2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Valla olabilir biz aylardir yasaktan dolayi sahalara cikamiyoruz..dun doktorun ay sonu serbest dogumumuzu kolaylastirsin dedi..unuttuk yani nasil oluyordu o is :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:) hatirlarsinz cnim bide lohusaliqi war ondan snra serbestiz

Aynen ya bi atlatsaydı şu günleri baya baya kardeş olduk artık ayyy lohusalıktan sonrada tekrardan evliliğin ilk günlerine döncez ya

Herkese günaydın sizleri epeydir takip ediyorum.bu gece benim içinde berbat geçti.sol belim ve kasığıma ara ara giren ağrılar beni uyutmadı çok da korkuyorum 33 haftalık hamileyim 2gün önce nst ye girdim sancı falan çıkmadı sizce de normal bir ağrı mı bebeğim de çok hareketli bir sorun yok gibi ama sizlerde de oluyor mu sanki yataktan kalkınca biraz geçti.sizlerde bilgi verebilirseniz sevinirim

Oyyyy on kisi birden ustume cullanmis bi araba dayak atmis gibi bütün bedenim agriyooo yuruyemiyorum bileeeee gece kasilmalarim oldu bebek gelecek diye çok korktum.... Dun eltimler gorumcemler geldi başka bi ilçede oturuyorlar yemek temizlik feci yapti dun birde yurudum acisini bugün cekiyorum.... Bebisimin yengesiyle halasi oglusuma battaniye ve takimlar aldi eltim komsunun cocugu oldu bisey alicam takim bakalım dedi girdik mağazaya baktim bi suru sey aliyolar gorumcemle sonra çaktım davayı tum israrlarima ragmen aldilar bisileer sagolsunlar

Kız yine rüyama girdin bugün geçen gün bilmem okudunmu yazdığımı rüyamda sana sen 4.anne olmayacaksın diyodum aynı gün bilge 4.bebek haberini verdi neyse bugünde sen burdan haber veriyormuşsun açılmam oldu kızlar acil sezeryana alıyolar 5.anne benim diyosun kız kendimi görsem accık neolur

Heee bu arada cocuklar eve bırakıp cikmistik benim herifi koyduk baslarinaa oyy evi b.k goturuyo resmennnn anasini aglatmislar keske hic temizlik ne

yapmayaydim ins bugun yarin

dogurmam

Gecmis olsun canm bu saattn sonra hepimiz ayni durumdayiz
Ne guzl eltin ve gorumcn varmis oyle senin yemede yaninda yat masallh:)

kiz deme oyle panik oldum iliskiye grdik bide ay olurmu olur odamin temizlenmesi lazm bi el atin o zman:))

Yok kuzum ne stresi.dun biri yazmisti.nankor bunlar kiymet bilmiyolar.valla bak.yuzune bakmak istemiyorum boyle oldugunda.bakmiyorum da.bi evde iki yabanci.

dun bnde sinir oldumda ilk yildonumu kotu hatirlanmasn die yanastim bide ben yanasiyom naz yapio:))) takma cnim son zmandayiz hepimiz cok ggergniz kocalarda anlamiyolar ustmze geliylr bide

sagol canim dun gece dogurcam sandim yaa kv vefat etti ya eltim evin buyugu oldu onun yerine yapio gorumcemde iyidir sagolsun esim yigenlerini cok sever ucunu birbirinden ayirmaz her iki haftada bir gideriz elimiz bos gitmeyiz 2.5yildir oyuncaktir elbisedir vs hatta eltimin kiza besigini yeni dogan ihtiyaclarini esim almis bekarken... Bi nevi iadei hediye gibi oldu

Heee bu arada cocuklar eve bırakıp cikmistik benim herifi koyduk baslarinaa oyy evi b.k goturuyo resmennnn anasini aglatmislar keske hic temizlik ne

yapmayaydim ins bugun yarin

dogurmam

o eltiyle gorumceni banada gnder girelim bi magazaya:) ay ne guzel masallah bnde taktim kafaya cikip 5li takimdan alcm ogluslarima eksik olmasinda fazla olsun

kiz seni Allah napmasin panik ettin beni ruyalarin cikiyo bide dogsunlar istiyorum ama temizlik yapmam lazim

İadei hediye iyiymis gule gule kullsnin canim. Bittimi hazirliklar.?

olsun cnim kw wefat etsede oyle eltiler warki almayan almaz alinanlari unutr iadei hediye bile yapmaz ben tek gelinim eltim yk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…