- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
kızceler selammm,yağmurcum öncelikle Allah bağışlasın,o günlerde görüşemedik,süphanallah maşallahveletlerin çok datluuu
else gülüm bu enerjiyi doğuma sakla tatlım torma kendini,bişeyler yapabilince hala bendeiş var diyo insan ama,boşver sen yine de eşimin dediği gibi,salla ya yine kirlenecek
sinemcim,devaleur canlar hoşgeldiniz,aslında çok pis küfredesim var,12 dkkana gridim,ayağıma göre(40 numara üstü)spor kullanışlı bir sandalet alamadım,yani bulamadım,ayağım girmiyo hiçbişeye,erkek terliği alcam bu gidişle,işyerinde de nasıl olacaksa,çok sıkıldı canım ya,dolaşırken de yoruldum cabası
birde ben doğuma gdrkn çantama koyar gdrm diye düşünmüştüm :) neyse durumu krtar
ay gözüme pek ufak geldiler hepsi kızım pek büyümüş onu anladım :)
Amin canım Allah razı olsun... İnşallah bu günlere ben de gelirim de nazlanırım böyle gün sayarım artık hafta değil :) Rabbim bir nefeste kurtarsın inşallah bekleyenleri de... Bu güzel duygudan kimseyi mahrum bırakmasın Rabbim
dogurmadinmi sen dahaherkesten once senden bekliyodum bu hareketlilikle. gununde gelicek senin bidik azcik kaldi zaten sık disini :) ya gecenlerde bi haber de okudum sanirim hindistandi kadin dogurmak istemiyo vucut ta bunu kabul ediyo rahimde kaliyo bebek cok ilginc ama haberin sonunu hatirlamiyorum simdi dogurmama gibi bi sansin yok :) sanci gelmezse suni sanci bebek gelmezse sezeryan sen en iyisi sal kendini o bidik oradan bi sekilde cikacak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
zor gecsede son zamanlara geldiginde sende inanamayacaksin nasil gecti diye 135 gun var daha diyip hungur hungur agladigimi hatirliyorum benson 28 deyip teselli ediyorum kendini simdi. amin canim insallah hhepimize kolay dogum nasip olur.
Bende kendimden bekliyordum ilk doğumu korkumdan hiç yürüyüş bile yapmadım. Allah bir kapıyı kapatınca bir kapıyı açıyor diyor annem en azindan evladım bunca sıkıntıda cok problem yaratmıyor.
Canım valla mide bulantılarından yeni yeni gözümü açabildiğim için henüz şimdilik beklemek çok uzun gelmiyor ama saymıyorum da.. Sayınca da hiç bitmicekmiş gibigeliyor çünküMaşallah sana da... Az kalmış... Dikkat et kendine
Slm kızlAr inş herkes iyidir hamişliğimizin son günleri artık şafak 3 yarın kuaföre gidip temizleneyim artık benim oğlan doğacağını hissetti galiba kaburgalarıma doğru kaçtı keşke bebişimin keyfini bozmasalarda bende şu suyum geldi olaylarını yaşayabilseydim ilk oğlumda da yaşamadım ya içimde kaldı
valla benım koca da varla yok arası ıs yuzunden naz nıyaz hep bırbırımıze arada kızımla konusuym canı ısterse tepıklıyo yoksa kendı kendıne takılıyo :) suyu cok ıcıyorum ıkı gundur fıldır fıldır penguen meselesıne gelınce ben yururken arada parkelerden ses gelıyo yee saglam basıyorum anlıcan :) anam yıne acıktımIyi ki varsiniz canım sizde olmasanız trip felan anlayan yok. Ne desem gülüyorlar, yürüyorum penguen diyorlar ay vermem oğlumu kimseye yerim ben onu.yerim.
allaha sukur bitirdik sayilir kucagimiza aldikmi asil maraton baslicak gibisende yarilamissin biraz daha hizli gecer artik son ay zorlanirsin oda bebek buyuyup baski yaptigindan
selamlar kızlar benim sorum var bana yardımcı olun beni teselli edin lütfen..bebeğim ağustosta gelicek gibi şimdilik ama temmuzda da gelebilirmiş... soruma gelince siz bizden hemen önce gittiğiniz için soruma burda rahat cevap bulabiliri diye düşündüm..bebekleriniz 35. haftasında kaç kilodaydı uzunluğu ne kadardı..doktorum bana bebeğinin boyu kilosundan daha iyi dedi kilosu az çıktı biraz çok üzüldüm...aslında ben çok kilolu olsun istemiyordum normal doğum için ama az çıkıncada üzüldüm..acaba ben mi doktoru yanlış anladım soramadım da hastalar bekliyor diye..özel hastane bide ya of
Anam dwvlet bi temizlikci baglamali su hamilelere haftada gelse iki üç saat ne iyi olur
selamlar kızlar benim sorum var bana yardımcı olun beni teselli edin lütfen..bebeğim ağustosta gelicek gibi şimdilik ama temmuzda da gelebilirmiş... soruma gelince siz bizden hemen önce gittiğiniz için soruma burda rahat cevap bulabiliri diye düşündüm..bebekleriniz 35. haftasında kaç kilodaydı uzunluğu ne kadardı..doktorum bana bebeğinin boyu kilosundan daha iyi dedi kilosu az çıktı biraz çok üzüldüm...aslında ben çok kilolu olsun istemiyordum normal doğum için ama az çıkıncada üzüldüm..acaba ben mi doktoru yanlış anladım soramadım da hastalar bekliyor diye..özel hastane bide ya of
erken doğum olmuş seninde, sabırsız bu temmuz bebişleri
iyi mi bebeğin? ne zaman çıkıcak yoğun bakımdan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?