kızlar oğlumun ismini YUSUF TALHA koymayı düşünüyoruz sizce nasıl yusuf ismi ağırmı olur...
herkes bir kafadan birşey söylüyorda sinir oluyrum artık...
Cnm napion sicaklarla aran nasil ben sicaktan yumurtlucam :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sehercim senle günlerimiz aynı mıydı gülüm hatırlayamadım ki,bebişine maşallah,ama bu görmeme durumu Allah korusun tansiyon mu,başkabişey mi,üstünde durmakta fayda var,ayrıca bişey diycem hareketleri 3 saat hissetmezsen gel demiş ya,ayakta oluyoz,çaışır durumda oluyoz,benim zillşi bazen kendini karnıma yaslıyo duruyo,üstelik yerleri de gittikçe daralıyo,kafam karıştı harekette ölçü nedir yaa:44::44:Kizlar ben geldim kontrolden...kizim 2500gr olmus iki haftada 450gr almis ben sifir kilo almisim :) hatirlayanlar vardir gecen hafta pazar gunu rahatsizlandm gozlerim gormemeye basladi acile gittim bikac saat gozlem altinda tutuldum nedeni anlasilamadi eve donmustum..doktrn bilgisayarinda cikti acile geldigim sordu soyledim gozlerim gormedi faln diye birden adamin sekli degisti cok panik oldu bebegin iyi hareketli ters duruyor ama onemli degil dedi enfazla 3saat hareket etmezse hemen gel hareketleri yavas olursa gel dedi..ama cok panikledi cok telaslandi bundan sonra seni herhafta gorelim dedi kan idrar istedi sonuclari esim gosterck..
oyyy balım sağol tatlım az kaldı inş..
27 gunum var işte cnm nasıl hesaplanıcak kiiii.....:44::44::44: ayyyy çok bağıracağım oyle miiiii valla cnm hakkımızda hayırlı mubarek gunlerde doguracagız nasipse ...
Kizlar nst de yatiyoruz biz uff cok sıkıldim.
yağmurcanım,veletlerin inşallah sağlıkla kolaylıkla gelir,size hayır getirir,tedbir amaçlı onların sağlığı için ne gerekiyorsa yapılacaktır,lütfen şimdi bunları düşünme,fotoğraf makinenizi,oda süslerinizi unutmayın,bizi de habersiz bırakma,epidural mi,spinal mi yaptırcan canım,varsa evde zemzem suyu da alın yanınızakizlar cok korkuyrm ya dua edin kuweze grmesnler solunum skintisi yasamasinlar((( 2side sag salim kucagma ggelr ins
canm grup üye alımını kapatmış o yüzden de görünmüyormuşKızlar bu faceteki linki istemiştim ben( bakıyorum bişey bulamadım Yardımcı olur musunuz (
canm grup üye alımını kapatmış o yüzden de görünmüyormuş
Kizlar ben geldim kontrolden...kizim 2500gr olmus iki haftada 450gr almis ben sifir kilo almisim :) hatirlayanlar vardir gecen hafta pazar gunu rahatsizlandm gozlerim gormemeye basladi acile gittim bikac saat gozlem altinda tutuldum nedeni anlasilamadi eve donmustum..doktrn bilgisayarinda cikti acile geldigim sordu soyledim gozlerim gormedi faln diye birden adamin sekli degisti cok panik oldu bebegin iyi hareketli ters duruyor ama onemli degil dedi enfazla 3saat hareket etmezse hemen gel hareketleri yavas olursa gel dedi..ama cok panikledi cok telaslandi bundan sonra seni herhafta gorelim dedi kan idrar istedi sonuclari esim gosterck..
ohh güzel haberlerle gelmişsin canım maşallah bebeğine.böbrek genişliğine ne dedi sevgi...
Cnm masllh bebisine kacinci haftadasiniz..cati muaynesini insallah rahat gecirirsn allah yardimcn olsn
bende iki ismi çk seviyorum etrafımdakiler kulp bulacaklar ya ağır olur diyorlar.yusuflar nasıl oluyor canım özellik olarak...Ayyy cok guzel olur cnm benim yaa cok severim ikisinide.yusuf yigenimin ismi koyamiyorum o yuzden.enes talha düşünmüştüm ben ama enes Kağan a karar verdik.babam Kağan ismini xok sever.yoksa yusuf ve talha ya bayilirim.bence vazgecme koy bu ismi.
Selam canlar.öğlearasını dışarda harcadığım için faceye girip foto atamadım,hicran canım beşiğin içine nevresim tk almayı düşünüyom,hatta bugün alcaktım unutmuşumkafa gidik.burda dükkanlar kumaşı seçiyon hoopp hemen orda dikiyolar,yorganı yünden yaptırcak büyükanneler,minder vs yünden yapılacak,ama beşiğin yatağını hazır aldım annemin sitemine rağmen,hem uykuseti için erken sanırım,hava çookkk sıcak canm ya.
Sewgim gıraliçam seni kesin sez.olcan sanıyodum hani bugün gün allırsın diye konuşmuştuk ya vaz mı geçtinizz,maşallah yiğitebu arada beren 35 var ya doğum hikayesini yazan kız o bizim hep konuştuğumuz esra imiş,e bu zıpırın bi fotosunu koymuş,süphanallah gir de bak,ısırmalık,bebişlerimizin hepsi lokmalık ,darısı bekleyen tüm hamişlere
Cnm geçmiş olsun bebisini sana bagislasin Allah ım ins ..maşallah kuzucuguna yaaa ..
Sağol tatlım bibregumuz az da olsa azalmış ana hala çok büyük Rabbim baska dert vermesin ins
36 cnm sen kaçıncı haftanda sin..bn bugün çatı muayenesi olurum dedim ama olmadım
kızlar oğlumun ismini YUSUF TALHA koymayı düşünüyoruz sizce nasıl yusuf ismi ağırmı olur...
herkes bir kafadan birşey söylüyorda sinir oluyrum artık...
sehercim senle günlerimiz aynı mıydı gülüm hatırlayamadım ki,bebişine maşallah,ama bu görmeme durumu Allah korusun tansiyon mu,başkabişey mi,üstünde durmakta fayda var,ayrıca bişey diycem hareketleri 3 saat hissetmezsen gel demiş ya,ayakta oluyoz,çaışır durumda oluyoz,benim zillşi bazen kendini karnıma yaslıyo duruyo,üstelik yerleri de gittikçe daralıyo,kafam karıştı harekette ölçü nedir yaa:44::44:
dilercim,sıkılmak yokk,güzel şeyler düşün,hayal kurrsevgim grupta kızlar da birbirimize gaz veriyoz sürekli bebem,yaparız ALLAHIN İzniyle,geçen bi dr,nette izledim,anne adayıa sorulmazdı sez-normal diye(gereklilikleri asla dahil etmiyom canlar,bana kalsa ben de konforlu bi şekilde olsun isterim),bu sornun sorulacağı kişi doktordur diyo,hakkımızda hangisi hayırlı ise,hangisinde biz de bebişler de sağlıklı olacaksak öyle olsun gülüm,Rabbim kolay getirir inşallah bikaç pırt da doğururuz,her ne şekilde olursa olsun Allah bize sağlıklı hayırlı imanlı evlatlar versin,doğum tecrübesi ne evliliğe ne başka şeye benzemiyordur sanırım...
yağmurcanım,veletlerin inşallah sağlıkla kolaylıkla gelir,size hayır getirir,tedbir amaçlı onların sağlığı için ne gerekiyorsa yapılacaktır,lütfen şimdi bunları düşünme,fotoğraf makinenizi,oda süslerinizi unutmayın,bizi de habersiz bırakma,epidural mi,spinal mi yaptırcan canım,varsa evde zemzem suyu da alın yanınıza
Kizlar hava serinleyince o kadar rahatliyorum ki.benim sicakla mithis bi sorunum var sanirimastim miyim acaba.kisin da ev cok sicak olunca boyle oluyorum ben yaa
bende iki ismi çk seviyorum etrafımdakiler kulp bulacaklar ya ağır olur diyorlar.yusuflar nasıl oluyor canım özellik olarak...
Selam canlar.öğlearasını dışarda harcadığım için faceye girip foto atamadım,hicran canım beşiğin içine nevresim tk almayı düşünüyom,hatta bugün alcaktım unutmuşumkafa gidik.burda dükkanlar kumaşı seçiyon hoopp hemen orda dikiyolar,yorganı yünden yaptırcak büyükanneler,minder vs yünden yapılacak,ama beşiğin yatağını hazır aldım annemin sitemine rağmen,hem uykuseti için erken sanırım,hava çookkk sıcak canm ya.
Sewgim gıraliçam seni kesin sez.olcan sanıyodum hani bugün gün allırsın diye konuşmuştuk ya vaz mı geçtinizz,maşallah yiğitebu arada beren 35 var ya doğum hikayesini yazan kız o bizim hep konuştuğumuz esra imiş,e bu zıpırın bi fotosunu koymuş,süphanallah gir de bak,ısırmalık,bebişlerimizin hepsi lokmalık ,darısı bekleyen tüm hamişlere
Cnm sen nerde oturuyorsun
yani çocuktan çocuğa değişiyor kimseye aldırmayacam valla ne derlerse desinler öf isime herşeye karışılıyor ya...Valla benim yigenim cok zeki cnm yaa herseyi biliyor masallah.cokda yaramaz degil masallah.
sağolasın canım teşekkürler amin cümlemizin inş sağlıkla isimleriyle yaşasınlar inş...Yusuf ismi cok güzel bi isim bnde ilk başta onu düşünmüştüm cnm çok begendim isminizi valla adıyla yaşasın cnm benim
sağolasın canım teşekkürler amin cümlemizin inş sağlıkla isimleriyle yaşasınlar inş...
Ayyy ne güzel cnm bakalım yaaa ilk olunca insan daha bi meraklaniyo tatlım yeaaa.aynen dediğin gibi cnm sağlıklı imanlı hayırlı evlat olsunlar yeter ki
aaaa durun cepten pcye atam ordan paylaşam az sonraaaaaKız astana buraya foto bn facede yokum biliyon yaaaa ..eee bn zaten biliyorum beren 35 in o esra olduğunu sen bilmiyor muydun..bu arada yavuz selim ismi de özge (evlimutlu) in bebisobin ismi ...buraya foto aattttt balım
merhaba kzlar
konrolden geldım sukur iyiyiz nst ye bagladılar ılk defa az bi sancım cıktı ama dr normal dedı şimdilik..doguum normal gozukuyor koca kafalı oğluşum bnm dr muz kafasının biraz buyuk oldugunu ama anormal olmadıgını soyledı bnm kocamın kafatası da buyuk oldugu için hehehebu arada 2810 gr olmusuz veeeeeeeeeeee artık haftada 1 kontrolumuz var ...
Kızlar merabaa,
Çatı muayenesi kaçıncı haftada yapılıyo, bileniniz var mı?
36.haftaya girdim ben. bu hafta kontrole gidicez. bakar mı?
kizlar cok korkuyrm ya dua edin kuweze grmesnler solunum skintisi yasamasinlar((( 2side sag salim kucagma ggelr ins
Kizlar ben geldim kontrolden...kizim 2500gr olmus iki haftada 450gr almis ben sifir kilo almisim :) hatirlayanlar vardir gecen hafta pazar gunu rahatsizlandm gozlerim gormemeye basladi acile gittim bikac saat gozlem altinda tutuldum nedeni anlasilamadi eve donmustum..doktrn bilgisayarinda cikti acile geldigim sordu soyledim gozlerim gormedi faln diye birden adamin sekli degisti cok panik oldu bebegin iyi hareketli ters duruyor ama onemli degil dedi enfazla 3saat hareket etmezse hemen gel hareketleri yavas olursa gel dedi..ama cok panikledi cok telaslandi bundan sonra seni herhafta gorelim dedi kan idrar istedi sonuclari esim gosterck..
yani çocuktan çocuğa değişiyor kimseye aldırmayacam valla ne derlerse desinler öf isime herşeye karışılıyor ya...
sağolasın canım teşekkürler amin cümlemizin inş sağlıkla isimleriyle yaşasınlar inş...
aaaa durun cepten pcye atam ordan paylaşam az sonraaaaa
Merhaba canım kontrolün iyi geçmiş çok sevindim maşallah bebisine..Demek koca kafalıymış oğluşun :) kolaylıkla doğurursun inşallah bacım..
Ben 36.haftamdayken yapmadı doktorum düzenli sancı çıkmadığı için..Doğumu tetiklediği için sancı yoksa yapmıyolar genelde..
İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğacak bebeklerin iyi düşün iyi olsun canım.Haberlerini bekliyoruz heyecanla :) Allah yardımcın olsun.
Canım merhaba maşallah bebisine..Hareketleri ihmal etme canım tekrarlamaz inşallah o durum..Geçmiş olsun.
sevgi doğumdan sonra böbrek için çocuk ürolojisine mi gitcez bir bilgin varmı ben şimdiden taktım iyi bir doktor arayışına girdim hayırlısı lsun inş doğduğunda tamamamen geçmiş düzelmiş olur canım...
Bursa cnm sen? Suanda dunyalar benim oldu yagmur yagiyor cok şükür.
o nigarımızın ya(nektar) zaten peruk mu falan dendi,Allah esirgesinMaşallah canim ya ikinci.sıradaki kimin ne kadar saçı.var benimde midem cok yaniyorda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?