2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kızlaaarrrr nasilsiniz yaa yardiminiza ihtiyacim var karnim felaket catladi üstüne alerjo gibi oldu cok kasiniyor doktorum dun pregnacare diye bi krem verdi iki gün kullan kasintini kesmezse cildiyeye görün gebelik alerjisi olabilir dedi bende direk cildiyeye mi gitsem kremimi denesem bilemedim ne yapsam sizce cok fena kasintim var sivilce gibi hep karnimi üstü

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım benim yengem de doğum yapana kadar kasindi ıbrahim saraçoğlunun bu gebelik kaşıntısi ile ilgili bi küru var di nette bulursun bi bak istersen

Oyy bana bisyler oluyor ya huc rahatim yok wc ye git gel nefes nefeseyim bu nasil bisey sicak bi yandan kramplar sancilar bu yandan kasilmalarim artiyor sanirim ...napacam bennnn

sıcak tüketti kalan enerjımızı ((( duşa gırıyorum 2 dk sonra yıne aynı offfff dıyorum. Rabbim bize dayanma gucu versin..
senın bocuk gelecek gibi mi ne :)

saol cnm :) burası da çok sıcak oturduğum yerde bile yüzümden terler akıyor ama son 8 gün deyip kendi kendimi teselli ediyorum

valla ayağıma terlıkler sığmıyor baloncan oldum :)))) karnım ac bısey yıyesım yok sıcaktan mıdem bulanıyor.
kahvaltılık yıyım dedım ocağa yumurta koydum bır de b..k yemısım kı. yumurtanın suyu taşmış gaz olmuş mutfak :18: mutfağa bır gırdım nasıl kokuyor simdide ocak açamıyorum bekliyorum koku gıtsın dıye. sıcaktan salagım cıktı

ohh ya son 8 Rabbım hayırlı doğum nasıp etsın. bızıde kurtasın hayırlısıyla..

ahh sevgim yaaa burda cıbıllıkta kar etmıyor
ellerine sağlık canım. valla uyuz oluyorum o kendını yorma muhabbetine. gel yap o zaman. benımkıde bana dıyınce ''eee evı bok mu gotrusun ne yapayım pis evde oturulmuyor mecbur yapıyorum'' dıyorum. gecen takmış banyo temızlememe.. millete laf söylemek kolay..
bana da eşim destek çıkıyordu ama son zamanlarda iş yoğun olunca dımdızlak kaldım yine salonun halını görsen yıkılıyor suan. birşeyler yesem kalkıcam. Ama aynen çok şükür son zamanlarda bir kuvvet kalkıp ıyı kotu yapıyorum bende. 2 hafta önceye kadar kolum kalkmıyordu.
Rabbim buyuk bir şekilde guc verıyor bize.
dün sabah 8.30dan 3 e kadar dısardaydık. artık ısler bıtmek uzereydı. eşime dedim Allahım buyuk bu havada bunca saattır dısardayım ıyı dayanma gucu verıyor dıye. eşimde eve geldıgımızde ''ya bısey demedım de ben bıle fenalık gecırdım valla ıyı dayandın dıyor.

Boyle giderse oyle gorunuyor vslla sevgicim...cok bunaldim cokkkk..

Yagmurun bidiklari geldiiiii:)):sly::sly::sly:

Masallah onlara..yagmur nasilmis?

Dustan sonra daha bi terliyorum ben nefedim cikmiyor sanki bu haftadan sonra gelsin artik oglusum...tukendim artik ne hal ne derman bisi kalmadi ki sabirda kalmadi artik dolabina yerlesen tulumlari oglumun uzerinde gormk istiyorum artik.

Cok iyilwrmis masalah uyuyorlardi :)

oyyy yavruşlarrrrr maşallah bıdıklarımızaaaa

Rabbim korusun üçünüde :) ebrumm yağmura soyle üçünüde koccccaaman opuyoruzzzzz ve de en kısa zamanda cok fena resım bekliyoruz.

Ooooyysss maşallah çok sevindimmm

bndede aynı durumar mevcut o isilik gibi olan seyler karnımda var ama çok fazla değil biyere gıtmdim nedicem bilmiyorum

aynen oyle cnm tam ustune bastın madem yapma dıyon el at o zaman beni sinirlendiren diğer mevzuda eşimin hala onu desteklemesi oda b....k yesin yani eşim ,ona zaten destek çıkmayan insanlar kıymetli oluyor ...gerçi hakkını ymıym en cok onun yardımı oldu da beni de makına gıbı gormesı canımı sıkıyor ....çok doluyumda kusura bakma canım patladım birden...

et-yse kızzz sende iyi cıkıyorsun dışarı bn varya bakkala gıtmye üşenıyorum yaaa ev mahsenım gıbı oldu resmen

oyyy yavruşlarrrrr maşallah bıdıklarımızaaaa

Rabbim korusun üçünüde :) ebrumm yağmura soyle üçünüde koccccaaman opuyoruzzzzz ve de en kısa zamanda cok fena resım bekliyoruz.

Bidaki gorusmede iletirim cnm.yagmurda yeni kendine gelmisti sesi kisik kisik cikiyordu.genel anestezi olmus.hayirlisi darosi bize insalah.

Dustan sonra daha bi terliyorum ben nefedim cikmiyor sanki bu haftadan sonra gelsin artik oglusum...tukendim artik ne hal ne derman bisi kalmadi ki sabirda kalmadi artik dolabina yerlesen tulumlari oglumun uzerinde gormk istiyorum artik.

e yoruluyor ınsan gıyınene kadar tıslıyıp kalıyorum bende ayy bu havada hele saç kurutmak çin işkencesi geliyor ( kurutmasam basım ağrıyor.
ya dilercim bende bende yaaaaaaaaa :84: tızıma cicilerini giydirip mis kokusunu koklamak istiyorum artıkkkk

yok canım be ne demek kusura bakmak. baksana farklı hayatlar yasıyoruz ama bu mevzularda ne kadar aynı seylerı yasıyoruz. ınsan konusunca cozum bulamasa da rahatlıyor birazcık. bazen içine at at şişiyor ınsan.
tam cvp yazarken esimin anneannesı aradı. dun kv ile konuşmuşlar havalar cok sıcak ama az kaldı demıs. (yıne az kaldı mevzusu)
bende anneanneye dedım. size gore az gel bırde bana sor nasıl az :) doğru soyluyorsun dedı. artık az kaldıyı duymak ıstemıyorummmmm

yok be tatlım normalde her gun evdeyim hıc totom yemıyor sokağa çıkmayı. eşimin izin gunu olunca işleri toptan halledelim dedık. zaten en son artık aşağıdan bır sancı gırdı zor attım kendımı. ama onca saat ıyı dayandım. bırde ogle sıcağıydı.

Bidaki gorusmede iletirim cnm.yagmurda yeni kendine gelmisti sesi kisik kisik cikiyordu.genel anestezi olmus.hayirlisi darosi bize insalah.

tamam kuşum :) kıyamam ben ona kendıne gelsınde ogluslarla bol bol koklaşsın hemen ınsallah.
Amin ebrucum bizde dogurak artık kızzzz

Ben bu gidisle 1 haftaya kalmam gibime geliyor .hadi hayirlisi napalim

Giyinmek ayri eziyet zatn sinemcim hep dedigimuz gibi hayirlisi ile gelsin yavrular dayaniyoruz biz napalim.
Ayyy su kv konusu bende oyle doluyum ki ahh ahh neler var bende bi anlatsam aklima gelince bile tansiyonum oynuyor:)

Çok sıkıldım sabah eltimler vardi bi parka gittik geldik ben pertttttt

Oyy bide oglunun elinde biskuvi vardi gezerek yemis hersey kirintiii odaLARI gezmis

Iyi demissin cnm valla bay geldi o cümlelerden bide sen daha doğurmadin mi diyen bi topluluk mevcut nerden baksan tisss ..hayır öyle diycegine nasipse ne zaman doğum diye sorsana sen daha dogurmadin mi ney yok doğurdum aslında karnımda ki davul top

Çok sıkıldım sabah eltimler vardi bi parka gittik geldik ben pertttttt

Oyy bide oglunun elinde biskuvi vardi gezerek yemis hersey kirintiii odaLARI gezmis

Buyuk konusmak istemiyorum ben ama su cocugunun eline bisy veripte saliveren annelere gicigim...benim konu komsuda var oyle misafir gelecek diye temizlik yap arkasindn temizlik yap offf sinir..

Ben bu gidisle 1 haftaya kalmam gibime geliyor .hadi hayirlisi napalim

sağlıkla gelsinlerde artık ufaktan gelsinle ebrucum yaa

Giyinmek ayri eziyet zatn sinemcim hep dedigimuz gibi hayirlisi ile gelsin yavrular dayaniyoruz biz napalim.
Ayyy su kv konusu bende oyle doluyum ki ahh ahh neler var bende bi anlatsam aklima gelince bile tansiyonum oynuyor:)

valla demınden berı duşa gırsem mı gırmesem mı yasıyorum sırf gıyınme olayı yüzünden. başım çatlıyor artık sıcaktan ((((((
aynen kuzularımız sağlıkla gelsinde gecıcek bunlar ınsallah. aslında lohusa donemıde cok zor oluyormuş cok sıcaklıyormuş ınsan ama sımdı dıyorum en azından ozaman ıcımızde değerli emanet olmayacak. hem tatlışlarımız gozumuzun onunde olacak ne buyuk keyıf hemde hareketler farklı olacak.
yaa kv konusunda bır kaç tane nazar değmesın dertlı olmayanımız var. kalanımız cinnet modunda
arada konuşup cekıstırmek ıyı geliyor rahatlıyor ınsan anlat canım dok ıcını kazanı kaynattım ben atıver ıcıne

heee evet o da var cok komık yaa daha gecen gun oldu. dogurdunmu dıye tel geldı yok dedım daha vaktı var. karşılığında aldığım cevap
'' e olsun napalım dogurursun'' olurmusun oldururmusun tekrar dedım daha erken çocuk gelısımı tamamlamadı zamanı değil. yıne aynı cevap.
tövbe ya Rabbım....
bır daha sorarlarsa yok anacım dogurmıcam dıcem valla son günlerde ıyıce bu saçma dıyaloglar tavan yaptı bırı elımde kalıverıcek.

Kizlarrr cok garibim bugun karnim kaskati sanki oglum alttan firtlayacak gibi baski var carsiya cikmistim tek basima eksikler icin mahfoldum gezemedim eve gitmeye bile cesaret edemedim oturfugum yerde kaldim ne olur dua edin daha 34. Haftadayizzzz

aman canım dikkat et ben de salak salak dolanıyorum sabahın 8inden beri azıcık yatayım dedim demin ama nereye uyuyorsun sırılsıklam oldum Rabbim hepimize dayanma gücü versin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…