2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

bende nerde enerji güzelim kardeşim yapıyor Allah razı olsun

ama ben yoruldum vallahi

birde ben doğuma gdrkn çantama koyar gdrm diye düşünmüştüm :) neyse durumu krtar
ay gözüme pek ufak geldiler hepsi kızım pek büyümüş onu anladım :)

bende bez paketini açınca şaşırıp kaldım benim oğlanın totosu baya büyümüş anladım

zor gecsede son zamanlara geldiginde sende inanamayacaksin nasil gecti diye 135 gun var daha diyip hungur hungur agladigimi hatirliyorum ben son 28 deyip teselli ediyorum kendini simdi. amin canim insallah hhepimize kolay dogum nasip olur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende kendimden bekliyordum ilk doğumu korkumdan hiç yürüyüş bile yapmadım. Allah bir kapıyı kapatınca bir kapıyı açıyor diyor annem en azindan evladım bunca sıkıntıda cok problem yaratmıyor.

Canım valla mide bulantılarından yeni yeni gözümü açabildiğim için henüz şimdilik beklemek çok uzun gelmiyor ama saymıyorum da.. Sayınca da hiç bitmicekmiş gibigeliyor çünkü Maşallah sana da... Az kalmış... Dikkat et kendine

allah dagina gore kar verirmis. bugunleri atlatacaksin cok guclu bir anne olacaksin. kuzunda en az senin kadar guclu simdiden belli

Slm kızlAr inş herkes iyidir hamişliğimizin son günleri artık şafak 3 yarın kuaföre gidip temizleneyim artık benim oğlan doğacağını hissetti galiba kaburgalarıma doğru kaçtı keşke bebişimin keyfini bozmasalarda bende şu suyum geldi olaylarını yaşayabilseydim ilk oğlumda da yaşamadım ya içimde kaldı

allaha sukur bitirdik sayilir kucagimiza aldikmi asil maraton baslicak gibi sende yarilamissin biraz daha hizli gecer artik son ay zorlanirsin oda bebek buyuyup baski yaptigindan

oyyyyyy masallah bitirmissin sona yaklastikca insani heyecan basiyo.hayirli dogumlar.

valla benım koca da varla yok arası ıs yuzunden naz nıyaz hep bırbırımıze arada kızımla konusuym canı ısterse tepıklıyo yoksa kendı kendıne takılıyo :) suyu cok ıcıyorum ıkı gundur fıldır fıldır penguen meselesıne gelınce ben yururken arada parkelerden ses gelıyo yee saglam basıyorum anlıcan :) anam yıne acıktım

Ay özlemişim bu topiği böyle şeyler duydukça heyecan basıyor ya.. Rabbim inşallah herkesin kuzusunu kucağında görmeyi nasip etsin Ben de doğurduğumda artık buraya da yazarım sizin bebişler de 4-5 aylık olmuş olur oy

Bi de yürüyüş yapmam lazım dr . yürüyüş verdi her gun yarım saat gerci ben gidip az yürüyüp oturuyorum kizimin oynamasini seyrediyorum.

selamlar kızlar benim sorum var bana yardımcı olun beni teselli edin lütfen..bebeğim ağustosta gelicek gibi şimdilik ama temmuzda da gelebilirmiş... soruma gelince siz bizden hemen önce gittiğiniz için soruma burda rahat cevap bulabiliri diye düşündüm..bebekleriniz 35. haftasında kaç kilodaydı uzunluğu ne kadardı..doktorum bana bebeğinin boyu kilosundan daha iyi dedi kilosu az çıktı biraz çok üzüldüm...aslında ben çok kilolu olsun istemiyordum normal doğum için ama az çıkıncada üzüldüm..acaba ben mi doktoru yanlış anladım soramadım da hastalar bekliyor diye..özel hastane bide ya of

Canım 32 de 49 cm 2.900gr di. 37 de 51 cm 3.140 gr ortalama hesap yapabilirsin ama sanirim benim oğlum.uzun biraz.

Takılma kilosuna boyuna herkes farklı birşeyler yazacak canımm. Sağlıklı ya gerisi boş. Benimki seninki onunki boşver sağlıklı demiş ya yeter. Anne baba kısaysa ya da uzunsa bebeklerimizin de kilosu boyu posu farklı oluyor. Genetiğe bağlı. O yüzden üzme tatlı canını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…