2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Cnm hic bozma moralini yaaa.gerizekalilar iste.bende daha 5 haftalik hamileyken kendi dojtorum keseyi görmüştü devlete gittim bana sen hamilemisin ki dedi doktor keseyi göremedi ya düşün. Daha sonrada kalp atisi yok dedi.salaklar iste.kendi doktorumda dedi onlar iyilermiymis dedi bu kadar küçük nasil kalp atisi olsun dedi.seninkide buna benziyo. Tamamiyle doktordan kaynakli.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Off su hapsirik mahfediyor insallah dogumdan hemen sonra alerjim tutmaz dusunemiyorm hapsiriktan butun dikislerim patlar allah korusun sabahtan beri 50sefer olmustr....kizlar bu arada biz dun esimle karar verdik ikinci dogmadan daha ucuncuyu yapmaya :)) ki benim esim ikinciyi pek istemedi sonradan brn istemedim o istedi degisik bi durum anliycaginiz gece yatarken bana diyoki bizim kiz 4yasina gelsin oglanda 8oluyor ozaman ucuncuyu yapalim olurmu hatunum yuh dedim massallah bu sefer sen tasiyip dogurcan :)

saglik ocagina gittik topuk kanimizi aldirdik 14kilo almisken son hafta atak yapip 18e cikmistim we 9u hala benimle 9kilom kalmis ya

Tunaydin fistik annisler gecmise baktim hizlidan bugun doguran yok sanirim :)
Sevgicim canim benim hic uzme tatli canini oglusumuda uzme. Ne hoduk doktorlar var dr. Olmus ama insanligin yanindan gecememis. Kuzularimiz Rabbime emanet.
Hem bunca zamandir duzenli kuculme varken böyle sacmalamasini hic takmamak lazim. Haftaya kendi dr.unla gorusmende anlat bu hodugun yedigi naneyi.

saglik ocagina gittik topuk kanimizi aldirdik 14kilo almisken son hafta atak yapip 18e cikmistim we 9u hala benimle 9kilom kalmis ya

Oyyy ben o topuktan kan almayi duyunca aglamakli olmustum. badikler agladimi ((
Dur bakalim daha yagmurcum kav gun oldu. Gider kilolar zaten popon yer gormuyor :) hemen 1 haftada hepsi gidecek degil ya :) patir patir gider o kilolar 2 zuzuya dayanmaz :)

Canım 40 in çıkıncaya kadar gider ama acelede etme. Beslenmene dikkat et iki kuzucuk emziriyorsun sen sütun bol olsun hem sen halsiz kalma. Doktoruna da danis vitamin haplarina devam et diyebilir sana ihmal.etme.

bende sabah sag tarafıma yatmıstım kalkınca sol tarafıma bı kramp gırdı normal canım bu agrılar dogum sancısı farklı anlarsın dıyorlar

dondurma ve karpuz ye canım bizim yırmıler ooo daha cok uzak

kıss yok o kadr salmadım da zaten esım öle suslenıp puslenmemı de ıstemez bıde ınsan her ne kadar aksını dusunsede hamıleyken ayrı bı guzellık oluyo bence bılmıyorum bnmkı ole dıo benı mı kandırıyo bılmem çakal karlos :26:

aynı seylerı bende son ıkı hafta bı baska dr da yasadım canım yazmıstım insanın moralını bozmaya bırebır gıcıklar bnmkı sorun varmı deyınce var tabı dıye cıkısmıstı baska dr gıdınce hayır alakası yok en kötu sezeryan olursun dedı genetık olabılır dedı kı bnmde buyukmus kafam bende sıkayet etmeyı dusundum aynı hastaneye gıdıyorum mecbur eger doguma da o gırerse mımlenmıs olurum bıde ılgılenmez dıe bısı yapmadım ama hakkıma gırdı allah bılsın sende uzulme

allah yardımcın olsun kuzum bende bende aynı dertten muzdarıbım

bak yaaa surda ogumuna kalmıs nerdeyse bı hafta on gun trıbını yesınler annem dogsun da ye lokma lokma daha ne ıstıyon dogunca daha yakın olcanız can ciğer kuzu sarması ben artık bı bebek varmıs gıbı gelmıyo yemek yıyorum sısıyo gıbı soda ıcıyorum gecıyo dıye dusunuyorum o kadr kabullendım göbeeemii

bol su tuket yagmur hem sut yapıyo hem de kılo verdırıyo anam takma ya valla 13 kılo almısım 80 le de gıtsem hastaneye verılır ınsaaallah yaz ya cabuk vrırırz

ins gider karinlari tok gotrdum kan cbk cikti ama agladilar tbi( bna bakip dudak buzduler icini ceke ceke agladi bende aglamamak icin zor tuttm kendmi

ewt cnim kan witamin haplarna dwam edicem beslenmeme dikkat ediyrm zatn bi o emiyo bi o:)

slm güzel anneler

kardeşim geldi temizlik yapıyoruz. koltukları sildim

kardeşim de camları, lambaları, kapıları sildi, perdeler yıkandı

yarın da mutfak banyoyu hallederiz inşallah

çantamı da hazırladım dün

bu arada bebeklermin boylari 2side 42cm dnildi hastande bugun biri 47 biri 48cikti zatn 42cm dogmaz cock yanls olculmus dediler

ins gider karinlari tok gotrdum kan cbk cikti ama agladilar tbi( bna bakip dudak buzduler icini ceke ceke agladi bende aglamamak icin zor tuttm kendmi

oy kiyamam ben onlara :'( annesinin kuzucuklari. bu arada gec oldu biraz :/ rabbim uzun omur versin hayirli evlatlar olsunlar insallah :)saglikla sihatle buyut minikleri :)

bol bol iciyrm cnim ama artk yorgunluktan yiyip icmeyi unuttgm oluyo iyi almisin sen bnde hep 13le gdiodum son hafta 18oldu ama asiri yiodum son hafta

cok saol cnim darisi size ins hayirlisyla kucgnza alirsinz

slm kizlar 36+0 olduk bugun kalan 28 gun. oyssssssss ben bitik durumdayim gece uyku kalmadi karnim devamli kasılıyo sanci yok ama tirsiyorum. kizim hala ters ve kasiklarima feci baski yapiyo malesef. donmezse sezeryan yolu banada gorunuyo. bugun sabahtan beri gaz bas donmesi mide bulantisi mahvetti başa donduk hakkimda hayirlisi olsun kendimi cok yalniz hissediyorum :'(

aynı şoku bende yaşadım hepsini yıkayıp ütüleyip kaldırmıştım hurçla. nasıl olsa temiz diyordum bi çıkardım sarı lekeler

hepsini tekrar yıkayıp ütüledim

bol bol iciyrm cnim ama artk yorgunluktan yiyip icmeyi unuttgm oluyo iyi almisin sen bnde hep 13le gdiodum son hafta 18oldu ama asiri yiodum son hafta

allah yardımcın olsun bacım valla ıkı kuzucuk yoracak ama onların bı gulmesı herseye bedel eşim bı yerde okumustu çörek otu yemek sutu arttırıyormus kalıtesını de ıncır de sen ıkı tane olunca vucutta daha cok enerjı sarfedıyor tabı o yuzden de yorgun dusersın maşaallah dıyelım nazar degmesın

ozgemmmmmmmmmmmmmmm kissss dogurdun sonundaaa

Darisi basimizs ins... Geçmiş olsun canim rabbim evladina saglik sihhat uzun hayirli omur versin.... okudum ama yazmaya firsatim olmadi
Cok sukur dogurdum hicranimm. Cok harika bisey yaaa, daha aksam karnimdan tekmeliyodu, sabahinda kucagimdaydi cok tuhaaaf
canım tebrik ederim Rabbim size bağışlasın ayy çok heyecanlı maşallah size...
Sagol zeynepcimm. Darisi basinizaa.
Günaydın Kızlarrrr. Benim kızçem ters duruyor. Doktorlar diyorki bir umut düzelir. Bundan iki hafta öncede kafası aşağıdaydı. Bi ileri bi geri Ne yapar bu kız döner mi acabaaaa?

Kizlar benim bebegim de tersti. Sikmayin caninizi. Saglikla gelsinler yeter. Sezeryan da cok korkulacak bisey degilmis:13:

hayirli olsun kiz :) rabbim saglikla sihatle buyitmeyi nasip etsin hayirli evlat olsun :) ayyyyy bende bi doguraydim napalim dik basli olmaya devam ederse pasa pasa sezeryan olucaz :/ annelik nasil gidiyo bidik yoruyomu. ayyyy tahmin edebiliyorum icimizde bicir bicirlar cikinca insan bi tuhaf olur ya :) ne kadar zor olsada alistik icimizde olmalarina :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…