- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
günaydın canm haber verdiğin için çok sağol,merak ediyorduk,inşallah,bu sıkıntıları tez zamanda geride kalır,Rabbim bu mübarek günler yüzü hürmetine şifa,sağlık versin,kimseleri sevdikleriyle,sağlıkla yormasın...
kızzzz,çirkin bu ya,süpahallah Rabbim sizlere bağışlasın...Aysecim arkadas listeme ekledim kabul etsonrada albume bak
selam canm ,göbeği alt bölgesi mi şişmiş neresi tam olarakGunaydin kizlarrr...kv gelio az sonra cok heyecanliyimm..
Birde canlar..benim alt tarafimda hafif bir sisme olmus neden ki acaba bilen varmi ki? Az bi panikledim bennn
kızzzz,çirkin bu ya,süpahallah Rabbim sizlere bağışlasın...
selam canm ,göbeği alt bölgesi mi şişmiş neresi tam olarak
canım benim nerdeyse 2 aydır öyle. Rahim büyüdüğü için damarlarda genişleme oluyormuş. Benim doktorum normal dedi. Benimki ağrıyor birde, anam ağrımadık yerim kalmadı haa. Bu arada ben 10 temmuza sezeryan günü aldım. Benim için geri sayım başladı.gunaydin kizlarrr...kv gelio az sonra cok heyecanliyimm..
Birde canlar..benim alt tarafimda hafif bir sisme olmus neden ki acaba bilen varmi ki? Az bi panikledim bennn
canım benim nerdeyse 2 aydır öyle. Rahim büyüdüğü için damarlarda genişleme oluyormuş. Benim doktorum normal dedi. Benimki ağrıyor birde, anam ağrımadık yerim kalmadı haa. Bu arada ben 10 temmuza sezeryan günü aldım. Benim için geri sayım başladı.
Yok canim gobek diil vajina kisminda wc de farkettim...doktorada yarin gitcm aklima takildi
amaann hergün başka bişy canm ya ,sıcaktan mıdır terden mi bi de sivilcecikler oluşmaya başladıcanım benim nerdeyse 2 aydır öyle. Rahim büyüdüğü için damarlarda genişleme oluyormuş. Benim doktorum normal dedi. Benimki ağrıyor birde, anam ağrımadık yerim kalmadı haa. Bu arada ben 10 temmuza sezeryan günü aldım. Benim için geri sayım başladı.
Devletteki dr geldim iki hafta önce gelmiştim muayene etmedi direk nst ye gönderdisinir oldummmmm
kacar miiiii
Agri gibi bendede var batma oluyor gibi..acaba dogumumu yaklasti diye heycanlandim ben neyse iki aydir oyleyse senin sorun yok:)
Bu arada seninde hayirli olsun saglikla kavus ins yavruna.
amaann hergün başka bişy canm ya ,sıcaktan mıdır terden mi bi de sivilcecikler oluşmaya başladı
adaletcan selam canm noldu tayin yeriii,merak ettim,belli oldu mu,bugün müydü yoksaa
benim son günlerde arttı, elini kolunu bacağını her yerini tek tek hissediyorum...bugün doğuran yok mu? Doğuma yakın bebek hareketleri artar mi, azalır mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hadi şimdiden gözünaydın hayırlı olsun canm ,bize de haber ver yerini,bi de bura çıkıyomuş ne güzel olur beyaaaevet canım benim bugün belli olacak, internet başında bekliyoruz bakalım. Heyecan had safada. Günler geldi çattı, sezeryan tarihimi de aldım 10 temmuza inşallah avzem'e kavuşuyoruz.
hadi şimdiden gözünaydın hayırlı olsun canm ,bize de haber ver yerini,bi de bura çıkıyomuş ne güzel olur beyaaa
Ya dun kontrolum vardi bebwgimin kilosu ayni cikti 2200 gram. 16 hazirandada ayniydi moralim cok bozuldu. Ki bugub 35+0im. Dr normal dedi tam ortada cizelgenin. Bi bakmissin 200-300-400 gram almis bi bakmissin hic almamis dedi. her hafta 250 gram aliyodu simdi durdu. Asil simdi almaya baslicak dedi. Daha 4-5 haftan var dedi. Iki hafta sonraya yani 10.07 randevu verdi
Bugün doğuran yok mu? Doğuma yakın bebek hareketleri artar mi, azalır mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yazarım hemen canım, haber bekleyen o kadar çok kişi varki. Kocaeli ve istanbulu tercih ettik zaten sadece, hayırlısı bakalım. Heyecanla bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?