2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
sevgimmm masallahh kuzuyaaaaa guzel geçmiş kontrol... Agrilarda bi saaten sonra normal az kaldı inss

oyyy balım sağol tatlım az kaldı inş..

27 gunum var işte cnm nasıl hesaplanıcak kiiii.....:44::44::44: ayyyy çok bağıracağım oyle miiiii valla cnm hakkımızda hayırlı mubarek gunlerde doguracagız nasipse ...

Senle bizim yakinmis demekki.ya mesela ben bi kontrolden bi kontrole ne kadar almis ona bakiyorum.son haftalarda en düşük 200 300 gr.alirsa die soyleniyo.ona gore hesap yapiyom.tabi ultrasonda 300 gr fire veriyo doktor kendi soyledi bana.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kizlar cok korkuyrm ya dua edin kuweze grmesnler solunum skintisi yasamasinlar((( 2side sag salim kucagma ggelr ins

Kizlar ben geldim kontrolden...kizim 2500gr olmus iki haftada 450gr almis ben sifir kilo almisim :) hatirlayanlar vardir gecen hafta pazar gunu rahatsizlandm gozlerim gormemeye basladi acile gittim bikac saat gozlem altinda tutuldum nedeni anlasilamadi eve donmustum..doktrn bilgisayarinda cikti acile geldigim sordu soyledim gozlerim gormedi faln diye birden adamin sekli degisti cok panik oldu bebegin iyi hareketli ters duruyor ama onemli degil dedi enfazla 3saat hareket etmezse hemen gel hareketleri yavas olursa gel dedi..ama cok panikledi cok telaslandi bundan sonra seni herhafta gorelim dedi kan idrar istedi sonuclari esim gosterck..

Gecmis olsun cnm.bebisimizede masallah.oh her hafta gidecen artikin

Bu gün maşallah bi çok kontrol var acık görüş günü bugün ins hepiniz güzel haberlerle donersiniz

Yaa bizim face yok buraya at lutfeeennn sana zahmet

Bi el atin hatunlar..... Oyun parkinin icine uyku setimi nevresim takimi mi pike takimi mi almak gerek eksik bi bu kaldi birde emzirme onlugu... Karar veremedimmmm siz ne yaptiniz

Selam canlar.öğlearasını dışarda harcadığım için faceye girip foto atamadım,hicran canım beşiğin içine nevresim tk almayı düşünüyom,hatta bugün alcaktım unutmuşum kafa gidik.burda dükkanlar kumaşı seçiyon hoopp hemen orda dikiyolar,yorganı yünden yaptırcak büyükanneler,minder vs yünden yapılacak,ama beşiğin yatağını hazır aldım annemin sitemine rağmen,hem uykuseti için erken sanırım,hava çookkk sıcak canm ya.
Sewgim gıraliçam seni kesin sez.olcan sanıyodum hani bugün gün allırsın diye konuşmuştuk ya vaz mı geçtinizz,maşallah yiğite bu arada beren 35 var ya doğum hikayesini yazan kız o bizim hep konuştuğumuz esra imiş,e bu zıpırın bi fotosunu koymuş,süphanallah gir de bak,ısırmalık,bebişlerimizin hepsi lokmalık ,darısı bekleyen tüm hamişlere

ohh güzel haberlerle gelmişsin canım maşallah bebeğine.böbrek genişliğine ne dedi sevgi...

Gecmis olsun cnm.bebisimizede masallah.oh her hafta gidecen artikin

Evet cnm normalde cok sik kontrole cagiran bi dktr degil 2haftada bi gelirsin demisti en son gittigimde simdi karar degistirdi sali gunu sabah 9bucuga randevu aldim..bide dogum tarihini ayarlayalim dedim ooo ramazani ortalicaz dedi :)

Cnm napion sicaklarla aran nasil ben sicaktan yumurtlucam :))

Cnm masllh bebisine kacinci haftadasiniz..cati muaynesini insallah rahat gecirirsn allah yardimcn olsn

Kızlar bu faceteki linki istemiştim ben ( bakıyorum bişey bulamadım Yardımcı olur musunuz (

kızlar oğlumun ismini YUSUF TALHA koymayı düşünüyoruz sizce nasıl yusuf ismi ağırmı olur...
herkes bir kafadan birşey söylüyorda sinir oluyrum artık...

Kizlar hava serinleyince o kadar rahatliyorum ki.benim sicakla mithis bi sorunum var sanirim astim miyim acaba.kisin da ev cok sicak olunca boyle oluyorum ben yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…