kuxum suyun nasil geldi bi anlat hele ben kac gundur su gelecek die tirsiom
hayirli olsun kiz :) rabbim saglikla sihatle buyitmeyi nasip etsin hayirli evlat olsun :) ayyyyy bende bi doguraydim napalim dik basli olmaya devam ederse pasa pasa sezeryan olucaz :/ annelik nasil gidiyo bidik yoruyomu. ayyyy tahmin edebiliyorum icimizde bicir bicirlar cikinca insan bi tuhaf olur ya :) ne kadar zor olsada alistik icimizde olmalarina :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kuxum suyun nasil geldi bi anlat hele ben kac gundur su gelecek die tirsiom
Sorma yaa cok saskinim hala.. Gece yanimda yatarken bu benim bebegim mi gercekten diyorum. Cooook guzel kokuyooosimdi uyuyo findigim. Allah herkese nasib etsin bu duyguyu.
Simdi kalkip koltuklari silicem. cok pis gaz verdim kendime fiss die sonmeden kalkayim
Tunaydin fistik annisler gecmise baktim hizlidan bugun doguran yok sanirim :)
Sevgicim canim benim hic uzme tatli canini oglusumuda uzme. Ne hoduk doktorlar var dr. Olmus ama insanligin yanindan gecememis. Kuzularimiz Rabbime emanet.
Hem bunca zamandir duzenli kuculme varken böyle sacmalamasini hic takmamak lazim. Haftaya kendi dr.unla gorusmende anlat bu hodugun yedigi naneyi.
slm güzel anneler
kardeşim geldi temizlik yapıyoruz. koltukları sildim
kardeşim de camları, lambaları, kapıları sildi, perdeler yıkandı
yarın da mutfak banyoyu hallederiz inşallah
çantamı da hazırladım dün
bu arada bebeklermin boylari 2side 42cm dnildi hastande bugun biri 47 biri 48cikti zatn 42cm dogmaz cock yanls olculmus dediler
saglik ocagina gittik topuk kanimizi aldirdik 14kilo almisken son hafta atak yapip 18e cikmistim we 9u hala benimle 9kilom kalmis ya
kızceler selammm,yağmurcum öncelikle Allah bağışlasın,o günlerde görüşemedik,süphanallah maşallahslm kizlar 36+0 olduk bugun kalan 28 gun. oyssssssss ben bitik durumdayim gece uyku kalmadi karnim devamli kasılıyo sanci yok ama tirsiyorum. kizim hala ters ve kasiklarima feci baski yapiyo malesef. donmezse sezeryan yolu banada gorunuyo. bugun sabahtan beri gaz bas donmesi mide bulantisi mahvetti başa donduk hakkimda hayirlisi olsun kendimi cok yalniz hissediyorum :'(
oy oy oy taze anne :) artik bende sabirsizlaniyorum hersey hazir. esim zaten sezeryan olcan bu gidisle. haftaya gidip alalim kizimizi yatagina bakip durmak dokunuyo diyo :) marketten alicak sanki deli iste
heyooooo kiz napiyon delirme birak silme pis kalsin. yorma kendini bak sancilanirsin biz beraber dogurcaz dogumu tetiklicek seyler yapma
kızceler selammm,yağmurcum öncelikle Allah bağışlasın,o günlerde görüşemedik,süphanallah maşallahveletlerin çok datluuu
else gülüm bu enerjiyi doğuma sakla tatlım torma kendini,bişeyler yapabilince hala bendeiş var diyo insan ama,boşver sen yine de eşimin dediği gibi,salla ya yine kirlenecek
sinemcim,devaleur canlar hoşgeldiniz,aslında çok pis küfredesim var,12 dkkana gridim,ayağıma göre(40 numara üstü)spor kullanışlı bir sandalet alamadım,yani bulamadım,ayağım girmiyo hiçbişeye,erkek terliği alcam bu gidişle,işyerinde de nasıl olacaksa,çok sıkıldı canım ya,dolaşırken de yoruldum cabası
sorma gülüm sanırsın herkes külkedisihosbulduk canimcim.sicaklar iyice bunaltti. bende sisme yok cok ayakta durursam ayaklarim biraz sisiyo. sicaklardan sındim resmen kilo kaybetmeye basladim yiyorum iciyorum yine zayifliyorum :/ sanki herkes 40 alti ayak numarasina sahip olmak zorunda hamileler icin ozel uretim yapsalar ne olurki :S herseyi yapiyolar ayaklarimizi dusunen yok :/
özgemm nihayet pırtlattın ha,artık biraz dinlenirsin,sıra donlara gelir,Rabbim sizlere bağışlasın canm gözünaydın,ben griple uğraşıyodum sanırım o arada oldu,çok sevindim,e yani artık sıra bekleyelere gelsin yaaaCok sukur dogurdum hicranimm. Cok harika bisey yaaa, daha aksam karnimdan tekmeliyodu, sabahinda kucagimdaydi cok tuhaaaf
Sagol zeynepcimm. Darisi basinizaa.
Kizlar benim bebegim de tersti. Sikmayin caninizi. Saglikla gelsinler yeter. Sezeryan da cok korkulacak bisey degilmis:13:
birde ben doğuma gdrkn çantama koyar gdrm diye düşünmüştüm :) neyse durumu krtaraynı şoku bende yaşadım hepsini yıkayıp ütüleyip kaldırmıştım hurçla. nasıl olsa temiz diyordum bi çıkardım sarı lekeler
hepsini tekrar yıkayıp ütüledim
Cok sukur dogurdum hicranimm. Cok harika bisey yaaa, daha aksam karnimdan tekmeliyodu, sabahinda kucagimdaydi cok tuhaaaf
Sagol zeynepcimm. Darisi basinizaa.
Kizlar benim bebegim de tersti. Sikmayin caninizi. Saglikla gelsinler yeter. Sezeryan da cok korkulacak bisey degilmis:13:
Simdi kalkip koltuklari silicem. cok pis gaz verdim kendime fiss die sonmeden kalkayim
Merhabalar herkese. Dertlerimiz, heyecanlarımız, tedirginliklerimiz her şeyimiz o kadar ortak ki sizlerle... Eşime bahsettiğim zaman sizlerden sanki yıllardır tanıyor gibi anlatıyorsun, nasıl böyle bir bağ kurdunuz aranızda diyor. Annelik işte diyorum, tüm duyguları ortak eden anne olma sanatı... Bu hafta iş yerinde son haftam, perşembe günü tayin yerimiz belli olacak inşallah. Evde internet olmadığı için uzun uzun yazamayacağım size ama eşimin telinden takip edeceğim sizleri. Her yerde bir veda havası var be bugünlerde. Işe veda, eve veda, bu kente veda, içine sizleri katmak istemiyorum ama farkındayım sona doğru da yaklaştık. Bir buruk oldum işte yaaaa...içinizden birisi yanımda olsa boynuna sarılır hüngür hüngür ağlardım sanırım...
Haklısın daha birbirimize soracak, anlatacak çok şey var ama ne bileyim ya bebişler de gelince teker teker bir tuhaf oldum işte...canım benim veda olarak değil yeni başlangıçlar olarak bkmalısın. inşllh bebeklerimizi karnımızda olduğu gb kucaklarımızda bilgi paylaşımlar
mzla hep beraber buyuteceğiz. rabbim hepimize sağlıklı günler göstersn inşllh
Sorma yaa cok saskinim hala.. Gece yanimda yatarken bu benim bebegim mi gercekten diyorum. Cooook guzel kokuyooosimdi uyuyo findigim. Allah herkese nasib etsin bu duyguyu.
bende sabah sag tarafıma yatmıstım kalkınca sol tarafıma bı kramp gırdı normal canım bu agrılar dogum sancısı farklı anlarsın dıyorlar
dondurma ve karpuz ye canım bizim yırmıler ooo daha cok uzak
kıss yok o kadr salmadım da zaten esım öle suslenıp puslenmemı de ıstemez bıde ınsan her ne kadar aksını dusunsede hamıleyken ayrı bı guzellık oluyo bence bılmıyorum bnmkı ole dıo benı mı kandırıyo bılmem çakal karlos :26:
aynı seylerı bende son ıkı hafta bı baska dr da yasadım canım yazmıstım insanın moralını bozmaya bırebır gıcıklar bnmkı sorun varmı deyınce var tabı dıye cıkısmıstı baska dr gıdınce hayır alakası yok en kötu sezeryan olursun dedı genetık olabılır dedı kı bnmde buyukmus kafam bende sıkayet etmeyı dusundum aynı hastaneye gıdıyorum mecbur eger doguma da o gırerse mımlenmıs olurum bıde ılgılenmez dıe bısı yapmadım ama hakkıma gırdı allah bılsın sende uzulme
allah yardımcın olsun kuzum bende bende aynı dertten muzdarıbım
bak yaaa surda ogumuna kalmıs nerdeyse bı hafta on gun trıbını yesınler annem dogsun da ye lokma lokma daha ne ıstıyon dogunca daha yakın olcanız can ciğer kuzu sarmasıben artık bı bebek varmıs gıbı gelmıyo yemek yıyorum sısıyo gıbı soda ıcıyorum gecıyo dıye dusunuyorum o kadr kabullendım göbeeemii
bol su tuket yagmur hem sut yapıyo hem de kılo verdırıyo anam takma ya valla 13 kılo almısım 80 le de gıtsem hastaneye verılır ınsaaallah yaz ya cabuk vrırırz
Merhabalar herkese. Dertlerimiz, heyecanlarımız, tedirginliklerimiz her şeyimiz o kadar ortak ki sizlerle... Eşime bahsettiğim zaman sizlerden sanki yıllardır tanıyor gibi anlatıyorsun, nasıl böyle bir bağ kurdunuz aranızda diyor. Annelik işte diyorum, tüm duyguları ortak eden anne olma sanatı... Bu hafta iş yerinde son haftam, perşembe günü tayin yerimiz belli olacak inşallah. Evde internet olmadığı için uzun uzun yazamayacağım size ama eşimin telinden takip edeceğim sizleri. Her yerde bir veda havası var be bugünlerde. Işe veda, eve veda, bu kente veda, içine sizleri katmak istemiyorum ama farkındayım sona doğru da yaklaştık. Bir buruk oldum işte yaaaa...içinizden birisi yanımda olsa boynuna sarılır hüngür hüngür ağlardım sanırım...
İlk yavrum için bu topiğe geldiğimde ne heyecanlıydım şimdi yaşıyor olsaydı sizle doğuracaktım Rabbim şükür tekrar nasip etti... Sen de doğurmuşsun gözlerim doldu okuyunca ara ara da girip takip ediyorum hala bu topiği zaten.. Okuyup çıkıyorum sessizce.. Aklıma takılan sorularda hep sizi rahatsız edeceğimmmm malum geriden geliyorum bilmediğim öyle çok şey var ki
Rabbim bir ömür size sevdiklerine bağışlasın yavrunu.. Benim için de kocaman bir kokla ve nazikçe öp olur mu?Yine duygulandım ağlicam şimdi ya
Rabbim bizlere de nasip etsin hayırlısıyla... Rabbim sağlıkla uzunn ömür versin sizlere inşallah...
teşekkürler canım perşembe günü belli olacak tayin yerimiz. Haklısın burası bizim için bir lutuf.temmuz anneleri olarak hepimiz ayni dertlerden muzdaribiz neredeyse sorunsuz hamilelik geciren yok aramizda. Bu topik bizlere bi lutuf gibi hepimiz birbirimize destek oluyoruz :) sona yaklastik evet ama buradan hala devam edilecegini dusunuyorum :) tayin yerin hayirli ugurlu olsun simdiden canim :)
Iyi ki varsiniz canım sizde olmasanız trip felan anlayan yok. Ne desem gülüyorlar, yürüyorum penguen diyorlar ay vermem oğlumu kimseye yerim ben onu.yerim.
rabbim saglikli sihatli cooooook guzel bir hamilelik gecirmeni nasip etsin. bizler sona yaklastikca dertlerimiz artti malum pek nazli olduk :) saglikli sihatli kucagimiza almak nasip olsun bebislerimizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?