2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Sorma yaa cok saskinim hala.. Gece yanimda yatarken bu benim bebegim mi gercekten diyorum. Cooook guzel kokuyooo simdi uyuyo findigim. Allah herkese nasib etsin bu duyguyu.

kuxum suyun nasil geldi bi anlat hele ben kac gundur su gelecek die tirsiom

Canim geldigi zaman anlamamak mumkun degil. Gece hersey normaldi yattik uyuyamadim herzamnki gibi sonra az bisey islandim dedim heralde kaciriyorum tuvalete gittim direk basladi zaten akmaya, akintiyla karistirilacak gibi az degil kesinlikle. Heryerim batti. Esime haber vermeye odaya geldim son hazrliklari annemle onlar yaparken ben dusa girdim hala geliyodu, iki tane ped koydum ciktik yolda da geliyodu,ameliyathanede bile hala geliyodu dusun artikk

Sorma yaa cok saskinim hala.. Gece yanimda yatarken bu benim bebegim mi gercekten diyorum. Cooook guzel kokuyooo simdi uyuyo findigim. Allah herkese nasib etsin bu duyguyu.
oy oy oy taze anne :) artik bende sabirsizlaniyorum hersey hazir. esim zaten sezeryan olcan bu gidisle. haftaya gidip alalim kizimizi yatagina bakip durmak dokunuyo diyo :) marketten alicak sanki deli iste

Simdi kalkip koltuklari silicem. cok pis gaz verdim kendime fiss die sonmeden kalkayim

heyooooo kiz napiyon delirme birak silme pis kalsin. yorma kendini bak sancilanirsin biz beraber dogurcaz dogumu tetiklicek seyler yapma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu arada bebeklermin boylari 2side 42cm dnildi hastande bugun biri 47 biri 48cikti zatn 42cm dogmaz cock yanls olculmus dediler
saglik ocagina gittik topuk kanimizi aldirdik 14kilo almisken son hafta atak yapip 18e cikmistim we 9u hala benimle 9kilom kalmis ya
kızceler selammm,yağmurcum öncelikle Allah bağışlasın,o günlerde görüşemedik,süphanallah maşallah veletlerin çok datluuu
else gülüm bu enerjiyi doğuma sakla tatlım torma kendini,bişeyler yapabilince hala bendeiş var diyo insan ama,boşver sen yine de eşimin dediği gibi,salla ya yine kirlenecek
sinemcim,devaleur canlar hoşgeldiniz,aslında çok pis küfredesim var,12 dkkana gridim,ayağıma göre(40 numara üstü)spor kullanışlı bir sandalet alamadım,yani bulamadım,ayağım girmiyo hiçbişeye,erkek terliği alcam bu gidişle,işyerinde de nasıl olacaksa,çok sıkıldı canım ya,dolaşırken de yoruldum cabası

Yaa son haftalar insan bunaliyo ama yaa ben de hergun bugun de doguramadim diyip duruyodum. Sonunda dogurdum rahatladim.

hosbulduk canimcim.sicaklar iyice bunaltti. bende sisme yok cok ayakta durursam ayaklarim biraz sisiyo. sicaklardan sındim resmen kilo kaybetmeye basladim yiyorum iciyorum yine zayifliyorum :/ sanki herkes 40 alti ayak numarasina sahip olmak zorunda hamileler icin ozel uretim yapsalar ne olurki :S herseyi yapiyolar ayaklarimizi dusunen yok :/

sorma gülüm sanırsın herkes külkedisi
özgemm nihayet pırtlattın ha,artık biraz dinlenirsin,sıra donlara gelir,Rabbim sizlere bağışlasın canm gözünaydın,ben griple uğraşıyodum sanırım o arada oldu,çok sevindim,e yani artık sıra bekleyelere gelsin yaaa

Merhabalar herkese. Dertlerimiz, heyecanlarımız, tedirginliklerimiz her şeyimiz o kadar ortak ki sizlerle... Eşime bahsettiğim zaman sizlerden sanki yıllardır tanıyor gibi anlatıyorsun, nasıl böyle bir bağ kurdunuz aranızda diyor. Annelik işte diyorum, tüm duyguları ortak eden anne olma sanatı... Bu hafta iş yerinde son haftam, perşembe günü tayin yerimiz belli olacak inşallah. Evde internet olmadığı için uzun uzun yazamayacağım size ama eşimin telinden takip edeceğim sizleri. Her yerde bir veda havası var be bugünlerde. Işe veda, eve veda, bu kente veda, içine sizleri katmak istemiyorum ama farkındayım sona doğru da yaklaştık. Bir buruk oldum işte yaaaa...içinizden birisi yanımda olsa boynuna sarılır hüngür hüngür ağlardım sanırım...

aynı şoku bende yaşadım hepsini yıkayıp ütüleyip kaldırmıştım hurçla. nasıl olsa temiz diyordum bi çıkardım sarı lekeler

hepsini tekrar yıkayıp ütüledim
birde ben doğuma gdrkn çantama koyar gdrm diye düşünmüştüm :) neyse durumu krtar
ay gözüme pek ufak geldiler hepsi kızım pek büyümüş onu anladım :)

oy oy gecmiş olsun analı babalı buyusun maşallah kavuşmuşunuz kuzucuğunuzada. artık herkes mutlu sona yaklaştı çok şükür askerliği atlattık :)

Simdi kalkip koltuklari silicem. cok pis gaz verdim kendime fiss die sonmeden kalkayim

o gaz banada gelse. çok yorgun hissdyrm kolumu oynatcak halim yok

canım benim veda olarak değil yeni başlangıçlar olarak bkmalısın. inşllh bebeklerimizi karnımızda olduğu gb kucaklarımızda bilgi paylaşımlar
mzla hep beraber buyuteceğiz. rabbim hepimize sağlıklı günler göstersn inşllh

Haklısın daha birbirimize soracak, anlatacak çok şey var ama ne bileyim ya bebişler de gelince teker teker bir tuhaf oldum işte...

İlk yavrum için bu topiğe geldiğimde ne heyecanlıydım şimdi yaşıyor olsaydı sizle doğuracaktım Rabbim şükür tekrar nasip etti... Sen de doğurmuşsun gözlerim doldu okuyunca ara ara da girip takip ediyorum hala bu topiği zaten.. Okuyup çıkıyorum sessizce.. Aklıma takılan sorularda hep sizi rahatsız edeceğimmmm malum geriden geliyorum bilmediğim öyle çok şey var ki
Rabbim bir ömür size sevdiklerine bağışlasın yavrunu.. Benim için de kocaman bir kokla ve nazikçe öp olur mu? Yine duygulandım ağlicam şimdi ya
Rabbim bizlere de nasip etsin hayırlısıyla... Rabbim sağlıkla uzunn ömür versin sizlere inşallah...

Iyi ki varsiniz canım sizde olmasanız trip felan anlayan yok. Ne desem gülüyorlar, yürüyorum penguen diyorlar ay vermem oğlumu kimseye yerim ben onu.yerim.

temmuz anneleri olarak hepimiz ayni dertlerden muzdaribiz neredeyse sorunsuz hamilelik geciren yok aramizda. bu topik bizlere bi lutuf gibi hepimiz birbirimize destek oluyoruz :) sona yaklastik evet ama buradan hala devam edilecegini dusunuyorum :) tayin yerin hayirli ugurlu olsun simdiden canim :)

rabbim saglikli sihatli cooooook guzel bir hamilelik gecirmeni nasip etsin. bizler sona yaklastikca dertlerimiz artti malum pek nazli olduk :) saglikli sihatli kucagimiza almak nasip olsun bebislerimizi :)

teşekkürler canım perşembe günü belli olacak tayin yerimiz. Haklısın burası bizim için bir lutuf.

dogurmadinmi sen daha herkesten once senden bekliyodum bu hareketlilikle. gununde gelicek senin bidik azcik kaldi zaten sık disini :) ya gecenlerde bi haber de okudum sanirim hindistandi kadin dogurmak istemiyo vucut ta bunu kabul ediyo rahimde kaliyo bebek cok ilginc ama haberin sonunu hatirlamiyorum simdi dogurmama gibi bi sansin yok :) sanci gelmezse suni sanci bebek gelmezse sezeryan sen en iyisi sal kendini o bidik oradan bi sekilde cikacak

Amin canım Allah razı olsun... İnşallah bu günlere ben de gelirim de nazlanırım böyle gün sayarım artık hafta değil :) Rabbim bir nefeste kurtarsın inşallah bekleyenleri de... Bu güzel duygudan kimseyi mahrum bırakmasın Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…