benim son günlerde arttı, elini kolunu bacağını her yerini tek tek hissediyorum...
Merhaba kızlar, ben de 11/07 de sezeryan olacağım Allahın izniyle. Hastanemn doğum ücreti 1350 lira olmasına rağmen küçücük küçücük odaları var ayrıca oda süsleme de 60 tl imiş. Eskiden beri çok hevesim vardı oda süsüne. Ama diyorum ki o parayı verene kadar kendim bişeyler yapamaz mıyım? Balon aldım da acaba bu tüller falan nerden alınıyor biliyor musunuz? Bebek mağazalarında falan yok o tür şeyler.
Selam arkadaşlarr bende kontrolden geldim şimdi 36+6 da 3050gr 50cm olmuş kızım7 temmuz sezeryan tarihimiz bugün kan tahlillerim e.k.g çekildi öğleden sonra aneztezi uzmanıyla görüşmeye gidicem bakalım nolcak nstde hafif hafif ağrılarım çıkmış ama dr onlsr yalancı aprı doğum sancısı değil dedi bakalım artık son günler herkese sağlık dilerim
ah canım ya denemedımmı sankı .. ıkıncı gelmesınde hamılelıgımın rısklı oldugu dönem bı aksamgeldı yemek hazırlıyordum mısafırım gelcek dedım gönderdım ertesı aksam 5 de geldı musaıtmısın dedı mısafırım var dedım pa daldı ıcerı tabak hazırladım m suyu u ıcersın lımonatamı dıe sordum cay varsa ıcım dedı cayım bayatladı o yuzden m suyu sordum dedım banyodan cıktım usudum gıbı cay yapsan ıyı olur dedı kök gıbı oturdu gece esım gelmesıne ragmen 1 de gıttı ... acmıyordum uzun sure gecen esımden borç almıs onu getırmeye geldı oturdu gıttı sora yıne geldı yalnızsın bende yalnızım dedım sohbet ederız dıe dusundum dıyo ama anlattıklarını görsen abısını yengesını anasını cocukluk hıkayelerını anlatıyo yası olmus 50 ... böle işte gıcık bı durum bıde yetmezmıs gıbı hızmet edıyorum sıtede de herkesle muhabbet kurmaya calısıyo evlerıne gıdıyo falan hıc evlenmemıs bıde ...En iyi yöntem uyuyordum bahanesiyle kapıyı acmamak
Benim bir bilgim yok
Maşallah .amin
korku ve stresden oluyormus canım dogum yaklasınca ınsan gerılıyor malum ..sancıyla uyandım bende alt tarafta sınır bozucu bı durum aksam kontrol var bakalımGünaydın kızlar benim gibi enseden terleyen var mi.buz gibi terliyor ensem saçlarım. Banyodan cikincada aynı. Banyo yaparken cok yoruluyorum :'(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aysecim arkadas listeme ekledim kabul etsonrada albume bak
Hicran albume bak canim. Kaldircamyakala silmeden.
biz geldiiik
10 temmuza günümü aldım nihayet
3400 gr olmuş kuşumnst'de sancı çıkmadı şükür
ameliyat için kanlarımı falan verdim , 4 temmuzda son kontrole gidicem
merhaba ben de 36. haftyadayım. benimde sancılarım çıktı doktor önemli değil dedi ama nst de kaçı gösterdi sancılarınız bana da haftaya gün verecek inşallah sonuna yaklaştık:)
Bugün cok sicak dayanamiyoruum
biz geldiiik
vardır bu hayır kuzum zor olucak ama bı gıt bakalım haberlerını beklıyoruzSelamlar kızlar nasılsınız?
son günlerde gece uykusu ıyıce sıfır oldu sabahın 6sında uyudum
dun aksamda hastaneden aradılar cumaya doktorum yokmuş(( randevuyu bugüne cektıler. benım ıcın hıc ıyı olmadı ben zaten salı- carsamba gıdecektım sırf eşim musaıt değil diye cumaya almıştım şimdi bu sıcakta yalnız gıdıcem. (
artı kaş vs ağdam vardı. bugun rahat rahat o ıslerı yaparım dıyordum simdi iki ayağım bır papuçta.
ohh yaa masaallah rabbım saglık sıhhat versın ...biz geldiiik
henüz hayal gibi gelse de yaklaştı artık doğumlar. Aay nasıl merak ediyorum kızımı kime benziyor acaba?bende öyleyim. Doğum yaklaştı yani şimdi :))
kıız aynı gün bizim doğumlar zaten benim beklenen tarihte 21 temmuzda aramızda 1 gün vardı. Benim saat 13.30'da olacak senin saat kaçta? Ben de salı doktordaydım ben de kan verdim anestezi uzmanıyla görüştüm. Odamı da ayırttım, hadı hayırlısı... Ama benim bebiş zayıf 2800/2900 dedi doktorum.biz geldiiik
3400 gr olmuş kuşumNst'de sancı çıkmadı şükür
hamd olsun bacı hamaretlıgım tuttu bugun bıraz bısıler yaptım kızıma da mevlut ıcın kapı susu ....
mevlut sekerı sabun olacagından beklesın bıraz ddık öle ıste sen naptın yakınmı randevun
sıcak ciddi sıkıntı olmaya başladı ebrucum ya cok fenaaa
ohh hosgeldınız canım. maşallah badiğe :)
en son kaçtı kilosu. karpuzu kesmek yaramış sankı. bakalım benım fıstık kac çıkacak :44:
hadi gozun aydın gunun bellı artık :) baslarız gerı sayıma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?