selamlar canım, ben çok detaylı girmediğim için ne tercihi yaptığını bilmiyorum ama tuzlada oturuyorum. Oralardan herhangi bir yer çıkarsa sosyalleşmek alışveriş vs için genelde pendiğe gidilir, akşam gezmeleri için tuzla uygundur bebişini alıp sahilde turlarsın kimbilir belkide karşılaşırız :) kira için ne boyutlarda bir ev baktığına bağlı yada sitemi herhangi bir şahsa özel binamı değişkenlik gösterir 500-800 aralığındadır sanırım ama tamamen atıyorum, birde mahalle mahalle değişiyor
canım vaktini ayırıp yazdığın için teşekkürler. çok iyi denk geldi aslında tuzlayı da garanti olsun diye sonlara yazacaktık. Hadi tuzlayı anlat birazda merak ettim. Site tercih ediyoruz ama koşulların ne getireceği belli olmaz.
konrolden geldım sukur iyiyiz nst ye bagladılar ılk defa az bi sancım cıktı ama dr normal dedı şimdilik..doguum normal gozukuyor koca kafalı oğluşum bnm dr muz kafasının biraz buyuk oldugunu ama anormal olmadıgını soyledı bnm kocamın kafatası da buyuk oldugu için hehehe bu arada 2810 gr olmusuz veeeeeeeeeeee artık haftada 1 kontrolumuz var ...
konrolden geldım sukur iyiyiz nst ye bagladılar ılk defa az bi sancım cıktı ama dr normal dedı şimdilik..doguum normal gozukuyor koca kafalı oğluşum bnm dr muz kafasının biraz buyuk oldugunu ama anormal olmadıgını soyledı bnm kocamın kafatası da buyuk oldugu için hehehe bu arada 2810 gr olmusuz veeeeeeeeeeee artık haftada 1 kontrolumuz var ...
hadi gözünaydın sevindim çok herşeyin normal ve yolunda olmasına :) nstye bende ilk defa perşembe giricem kaç dk sürdü bide nasıl bişi heyecanlandın mı?
hadi gözünaydın sevindim çok herşeyin normal ve yolunda olmasına :) nstye bende ilk defa perşembe giricem kaç dk sürdü bide nasıl bişi heyecanlandın mı?
sağol cnm..sende hayırlı haberler alırsın inş.15 dk falan surdu cnm yatıyorsun karnına bi kemer bağlıyorlar o kadar hasta yakını gıremıyor cabuk gectı bana ...
ayyy cnm sağolasın kız ılk gecn gıttıgımde de oyle dedıydı korkmustum bugun yıne dedı anormal olmadıgını soyleyınce içim rahatladı banada zor cıkarırsın bu bebği dedi...:18::18::18::18:
ayyy cnm sağolasın kız ılk gecn gıttıgımde de oyle dedıydı korkmustum bugun yıne dedı anormal olmadıgını soyleyınce içim rahatladı banada zor cıkarırsın bu bebği dedi...:18::18::18::18:
canım benm sağolasın sende iyi haberler alırsın inşş..
Kac haftan var cnm hesapla ne kadar buyuyecek daha :) benim catimin dar oldunu onceden anlamis o alttan muayenesinde ve kemik yapimdan ama soylememisti.artik son haftalar olunca cok da üzülme dedi siğil icin sezaryen olacagina.cunku ceviz kadar catin var dedi bebekde kafasi büyük dedi mumkunati yok doguramazdin dedi :) hakkimizda hayirlisi sevgim.bayagi bagirtacak seni anlasilan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.