2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

oyle. birde son günlerde kafama takıldı Dr.lar ızıne çıkıyor benımkıde ızıne mı çıkıyor acaba huylandım. zaten sorucaktım bırde gun değişince acaba oldum. hayırlısı..

:44: süreli mi sancıların?

henüz hayal gibi gelse de yaklaştı artık doğumlar. Aay nasıl merak ediyorum kızımı kime benziyor acaba?

oyyy bende çatlıyorum pompiş yuzunu nasıl merak edıyorum :) usg.den tek anladığım ayakları bana benziyor :))) kıvrımlı ayak yapısı var. eşimin dumduzdur onunla alakası yok

annem gec kalma bu veletlerın napca bellı olmuyo bak bugun elım kolum kalkmıyo agrım da var bıtır bıan önce derım hem zaman da gecıyo ... mevlut ıkramlıklarını cok arastırdım kavanoz ıcınde sekerleme dusunuyordum saolsun arkadasım sabun yapalım hatta yapcam dıe tutturdu diğer susler artık basıt kacıyo sabun cok da guzel oluyo tanesı 2 lıraya da var kendım yapıcam dersen bıraz daha ucuz oluyo tabı ama hamıle olanlara önermıyorlar yapmayı esansı falan var ya ....bıde ben daha önce lohusa takımları yaptıgıman malzemem var ama hıcc hevesım yok suan ..

Hiç Boluya gidesim yok. Hiç ödev yapasim yok. Hic sınavlara çalışacak halim yok. Boluda kesinlikle doğurmak istemiyorum. Herşey üst üste geliyor. Ağlamak istiyorum kimseye halimi anlatamıyorum cünkü kimse anlamıyor :'(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kiz karpuz yiyince noluyormuski ben aşırı derecede yiyorum karnim patlayana kadar

şekeri cok ya karpuzun tombikleşiyor kuzular :))))

elif ikinci sezeryan olacağı ıcın bebısın cok buyuyup dikişlerine baskı yapmasını sakıncalı gordugu ıcın yasakladı dr.u.

bende normal doğurayım dıye yırtınıyorum ya ondan kestım :))))

sen yemeye devam et :) sıkıntı yok ebrusum :))

15-20 dk da bır gelıyo aksma kadar sabredeydım dr gıdıcem allah nasıp ederse ... ya bu dr lara bel baglıyoruz guvenıyoruz hooopp bı bakmıssın tatıldı evlılıkdı derken ortada kalıyosun .. ben son bı ayda 4 dr degıstırdım .. tabıkı ınların da hakkı ama bazen kızıyorum eskı dr uma keske önceden haberım olsaydı dıye

ben kimseye benzetemedim henüz ama doktorum fizik yapısı düzgün güzel bir kız olacak dedi neye dayanarak söylediyse artık. Moral vermek için böyle güzel şeyler söyleyen doktorlarda var...

canım sakın ol kımsenın senı anlamasını bekleme sen degıl karsındakı bılsın ... böle stres yaparsan doğurmıcam desende doğar .. bısı kalmadı ya üzülme bende aglıcam valla ..

Aaaa doktor söylemiş yanii :) eger dogruysa var ya benimki tosuncuk olur dayanamiyorum karpuza

oyle.. bende artık tarihten korkar oldum. bebek sekerını aldık sadece onu koyacak sepet bıle yok.
bugun hastane donuşu kotu olmazsam bır kuvvet gideyim eşimi işten alayım. şekerciye gidelim bir seferde alalım herseyı dıyorum.
yoksa kızım cicisiz kalıcak (( ama yazık benım kızımaaaa (((((

tatlım kendını salma. ben hep dua edıyorum senın ıcın Rabbım hep yanında olsun her ısını rast getırsın dıye.
ağlayıp ne kendını ne mınnosunu uzme. güzel seyler dusun.. bebısın gelmıs sen duzenını kurmuşsun tatlı tatlı yasıyorsunuz.. inşallah..

Ben bu konuyu coktan konuştum doktorumla.ramazanda bi yere gitmiyorum buradayim dedi oruc tuttugum ixin dedi.ne kadar rahatim o konuda ama bise cikmazsa yinede insallah cikmaz.

Kadın yalnızlıktan yapıyor demek ki .evli olsa halini anlardi.Allah yardımcın olsun

Bugün cok sicak dayanamiyoruum

Burası da alev topu gibi

Az kaldı bitiyor inşallah Allah dayanma gücü versin inşallah

ilkimtoys die bi yer var ben ordan alısverıs yapıyordum guzel sepetler gördüm toptan fıyatına perakende satısları var bebek arabası seklınde sepetler var bayıldım ...eger bugun bısı yapamazsan oraya da bak derım ..

maşaallah subhanallah ıste bak olunca oluyor ben kontrole gderken 15 gun once ayrıldıgını duydum özel hastane dıe bılınıyor ama dr a hastaneyı aradıgımda bıle ulasamıyrdum kaldıkı haber vercek pehh ...bıda cocuk dogurursam önceden saglık sıgortası yaptırıp babasına gıdıcem hastanenın ...
aaa bıde esım dun senı zeynep kamıle göturcem dedı unuttum sölemeyı ne ıcın dedım arastırma hastanesı hersey var dedı ama cok canım sıkıldı yorumlarını okuyunca zaten dogum suresı streslı bıd bagırıp cagırıyorlarmıs

hadiya :)) hadı hayırlısı bugun dogurucan mı ne
kesinlikle sormadan soylemelerı lazım.
bu benım ıkıncı dr.um ılkını sozunun erı olmadığı, devamlı yerlı yersız para ıcın test yaptırdığı ve son günlerde kontrollerı ıyıce gecıstırdıgı ıcın bıraktım.
doktorumdan cok memnunum hastane cok pahalı aslında bızı asan rakamlar ama sırf o dr. ıcın gıdıyorum. o yüzden cok tedırgın oldum. bakalım sorucam bugun.

ben kimseye benzetemedim henüz ama doktorum fizik yapısı düzgün güzel bir kız olacak dedi neye dayanarak söylediyse artık. Moral vermek için böyle güzel şeyler söyleyen doktorlarda var...

yuzunu cozebılmek mumkun değil zaten. :) yok annesı güzel kızdır dr. oylesıne dememıstır prenses var ıcerdeeee

Aaaa doktor söylemiş yanii :) eger dogruysa var ya benimki tosuncuk olur dayanamiyorum karpuza

olsun ıste daha ıyı nasıl olsa sezeryan olucan topalak gıbı gelsın oğlusun :))

benımkıde temmuzda bır yere kıpırdamıyordur ınsallah. oturur ağlarım heee (((

Kadın yalnızlıktan yapıyor demek ki .evli olsa halini anlardi.Allah yardımcın olsun

Burası da alev topu gibi

Az kaldı bitiyor inşallah Allah dayanma gücü versin inşallah
saol canım bakalım kapıyı acmamayı dusunuyom bı sure

aa sağol canım halledemezsem oraya bakayım. sen aldığına gore guvenılır de bır yerdır.

Sabahtan beri bekliyoruz işkence gibi daha açıklanmadı tayin yerimiz...

canım hayırlısı olsun da gec olsun. Allah gonlunuze gore versın.

aa sağol canım halledemezsem oraya bakayım. Sen aldığına gore guvenılır de bır yerdır.

canım hayırlısı olsun da gec olsun. Allah gonlunuze gore versın.
heyecandan doğuracağım o olacak işte. çok heyecanlı yaa bu nedir?:18::18::18:

Kizlar odamiz tamamlandi gibi bakin bakalim begenecekmisiniz??

Eklentiler

• $1403778615362.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 66
  • $1403778634957.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 84
  • $1403778656789.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 67
  • $1403778681237.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 81
  • $1403778709707.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 75
  • $1403778730884.webp
    8 KB · Görüntüleme: 88
sinemcim valla karpuzu bırakmak yaramış 300 gr alıyordu her hafta, bu hafta 100 gr almış sadece. doğuma kadar 3800 falan olur diye bekliyor doktor

aaykaram saat vermedi daha, önceki sabah 9da olmuştu inşallah bu da sabahtan olur biter

Benim topalak olursa cümle alem şoka girer ya:) ben cok zayif oldugumdan millet şaşırır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…