Çok sıkıldım sabah eltimler vardi bi parka gittik geldik ben pertttttt
Oyy bide oglunun elinde biskuvi vardi gezerek yemis hersey kirintiiiodaLARI gezmis
Buyuk konusmak istemiyorum ben ama su cocugunun eline bisy veripte saliveren annelere gicigim...benim konu komsuda var oyle misafir gelecek diye temizlik yap arkasindn temizlik yap offf sinir..
sağlıkla gelsinlerde artık ufaktan gelsinle ebrucum yaa
valla demınden berı duşa gırsem mı gırmesem mı yasıyorum sırf gıyınme olayı yüzünden. başım çatlıyor artık sıcaktan((((((
aynen kuzularımız sağlıkla gelsinde gecıcek bunlar ınsallah. aslında lohusa donemıde cok zor oluyormuş cok sıcaklıyormuş ınsan ama sımdı dıyorum en azından ozaman ıcımızde değerli emanet olmayacak. hem tatlışlarımız gozumuzun onunde olacak ne buyuk keyıf hemde hareketler farklı olacak.
yaa kv konusunda bır kaç tane nazar değmesın dertlı olmayanımız var. kalanımız cinnet modunda
arada konuşup cekıstırmek ıyı geliyor rahatlıyor ınsananlat canım dok ıcını kazanı kaynattım ben atıver ıcıne
heee evet o da var cok komık yaa daha gecen gun oldu. dogurdunmu dıye tel geldıyok dedım daha vaktı var. karşılığında aldığım cevap
'' e olsun napalım dogurursun''olurmusun oldururmusun tekrar dedım daha erken çocuk gelısımı tamamlamadı zamanı değil. yıne aynı cevap.
tövbe ya Rabbım....
bır daha sorarlarsa yok anacım dogurmıcam dıcemvalla son günlerde ıyıce bu saçma dıyaloglar tavan yaptı bırı elımde kalıverıcek.
aman canım dikkat et ben de salak salak dolanıyorum sabahın 8inden beri azıcık yatayım dedim demin ama nereye uyuyorsun sırılsıklam oldum Rabbim hepimize dayanma gücü versin inşallahhh
ahh ahhh bi telini aldi ciktik evden wc alistiriyo guya cocuk altina etti iki kere ustunde kurudu iyi mi
Aynen cnm saglikla gelsinler artik.kuafore gitcem ama kuşuma agda yaptiramicam doktor izin vermedi pfffff
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla demınden berı duşa gırsem mı gırmesem mı yasıyorum sırf gıyınme olayı yüzünden. başım çatlıyor artık sıcaktan((((((
aynen kuzularımız sağlıkla gelsinde gecıcek bunlar ınsallah. aslında lohusa donemıde cok zor oluyormuş cok sıcaklıyormuş ınsan ama sımdı dıyorum en azından ozaman ıcımızde değerli emanet olmayacak. hem tatlışlarımız gozumuzun onunde olacak ne buyuk keyıf hemde hareketler farklı olacak.
yaa kv konusunda bır kaç tane nazar değmesın dertlı olmayanımız var. kalanımız cinnet modunda
arada konuşup cekıstırmek ıyı geliyor rahatlıyor ınsananlat canım dok ıcını kazanı kaynattım ben atıver ıcıne
heee evet o da var cok komık yaa daha gecen gun oldu. dogurdunmu dıye tel geldıyok dedım daha vaktı var. karşılığında aldığım cevap
'' e olsun napalım dogurursun''olurmusun oldururmusun tekrar dedım daha erken çocuk gelısımı tamamlamadı zamanı değil. yıne aynı cevap.
tövbe ya Rabbım....
bır daha sorarlarsa yok anacım dogurmıcam dıcemvalla son günlerde ıyıce bu saçma dıyaloglar tavan yaptı bırı elımde kalıverıcek.
Kizlarrr cok garibim bugun karnim kaskati sanki oglum alttan firtlayacak gibi baski var carsiya cikmistim tek basima eksikler icin mahfoldum gezemedim eve gitmeye bile cesaret edemedim oturfugum yerde kaldim ne olur dua edin daha 34. Haftadayizzzz
ahh ahhh bi telini aldi ciktik evden wc alistiriyo guya cocuk altina etti iki kere ustunde kurudu iyi misu an yazarken bile utandim ben böyle insanlar var işte
ben kullanıyorum canım
hadi ya tuhh rahatlardın vallayapıcak bısey yok dr. dedıyse vardır bır bıldıgı.
bende sormadan gıtmedım ızın verdı ama ne olur ne olmaz kendı konserve ağdamı goturmustum hijyen acısından.
ben bu bebisi çok bekledim çok istedim bi çok tedavi gördüm... Böyle insanlari gördükçe bogasim geliyo allah sana bi mucizeyi emanet etmiş senin yaptığına bak
Cok acitirlar kanatirlarsa sanciyi tetikliyomus karsilasmis boyle durumlarla.o yuzden oraya izin vermedi.bende 1 ay ohh rahat etcekdim neyae saglik olsun bakalim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben bu bebisi çok bekledim çok istedim bi çok tedavi gördüm... Böyle insanlari gördükçe bogasim geliyo allah sana bi mucizeyi emanet etmiş senin yaptığına bak
tövbe ya Rabbım....
aynennn yaaa.... Bende mi boyle olcam ki diyorum bikere otur demiyo ne yerse ayakta dolasarak yiyosupurge yapinca karnim cook kasiliyo yaa...
Ama bu yetistiristen ya 9yasinda kizi var buz dolabina parmakla yazi yazdi iz kaldi orda iyi mi bisey de diyemedim
ohh valla sonra da doğurdum buyuttum.. sınır oluyorum ya mısafırlıkte veya dısarda salıyorlar ya cocugu.. cocugun arkasını başkaları topluyor ama çocuk buyuttum olunuyor. ben oldum olası gıcığım bu mevzuya. yıllar once bıle derdım cocugum olunca ben arkamdan kufur ettırmem dıye.
ne dusuncesız ınsan sen hamılesın ev temızlıcem dıye çatlıyorsun zaten..
aynennnnn...2-3 ay once arkadaşım geldı çaya. hanı sağda solda iplik, halı pamukçuğu olur ya. onlar gözüme ılısmıstı kultablasına attım. kızı almış onları serpiştiriyor etrafa. seslendim hemen napıyorsun coplerımı atıyorsun yerlere dıye. yüzüme bakıyor. cocugun sucu değil ıste bu. adı ustunde çocuk.
daha o gun neler neler.. yerlerde bonıbonlar vs vs.. sonrada arayıp konuşuyor gelesı var davet bekliyor. bende tık yok tabıı..bak ıste ınsan kaybediyorlar böyle böyle..
aynen canim aynennn kimi dr dr cocuk arar kimi boyle yapar el insaf yani...
Evet sinemim bi parca rahat olacaz ben simdi soguk suyla dus alamiyorum oglum usurmu acaba diyorum mesela..
Kazanda kaynatmayla paklanmaz benimki geliyor haftaya gozumun nuru ramazani bende gecireck annem geldi ya oglunun parasini yiyor diye ici gidio ki annemin hakkinin binde biri yok bizde..
Evladima aldigin esyayi bile laf etti sanki kendisindn istedik..
Yani evladimi kucagina veresim yok o kadar gicigim soyleyim..bi kere diler nasilsin bebek nasil diye sormadi...
Dipnot: kendisinin ilk torunu...
Cok benzer bi vaka yasadim oturdugu yerdn kalkmiyor komsum oglu konsolumun dolaPlarina varana kadar deseledi sinir oldum.
Kızlar netten baktim daha bugun 2 saatte 10 kez hareket etmesi normalmis ama gunun %80 ini uyuyarak gecirdigi icin bidiklar duzenli bakin surekli kontrol edin diyor bilginize bu arada shmirac sen nasil goremedin komplemi karardi heryer yoksa puslumu gordun anlamadim.adin seher miydi shr?
Çok sıkıldım sabah eltimler vardi bi parka gittik geldik ben pertttttt
Oyy bide oglunun elinde biskuvi vardi gezerek yemis hersey kirintiiiodaLARI gezmis
Buyuk konusmak istemiyorum ben ama su cocugunun eline bisy veripte saliveren annelere gicigim...benim konu komsuda var oyle misafir gelecek diye temizlik yap arkasindn temizlik yap offf sinir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?