Yagmurun bidiklari geldiiiii:)):sly::sly::sly:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nasillarmis?sagliklari?
Kızlaaarrrr nasilsiniz yaa yardiminiza ihtiyacim var karnim felaket catladi üstüne alerjo gibi oldu cok kasiniyor doktorum dun pregnacare diye bi krem verdi iki gün kullan kasintini kesmezse cildiyeye görün gebelik alerjisi olabilir dedi bende direk cildiyeye mi gitsem kremimi denesem bilemedim ne yapsam sizce cok fena kasintim var sivilce gibi hep karnimi üstü
Oyy bana bisyler oluyor ya huc rahatim yok wc ye git gel nefes nefeseyim bu nasil bisey sicak bi yandan kramplar sancilar bu yandan kasilmalarim artiyor sanirim ...napacam bennnn
saol cnm :) burası da çok sıcak oturduğum yerde bile yüzümden terler akıyorama son 8 gün deyip kendi kendimi teselli ediyorum
ahh sevgim yaaa burda cıbıllıkta kar etmıyoroyyy balımmm benimmm...istanbul da havalar iyi ama evdeyken cıbıl cıbıl gezdiğimden dolayı bide tepede oturuyorum sabahtan beri şöyle kndıme zaman ayıramadım yarın işyerine gidicem bugundn bikaç işimii halletmeye çalışıyorum...buzdolabını boşalltım sıldım misss gibi az da sirke koydum suya tertemiz oldu yerleştırcem şimdi bi mutfak dolaplarım kaldı ...malum kimse bana yardım etmeyınce her işimi kendim hallettim hamdolsun Allah ıma kv de kendini yorma dıyıp duruyo anasını satıym yormada kım yapıak pekı bu işleri kiiii bn ağzımı acıpta dıyemem bana yardım et sunun surasında doğumuma az kalmış hala bnden teklif gbekilyo heralde hızmet etmekten baska bi b...k yaptığım yok onlara sadece laftA herbişeyleri icraat yok anlıycağın ...yemin ederim sinem Allah ıma ne kadar şükretsem azdır bana iş yapıcak kendime yetecek çalışacak güç verdği için ...
nerhaba cnm ayyy az kalmış kız senınde biz daha bekleyek poffff...inş sende sağlıkla alırsın ins kucağına
oyyy balımmm benimmm...istanbul da havalar iyi ama evdeyken cıbıl cıbıl gezdiğimden dolayı bide tepede oturuyorum sabahtan beri şöyle kndıme zaman ayıramadım yarın işyerine gidicem bugundn bikaç işimii halletmeye çalışıyorum...buzdolabını boşalltım sıldım misss gibi az da sirke koydum suya tertemiz oldu yerleştırcem şimdi bi mutfak dolaplarım kaldı ...malum kimse bana yardım etmeyınce her işimi kendim hallettim hamdolsun Allah ıma kv de kendini yorma dıyıp duruyo anasını satıym yormada kım yapıak pekı bu işleri kiiii bn ağzımı acıpta dıyemem bana yardım et sunun surasında doğumuma az kalmış hala bnden teklif gbekilyo heralde hızmet etmekten baska bi b...k yaptığım yok onlara sadece laftA herbişeyleri icraat yok anlıycağın ...yemin ederim sinem Allah ıma ne kadar şükretsem azdır bana iş yapıcak kendime yetecek çalışacak güç verdği için ...
kız sen gununu beklemıycaksın sankım...amannn Allah ım yardımcımız olsun
Masallah onlara..yagmur nasilmis?Yagmurun bidiklari geldiiiii:)):sly::sly::sly:
sıcak tüketti kalan enerjımızı((( duşa gırıyorum 2 dk sonra yıne aynı offfff dıyorum. Rabbim bize dayanma gucu versin..
senın bocuk gelecek gibi mi ne :)
valla ayağıma terlıkler sığmıyor baloncan oldum :)))) karnım ac bısey yıyesım yoksıcaktan mıdem bulanıyor.
kahvaltılık yıyım dedım ocağa yumurta koydum bır de b..k yemısım kı. yumurtanın suyu taşmış gaz olmuş mutfak :18: mutfağa bır gırdım nasıl kokuyor simdide ocak açamıyorum bekliyorum koku gıtsın dıye. sıcaktan salagım cıktı
ohh ya son 8 Rabbım hayırlı doğum nasıp etsın. bızıde kurtasın hayırlısıyla..
ahh sevgim yaaa burda cıbıllıkta kar etmıyor
ellerine sağlık canım. valla uyuz oluyorum o kendını yorma muhabbetine. gel yap o zaman. benımkıde bana dıyınce ''eee evı bok mu gotrusun ne yapayım pis evde oturulmuyor mecbur yapıyorum'' dıyorum. gecen takmış banyo temızlememe.. millete laf söylemek kolay..
bana da eşim destek çıkıyordu ama son zamanlarda iş yoğun olunca dımdızlak kaldım yinesalonun halını görsen yıkılıyor suan. birşeyler yesem kalkıcam. Ama aynen çok şükür son zamanlarda bir kuvvet kalkıp ıyı kotu yapıyorum bende. 2 hafta önceye kadar kolum kalkmıyordu.
Rabbim buyuk bir şekilde guc verıyor bize.
dün sabah 8.30dan 3 e kadar dısardaydık. artık ısler bıtmek uzereydı. eşime dedim Allahım buyuk bu havada bunca saattır dısardayım ıyı dayanma gucu verıyor dıye. eşimde eve geldıgımızde ''ya bısey demedım de ben bıle fenalık gecırdım valla ıyı dayandın dıyor.
Cok iyilwrmis masalah uyuyorlardi :)
Kızlaaarrrr nasilsiniz yaa yardiminiza ihtiyacim var karnim felaket catladi üstüne alerjo gibi oldu cok kasiniyor doktorum dun pregnacare diye bi krem verdi iki gün kullan kasintini kesmezse cildiyeye görün gebelik alerjisi olabilir dedi bende direk cildiyeye mi gitsem kremimi denesem bilemedim ne yapsam sizce cok fena kasintim var sivilce gibi hep karnimi üstü
sıcak tüketti kalan enerjımızı((( duşa gırıyorum 2 dk sonra yıne aynı offfff dıyorum. Rabbim bize dayanma gucu versin..
valla ayağıma terlıkler sığmıyor baloncan oldum :)))) karnım ac bısey yıyesım yoksıcaktan mıdem bulanıyor.
kahvaltılık yıyım dedım ocağa yumurta koydum bır de b..k yemısım kı. yumurtanın suyu taşmış gaz olmuş mutfak :18: mutfağa bır gırdım nasıl kokuyor simdide ocak açamıyorum bekliyorum koku gıtsın dıye. sıcaktan salagım cıktı
ellerine sağlık canım. valla uyuz oluyorum o kendını yorma muhabbetine. gel yap o zaman. benımkıde bana dıyınce ''eee evı bok mu gotrusun ne yapayım pis evde oturulmuyor mecbur yapıyorum'' dıyorum. gecen takmış banyo temızlememe.. millete laf söylemek kolay..
bana da eşim destek çıkıyordu ama son zamanlarda iş yoğun olunca dımdızlak kaldım yinesalonun halını görsen yıkılıyor suan. birşeyler yesem kalkıcam. Ama aynen çok şükür son zamanlarda bir kuvvet kalkıp ıyı kotu yapıyorum bende. 2 hafta önceye kadar kolum kalkmıyordu.
dün sabah 8.30dan 3 e kadar dısardaydık. artık ısler bıtmek uzereydı. eşime dedim Allahım buyuk bu havada bunca saattır dısardayım ıyı dayanma gucu verıyor dıye. eşimde eve geldıgımızde ''ya bısey demedım de ben bıle fenalık gecırdım valla ıyı dayandın dıyor.
oyyy yavruşlarrrrrmaşallah bıdıklarımızaaaa
Rabbim korusun üçünüde :) ebrumm yağmura soyle üçünüde koccccaaman opuyoruzzzzzve de en kısa zamanda cok fena resım bekliyoruz.
Dustan sonra daha bi terliyorum ben nefedim cikmiyor sanki bu haftadan sonra gelsin artik oglusum...tukendim artik ne hal ne derman bisi kalmadi ki sabirda kalmadi artik dolabina yerlesen tulumlari oglumun uzerinde gormk istiyorum artik.
aynen oyle cnm tam ustune bastın madem yapma dıyon el at o zaman beni sinirlendiren diğer mevzuda eşimin hala onu desteklemesi oda b....k yesin yani eşim ,ona zaten destek çıkmayan insanlar kıymetli oluyor ...gerçi hakkını ymıym en cok onun yardımı oldu da beni de makına gıbı gormesı canımı sıkıyor ....çok doluyumda kusura bakma canım patladım birden...
et-yse kızzz sende iyi cıkıyorsun dışarı bn varya bakkala gıtmye üşenıyorum yaaa ev mahsenım gıbı oldu resmen
Bidaki gorusmede iletirim cnm.yagmurda yeni kendine gelmisti sesi kisik kisik cikiyordu.genel anestezi olmus.hayirlisi darosi bize insalah.
e yoruluyor ınsan gıyınene kadar tıslıyıp kalıyorum bendeayy bu havada hele saç kurutmak çin işkencesi geliyor ( kurutmasam basım ağrıyor.
ya dilercim bende bende yaaaaaaaaa :84: tızıma cicilerini giydirip mis kokusunu koklamak istiyorum artıkkkk
yok canım be ne demek kusura bakmak. baksana farklı hayatlar yasıyoruz ama bu mevzularda ne kadar aynı seylerı yasıyoruz. ınsan konusunca cozum bulamasa da rahatlıyor birazcık. bazen içine at at şişiyor ınsan.
tam cvp yazarken esimin anneannesı aradı. dun kv ile konuşmuşlar havalar cok sıcak ama az kaldı demıs. (yıne az kaldı mevzusu)
bende anneanneye dedım. size gore az gel bırde bana sor nasıl az :) doğru soyluyorsun dedı. artık az kaldıyı duymak ıstemıyorummmmm
yok be tatlım normalde her gun evdeyim hıc totom yemıyor sokağa çıkmayı. eşimin izin gunu olunca işleri toptan halledelim dedık. zaten en son artık aşağıdan bır sancı gırdı zor attım kendımı. ama onca saat ıyı dayandım. bırde ogle sıcağıydı.
tamam kuşum :) kıyamam ben ona kendıne gelsınde ogluslarla bol bol koklaşsın hemen ınsallah.
Amin ebrucum bizde dogurak artık kızzzz
e yoruluyor ınsan gıyınene kadar tıslıyıp kalıyorum bendeayy bu havada hele saç kurutmak çin işkencesi geliyor ( kurutmasam basım ağrıyor.
ya dilercim bende bende yaaaaaaaaa :84: tızıma cicilerini giydirip mis kokusunu koklamak istiyorum artıkkkk
yok canım be ne demek kusura bakmak. baksana farklı hayatlar yasıyoruz ama bu mevzularda ne kadar aynı seylerı yasıyoruz. ınsan konusunca cozum bulamasa da rahatlıyor birazcık. bazen içine at at şişiyor ınsan.
tam cvp yazarken esimin anneannesı aradı. dun kv ile konuşmuşlar havalar cok sıcak ama az kaldı demıs. (yıne az kaldı mevzusu)
bende anneanneye dedım. size gore az gel bırde bana sor nasıl az :) doğru soyluyorsun dedı. artık az kaldıyı duymak ıstemıyorummmmm
yok be tatlım normalde her gun evdeyim hıc totom yemıyor sokağa çıkmayı. eşimin izin gunu olunca işleri toptan halledelim dedık. zaten en son artık aşağıdan bır sancı gırdı zor attım kendımı. ama onca saat ıyı dayandım. bırde ogle sıcağıydı.
tamam kuşum :) kıyamam ben ona kendıne gelsınde ogluslarla bol bol koklaşsın hemen ınsallah.
Çok sıkıldım sabah eltimler vardi bi parka gittik geldik ben pertttttt
Oyy bide oglunun elinde biskuvi vardi gezerek yemis hersey kirintiiiodaLARI gezmis
Ben bu gidisle 1 haftaya kalmam gibime geliyor .hadi hayirlisi napalim
Giyinmek ayri eziyet zatn sinemcim hep dedigimuz gibi hayirlisi ile gelsin yavrular dayaniyoruz biz napalim.
Ayyy su kv konusu bende oyle doluyum ki ahh ahh neler var bende bi anlatsam aklima gelince bile tansiyonum oynuyor:)
Iyi demissin cnm valla bay geldi o cümlelerden bide sen daha doğurmadin mi diyen bi topluluk mevcut nerden baksan tisss ..hayır öyle diycegine nasipse ne zaman doğum diye sorsana sen daha dogurmadin mi ney yok doğurdum aslında karnımda ki davul top
aynennn yaaa.... Bende mi boyle olcam ki diyorum bikere otur demiyo ne yerse ayakta dolasarak yiyo
aman canım dikkat et ben de salak salak dolanıyorum sabahın 8inden beri azıcık yatayım dedim demin ama nereye uyuyorsun sırılsıklam oldum Rabbim hepimize dayanma gücü versin inşallahhhsıcak tüketti kalan enerjımızı((( duşa gırıyorum 2 dk sonra yıne aynı offfff dıyorum. Rabbim bize dayanma gucu versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?