2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Çok sıkıldım sabah eltimler vardi bi parka gittik geldik ben pertttttt

Oyy bide oglunun elinde biskuvi vardi gezerek yemis hersey kirintiii odaLARI gezmis

ohh valla sonra da doğurdum buyuttum.. sınır oluyorum ya mısafırlıkte veya dısarda salıyorlar ya cocugu.. cocugun arkasını başkaları topluyor ama çocuk buyuttum olunuyor. ben oldum olası gıcığım bu mevzuya. yıllar once bıle derdım cocugum olunca ben arkamdan kufur ettırmem dıye.
ne dusuncesız ınsan sen hamılesın ev temızlıcem dıye çatlıyorsun zaten..

Buyuk konusmak istemiyorum ben ama su cocugunun eline bisy veripte saliveren annelere gicigim...benim konu komsuda var oyle misafir gelecek diye temizlik yap arkasindn temizlik yap offf sinir..

aynennnnn...2-3 ay once arkadaşım geldı çaya. hanı sağda solda iplik, halı pamukçuğu olur ya. onlar gözüme ılısmıstı kultablasına attım. kızı almış onları serpiştiriyor etrafa. seslendim hemen napıyorsun coplerımı atıyorsun yerlere dıye. yüzüme bakıyor. cocugun sucu değil ıste bu. adı ustunde çocuk.
daha o gun neler neler.. yerlerde bonıbonlar vs vs.. sonrada arayıp konuşuyor gelesı var davet bekliyor. bende tık yok tabıı..bak ıste ınsan kaybediyorlar böyle böyle..

Aynen cnm saglikla gelsinler artik.kuafore gitcem ama kuşuma agda yaptiramicam doktor izin vermedi pfffff

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aman canım dikkat et ben de salak salak dolanıyorum sabahın 8inden beri azıcık yatayım dedim demin ama nereye uyuyorsun sırılsıklam oldum Rabbim hepimize dayanma gücü versin inşallahhh

valla dıkkatlı olmak lazım sıcak ınsanın beynını bulandırıyor başım uyuştu artık ağrıdan ya ağlıcam nerdeyse.
yok tatlım bu havada uyumak mumkunmu. yatakla bır olmuşsundur. sırtımı yaslıyamıyorum koltuğa uzanmak ne demek.
Amin canım cumlemıze..

Hanımlar magnezyum kullanıyormusunuz. Ben kullanmıyorum belim çok ağrıyor. Acaba eksik olduğundan incinmiş olabilir mi. Şuan kalsiyum la decavit kullanıyorum.

Aynen cnm saglikla gelsinler artik.kuafore gitcem ama kuşuma agda yaptiramicam doktor izin vermedi pfffff

hadi ya tuhh rahatlardın valla yapıcak bısey yok dr. dedıyse vardır bır bıldıgı.

bende sormadan gıtmedım ızın verdı ama ne olur ne olmaz kendı konserve ağdamı goturmustum hijyen acısından.

Hahaha cnm yaaa valla biri elinde kalsa insan stres atar hiç değilse :) :)
Kizlarrr cok garibim bugun karnim kaskati sanki oglum alttan firtlayacak gibi baski var carsiya cikmistim tek basima eksikler icin mahfoldum gezemedim eve gitmeye bile cesaret edemedim oturfugum yerde kaldim ne olur dua edin daha 34. Haftadayizzzz

Allah korusun cnm.kenduni yorma sakin bırak biraz zaman geçsin ...

ahh ahhh bi telini aldi ciktik evden wc alistiriyo guya cocuk altina etti iki kere ustunde kurudu iyi mi su an yazarken bile utandim ben böyle insanlar var işte

yazık ya çocuğa günah.. neler var valla hıcrancım..
bız ıstedık evlatlarımızı Rabbimde sukurler olsun nasıp ettı bıze, tamamınıda erdirir inşallah. o çocuklar secmıyor bızı kendılerı gelmiyor. onlara hersekılde bakmak ana babanın gorevı. insanlar ne rahat ya..

hadi ya tuhh rahatlardın valla yapıcak bısey yok dr. dedıyse vardır bır bıldıgı.

bende sormadan gıtmedım ızın verdı ama ne olur ne olmaz kendı konserve ağdamı goturmustum hijyen acısından.

Cok acitirlar kanatirlarsa sanciyi tetikliyomus karsilasmis boyle durumlarla.o yuzden oraya izin vermedi.bende 1 ay ohh rahat etcekdim neyae saglik olsun bakalim.

oyyyyy bilgem gelmişşşşş

canım benım ask olsun nerelerdesın sen yaaa

Cok acitirlar kanatirlarsa sanciyi tetikliyomus karsilasmis boyle durumlarla.o yuzden oraya izin vermedi.bende 1 ay ohh rahat etcekdim neyae saglik olsun bakalim.

doğrudur canım. az da acımıyor hanı :18: bana dr. belkı durumuma gore musade etmıstır. ama yapan kadında ara vere vere yaptı soluklanmama musade ettı sağolsun. ben bıle korkttum tetıklenme olur mu dıye ne yalan soylıyım.
ince ve hassas konular dr.larımız ne derse o artık.

ben bu bebisi çok bekledim çok istedim bi çok tedavi gördüm... Böyle insanlari gördükçe bogasim geliyo allah sana bi mucizeyi emanet etmiş senin yaptığına bak

ya bırde muhtaçlar ya yazıktır günahtır. bız sımdıden ellı cesıt pişik kremı araştırıyoruz aman pişik olmasın vs diye.
cok duyuyorum cevrede mıllet cocugun kıcındakı bezı almaya usenıyor. popolar alev alev yanıyor tabıı

Evet sinemim bi parca rahat olacaz ben simdi soguk suyla dus alamiyorum oglum usurmu acaba diyorum mesela..
Kazanda kaynatmayla paklanmaz benimki geliyor haftaya gozumun nuru ramazani bende gecireck annem geldi ya oglunun parasini yiyor diye ici gidio ki annemin hakkinin binde biri yok bizde..
Evladima aldigin esyayi bile laf etti sanki kendisindn istedik..
Yani evladimi kucagina veresim yok o kadar gicigim soyleyim..bi kere diler nasilsin bebek nasil diye sormadi...
Dipnot: kendisinin ilk torunu...

Bende iste boylemi olacam diyorum buyuk konusmk istemiyorum ama anne dedigin az bi evladinin pesinde dolanir yahu..

Cok benzer bi vaka yasadim oturdugu yerdn kalkmiyor komsum oglu konsolumun dolaPlarina varana kadar deseledi sinir oldum.

ben sıcak su ıyı değil diye duydum sevınmısım de :) soğuk değil tabı ama ılık suyla yıkanıyorum kırık gıbı hanı. zaten başka turlu anlamı olmaz benım ıcın duş'un
yok canım paklanacağından değil maksat iki fokurdasın bız rahatlayalım
oo gozun aydın benımkı geldı gıttı aynı evın ıcınde de bır cekılırkı sormaa şaka bir yana Allah sabır versin sana.
benımkıde aynı bır kere sormadı aramadı 7 ay boyunca sonra hıcbırsey yokmuş gıbı geldı..

ya bu tarz ınsanlar bır yere gıdınce çocuk kendının değilmiş gibi davranıyor ben cozemedım o işi. ama kendı evlerınde oyle değil.

Cnm ismim seher evet puslu puslu gordm sonra tek gozum karanlik puslu sekilde tamamen gormz oldu hepten kararmadi karanlikpuslu yani

Çok sıkıldım sabah eltimler vardi bi parka gittik geldik ben pertttttt

Oyy bide oglunun elinde biskuvi vardi gezerek yemis hersey kirintiii odaLARI gezmis

Buyuk konusmak istemiyorum ben ama su cocugunun eline bisy veripte saliveren annelere gicigim...benim konu komsuda var oyle misafir gelecek diye temizlik yap arkasindn temizlik yap offf sinir..

Ayy kizlar biz gecen ay bu konu yuzune akraba gelinleriyle olan gunumuzu bitirdik sukurler olsn bugune kadar cocuguma ve bana laf getircek bisi yapmadim ve evimdede cok oluyo boyle seyler eltimin ve amcamizn gelininin cocuklari aynisini yapiyor ve sinir oluyorum tamamen yetistirme tarzindan cocuklar genelde 9aydan itibaren ellerine biskuvi kraker falan verdignde hemen yere sofra bezi serin otutturn inaninki oyle alisiyolar insallah kizimda o konuda abiye ceker..bastan nasil alisiyolarsa oyle gidiyolar mama sandalyesi kullandim uzun sure ama en guzeli yine eski usul sofra bezi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…