2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
benim odamda cok daraldi ya napalim idare edicez bugn heycn dorukta uyuyamamda napsin oda yardim edio:) ben 20sine kadar dmistimya dio:)
Hadi gözün aydın canım. Eminim ki birçok arkadaş senin yerinde olmak isterdi. Rabbim kolaylık versin, iyi haberlerini bekleyeceğiz.
saol cnim bnim darisi hepinize bnde hem heycn hem korku war dua edin bebislrme bol bol
hayırlısı olsun canım hakkınızda

yarın bebişler geliyor ne güzel sağlıkla sıhhatle inşallah

yorma canım kendini gelenler annenle ablan yaparlar temizliğini
ins saglikli shatli gelrler dua edin bize

Günaydınlarrrr kaç gündür giremedim geçmiş te epeyce birikmiş okuyamadım herkesler iyidir inş. doğuran var mı acep? bugün kontrolümüz var bakalım oğluş nasıl son 9 günümüz kaldı bu son kontrol mü olur ki

Yaa bizim face yok buraya at lutfeeennn sana zahmet

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bi el atin hatunlar..... Oyun parkinin icine uyku setimi nevresim takimi mi pike takimi mi almak gerek eksik bi bu kaldi birde emzirme onlugu... Karar veremedimmmm siz ne yaptiniz

Bi el atin hatunlar..... Oyun parkinin icine uyku setimi nevresim takimi mi pike takimi mi almak gerek eksik bi bu kaldi birde emzirme onlugu... Karar veremedimmmm siz ne yaptiniz

yorgan hiç kullanılmıyor canım uyku seti gereksiz bana sorarsan

ilk oğlumda nevresim takımı almıştım, sadece yastık kılıfıyla çarşafını kullanıyorum nevresimi kullanılmadı bile hiç

bu sefer de yine nevresim takımı aldım

Cnm ben nevresim takimi aldim.o uyku setlerini sevemedim bir türlü. Seherde en iyisi nevresim al demisti.ben tac in kumasindan begendim diktirdim.istedigim ölçülerde.

off akşam park yatağı kuramadık , oturmadı alt kısmı

bugün eşim aramış getirin bakalım demişler, o çıkamıyor işten, kardeşimle beraber şimdi kemeraltına gidicez bu sıcakta

off akşam park yatağı kuramadık , oturmadı alt kısmı

bugün eşim aramış getirin bakalım demişler, o çıkamıyor işten, kardeşimle beraber şimdi kemeraltına gidicez bu sıcakta

Cnm senin park yatak massimo ricco muydu yanlismi hatirliom

bende nevresimde karar verirsem diktircem canim carsafini lastikli falan istedigim gibi ama burda kumas secenegi falan kısıtlı ya uff

Cnm ben burda kumasin en cok oldugu bursada bile cok dolastim.hep sert sert kumaslardi.tek bi yerde tac in denizci modeli vardi hemen diktiriverdim valla.o lastikli carsaflar satiliyor cnm nettr felan bakabilirsin.

herkese merhaba,
ankara koru balgat hastenesinde dogum ucreti hakkinda bilgisi olan var mi ?
veya ankara'daki tavsiyeleriniz hakkinda ?

Selamlar canım, ben çok detaylı girmediğim için ne tercihi yaptığını bilmiyorum ama tuzlada oturuyorum. oralardan herhangi bir yer çıkarsa sosyalleşmek alışveriş vs için genelde pendiğe gidilir, akşam gezmeleri için tuzla uygundur bebişini alıp sahilde turlarsın kimbilir belkide karşılaşırız :) kira için ne boyutlarda bir ev baktığına bağlı yada sitemi herhangi bir şahsa özel binamı değişkenlik gösterir 500-800 aralığındadır sanırım ama tamamen atıyorum, birde mahalle mahalle değişiyor

Ben uyku seti almadim hem yanlardan hava sirkulasyonu olsun hemde ben yattigim yerden icini.goreyim diye. Yaz bebegi olacagi icin pike aldim onu kullanmayi duusnuyorm. Nevresimde aldim hazirda duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…