2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
kızlar oğlumun ismini YUSUF TALHA koymayı düşünüyoruz sizce nasıl yusuf ismi ağırmı olur...
herkes bir kafadan birşey söylüyorda sinir oluyrum artık...

Ayyy cok guzel olur cnm benim yaa cok severim ikisinide.yusuf yigenimin ismi koyamiyorum o yuzden.enes talha düşünmüştüm ben ama enes Kağan a karar verdik.babam Kağan ismini xok sever.yoksa yusuf ve talha ya bayilirim.bence vazgecme koy bu ismi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm napion sicaklarla aran nasil ben sicaktan yumurtlucam :))

sehercim senle günlerimiz aynı mıydı gülüm hatırlayamadım ki,bebişine maşallah,ama bu görmeme durumu Allah korusun tansiyon mu,başkabişey mi,üstünde durmakta fayda var,ayrıca bişey diycem hareketleri 3 saat hissetmezsen gel demiş ya,ayakta oluyoz,çaışır durumda oluyoz,benim zillşi bazen kendini karnıma yaslıyo duruyo,üstelik yerleri de gittikçe daralıyo,kafam karıştı harekette ölçü nedir yaa:44::44:
Kizlar nst de yatiyoruz biz uff cok sıkıldim.

dilercim,sıkılmak yokk,güzel şeyler düşün,hayal kurr sevgim grupta kızlar da birbirimize gaz veriyoz sürekli bebem,yaparız ALLAHIN İzniyle,geçen bi dr,nette izledim,anne adayıa sorulmazdı sez-normal diye(gereklilikleri asla dahil etmiyom canlar,bana kalsa ben de konforlu bi şekilde olsun isterim),bu sornun sorulacağı kişi doktordur diyo,hakkımızda hangisi hayırlı ise,hangisinde biz de bebişler de sağlıklı olacaksak öyle olsun gülüm,Rabbim kolay getirir inşallah bikaç pırt da doğururuz,her ne şekilde olursa olsun Allah bize sağlıklı hayırlı imanlı evlatlar versin,doğum tecrübesi ne evliliğe ne başka şeye benzemiyordur sanırım...
kizlar cok korkuyrm ya dua edin kuweze grmesnler solunum skintisi yasamasinlar((( 2side sag salim kucagma ggelr ins
yağmurcanım,veletlerin inşallah sağlıkla kolaylıkla gelir,size hayır getirir,tedbir amaçlı onların sağlığı için ne gerekiyorsa yapılacaktır,lütfen şimdi bunları düşünme,fotoğraf makinenizi,oda süslerinizi unutmayın,bizi de habersiz bırakma,epidural mi,spinal mi yaptırcan canım,varsa evde zemzem suyu da alın yanınıza

Cnm geçmiş olsun bebisini sana bagislasin Allah ım ins ..maşallah kuzucuguna yaaa ..
ohh güzel haberlerle gelmişsin canım maşallah bebeğine.böbrek genişliğine ne dedi sevgi...

Sağol tatlım bibregumuz az da olsa azalmış ana hala çok büyük Rabbim baska dert vermesin ins
Cnm masllh bebisine kacinci haftadasiniz..cati muaynesini insallah rahat gecirirsn allah yardimcn olsn

36 cnm sen kaçıncı haftanda sin..bn bugün çatı muayenesi olurum dedim ama olmadım

bende iki ismi çk seviyorum etrafımdakiler kulp bulacaklar ya ağır olur diyorlar.yusuflar nasıl oluyor canım özellik olarak...

Kız astana buraya foto bn facede yokum biliyon yaaaa ..eee bn zaten biliyorum beren 35 in o esra olduğunu sen bilmiyor muydun..bu arada yavuz selim ismi de özge (evlimutlu) in bebisobin ismi ...buraya foto aattttt balım

sevgi doğumdan sonra böbrek için çocuk ürolojisine mi gitcez bir bilgin varmı ben şimdiden taktım iyi bir doktor arayışına girdim hayırlısı lsun inş doğduğunda tamamamen geçmiş düzelmiş olur canım...

kızlar oğlumun ismini YUSUF TALHA koymayı düşünüyoruz sizce nasıl yusuf ismi ağırmı olur...
herkes bir kafadan birşey söylüyorda sinir oluyrum artık...

Yusuf ismi cok güzel bi isim bnde ilk başta onu düşünmüştüm cnm çok begendim isminizi valla adıyla yaşasın cnm benim

Ayyy ne güzel cnm bakalım yaaa ilk olunca insan daha bi meraklaniyo tatlım yeaaa.aynen dediğin gibi cnm sağlıklı imanlı hayırlı evlat olsunlar yeter ki

Kizlar hava serinleyince o kadar rahatliyorum ki.benim sicakla mithis bi sorunum var sanirim astim miyim acaba.kisin da ev cok sicak olunca boyle oluyorum ben yaa

Cnm sen nerde oturuyorsun

bende iki ismi çk seviyorum etrafımdakiler kulp bulacaklar ya ağır olur diyorlar.yusuflar nasıl oluyor canım özellik olarak...

Valla benim yigenim cok zeki cnm yaa herseyi biliyor masallah.cokda yaramaz degil masallah.

faceden mesaj attım gruba benide dahil edin diye ama hiç ses soluk yok

Valla benim yigenim cok zeki cnm yaa herseyi biliyor masallah.cokda yaramaz degil masallah.

yani çocuktan çocuğa değişiyor kimseye aldırmayacam valla ne derlerse desinler öf isime herşeye karışılıyor ya...

sağolasın canım teşekkürler amin cümlemizin inş sağlıkla isimleriyle yaşasınlar inş...

Son düzenleme:
aaaa durun cepten pcye atam ordan paylaşam az sonraaaaa

Merhaba canım kontrolün iyi geçmiş çok sevindim maşallah bebisine..Demek koca kafalıymış oğluşun :) kolaylıkla doğurursun inşallah bacım..

Kızlar merabaa,

Çatı muayenesi kaçıncı haftada yapılıyo, bileniniz var mı?
36.haftaya girdim ben. bu hafta kontrole gidicez. bakar mı?

Ben 36.haftamdayken yapmadı doktorum düzenli sancı çıkmadığı için..Doğumu tetiklediği için sancı yoksa yapmıyolar genelde..

kizlar cok korkuyrm ya dua edin kuweze grmesnler solunum skintisi yasamasinlar((( 2side sag salim kucagma ggelr ins

İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğacak bebeklerin iyi düşün iyi olsun canım.Haberlerini bekliyoruz heyecanla :) Allah yardımcın olsun.

Canım merhaba maşallah bebisine..Hareketleri ihmal etme canım tekrarlamaz inşallah o durum..Geçmiş olsun.

Amin tatlım kimsenin dediğine bakma sen her kafasan bi ses çıkıyor zaten
aaaa durun cepten pcye atam ordan paylaşam az sonraaaaa

Oyyy balım bizide hiç kirmazmis

Amin tatlım he yaa kafası kocaman Bnm oğlumun yerim onun kafasını bal o bal

Cnm çocuk dr na yönlendirdi ona gidicez bakalım

Bursa cnm sen? Suanda dunyalar benim oldu yagmur yagiyor cok şükür.

Istanbul cnm buradada başladi yağmur ohhh miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…