler kucucuk esim sutun olmaz senin bol bol yemen lazim demeye başladı şimdiden
Offf ayaklarim belim cok agriyooo
iyi olur inş canım benimde iki böbrekte genişleme vardı ya bir tanesi ilerlemiyormuş galiba biride normal dedi çok büyümemiş dedi ki 5 aylıkken çıkmıştı bu sorun o zamandan bu zamana iyi dedi bilmiyorum artık doğumdan sonra kontrol belkide hiç sorun kalmaz geçer dedi.bebişimde kilo olarak bir hafta geri çıktı 33+6da gittim 2000 kilo ancak çıktı 20 gün sonra tekrar gidecem işte bakalım büyümüşmü yaramazım.hosbulduk canım benım ıyı sayılır sen nasılsın bebişi ayın 16 snde gormeye gıdıcem nasıpse durumlar aynı anlıycagın bebişin böbreği hala büyük .sen nasılsın bakim..bu arada beğenmene sevındım sağol cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?