2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Sabahtan beri kosyuruyorum eltimler gorumcemler gelecek yarin gezmeye temizlik bi kaç kap yemek canima okudu ayaklarim zonkluyo belim cok agriyo daha da bitmedi isim

kaynana muhabbetlerine cok guldum ya kacirdim ben ama sohbeti benimki iyidir saolsunda bugun zaten sinirim tepemde geldim tam net dgl sezeryan gunu diorum 20si 20si dio doktorya sanki o yapck sezeryani:))
yağmurcum lütfen ama burda benim kv dururken ,ihtisaslı bikere,ellerimde sinir sıkışması olduğunda yel girmiştir diyo ,doğum bayrama doğru olur dedik,yok yok bayramı geçirin diyo,beh millete öle dedim diyo,en son çarş.gitiiğimizdeki dediğini söledim anne dr 10 temmuzdan sonra hazır ol dedi diyom Yusuf Yusuf oldu,eşim tasdik etti de inandı

Canim ben cakma cigkofte istemiyorun gerck etli kofte istiyorum annemin yaptigindannnn kilis usulu offf offff cok canim cekiooo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
wayyy kilis usulü falan,neyseki o aşerme yoğunluğu kalmadı sanki,gerçi benim canm sadece serin bişeyler istedi,bişeye aşermedim
yarin evlilik yildonumumuz hediye istemedm bu ara baya sikisiqz doguma 1hafta fln war para lazim aman napiyim en guzel hediye bebeklerimle kocam ama gezmek istiyorum yemege fln goturur ins cnimda bi lahmacn istiyoki:)

Selam hatunlar biz geldik nabersiniz
yağmurcanım bizim de yıldönümümüzde ben hastane köşelerinde bel fıtığı olmuş rapor peşinde koşuyodum,öle araya gitti yani yemeğe de çıkamadık,illa para harcanmalı değil ki gülüm Rabbim cümlemizin birliğii dirliğini korusun

bebişimm beğendiğine sevindim tatlım...aynen dediğin ibi ek gelir oldu bnm için valla ..kıııız az bi zamanımız kaldı valla cok heyecanlanıyorum gun gectıkce valaahha :18::18::18::18:

canımcım öncelikle cok gecmiş olsun zaman gectıkce dahada ağırlaşıyoruz ondan da olsa gerekk..aaa gormemene üzüldüm ya aaa neden goremıyon kii..ama yınede guzel dıleklerın için sağol tatlım

Bende hic birşey bilmediğim için kendimi beceriksiz bi anne olacakmış gibi hissediyorum
kızlar inanın bebişinizi kucağınıza aldığınızda otomatikman herşeyi biliyor ve yapıyorsunuz.ben başkasının bebeğini tutamazdım kızım kücük doğdu onu öyle bir kavradımki insan başarıyor herşeyi.aslında herşeyi biliyoruz biz.beceriksiz anne yoktur ilgisiz anne vardır:)hepimiz üsttesinden gelecez inş.

hoşgeldin canım göremiyorum seni nasılsın yaramazlık yok inş.doktora gittinmi ne durumda bebişin.
kapı süsünüzde harika olmuş güle güle kullanın inş.

benimkide dioki benim dusuncem 20si yok yk daha once olmasin kilo alsinlar:) doktordan cok biliyolar hele bizim zamanimiz die olaya girmeleri yokmu:) zaten hediyedir fln takmam ole seyleri mtlu olalimda bayadir cikamadk gezmek istiyorum yemekte luks bi restaurant dgl zaten harcatmam para dogumda lazim olur cnimin istediqi uygun maliyetli bise yiebiliriz:)

hoşgeldin canım göremiyorum seni nasılsın yaramazlık yok inş.doktora gittinmi ne durumda bebişin.
kapı süsünüzde harika olmuş güle güle kullanın inş.

hosbulduk canım benım ıyı sayılır sen nasılsın bebişi ayın 16 snde gormeye gıdıcem nasıpse durumlar aynı anlıycagın bebişin böbreği hala büyük .sen nasılsın bakim..bu arada beğenmene sevındım sağol cnm

bende kizlarin modundayim... Havada bunaltici zatn pooff

Ohh valla keyfiniz bozulmasın canım inşallahhh şu benim köpek oğlumda yese bende yatıcam az ütüye sonra devam edicem

masallah sana odamin halini bi görsen:) darma dagnik ama cok yoruldm bugn yemekte yapmicm 1haftam kaldi arada keyif yapiyim daginikliga gicik oluyrm ama napiyim saol teyzesi kocaman olmus bitanelerim dinlen sende kiz azcik boswer:)

Saol canım ama napıyım ben yapmasam kim yapcak yemeksiz olmuyo dışardada yesek yemeğim olması lazım en azından çorba çocuk var çünkü olmuyo işte sendinlen canım sen bir hafta sonra çifte mesai yapcaksın

sevgi cannnnn hosgelmisen nereleerdesin anacimm ozledik seniii

ayyy cnm benım canım nerde olayım gııı evdeyım home ofis calışyorum şuan hazırlıklaral ugrasıyorumm valla bnde sızı ozledım gırıyorum dunden bei tatlım sen nasılsın

Annem kilisli benim canim ondan yani

Bendeeeee :)

masallah canim kilolari gayet iyi doguncada toparlarlar ins bol bol sutumuz olurda gerci benimde 3.aydan beri sutum geliyor bakalım sonrası nasıl olacak memikler kucucuk esim sutun olmaz senin bol bol yemen lazim demeye başladı şimdiden rabbim bize öyle bi güç kuvvet vermiş ki geliriz ins ustesinden diyorum birde o kadar karamsarlığın ardından

iyi olur inş canım benimde iki böbrekte genişleme vardı ya bir tanesi ilerlemiyormuş galiba biride normal dedi çok büyümemiş dedi ki 5 aylıkken çıkmıştı bu sorun o zamandan bu zamana iyi dedi bilmiyorum artık doğumdan sonra kontrol belkide hiç sorun kalmaz geçer dedi.bebişimde kilo olarak bir hafta geri çıktı 33+6da gittim 2000 kilo ancak çıktı 20 gün sonra tekrar gidecem işte bakalım büyümüşmü yaramazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…