iyi geceler hamişler bu gece yine uyku yoksol kasığım çok ağrıyor kaç gündür yarın 12 de son kontrolümüz var. bi aksilik çıkmazsa çarşamba direk doğuma gidicez Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...
bu sabah rutin kontrol diye geldim 35+4 günlük bebegim ama epeydir kasılmalarim olduğu için ve bugün nst de israrla sancim çıkınca dr acile gönderdi serum takıldı ama serumdan sonra yine sanci çıkınca dr acil yatış verdi ve öğlenden beri yatıyorum iki ünite serum takıldı ve bebek için ciğer geliştirici igne yapıldı bu gece gecmezse sancilar her an sezeryana alinabilirim.eğer sabahta devam ederse kesin alacak doğuma ve ben çok endişeliyim bugünden berri ağlamaktan gözlerim şişti.acaba taburcu eder mi beni.bebegim biraz daha dursa ama bu ikinci sezeryan olacagi için dr riske atamam dikislerin ve rahimin patlar bu daha büyük risk dedi :*( nolur birazcik dua istiyorum..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah senin.ve bebeğinin yardımcısı olsun. Ağlayıp üzülüp bebeğini de strese sokma. Mayısta bile.doğum yapan arkadaşımız oldu biliyorsun. Rabbime dua et.ve herşeyin güzel olacağına ınan. 36. Haftandasin hiçte küçük değil bebeğin artik annesi ve cok.güçlu. Sende güçlü ol. Rabbime sigin. Geç doğup kakasini yiyen.bebeklerde var. Rabbim ne demisse takdiri ilahi.
Kızlaaarrrr ben dogurduuuuumm :)
Merhaba herkese. Ben 2013 mayıs annesiyim. Geçen sene nektarla aynı topikte yazılıyorduk ama malesef o erken ayrılmıştı. Yeni gebeliğini takip ediyordum burdan ama...
Geçen gün bir arkadaş eklemiş bir bebeğini diğeri de iyi mi?
Hepinize sağlıklı doğumlar
Hayirli olsun canim rn kisa zamnda detaylari bekliyorz.
Nektar bebeginin birini kaybetti.
Kizlar bugun randevum vardi hastaneden cikamadim bir türlü.doktor ameliyattaydi. 2 defa nst ye baglandim.ilk nst de normal di hersey sirf hareketini hissetmedim diye doktorum tekrar baglattirdi.bi sira bi sira vardiki.aksama ciktik.bebisim 3200.haftaya cumartesi islemlerim yapilacak anestezi uzmani bakicak.temmuz 3 son tarihimiz nasipse.13 gün kaldi ve benim stresten başım dönüyor. ..
iyi geceler hamişler bu gece yine uyku yoksol kasığım çok ağrıyor kaç gündür yarın 12 de son kontrolümüz var. bi aksilik çıkmazsa çarşamba direk doğuma gidicez Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...
bu sabah rutin kontrol diye geldim 35+4 günlük bebegim ama epeydir kasılmalarim olduğu için ve bugün nst de israrla sancim çıkınca dr acile gönderdi serum takıldı ama serumdan sonra yine sanci çıkınca dr acil yatış verdi ve öğlenden beri yatıyorum iki ünite serum takıldı ve bebek için ciğer geliştirici igne yapıldı bu gece gecmezse sancilar her an sezeryana alinabilirim.eğer sabahta devam ederse kesin alacak doğuma ve ben çok endişeliyim bugünden berri ağlamaktan gözlerim şişti.acaba taburcu eder mi beni.bebegim biraz daha dursa ama bu ikinci sezeryan olacagi için dr riske atamam dikislerin ve rahimin patlar bu daha büyük risk dedi :*( nolur birazcik dua istiyorum..
Kizlarrr baski duyan var mii ayakta cok kalinca batma gibi bisiler oluyo bana
Günaydın herkese heyecandan yine uyku yok saatlerdir dönüp duruyorum yatakta. 12de son kontrol var bişey çıkacak diye çok tedirginim kızlar dua edin nolur son 4 gün...
az kaldı canım inşallah stres yapma ebrucum
sağlıkla gelsin inşallah kuzucuk, arka arkaya geliyor bebişlerimiz maşallah
ağlama annesi üzme kuzunu da, rabbim hayırlı zamanda doğmasını nasip etsin inşallah
2. sezeryan olmasının dezavantajını yaşıyoruz işte benim doktorum da her an sancı gelir de dikiş yerim açılır diye korkuyor
ben doğurdum deyip deyip gelmeyin ama özeniyoruz burda
gözün aydın canım
Hayirli olsun canim rn kisa zamnda detaylari bekliyorz.
Sağol canim 35+4 günlük gebeydim sancı cikti nst de vw bebegin kalp atışları anormaldi acil sezeryana alındım dün gece bebiş suanda yoğun bakımda solunum sorunu yüzünden ama korkulacak birsey yokmuş
Sağol canim 35+4 günlük gebeydim sancı cikti nst de vw bebegin kalp atışları anormaldi acil sezeryana alındım dün gece bebiş suanda yoğun bakımda solunum sorunu yüzünden ama korkulacak birsey yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?