- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Ayy kizlar biz gecen ay bu konu yuzune akraba gelinleriyle olan gunumuzu bitirdik sukurler olsn bugune kadar cocuguma ve bana laf getircek bisi yapmadim ve evimdede cok oluyo boyle seyler eltimin ve amcamizn gelininin cocuklari aynisini yapiyor ve sinir oluyorum tamamen yetistirme tarzindan cocuklar genelde 9aydan itibaren ellerine biskuvi kraker falan verdignde hemen yere sofra bezi serin otutturn inaninki oyle alisiyolar insallah kizimda o konuda abiye ceker..bastan nasil alisiyolarsa oyle gidiyolar mama sandalyesi kullandim uzun sure ama en guzeli yine eski usul sofra bezi :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya bırde muhtaçlar ya yazıktır günahtır. bız sımdıden ellı cesıt pişik kremı araştırıyoruz aman pişik olmasın vs diye.
cok duyuyorum cevrede mıllet cocugun kıcındakı bezı almaya usenıyor. popolar alev alev yanıyor tabıı
Ayy kizlar biz gecen ay bu konu yuzune akraba gelinleriyle olan gunumuzu bitirdik sukurler olsn bugune kadar cocuguma ve bana laf getircek bisi yapmadim ve evimdede cok oluyo boyle seyler eltimin ve amcamizn gelininin cocuklari aynisini yapiyor ve sinir oluyorum tamamen yetistirme tarzindan cocuklar genelde 9aydan itibaren ellerine biskuvi kraker falan verdignde hemen yere sofra bezi serin otutturn inaninki oyle alisiyolar insallah kizimda o konuda abiye ceker..bastan nasil alisiyolarsa oyle gidiyolar mama sandalyesi kullandim uzun sure ama en guzeli yine eski usul sofra bezi :))
Benim cevremdedr bol miktarda bulunuyor bu tarz umursamaz anneler gunde falan diger odaya saliveriyorlar cocuklari yikip dokmus unurunda diil analarin onlar dedikodu derdinde...ayy genr buyuk konusmak istemiyorum yahu..ama bu kadarda olmaz canim ya
Selam kızlar yağmur doğum yapmış maşallah rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla...
Biz de bugün devlet hastanesine kontrole gittik gitmeden az önce ben de bel sirt ağrısı başladı.Nst ye bağlandım 10 dk da bir sancım çıktı doktor böyle giderse bebek gelir dedi.Özeldeki doktoruna bilgi ver mutlaka dedi.Aradım ağrın çok artarsa gelirsin dedi.Öyle bekliyorum evde belim hala ağrıyo.Karnım belli aralıklarla sertleşiyo.Korkuyorum doğum olacak mı ne zaman olacak merak ediyorum.Dua edin kızlar...
Aynen cnm saglikla gelsinler artik.kuafore gitcem ama kuşuma agda yaptiramicam doktor izin vermedi pfffff
haftada 1 gün günümüz var biz oğluşla genelde o uykudan uyandığında yani 3,5-4 gibi gidiyoruz. 1-2 saat oturuyoruz ama ben yerimde oturamıyorum onun peşinde dolaşmaktan
seneye de girersin diyolar güne, biri kucağımda diğerinin peşinde koştur dur yok diyorum biz hiç bulaşmayalım size seneye
aaaa ben sormadım dr a perşembe gitmeyi düşünüyordum ağdaya. arayıp sorsam mı ki?
hızlı çıktı temmuz bebişleri, hayırlısıyla gelsin canım inşallah
Selam kizlar nasilsiniz iki gundur kizim hasta bugun yine hastahanedeydik bogazlari cok kotu olmus kanda da iltihap cikti atesi düşmüyor ins bugün rahat olur sizler ne yapiyorsunuz
çocuğun bezini sadece sabah kalkınca ve gece yatarken değiştiren bir tanıdığı duyunca şok olmuştum bende
yazık günah o bebeklere, çocuklara ya
biz bir adet oluyoruz da o pede bikaç saat tahammülümüz olmuyor, çişli bez kalır mı hiç altında çocuğun onca saat !
Yaa sabah kahve keyfinden geri kalmayip 2 saat boklu bezle yaz sicaginda bekleyen cocuga bizzat sahit oldum bendesoylecek laf bulamıyor insan ben kac yerde alt degistirdim bu tarz durumlarda insanin ici wl vermiyor.
Aynen biz bir ped.e dayanamıyoruz. Bebisler napsin yazik ya.
Cok gecmis olsun kiyamam ya. Cocuklara dayanamiyo insan. Helede halsiz halsiz durunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?