2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Benim herifte odunluk yapıtı geçen gün bugün gün yemek temizlik derken aksam oldu salonun tozu alınacak ama adim atamıyorum yemek yedik benim kalasla dedim bugün çok yoruldum bi toz alınacak yapar misin (mobilyalarim siyah parmakla yazı yaz iki gun toz almasan) dursun öyle gelecek olanlar yabancı mi dedi olmaz ama dedim iste aksama kadar canim cikti sanki ben yorgun degilim sanki yattim tum gun falan filan dedi seninle ben su anda bir miyiz azcik gucum olsa sana minnet etmem allahtan 9ay yatan bi hamile olmadim yoksa ev çöp ev olurdu herhalde tamam sana hic bisey demedim unut dedim çok zoruma gitti ama :26: aglamamak için zor tutum kendimi... sonra kendim toz almaya basladim sürüne sürüne ay askim ben yapim bilmem ne demeye başladı iki gun sonra sirnasmaya baslarsin o zaman gosteercem sana isticen vermicem dedim yalvarticam seni dedim bizde kardesiz çünkü aylardir tik yok sana ikinci çocuk falan da yokkkk cok beklersin dedim

aman canım üzme kendini hemen hemen hepsi aynı bu adamların allah bize güç kuvvet versin yoksa vallaha evi de b.k götürür yeterki onlara dokunma ev pis bile olsa ooo aşkım pırıl pırl derler yada geçiştirmek için sonra yaparız derler bide lafa geldimi ya aşkım sen niye yoruyosun kendini demez mi sanki eve hizmetçi tuttuda benim haberim yok kız ananm ben senden de dertli çıktım

eltimde gorumcemde iyidir canim arada eltimim kiskandigini hissediyorum ama olacak o kadar kaynimda dort gözle amca olmayı bekliyo...

Günaydın annişler :) Annemin yanındayım şu an.. Doğumu Balıkesirde annemin yanında yapıcam. Yoksa tek çok zor olacaktı. Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin... Hepinize güzel günler diliyorum :)

vallahi ayni ya... Az önce ise gidiyor aman askim sakın bisey yapma yat diyo ev savas alani gibiii ben pert olmusum 3 makina camariz , bi ton utu mutfak toplancak nere yatinon nere

eltimde gorumcemde iyidir canim arada eltimim kiskandigini hissediyorum ama olacak o kadar kaynimda dort gözle amca olmayı bekliyo...

olur okadar kiz elti snucta:) bak benim ikiz odayi b.k gotryo heran dogurblrm ama butn is bana bkyo kocam saolsun demiyrm bile yaparm ben mis gbi desemde bn yapyrm:)

cok moralim bozuldu resmen guwendiqim daglara karlar yagdi annem bursadan gelicek dogumuma odam b.k gbi dedimya anneme guwendgm icin bekliyodum gelince hazirlariz die kendi cantami bile hazirlamadm doktor artik heran durursa haftaya pzrtsi sali ggbi olcak dedi bu cumartsi pazar dayimin sunneti war sunnetten sonra gelcekmi pazar bincek pazartsi sbah burda halimida silcem neyse artik herseyimi kendim yapcam

kuzum ya bi sakin ol once... Buyuk temizliğe hic girme bi topla üstün körü sil supur tabi bundan önce cantani hazırla yarim saatini alir en fazla.... Halinida silme olduğu kadar 3 caninla.... Annen gelince yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…