2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

bende mama sandalyesi dışında kolay kolay eline bişey vermem oğlumun, hele misafirlikte yapana deli oluyorum

gittiğim yerde de kendi tabağımdan yediririm eline bişey vermem

çocuğun bezini sadece sabah kalkınca ve gece yatarken değiştiren bir tanıdığı duyunca şok olmuştum bende

yazık günah o bebeklere, çocuklara ya

biz bir adet oluyoruz da o pede bikaç saat tahammülümüz olmuyor, çişli bez kalır mı hiç altında çocuğun onca saat !

Selam kizlar nasilsiniz iki gundur kizim hasta bugun yine hastahanedeydik bogazlari cok kotu olmus kanda da iltihap cikti atesi düşmüyor ins bugün rahat olur sizler ne yapiyorsunuz

Benim cevremdedr bol miktarda bulunuyor bu tarz umursamaz anneler gunde falan diger odaya saliveriyorlar cocuklari yikip dokmus unurunda diil analarin onlar dedikodu derdinde...ayy genr buyuk konusmak istemiyorum yahu..ama bu kadarda olmaz canim ya

Selam kızlar yağmur doğum yapmış maşallah rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla...

Biz de bugün devlet hastanesine kontrole gittik gitmeden az önce ben de bel sirt ağrısı başladı.Nst ye bağlandım 10 dk da bir sancım çıktı doktor böyle giderse bebek gelir dedi.Özeldeki doktoruna bilgi ver mutlaka dedi.Aradım ağrın çok artarsa gelirsin dedi.Öyle bekliyorum evde belim hala ağrıyo.Karnım belli aralıklarla sertleşiyo.Korkuyorum doğum olacak mı ne zaman olacak merak ediyorum.Dua edin kızlar...

Benim cevremdedr bol miktarda bulunuyor bu tarz umursamaz anneler gunde falan diger odaya saliveriyorlar cocuklari yikip dokmus unurunda diil analarin onlar dedikodu derdinde...ayy genr buyuk konusmak istemiyorum yahu..ama bu kadarda olmaz canim ya

haftada 1 gün günümüz var biz oğluşla genelde o uykudan uyandığında yani 3,5-4 gibi gidiyoruz. 1-2 saat oturuyoruz ama ben yerimde oturamıyorum onun peşinde dolaşmaktan

seneye de girersin diyolar güne, biri kucağımda diğerinin peşinde koştur dur yok diyorum biz hiç bulaşmayalım size seneye

hızlı çıktı temmuz bebişleri, hayırlısıyla gelsin canım inşallah

Ay canim iste anne cocugunun pesine kosmali bisey doktumu kirdimi zarar verdimi sonucta cocuk yani benim komsumun oglu masamin uzerindeki kaseyi kirdi komsum bana cocuklu misafir gelecegini biliosun kaldirsaydin dedi. İnsan bi ozur diler yuzsuzluge bak...

Gecen hafta hastanede yattigimdaa kadin 39. Haftasindaydi. 40 yasinda. ertesi gun sezeryan oldu. Gordugume inanamadim kadin dogumdan iki saat sonraa ayaklanmjs yuruyodu yanimiza ugradi anlatti bebegini dedim nasil ayaklandin ben iki gun sonra ayaklanmiszim sezeryanda. Dedi sigara icmek icin.

Baska bi turk kizin suyu patlamis pazar gunu. Ben hep sanardimki su patlayinca dogum olur. Sali gunu hap vetrdiler sancisi gelsin diye. Neyseki o gun geldi ve normal dogum yapti. Orda yatarken kaynanasi geldi diyo su ic kizim bol bol kuru kuruna dogurmazsin zor olur :))))))))) meger cocuk kendide uretiyomus. Cok sasirdim. Suyu gelince hemen aliyolae sandim ama ikinci gun aldilar. Birinide bi gun sonra. Herkes dua edixodu allshim sancim gelsin diye zavaalli bende ortada dua ediyodum allahim sancim gelmesin nolur diye :)))

Yaa sabah kahve keyfinden geri kalmayip 2 saat boklu bezle yaz sicaginda bekleyen cocuga bizzat sahit oldum bende soylecek laf bulamıyor insan ben kac yerde alt degistirdim bu tarz durumlarda insanin ici wl vermiyor.
Aynen biz bir ped.e dayanamıyoruz. Bebisler napsin yazik ya.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar doğumun basladiginin nisan veya su gelmesi disinda baska ne gibi belirtileri var?

o boklu bezle oturtçan anneyi nasıl oluyomuş görcek evden çıkana kadar kaka yaptı mı oğlum mutlu oluyorum valla otobüste falan yapar da gideceğimiz yere kadar rahatsız olur diye, kakamızı da yaptık rahat rahat gidebilirz diyorum

Cok gecmis olsun kiyamam ya. Cocuklara dayanamiyo insan. Helede halsiz halsiz durunca

Sagol canim valla karsisinda ben hasta oldum iki gundur ins biraz düzelir bu gece doktor hastahaneye yatis dedi e benimde kendime halim yok bide bizim ki nazli seruma dayanamaz iğne verdi o igneyi vurdurana kadar rezil olduk Rabbim sifa versin herkese ya hastahane ortamı cok zor eve geldim ayaklarım balon olmustu resmen.

Kizlar bu prima premium bezi cok ince yaaa ayni orkid gibi sizdirmaz mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…