2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Canlari sagolsun yaas bunca zamn gun saydik 3 ayda uyumayalim napalim kuzulara degmezmi
Cok sıkıldim artik ben fogurayim 37 de falan yaaa:)

ben tarih belli olana kadar cildircktim :) insan artik dogurmak istiyo tarh belli olunca oyle rahatladmki darisi hepinize 37hafta oluyrm dogurdgmda mumkunu yok 40hafta bekliyemezmisim agliyodum dogun artk yine delimiym ne:)

Kizlar sezeryan dogumdan bahsetmisinz bnde sezeryan oldm ve memnunum dogumlar kisiden kisiye degisiyor unutmayalim ve o ici temizlenmiyo fln demissiniz zaten o nedemk anlamadim ama dogum oldugunda zaten icin trmizleniyor ve ben dogumdan 1hafta sonra sifir gobeklydm..tabiki normal dogum elinden geliyosa cok guzel bisi ama sezryan olacak arkadaslarmzida korkutmayalim bende dahill :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Katiliyoruuum :)

Kizlar internetten bez alcam disari cikip dolascak halim yok.prima alcam da bunlarin cesidi mi var birde 1 numara mi alicam ?

Cnm aynindurumdayim malesef :-( iki gündür ondan bitkinmisim.gecmis olsun

Katiliyoruuum :)

Cnm gecmis olsn dikkat et bende yavastan temizlige basladim simdi yemek yapip mutfak dolaplarini silcem..bu arada gercktn dogum isi kisiseldir ya sezeryana yada normal doguma karsi birbirimizi sogutmamak korkutmamak lazim ikisininde zorluklari var..

Seher kesinlikle katılıyorum 40 çıksna jadar kanamam oldu içim de nevar ne yok pırıl pırıl olmuştur :) geçen arkafaş diyoki insan anne olduğunu noormal doğumda anlıyormuş biz sezeryanlılar anne değiliz

sana da geçmiş olsun ebrucumm..elim hic bi ise gitmiyooo bu halde....

Ben bez primanin 1 nimarasini aldim bir paket 2-5kg... bu paket bitince iki nunaraya geceriz cunku bezler bizim pedler kadar minicik ya

Ya cesitleri vaar bu primanin anlayamadim.bitane premium mu ne o var ondanki alcamki

Bi daha hamile kalirsam soranlara dogum tarihini bi ay gec soylicem, onlar "naptin dogurdun mu, hala bekliyon mu, gelmeye niyeti yok galiba" demeye baslayana kadar dogurmus olurum boyleceeee

Dogum yapinca da belediyeden ilan vercemmm, dogurdum herkes rahatlayabilir diyee

Merhabalar.. İsim :Feyza Doğum Tarihi: 12,06,2014 Doğum Şekli: sezeryan Doğum haftası: 34+4

Benim kızım da erken geldi,dualarınıza ihtiyacım var, şu an küvezde yavrum.Doğum hikayemi az daha ii olunca yazıcam inş.Nolur kızlar dua edin yavruma, şu an ağlayarak yazıyorum...

Dogum hikayelerine yazmış kızlar... Aceleci yawrularimiz gelmeye devam ediyor

Kiz sen hala dogurmadin miiiii

neymişiz biz !!

9 ay karnımızda taşımamış mıyız? sezeryan sonrası o sancıyı çekmemiş miyiz? kaç gün gaz sancısı çektim afedersin tuvalete çıkamamaktan ağlar duruma geldim

biz anne olmuyo muşuz normal doğurmadık niye? ey Allah'ım ya !!

Kizlar internetten bez alcam disari cikip dolascak halim yok.prima alcam da bunlarin cesidi mi var birde 1 numara mi alicam ?

beyaz en kaliteli olan canım, sonra yeşil, en kalitesizi de turuncu

ben yeşil kullandım hep oğluma, bebişe de yeşil 1 numara aldım 1 pkt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…