Kızlar maalesef son haftalrmda bu şekilde bi durumla karşılaştım insan moralini bozmak istemiyor fakat bazı dr lar bilerek mi yapyr anlamıs değilim...ki bebeğimin böbregnden bahsettim ya oda 17 ye inmiş yani iki haftada 7 mm inmiş dr a bunu soyledikce ısrarla aksini ispat etmeye çalışmasi ne demek oluyo hiç anlamadım ..Allah m yavrularmuzi korusun Rabbim sana emanet
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
saglik ocagina gittik topuk kanimizi aldirdik 14kilo almisken son hafta atak yapip 18e cikmistim we 9u hala benimle 9kilom kalmis ya
saglik ocagina gittik topuk kanimizi aldirdik 14kilo almisken son hafta atak yapip 18e cikmistim we 9u hala benimle 9kilom kalmis ya
bende sabah sag tarafıma yatmıstım kalkınca sol tarafıma bı kramp gırdı normal canım bu agrılar dogum sancısı farklı anlarsın dıyorlarArkadaslar merhaba ağrılar sancılar sizlerde de geceleri mi oluyor daha sık çünkü ben gündüz daha iyiyim sanki gece başlıyor her saat başı uyanıyorum Ya da uyuyAmıyorum zaten
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
dondurma ve karpuz ye canım bizim yırmıler ooo daha cok uzakBenimde geriden geliyor dedi doktor yarin gidecem doktora bakalim ne oldu ins gelişmiştir bebisim yememede cok dikkat ettim hayırlısı artık
Aynen canım heyecanla bekliyorum son 20gunum kaldı diye söyleyip duruyorum ama zaman durdu geçmiyor 20 gun...
kıss yok o kadr salmadım da zaten esım öle suslenıp puslenmemı de ıstemez bıde ınsan her ne kadar aksını dusunsede hamıleyken ayrı bı guzellık oluyo bence bılmıyorum bnmkı ole dıo benı mı kandırıyo bılmem çakal karlos :26:ins temiz temiz gider geliriz ya pooffff
kisss o kadarda salma anacim bak kendine gerci herifler yakinda duz duvara tirmanacak :)
hersey normal gorunuyor canim ama belli degil tabi... senin belli oldu mu
gelir gelmez yaz kuzum cati muayenesi icin erken bence ya
aynı seylerı bende son ıkı hafta bı baska dr da yasadım canım yazmıstım insanın moralını bozmaya bırebır gıcıklar bnmkı sorun varmı deyınce var tabı dıye cıkısmıstı baska dr gıdınce hayır alakası yok en kötu sezeryan olursun dedı genetık olabılır dedı kı bnmde buyukmus kafam bende sıkayet etmeyı dusundum aynı hastaneye gıdıyorum mecbur eger doguma da o gırerse mımlenmıs olurum bıde ılgılenmez dıe bısı yapmadım ama hakkıma gırdı allah bılsın sende uzulmekızlar
bugun randevum vardı malum haftalık artık kendı dr m 1 haftalık izne cıktı bnde baska bı dr a gıttım muayne için..muayneye gırdım dr la dialoglarım ;
dr:sen sigara mı içiyorsun
bn:hayır
dr:kanın yuksek cıkmış eminsin içmiyorsun dimi
bn:hayır kesinlikle,ama eşim içiyor
dr:yok yok sen bence kesin içiyorsun
bn:kesinlike içmiyorum
neyse sıra geldi bebğime bakmaya geldi jeli surdu bı arada bebeğimin bir böbreğinde genişleme var kızlar yüksek biraz takip altında ama kendi dr ve perınatolog doguma kadar gecebilir belki demişti şimdi
dr :bebeğinin böbreği baya şişmiş
bn:evet biraz buyukmüş takip altında
dr:ama bu cok büyümüş
bn:24 mm ydı gecen hafta 20 ye indi
dr:ama bu baya şişmiş yanı HASTALIK derecesinde
bnbenım beynım dondu tabi o an) belki doguma kadar biraz daha iner
dr:en son kactı
bn:20 mm
dr:dogumdan sonra cocuk dr na gidilmesi gerekiyor
bn:vevet kendi dr m onerdi
dr:tmm suyu iyi
bn :moralim bozuk içim buruk bnle sigara içiyorsun sen dıye dıretmesi bebeğimin hastalıklı olacağı bezı yerleri hatırlamıyoum bile yavrumun ne kilosunu soyledı ne bişey be karış surat la o odadan nasıl cıktığımı hatırlamıyorum..hast.çıktım eşim almaya geldi e suratımdan anladı tabi ne oldu diye onada anlattım arabadan fırladı hast.gıttı dr odasına dalmış bnde arabada bekledım baktım gelmıyor yaktım dörtlülerı ındım hat.gıtttım orda tanıdıgımız var eşimi sordum dr odasına daldı valla dedı..bn tekrar gırmemk için rabaya geri dondum.eşim geldi sinirliydi biraz ne yaptın dedım pek bişey demedi oturdu kaldı yerınde dr dedı,akşam gelince sorucam artık ...
böyle işte kızzlar başımdan gecenler sabah sabah bi moral bozuklugu kendı dr kıymetıni anladım sağolsun
allah yardımcın olsun kuzum bende bende aynı dertten muzdarıbımaynen strest yapmaya baslamısız .
birde bu zamana kadar sürekli gittigim doktor benim 38,39,40. haftalarımda tatilde oldugunu soyledi .sok oldum.
hemen baska bi dkotora gittim .onlarda : simdiye kadar seni takip etmedim ,durumunu bilmiyorum diye bakmak istemediler .
yanii napıcam bilmiyorum .
resmen su anda bi doktorum yok ,kimsede bakmak istemiyor .
bak yaaa surda ogumuna kalmıs nerdeyse bı hafta on gun trıbını yesınler annem dogsun da ye lokma lokma daha ne ıstıyon dogunca daha yakın olcanız can ciğer kuzu sarmasıGünaydın kızlar ben şimdide doğurmak istemiyorum iyi mi? Oğlumla o kadar bütünlestik ki doğumdan sonra bu kadar yakın olmuyucaz diye şimdiden üzülmeye başladım. Aylardır bana en yakın o vardi. Doğuncada kimseyle paylasamam gibi geliyor. Depresyona girdim doğurmdan. Doğurmuyucam işte bana ne bana ne :'(
bol su tuket yagmur hem sut yapıyo hem de kılo verdırıyo anam takma ya valla 13 kılo almısım 80 le de gıtsem hastaneye verılır ınsaaallah yaz ya cabuk vrırırzsaglik ocagina gittik topuk kanimizi aldirdik 14kilo almisken son hafta atak yapip 18e cikmistim we 9u hala benimle 9kilom kalmis ya
Oyyy ben o topuktan kan almayi duyunca aglamakli olmustum.badikler agladimi ((
Dur bakalim daha yagmurcum kav gun oldu. Gider kilolar zaten popon yer gormuyor :) hemen 1 haftada hepsi gidecek degil ya :) patir patir gider o kilolar 2 zuzuya dayanmaz :)
Canım 40 in çıkıncaya kadar gider ama acelede etme. Beslenmene dikkat et iki kuzucuk emziriyorsun sen sütun bol olsun hem sen halsiz kalma. Doktoruna da danis vitamin haplarina devam et diyebilir sana ihmal.etme.
ins gider karinlari tok gotrdum kan cbk cikti ama agladilar tbi( bna bakip dudak buzduler icini ceke ceke agladi bende aglamamak icin zor tuttm kendmi
bende sabah sag tarafıma yatmıstım kalkınca sol tarafıma bı kramp gırdı normal canım bu agrılar dogum sancısı farklı anlarsın dıyorlar
dondurma ve karpuz ye canım bizim yırmıler ooo daha cok uzak
kıss yok o kadr salmadım da zaten esım öle suslenıp puslenmemı de ıstemez bıde ınsan her ne kadar aksını dusunsede hamıleyken ayrı bı guzellık oluyo bence bılmıyorum bnmkı ole dıo benı mı kandırıyo bılmem çakal karlos :26:
aynı seylerı bende son ıkı hafta bı baska dr da yasadım canım yazmıstım insanın moralını bozmaya bırebır gıcıklar bnmkı sorun varmı deyınce var tabı dıye cıkısmıstı baska dr gıdınce hayır alakası yok en kötu sezeryan olursun dedı genetık olabılır dedı kı bnmde buyukmus kafam bende sıkayet etmeyı dusundum aynı hastaneye gıdıyorum mecbur eger doguma da o gırerse mımlenmıs olurum bıde ılgılenmez dıe bısı yapmadım ama hakkıma gırdı allah bılsın sende uzulme
allah yardımcın olsun kuzum bende bende aynı dertten muzdarıbım
bak yaaa surda ogumuna kalmıs nerdeyse bı hafta on gun trıbını yesınler annem dogsun da ye lokma lokma daha ne ıstıyon dogunca daha yakın olcanız can ciğer kuzu sarmasıben artık bı bebek varmıs gıbı gelmıyo yemek yıyorum sısıyo gıbı soda ıcıyorum gecıyo dıye dusunuyorum o kadr kabullendım göbeeemii
bol su tuket yagmur hem sut yapıyo hem de kılo verdırıyo anam takma ya valla 13 kılo almısım 80 le de gıtsem hastaneye verılır ınsaaallah yaz ya cabuk vrırırz
oy kiyamam ben onlara :'( annesinin kuzucuklari. bu arada gec oldu biraz :/ rabbim uzun omur versin hayirli evlatlar olsunlar insallah :)saglikla sihatle buyut minikleri :)
kızlar bu arada kzımdan kıyafetler öylece yıkanmış ütülenmiş duruyordu kenarda hepsi yepyeni ben sadece bir tulum birde hastane çıkışı almıştım gerisi tamdı önceki gün bende çantamı hazırlayayım diye bir açtım sararmış çoğu ya birde sezeryan haftasına kadar bekleyecektim ya resmn şok oldum tekrr yıkadım ütüledim bereket çıktı ama bayağı yoruldum
cok saol cnim darisi size ins hayirlisyla kucgnza alirsinz
bol bol iciyrm cnim ama artk yorgunluktan yiyip icmeyi unuttgm oluyoiyi almisin sen bnde hep 13le gdiodum son hafta 18oldu ama asiri yiodum son hafta
Cok sukur dogurdum hicranimm. Cok harika bisey yaaa, daha aksam karnimdan tekmeliyodu, sabahinda kucagimdaydi cok tuhaaafozgemmmmmmmmmmmmmmmkissss dogurdun sonundaaa
Darisi basimizs ins... Geçmiş olsun canim rabbim evladina saglik sihhat uzun hayirli omur versin....okudum ama yazmaya firsatim olmadi
Sagol zeynepcimm. Darisi basinizaa.canım tebrik ederim Rabbim size bağışlasın ayy çok heyecanlı maşallah size...
Günaydın Kızlarrrr. Benim kızçem ters duruyor. Doktorlar diyorki bir umut düzelir. Bundan iki hafta öncede kafası aşağıdaydı. Bi ileri bi geriNe yapar bu kız döner mi acabaaaa?
Kizlar benim bebegim de tersti. Sikmayin caninizi. Saglikla gelsinler yeter. Sezeryan da cok korkulacak bisey degilmis:13:slm kizlar 36+0 olduk bugun kalan 28 gun. oyssssssss ben bitik durumdayim gece uyku kalmadi karnim devamli kasılıyo sanci yok ama tirsiyorum. kizim hala ters ve kasiklarima feci baski yapiyo malesef. donmezse sezeryan yolu banada gorunuyo. bugun sabahtan beri gaz bas donmesi mide bulantisi mahvetti başa donduk hakkimda hayirlisi olsun kendimi cok yalniz hissediyorum :'(
Cok sukur dogurdum hicranimm. Cok harika bisey yaaa, daha aksam karnimdan tekmeliyodu, sabahinda kucagimdaydi cok tuhaaaf
Sagol zeynepcimm. Darisi basinizaa.
Kizlar benim bebegim de tersti. Sikmayin caninizi. Saglikla gelsinler yeter. Sezeryan da cok korkulacak bisey degilmis:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?