2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
iyi geceler hamişler bu gece yine uyku yok sol kasığım çok ağrıyor kaç gündür yarın 12 de son kontrolümüz var. bi aksilik çıkmazsa çarşamba direk doğuma gidicez Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...

Aynenn.. hem cok sicak. dun geceden uykusuzum aslinds hemenn uyumam lazim ama yok nafile..

bu sabah rutin kontrol diye geldim 35+4 günlük bebegim ama epeydir kasılmalarim olduğu için ve bugün nst de israrla sancim çıkınca dr acile gönderdi serum takıldı ama serumdan sonra yine sanci çıkınca dr acil yatış verdi ve öğlenden beri yatıyorum iki ünite serum takıldı ve bebek için ciğer geliştirici igne yapıldı bu gece gecmezse sancilar her an sezeryana alinabilirim.eğer sabahta devam ederse kesin alacak doğuma ve ben çok endişeliyim bugünden berri ağlamaktan gözlerim şişti.acaba taburcu eder mi beni.bebegim biraz daha dursa ama bu ikinci sezeryan olacagi için dr riske atamam dikislerin ve rahimin patlar bu daha büyük risk dedi :*( nolur birazcik dua istiyorum..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah senin.ve bebeğinin yardımcısı olsun. Ağlayıp üzülüp bebeğini de strese sokma. Mayısta bile.doğum yapan arkadaşımız oldu biliyorsun. Rabbime dua et.ve herşeyin güzel olacağına ınan. 36. Haftandasin hiçte küçük değil bebeğin artik annesi ve cok.güçlu. Sende güçlü ol. Rabbime sigin. Geç doğup kakasini yiyen.bebeklerde var. Rabbim ne demisse takdiri ilahi.

Çok haklısın,allah razı olsun güzel dileklerin için.2.serumumda bitti ve agrilarim hafifledi,bebek için ciğer geliştirici ignenin 2.dozuda yapilfa ve artık dr un gelmesi bekleniyor illa da sezeryana alacakmi yoksa agrilarim hafifledigi için bi kaç gün daha tutar bebeği şimdi bunun cvbini bilmiyorum. Dr bebegin kilosu çok iyi ama solunum problemi olabilir demişti o yüzden yapti sanırım igneyi. fikri olan varmi acaba.?

Merhaba herkese. Ben 2013 mayıs annesiyim. Geçen sene nektarla aynı topikte yazılıyorduk ama malesef o erken ayrılmıştı. Yeni gebeliğini takip ediyordum burdan ama...
Geçen gün bir arkadaş eklemiş bir bebeğini diğeri de iyi mi?
Hepinize sağlıklı doğumlar

Kızlaaarrrr ben dogurduuuuumm :)

Hayirli olsun canim rn kisa zamnda detaylari bekliyorz.

Nektar bebeginin birini kaybetti.

az kaldı canım inşallah stres yapma ebrucum

sağlıkla gelsin inşallah kuzucuk, arka arkaya geliyor bebişlerimiz maşallah

ağlama annesi üzme kuzunu da, rabbim hayırlı zamanda doğmasını nasip etsin inşallah

2. sezeryan olmasının dezavantajını yaşıyoruz işte benim doktorum da her an sancı gelir de dikiş yerim açılır diye korkuyor

Kızlaaarrrr ben dogurduuuuumm :)

ben doğurdum deyip deyip gelmeyin ama özeniyoruz burda

gözün aydın canım

günaydın kızlar

dünden beri midem bulanıyor ya hiç keyfim yok yok uyumak istiyorum ama benim zıpır sabahın köründe zıpladı ayağa

Günaydın herkese heyecandan yine uyku yok saatlerdir dönüp duruyorum yatakta. 12de son kontrol var bişey çıkacak diye çok tedirginim kızlar dua edin nolur son 4 gün...

Günaydın herkese heyecandan yine uyku yok saatlerdir dönüp duruyorum yatakta. 12de son kontrol var bişey çıkacak diye çok tedirginim kızlar dua edin nolur son 4 gün...

korkma canım inşallah güzelce gidip kontrolünü olup çarşamba günü de kuzucuğunu kucağına alcaksın

Sağol cnm darısı başınıza inşallah

Sağol canim 35+4 günlük gebeydim sancı cikti nst de vw bebegin kalp atışları anormaldi acil sezeryana alındım dün gece bebiş suanda yoğun bakımda solunum sorunu yüzünden ama korkulacak birsey yokmuş

erken doğum olmuş seninde, sabırsız bu temmuz bebişleri

iyi mi bebeğin? ne zaman çıkıcak yoğun bakımdan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…