2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Aysecim arkadas listeme ekledim kabul et sonrada albume bak

Aysecim arkadas listeme ekledim kabul et sonrada albume bak
kızzzz,çirkin bu ya,süpahallah Rabbim sizlere bağışlasın...
Gunaydin kizlarrr...kv gelio az sonra cok heyecanliyimm..
Birde canlar..benim alt tarafimda hafif bir sisme olmus neden ki acaba bilen varmi ki? Az bi panikledim bennn
selam canm ,göbeği alt bölgesi mi şişmiş neresi tam olarak

gunaydin kizlarrr...kv gelio az sonra cok heyecanliyimm..
Birde canlar..benim alt tarafimda hafif bir sisme olmus neden ki acaba bilen varmi ki? Az bi panikledim bennn
canım benim nerdeyse 2 aydır öyle. Rahim büyüdüğü için damarlarda genişleme oluyormuş. Benim doktorum normal dedi. Benimki ağrıyor birde, anam ağrımadık yerim kalmadı haa. Bu arada ben 10 temmuza sezeryan günü aldım. Benim için geri sayım başladı.

Agri gibi bendede var batma oluyor gibi..acaba dogumumu yaklasti diye heycanlandim ben neyse iki aydir oyleyse senin sorun yok:)
Bu arada seninde hayirli olsun saglikla kavus ins yavruna.

Yok canim gobek diil vajina kisminda wc de farkettim...doktorada yarin gitcm aklima takildi

amaann hergün başka bişy canm ya ,sıcaktan mıdır terden mi bi de sivilcecikler oluşmaya başladı
adaletcan selam canm noldu tayin yeriii,merak ettim,belli oldu mu,bugün müydü yoksaa

Devletteki dr geldim iki hafta önce gelmiştim muayene etmedi direk nst ye gönderdi sinir oldummmmm

kızlar merhaba şimdi hastaneden geldim haftaya sezeryan günü verilecek. 36. haftamdayım ufak sancılarım çıktı zaten hissediyorum da sizlerin nst de sancıları kaç çıkıyor?

Bugün doğuran yok mu? Doğuma yakın bebek hareketleri artar mi, azalır mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

amaann hergün başka bişy canm ya ,sıcaktan mıdır terden mi bi de sivilcecikler oluşmaya başladı
adaletcan selam canm noldu tayin yeriii,merak ettim,belli oldu mu,bugün müydü yoksaa

EVET CANIM BENİM BUGÜN BELLİ OLACAK, İNTERNET BAŞINDA BEKLİYORUZ BAKALIM. HEYECAN HAD SAFADA. GÜNLER GELDİ ÇATTI, SEZERYAN TARİHİMİ DE ALDIM 10 TEMMUZA İNŞALLAH AVZEM'e KAVUŞUYORUZ.

evet canım benim bugün belli olacak, internet başında bekliyoruz bakalım. Heyecan had safada. Günler geldi çattı, sezeryan tarihimi de aldım 10 temmuza inşallah avzem'e kavuşuyoruz.
hadi şimdiden gözünaydın hayırlı olsun canm ,bize de haber ver yerini,bi de bura çıkıyomuş ne güzel olur beyaaa

hadi şimdiden gözünaydın hayırlı olsun canm ,bize de haber ver yerini,bi de bura çıkıyomuş ne güzel olur beyaaa

yazarım hemen canım, haber bekleyen o kadar çok kişi varki. Kocaeli ve istanbulu tercih ettik zaten sadece, hayırlısı bakalım. Heyecanla bekliyoruz.

normaldir benimki de hep 2 hafta önden gidiyordu, tombikti salı randevum vardı haftasını bulmuş 34+2 de gittim 2400, bundan iki hafta öncesi 2200 dü. sorun etme bence sıhhati yerinde ona bak

Bugün doğuran yok mu? Doğuma yakın bebek hareketleri artar mi, azalır mi?

Cnm benim son 2 haftadır geceleri uyutmuyor diyebilirim sanki ic organlarimi kaziyor gibi hareket ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…