Benim kizda senin kiz gibi yaramaz onceleri basi asagidaydi sonrasnda makat gelisliydi gecen gece yine dondu herhalde yine ayaklari yukardaydi genelde yan duruyor sipsivri goren erkekmi diyor ama oglumdada karnim yayikti :)) ama sezeryan olcagim icin pozisyonu onemli degil insallah doner seninki normal yaparsn buyuklere gore dogum zamani bile doner diyolar ama bilmiyorm hayirlsi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm gozun aydin iyice dinlen...bende bugune kadar hic dogum yaptgimi gormedim ruyamda ikinci dogumum olcak allahin izniyle sezeryan ama sabaha kadar ruyamda sezeryan yapmisim zor yuruyorm canim yaniyor iki buklum yuruyorm bebegim emmiyodu ac kaliyodu oglumun pesinde dolasiyodum cok acayip bi ruyaydi gerck gibi ayni ruyayi dungece her uykuya daldigmda gordum sanirim bendede stres basladi artik
gece herkes ayaktaymis sıkın disinizi kizlar az kaldi demek istemiyorum ama gercekten az kaldi dogumlar basladi ne guzel....
bende guzel guzel uyurken saat 5te wc ye uyandim normalde gece hic kalkmam anammm oyle bi sıkısmisim ki suyum mu gelecek ki dedim zar zor kalktim ama sukur cismis
Günaydın Kızlarrrr. Benim kızçem ters duruyor. Doktorlar diyorki bir umut düzelir. Bundan iki hafta öncede kafası aşağıdaydı. Bi ileri bi geriNe yapar bu kız döner mi acabaaaa?
Ayniyiz ayniyiz cnm cok iyi kiloyla kapatcz esime diyorumki iyiki ilk basta 6kilo vermisim uzuluyodum ama simdi seviniyorm yoksa 52nin ustune 12 13kilo alcaktim kesin 65 olurdm bu boyla onu tasiyamazdm heralde :))
günaydın kızlar
bende artık dogum iznindeyim .
vee 2-3 gündür rüylarımda dogum sancısı cekiyorum ,dogum yapıyorum ,alllahım psikolojim iice bozulduuuu....
strest had safhada ....
aynen strest yapmaya baslamısız .
birde bu zamana kadar sürekli gittigim doktor benim 38,39,40. haftalarımda tatilde oldugunu soyledi .sok oldum.
hemen baska bi dkotora gittim .onlarda : simdiye kadar seni takip etmedim ,durumunu bilmiyorum diye bakmak istemediler .
yanii napıcam bilmiyorum .
resmen su anda bi doktorum yok ,kimsede bakmak istemiyor .
hicran selam canım,o wc mesaisi bende haftalardır var,hani o an yetişmesem kaçacak gibi
tuğçe canım eğer gebelik şekeri yoksa karpuz tüket,sıvı alımı da pozoisyonu belirliyo diyolar,tam bilmiyorm :44:
sehercanım ve pompişko selam nasılsınız bakalım,zaman geçtikçe bi an önce doğsa mı acaba diyorum,ama bu hasta psikolojisinde hazır mıyım bilemedim...iznim 9 temmuzda başlıyo ama her an kaçıp gidebilirimm
Ay cok komikmis kiz hurafeler daha neler yani cok guldum benim esimde ayni tepkiyi verirdi heralde yani isigi goren cikmis derler ya ordanmi geliyo :))Hayırlısı tatlım. Geçen doktor dedi ki sakın hurafe şeyler yapma dönsün diye dedi. Tabi eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürdü:)) Hemen açtım nete baktım. Gerçekten böyle hurafeler var mı diye. Bir tanesi şey yazmış fener yakın aşağınıza koyun ışığa gelir, bir tanesi de şey yazmış seslenin aşağıdan sesinize gelsin. Eşime söyledim ama tabi yapmadım inanmadım da onun tepkisini merak ettim. Bana bak sakın yapma diyor ufacık şey oradan ne dediğimizi mi anlıcak ya da bizimi görecek diyor
aynen strest yapmaya baslamısız .
birde bu zamana kadar sürekli gittigim doktor benim 38,39,40. haftalarımda tatilde oldugunu soyledi .sok oldum.
hemen baska bi dkotora gittim .onlarda : simdiye kadar seni takip etmedim ,durumunu bilmiyorum diye bakmak istemediler .
yanii napıcam bilmiyorum .
resmen su anda bi doktorum yok ,kimsede bakmak istemiyor .
hicran selam canım,o wc mesaisi bende haftalardır var,hani o an yetişmesem kaçacak gibi
tuğçe canım eğer gebelik şekeri yoksa karpuz tüket,sıvı alımı da pozoisyonu belirliyo diyolar,tam bilmiyorm :44:
sehercanım ve pompişko selam nasılsınız bakalım,zaman geçtikçe bi an önce doğsa mı acaba diyorum,ama bu hasta psikolojisinde hazır mıyım bilemedim...iznim 9 temmuzda başlıyo ama her an kaçıp gidebilirimm
kızlar
bugun randevum vardı malum haftalık artık kendı dr m 1 haftalık izne cıktı bnde baska bı dr a gıttım muayne için..muayneye gırdım dr la dialoglarım ;
dr:sen sigara mı içiyorsun
bn:hayır
dr:kanın yuksek cıkmış eminsin içmiyorsun dimi
bn:hayır kesinlikle,ama eşim içiyor
dr:yok yok sen bence kesin içiyorsun
bn:kesinlike içmiyorum
neyse sıra geldi bebğime bakmaya geldi jeli surdu bı arada bebeğimin bir böbreğinde genişleme var kızlar yüksek biraz takip altında ama kendi dr ve perınatolog doguma kadar gecebilir belki demişti şimdi
dr :bebeğinin böbreği baya şişmiş
bn:evet biraz buyukmüş takip altında
dr:ama bu cok büyümüş
bn:24 mm ydı gecen hafta 20 ye indi
dr:ama bu baya şişmiş yanı HASTALIK derecesinde
bnbenım beynım dondu tabi o an) belki doguma kadar biraz daha iner
dr:en son kactı
bn:20 mm
dr:dogumdan sonra cocuk dr na gidilmesi gerekiyor
bn:vevet kendi dr m onerdi
dr:tmm suyu iyi
bn :moralim bozuk içim buruk bnle sigara içiyorsun sen dıye dıretmesi bebeğimin hastalıklı olacağı bezı yerleri hatırlamıyoum bile yavrumun ne kilosunu soyledı ne bişey be karış surat la o odadan nasıl cıktığımı hatırlamıyorum..hast.çıktım eşim almaya geldi e suratımdan anladı tabi ne oldu diye onada anlattım arabadan fırladı hast.gıttı dr odasına dalmış bnde arabada bekledım baktım gelmıyor yaktım dörtlülerı ındım hat.gıtttım orda tanıdıgımız var eşimi sordum dr odasına daldı valla dedı..bn tekrar gırmemk için rabaya geri dondum.eşim geldi sinirliydi biraz ne yaptın dedım pek bişey demedi oturdu kaldı yerınde dr dedı,akşam gelince sorucam artık ...
böyle işte kızzlar başımdan gecenler sabah sabah bi moral bozuklugu kendı dr kıymetıni anladım sağolsun
elbet bulunur pompişko sıkma canını. Onlara hasta sana da dr çok. Sakın moralini bozma. Son anda bile dr değiştiren var. Hatta dün birinle görüştüm bugün sezeryana alınacak. daha doğurcağı dr hastane bile belli değil hesap et. Sıkma tatlı canını sen.
Peki ya gitmeden once seni su doktora sevk ediyorm ben gelene kadar o ilgilenck demedimi ama yaptgi sacmalik gercktn en azindan seni yonlendirseydi doktr sikintisi cekmezdn..ben ozellikle sordum doktoruma dogumum ramazanda izine falan cikmiyosunz dimi kesinlikle kabullenemem dedim
kızlar
bugun randevum vardı malum haftalık artık kendı dr m 1 haftalık izne cıktı bnde baska bı dr a gıttım muayne için..muayneye gırdım dr la dialoglarım ;
neyse sıra geldi bebğime bakmaya geldi jeli surdu bı arada bebeğimin bir böbreğinde genişleme var kızlar yüksek biraz takip altında ama kendi dr ve perınatolog doguma kadar gecebilir belki demişti şimdi
bn :moralim bozuk içim buruk bnle sigara içiyorsun sen dıye dıretmesi bebeğimin hastalıklı olacağı bezı yerleri hatırlamıyoum bile yavrumun ne kilosunu soyledı ne bişey be karış surat la o odadan nasıl cıktığımı hatırlamıyorum..hast.çıktım eşim almaya geldi e suratımdan anladı tabi ne oldu diye onada anlattım arabadan fırladı hast.gıttı dr odasına dalmış bnde arabada bekledım baktım gelmıyor yaktım dörtlülerı ındım hat.gıtttım orda tanıdıgımız var eşimi sordum dr odasına daldı valla dedı..bn tekrar gırmemk için rabaya geri dondum.eşim geldi sinirliydi biraz ne yaptın dedım pek bişey demedi oturdu kaldı yerınde dr dedı,akşam gelince sorucam artık ...
böyle işte kızzlar başımdan gecenler sabah sabah bi moral bozuklugu kendı dr kıymetıni anladım sağolsun
duygucanm selam,aynı şeyi ben de gece düşündüm,eşime diyom bu hareketlere de alıştım,doğunca eksiklik hisseder miyim ki,doğum stresi olunca kalsın diyom da yorgunluk bitkinlik gelince pırt diye doğsa Allahım diye dua ediyomGünaydın kızlar ben şimdide doğurmak istemiyorum iyi mi? Oğlumla o kadar bütünlestik ki doğumdan sonra bu kadar yakın olmuyucaz diye şimdiden üzülmeye başladım. Aylardır bana en yakın o vardi. Doğuncada kimseyle paylasamam gibi geliyor. Depresyona girdim doğurmdan. Doğurmuyucam işte bana ne bana ne :'(
canm sorabilir miyim kaç kilo aldın,bebişine yaradı mı,onun durumu nasıl:44:Canım şeker tam yok ama takipteyim. İlkten çıktı bir daha da hep dikkat et dedi. Bir hafta hem açlık hem tokluk sonra ki hafta da sırf akşamları tokluk bakıldı. Birşey çıkmadı şükür. Şimdi ara ara canım isterse bakıyoru. En çok şekerli şeyleri kaçırdığım zaman bakıyorum 120 nin altında çıkıyor. Geçen hafta özellikle aşırı karpuz yedim 1 kilodan fazla aldım. Dr direk gider gitmez karpuz yiyosun dimi dedi. Evet dedim. İki dilim ama böyle üçgen iki dilim koca karpuzuun iki büyük dilimi değil dedisırf şekermiş kilo yaparmış. İki kilo hakkım kalmış. Yasakladı (( O yüzden karpuz dışındaki sıvıların hepsi olabilirrr:)
sevgicim günaydın,neler oolmuş sabah sabah ya,seninki de gerilmiş iyice,inan bu dr lara inancım güvenim kalmadı,ne yapmaya çaılışıyolar,kaçıncı haftaya gelinmiş,ters konuşmanın anlamı ne,bazen acaba bu sebepten mi hasta yakınları ile büyük kavgalar çıkıyo diyorum,Allahın izniyle sağlıcakla doğsun da bebişler,şu dengesizlerden biraz uzakllaşılsın,üzülme canm ya strese sokma kendini şimdi...kızlar
Ah cnm iyiyz sukur 35+0 olduk 36ya adim attik sonunda sukur son 20gun :)) hayirdir cnm kacirmisim rahatsizlandinmi yoksa dikkat et kendine..bende dun boluya gittim avm ye e bebek var orda unibaby sampuan islak mendil bebedor yuksek isiya dayanikli buyuk cam biberon aldm son son hazirliklari tamamladim sukur bu arada kizlar babyme gogus pedi indirimdeydi 10tl iki paket bide alt temizleme pamugu hediyeliydi almadim ama cok pisman oldum esime dedim gidrsn boluya mutlaka al..yrter bu kadar calismak artik izin ver kendine cok agirlastik bu arada nagieymen den haberin varmi en son bebegin olcumu ilerde cikiyodu duzelmismi
Allahim ya ne salak insanlar var kendini bi b.k zannediyo bence o dktr..bende ilk hamile kaldigimda iki sefer ayni dktra gittik 12haftalik hamistim dktr usgyle bakiyo bayan dktr darbe alma dikkat et falan dedi bende dedimki oglum surekli karnima hoplayip zipliyor soyledim kardes olcak diye ama yasi kucuk anlamiyo dedim kadin donup zaten neden diger cocugunuza kardes olcak diye soylersiniz anlamam demezmi..sanane ister soylerim ister soylemem hicbisi demeden dktr degistrdm
Sevgi canını sıkma canım. Doktoruda mutlaka hastane yönetimine şikayet edin. Okumakla adam olunmuyor maalesef.
duygucanm selam,aynı şeyi ben de gece düşündüm,eşime diyom bu hareketlere de alıştım,doğunca eksiklik hisseder miyim ki,doğum stresi olunca kalsın diyom da yorgunluk bitkinlik gelince pırt diye doğsa Allahım diye dua ediyom
canm sorabilir miyim kaç kilo aldın,bebişine yaradı mı,onun durumu nasıl:44:
sevgicim günaydın,neler oolmuş sabah sabah ya,seninki de gerilmiş iyice,inan bu dr lara inancım güvenim kalmadı,ne yapmaya çaılışıyolar,kaçıncı haftaya gelinmiş,ters konuşmanın anlamı ne,bazen acaba bu sebepten mi hasta yakınları ile büyük kavgalar çıkıyo diyorum,Allahın izniyle sağlıcakla doğsun da bebişler,şu dengesizlerden biraz uzakllaşılsın,üzülme canm ya strese sokma kendini şimdi...
ah şu doğum izni sonraya kalsın diye geliyom canm yoksa küfür gibi gelip gitmesi zor...naginin son durumu iyi şükür o da bekliyo doğumu,dün de bez muhabbeti oldu,3-6 kg almıştım,acaba bi de küçüklerden mi alayım bilemedim ki,bi de hastabezi almayı düşünüyom,sen bitirdin mi hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?