bir konu kaldı isim etiket seklindemi yani kendinden yapışkanlı mı yoksa yapıştırarak mı yada başka fikirlerede acıgım nasıl yapıcan
ben kavanoz yapıcamda isim etiketine karar veremedim
Gunaydin kizlar
Tobe yarabbim pazar sabahin korunde ne isim varsa burda...uyku tutmuyor..sagdan sola donmesi eziyt..mide rezalt yaniyorr oyy oyyy dogumdn sonra hicbisi duzelmick gibi
Hisgeldinz kizlar bu gecede doguramisiz :) wc ye yatak seresim var..
Bu aralar kocalar anlayissizlastimi ki noluyor yahu hamis kadinla kavgami edilir takma canim gecer gider hepsi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hisgeldinz kizlar bu gecede doguramisiz :) wc ye yatak seresim var..
Bu aralar kocalar anlayissizlastimi ki noluyor yahu hamis kadinla kavgami edilir takma canim gecer gider hepsi
Bizimde ayni sayilir ortada bisi olsa anlicamda. Sacma sapan seyler...
Kocalar da hamile psikolojisi yasiyor...benim herif lohusa bile olur bu gidisle:)
Kocalar da hamile psikolojisi yasiyor...benim herif lohusa bile olur bu gidisle:)
Gunaydin cnm ben sodayla idare ediyorum.doktorum gaviscon verdi ama icemiyorum.bir iki defa ictim fayda etmedi sevmedigimden icmedim.buna çözüm yok cnm.benim hergun köz gibi yaniyor.
Günaydın kızlaaar,
Nolmuş bu kocalara yaa? Ya biz hormonlardan alınganız herşeye bozuluyoz ya da onlar mı babalık stresine girdi de olur olmaz sebeplerden tartışma başlatıyolar? Sakın kenara çekilip ağlayıp mağlamayın , çocuğunuz da üzülür sonra, siz keyfinize bakın kafaya takmayın, onlar kafaya taksın..gerçi kızıyoz kızıyoz sonra dönüp yine kucaklıyoruz..ay onlar kimimizin tsubasa'sı, kimimizin canı kimimizin ömrü kimimizin canının içi her evlilikte tartışma illa ki olur barışmak da çok datlı oluo yaa:):):)
Ay çok güldüm yaa, kız bi benim başımda var sanıyodum, ben naz yapacağıma o naz yapıyo yaa) olsun azcık da ben çekeyim nazını tabi dozunda kaldığı müddetçe ayy bugün de evlilik yıldönümümüz ne çabuk geçti 1 yıl yaa
Günaydın kızlar kocalar şaşırmışlar biraz bence adamlar her istediklerinde yanımıza gelemedikleri için öyle agresifleşiyorlar onlar bi acıktımı kafayı yerler birde bu özel konularda geçende benimkini sinir boğmuştu sebepsiz yere accık idare edin az kaldı sonra biz kadınlar sorarız onlara :)
Ay çok güldüm yaa, kız bi benim başımda var sanıyodum, ben naz yapacağıma o naz yapıyo yaa) olsun azcık da ben çekeyim nazını tabi dozunda kaldığı müddetçe ayy bugün de evlilik yıldönümümüz ne çabuk geçti 1 yıl yaa
Günaydın kızlar kocalar şaşırmışlar biraz bence adamlar her istediklerinde yanımıza gelemedikleri için öyle agresifleşiyorlar onlar bi acıktımı kafayı yerler birde bu özel konularda geçende benimkini sinir boğmuştu sebepsiz yere accık idare edin az kaldı sonra biz kadınlar sorarız onlara :)
Valla olabilir biz aylardir yasaktan dolayi sahalara cikamiyoruz..dun doktorun ay sonu serbest dogumumuzu kolaylastirsin dedi..unuttuk yani nasil oluyordu o is :)