2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

aa sağol canım halledemezsem oraya bakayım. sen aldığına gore guvenılır de bır yerdır.

canım hayırlısı olsun da gec olsun. Allah gonlunuze gore versın.
bi kala kalsı tospık bı hafta daha :)

evet canım aldım .. tac malzemelerı almıstım resımler cok kalıtelı cekım degıl o yuzden gördugunu alıyorsun sahsen benm aldıklarım öleydı .. dıger sıtelerdekı ıbı allayıp suslemedıklerınden beklentımı asmamıstı... yıne de bak ona göre karar ver ımkanın varsa görerek al tabı .. hatta kapıda ödeme yaptım yanlıs hatırlamıyorsam

doğumdan 10 gün sonra falan sünnete de karar verdik bir aksilik olmazsa inşallah. büyüğe yenidoğan sünneti yaptırmamıştık

2-6 yaş arası önerilmiyormuş sünnet, büyük de 2 yaşına girmeden yaptıralım dedik

annane- dede burdayken eşim de izindeyken hallolsun sünnetlerimiz de inşallah

Kizlar odamiz tamamlandi gibi bakin bakalim begenecekmisiniz??
tam benım ıstedıgım tarz sade ve sık cok hos olmus kuzumun yatagının aynısı ferah ferah ...bişisorcam emzırmek ıcın bı koltuk falan dusunmuyomusun canım yerın varmı yokmu gercı

Benim topalak olursa cümle alem şoka girer ya:) ben cok zayif oldugumdan millet şaşırır:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende zayıfım ama kızım 3 kılonun ustnde dogacak allah ızın verırse masaallah subhanallah bebege yaramıs kılolarımız
not: yagmur duymasın :)

kizlar odamiz tamamlandi gibi bakin bakalim begenecekmisiniz??

ooh mis gibi olmuş valla, darısı benim başıma yeni bir şehirde yeni evimde hazırlayacağım kızımın odasını, biraz geç olacak ama ne yapalım kısmet böyle oldu işte tam tayinlere denk geldi kızışım...

beni sabah alacaktı ama ağrı'dan van'a gitiğim için 11'de burda ol 13.30'da alırız dedi. Aaay düşündükçe heyecanlanıyorum...

güle güle uyusun kuzucuk, heyecan artıyor odalar hazır oldukça

Elimiz bogrumuzde bekliyoruz valla heyecanla...:)

Canim yerim var bi kanepemde var bebeknodasina onu koyacagim ama su an yatili misafirlerim oldugu icin baska odada kullaniyorum...

Yeniler her zmn guzeldir yeni hayatinzda bebisinzlr mutlulukla yasayin canim ins.

teyekkürler canım benim.

kızlar benden size tavsiye, bebişleri yataklarına odalarına alıştırın

oğlum doğduğundan beri kendi yatağında yatıyor, ilk 45 gün aynı odadaydık sonra hep ayrı yattı

maşallah 21 aylık kendi yatağında uyumayı seviyor

bebeği mecburen yatak odasında yatırıcaz büyüğü rahatsız etmesin diye , ama umuyorum uzun sürmez

vaktın cogu o odada gececegınden rahat edersın ..allah gule gule buyutmeyı nasıp etsın ınsaallah

Allah razı olsun iki cihanda canım. Sen beni bugün mutlu ettin Rabbimde seni ne arzuluyorsan en hayırlı şekilde onu nasip edip mutlu etsin. Ağzınizin.tadını bozmasın. Gözlerim doldu

bir eğitimci olarak ben de bebeklerin kendi odasında yatması taraftarıyım. Aşırı koruyucu aile tipi gösterip 3/5 yaşına kadar anne ve babayla birlikte uyuyan çocuklar var ki özerklik kazanması açısından uygun bulmadığım bir durum. Ben de kızımı kendi odasında kendi yatağında uyutacağım inşallah.

Doktora gittim oğluşum 2.500 gr olmuş çok şükür her şey yolunda dedi 12 Temmuz'da tekrar kontrolüm var Rabbim hepimizin evlatlarını sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah çok heycanlıyım birde daha doğum yöntemim belli değil merak içinde bekliyorum bakalım .

heyecandan doğuracağım o olacak işte. çok heyecanlı yaa bu nedir?:18::18::18:

:))) kolay mı canım. yasayacagınız yer bellı olacak tabi heycanlanırsın.

Kizlar odamiz tamamlandi gibi bakin bakalim begenecekmisiniz??

oyy dilerim maşallah cok güzel. içim açıldı nasıl ferah nasıl cici olmuş. kuzum güle güle kullansın odalarını eşyaları sağlıkla..

ohh cok ıyı ya darısı benım kıza bakalım kac oldu. ne kadar etkılıyormus demekkı bak hemen farkettı.

Benim topalak olursa cümle alem şoka girer ya:) ben cok zayif oldugumdan millet şaşırır:)

bu işler hıc bellı olmuyor ebrucum :) sen almazsın kılo bebıse yarar yedıklerın :)) yarasın da kuzuma :)

gelişimini tamamlayan gelsin be yaa yıyelım artık kuzuları nam nammm

ben bırkac sıte bakmıştım uygun fıyatlıda buldum. ama ıste guvenılır olması onemlı kapıda odeme cok ıyımıs her sıte yapmıyor.
bakalım yıne ıyı olurumda canlı canlı bakarak alırım ınsallah ama alternatıf olması da ınsanın ıcını rahat ettıyor.

pipişlerrrrrrr gittiiiiiii.

canım benım Allah sendende razı olsun. oyle deyıpde ağlatma şimdi benı
cumlemızın canım benım. Ben ınanıyorum kı bugünler geçecek ve sen bugunlerı gururla anacaksın.. Ben guclu durdum basardım dıye..
Sıkıntıların senın yükün değil aksine gucun olsun. Sen mucadelenı ver Rabbım kat kat gerı verır sana. gözlerin hiç dolmasın canım benım, hıc salma kendını. Bende dualarımla hep yanındayım unutma..

ben kalkıyorum kızlar bu gobısle kaş vs işleri banyo anca :)) agır vasıta gıbıyım zaten :)

dısardakı sıcağı düşündükçe gerım gerım gerılıyorum :18: ama fıstıklımı gorucem bakalım napıyor cadı :)

nst ye gırersem gelırım buraya belkım :)) malum zaman gecmıyor nst de

optum hepinizi tatlışlar..

Bende 3 ay yanimda yatiririm diye dusunuyorm. ..sonradinda odasina koyarim ama bu defa ben odasina giderim sanirim..

vaktın cogu o odada gececegınden rahat edersın ..allah gule gule buyutmeyı nasıp etsın ınsaallah

Evt canim emzirmk fln kolay olur diye dusundm bende
Amin hepimize ins.

Saol canimmm daha guzel daha iyileri senin zilli kizinin ceyizi olsun ins.:)

Bebisim hayırlı haberlerle gel bide doğurup geliyomussun hehehe :) :) :) bizi bekletme çok ..dobis seniiiii ...

Kızla napynz

Yeaa bn ne diycm aranızda eşiyle hala mikmik yapmaya devam eden var mi bakiymmm heee ...ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…