2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

duyguum selam,magnezyumu neden bıraktın gülüm,ben bırakırsam elimi kullanamam herhalde,bir rimel sürene kadar parmak uçlarımı hissedemez noktaya geliyorum çünkü,ayrıcasindirim sorunumu çözdü,yıllardır böyle rahat etmemiştim...

Ayşemm malesef doktor 34 ten sonra kullanmayı önermiyor.. senin randevun ne zamamn bilmiyorum ama sor mutlaka da öyle devam et.. doğum sancılarını kasılmalarını engelliyomuş doktorum bana bıraktırdı 2 haftadır

banada doktorum tam 35+0 da bıraktırdı sancıları hissedebilmek için...yoksa açılma olmuyormuş sanırım... benimde sol elimde uyuşma oluyor dayanızcaz artık 4 hafta daha :)

banada doktorum tam 35+0 da bıraktırdı sancıları hissedebilmek için...yoksa açılma olmuyormuş sanırım... benimde sol elimde uyuşma oluyor dayanızcaz artık 4 hafta daha :)
anaaaa he loy loy loyyyyy ben magnezyumu içmezsem ellerimi hissedemem diye korkuyom,ama dr ne derse o,canlar ya,boğucu sıcak dışarısı,hep duşa giresim var,nurgülcanım kontrolum 25 inde,o hafta 35+1 oluyom sanırım sabah ellerim akşam da ayaklarım arı sokmuş gibi yaaa,Allahın izniyle şu haftalarımız da geçse sona yaklaştıkça zaman yavaşlıyo sankiii

Son düzenleme:

bende hamile kaldıgım günden beri aynı hisler içindeyim. nedense haziran sonu zırt diye gelecekmiş gibi geliyo :)

Ya önemli olan sağlıklı olması küçük olanlar çabuk toparlıyor hep görüyoruz ama son zaman da bebişler hep toparlak oluyor nedense acaba hormonlu yediğimiz den midir bilmiyorum ama Allah sağlık sıhhat versin bebeklerimize ve bizlere

aynı durumdayım .sabah yataktan kalkar kalkmaz ayaklarımın üzerine basamıyorum .

utanmasam işe terlikle gidip gelicem .

Hanımlar....... her birinize ayrı ayrı günaydın... hayırlı iyi bir hafta diliyorum.. Az ağrı ve ödemi olmayan el ayaklar olur inş..

Merhaba herkeslere. Kontrolleri olan arkadaşlar var çok sayıda, herkes güzel haberlerle döner inşallah. Benim kontrol de cumartesi inşallah. Ama bu haftamız daha heyecanlı geçecek nihayet sonunda tercih yapıyoruz. Sabahtan beri tercih sisteminin açılmasını bekliyoruz. Bu arada kocaeli gebze/çayırova/darıca ilk tercihlerimiz olacak. Buralar hakkında bilgisi olan arkadaşlardan da yardım bekliyorum. Kira, ev durumu, sosyal ortam hakkında bilgiye ihtiyacım var kızlar. şimdiden herkese teşekkürler... Yeni bir hayat bizi bekliyor çok şükür...

Gunaydin.dilercimm. cati muayenesi icin bu kadar gerilme inan ki cok asiri bi sıkıntısı yok. Hem eger sanci vs olmazsa catiya bakmamasi lazim.daha erkenn

Kimdn dinlediysem korkuttu nedense bende iyice stres oldum ozgecim napim hayirlisiyla ilsaydim bi..

Gunaydin fistiklar..
doktora gidiyoruz biz :) insallah iyi haberlerle geliriz. Kizimda sabah sabah kayniyor icerde :) optuk sizi cokkkkkkk

Hayirli haberlerle gelin ins sinemcim...bizde 2 de gitcez..

canlar selam,inşallah güzel haberlerle gelin bize de anlatın olur mu rüyalardan sıkıldım artık,biz bu kadar bunaldıysak yarular içerde kimbilir ne kadar sıkılmışlardır...

Patladi biciriklar icerde..

yasasin aanammm geldiii:))) ay ben tirsiyorum fena yarin bu saatlrde geliyo bebeklerm bugun son islerimzi halletcez anacm bi suru sey almis bebislere

Slm kontrole gidenler güzel haberlerle gelirler inş.bugün annemle ablam geliyo sonunda evleri biraz temizlemem lazım ama belim izin vermiyo kopacak gibi ağrıyo ya uff

bugün doğum yapan arkadaşımız yok heralde :) bebişler geliyo tek tek :)
bugün doğum yapan yok bence de ama facede paylaşılan fotolar çok tatlı,öğlearası girebilirsem atayım buraya

Hanımlar....... her birinize ayrı ayrı günaydın... hayırlı iyi bir hafta diliyorum.. Az ağrı ve ödemi olmayan el ayaklar olur inş..
günaydın canım sen nasılsın bakalım?
Patladi biciriklar icerde..
sorma canm atladı da laf mı çıkınca esnerler herhalde yawrular

yasasin aanammm geldiii:))) ay ben tirsiyorum fena yarin bu saatlrde geliyo bebeklerm bugun son islerimzi halletcez anacm bi suru sey almis bebislere
selam canlarım,
adaletcim inşallah güzel bir yere çıkar da tayininiz,bebişini rahat,elverişli bi ortamda büyütürsün,hakkınızda hayırlısı
beleşşşş hediyeleri de kaptın ha yağmurcum,güzel günlerde kullanın hakkınvar canm 1 bebiş bir masraf 2 bebiş,ii masraf,aynı anda meme isteyen,altını kirleten,çığıran,gülümseyen iki bebiş biz de perk beşik aldık haftasonu,kç kadar yatak odam artık iyice küçüldü,yawrularımız sağsalim gelsinlerrr de,senin yumuşak diken nörüyo kız

ben geçen hafta gittim, çalıştığım için çalışır raporu yazabilmek için nst ye bağladı sancıların normal olup olmadığına bakmak için

Hadi gözün aydın canım. Eminim ki birçok arkadaş senin yerinde olmak isterdi. Rabbim kolaylık versin, iyi haberlerini bekleyeceğiz.

Teşekkürler Canım heyecan dolu günler beni bekliyor...

hayırlısı olsun canım hakkınızda

yarın bebişler geliyor ne güzel sağlıkla sıhhatle inşallah

Slm kontrole gidenler güzel haberlerle gelirler inş.bugün annemle ablam geliyo sonunda evleri biraz temizlemem lazım ama belim izin vermiyo kopacak gibi ağrıyo ya uff

yorma canım kendini gelenler annenle ablan yaparlar temizliğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…