ewt cnim kismetse yarin sbh
ben dr sordum 38den once yapiyoruz cunku doğumu tetikliyo yada sancisi geldiginde bakiyoruz dedi
sevgimmm masallahh kuzuyaaaaa guzel geçmiş kontrol... Agrilarda bi saaten sonra normal az kaldı inss
Kac haftan var cnm hesapla ne kadar buyuyecek daha :) benim catimin dar oldunu onceden anlamis o alttan muayenesinde ve kemik yapimdan ama soylememisti.artik son haftalar olunca cok da üzülme dedi siğil icin sezaryen olacagina.cunku ceviz kadar catin var dedi bebekde kafasi büyük dedi mumkunati yok doguramazdin dedi :) hakkimizda hayirlisi sevgim.bayagi bagirtacak seni anlasilan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar merabaa,
Çatı muayenesi kaçıncı haftada yapılıyo, bileniniz var mı?
36.haftaya girdim ben. bu hafta kontrole gidicez. bakar mı?
Ayyhh benimde bi saatim kaldi heycanliyim cok gece pek uyumadim..
Benim 36+3 te yapıldı. Genelde 36. Haftada yapılıyor ama Dr dan Dr a değişiklik gösterebilir tabi
oyyy balım sağol tatlım az kaldı inş..
27 gunum var işte cnm nasıl hesaplanıcak kiiii.....:44::44::44: ayyyy çok bağıracağım oyle miiiii valla cnm hakkımızda hayırlı mubarek gunlerde doguracagız nasipse ...
Kizlar nst de yatiyoruz biz uff cok sıkıldim.
Kizlar ben geldim kontrolden...kizim 2500gr olmus iki haftada 450gr almis ben sifir kilo almisim :) hatirlayanlar vardir gecen hafta pazar gunu rahatsizlandm gozlerim gormemeye basladi acile gittim bikac saat gozlem altinda tutuldum nedeni anlasilamadi eve donmustum..doktrn bilgisayarinda cikti acile geldigim sordu soyledim gozlerim gormedi faln diye birden adamin sekli degisti cok panik oldu bebegin iyi hareketli ters duruyor ama onemli degil dedi enfazla 3saat hareket etmezse hemen gel hareketleri yavas olursa gel dedi..ama cok panikledi cok telaslandi bundan sonra seni herhafta gorelim dedi kan idrar istedi sonuclari esim gosterck..
Bu gün maşallah bi çok kontrol var acık görüş günü bugünins hepiniz güzel haberlerle donersiniz
Günaydınlarrrr kaç gündür giremedim geçmiş te epeyce birikmiş okuyamadımherkesler iyidir inş. doğuran var mı acep? bugün kontrolümüz var bakalım oğluş nasıl son 9 günümüz kaldı bu son kontrol mü olur ki
Yaa bizim face yok buraya at lutfeeennn sana zahmet
Bi el atin hatunlar..... Oyun parkinin icine uyku setimi nevresim takimi mi pike takimi mi almak gerek eksik bi bu kaldi birde emzirme onlugu... Karar veremedimmmm siz ne yaptiniz
Selam canlar.öğlearasını dışarda harcadığım için faceye girip foto atamadım,hicran canım beşiğin içine nevresim tk almayı düşünüyom,hatta bugün alcaktım unutmuşummerhaba kzlar
konrolden geldım sukur iyiyiz nst ye bagladılar ılk defa az bi sancım cıktı ama dr normal dedı şimdilik..doguum normal gozukuyor koca kafalı oğluşum bnm dr muz kafasının biraz buyuk oldugunu ama anormal olmadıgını soyledı bnm kocamın kafatası da buyuk oldugu için hehehebu arada 2810 gr olmusuz veeeeeeeeeeee artık haftada 1 kontrolumuz var ...
merhaba kzlar
konrolden geldım sukur iyiyiz nst ye bagladılar ılk defa az bi sancım cıktı ama dr normal dedı şimdilik..doguum normal gozukuyor koca kafalı oğluşum bnm dr muz kafasının biraz buyuk oldugunu ama anormal olmadıgını soyledı bnm kocamın kafatası da buyuk oldugu için hehehebu arada 2810 gr olmusuz veeeeeeeeeeee artık haftada 1 kontrolumuz var ...
Bende ordayken aynisini yazmistim
Gecmis olsun cnm.bebisimizede masallah.oh her hafta gidecen artikin
Selam canlar.öğlearasını dışarda harcadığım için faceye girip foto atamadım,hicran canım beşiğin içine nevresim tk almayı düşünüyom,hatta bugün alcaktım unutmuşumkafa gidik.burda dükkanlar kumaşı seçiyon hoopp hemen orda dikiyolar,yorganı yünden yaptırcak büyükanneler,minder vs yünden yapılacak,ama beşiğin yatağını hazır aldım annemin sitemine rağmen,hem uykuseti için erken sanırım,hava çookkk sıcak canm ya.
Sewgim gıraliçam seni kesin sez.olcan sanıyodum hani bugün gün allırsın diye konuşmuştuk ya vaz mı geçtinizz,maşallah yiğitebu arada beren 35 var ya doğum hikayesini yazan kız o bizim hep konuştuğumuz esra imiş,e bu zıpırın bi fotosunu koymuş,süphanallah gir de bak,ısırmalık,bebişlerimizin hepsi lokmalık ,darısı bekleyen tüm hamişlere
oyyy balım sağol tatlım az kaldı inş..
27 gunum var işte cnm nasıl hesaplanıcak kiiii.....:44::44::44: ayyyy çok bağıracağım oyle miiiii valla cnm hakkımızda hayırlı mubarek gunlerde doguracagız nasipse ...
Selam canlar.öğlearasını dışarda harcadığım için faceye girip foto atamadım,hicran canım beşiğin içine nevresim tk almayı düşünüyom,hatta bugün alcaktım unutmuşumkafa gidik.burda dükkanlar kumaşı seçiyon hoopp hemen orda dikiyolar,yorganı yünden yaptırcak büyükanneler,minder vs yünden yapılacak,ama beşiğin yatağını hazır aldım annemin sitemine rağmen,hem uykuseti için erken sanırım,hava çookkk sıcak canm ya.
Sewgim gıraliçam seni kesin sez.olcan sanıyodum hani bugün gün allırsın diye konuşmuştuk ya vaz mı geçtinizz,maşallah yiğitebu arada beren 35 var ya doğum hikayesini yazan kız o bizim hep konuştuğumuz esra imiş,e bu zıpırın bi fotosunu koymuş,süphanallah gir de bak,ısırmalık,bebişlerimizin hepsi lokmalık ,darısı bekleyen tüm hamişlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?