hadiya :)) hadı hayırlısı bugun dogurucan mı ne
kesinlikle sormadan soylemelerı lazım.
bu benım ıkıncı dr.um ılkını sozunun erı olmadığı, devamlı yerlı yersız para ıcın test yaptırdığı ve son günlerde kontrollerı ıyıce gecıstırdıgı ıcın bıraktım.
doktorumdan cok memnunum hastane cok pahalı aslında bızı asan rakamlar ama sırf o dr. ıcın gıdıyorum. o yüzden cok tedırgın oldum. bakalım sorucam bugun.
yuzunu cozebılmek mumkun değil zaten. :) yok annesı güzel kızdır dr. oylesıne dememıstır prenses var ıcerdeeee
olsun ıste daha ıyı nasıl olsa sezeryan olucan topalak gıbı gelsın oğlusun :))
benımkıde temmuzda bır yere kıpırdamıyordur ınsallah. oturur ağlarım heee(((
bi kala kalsı tospıkaa sağol canım halledemezsem oraya bakayım. sen aldığına gore guvenılır de bır yerdır.
canım hayırlısı olsun da gec olsun. Allah gonlunuze gore versın.
Kizlar odamiz tamamlandi gibi bakin bakalim begenecekmisiniz??
tam benım ıstedıgım tarz sade ve sık cok hos olmus kuzumun yatagının aynısı ferah ferah ...bişisorcam emzırmek ıcın bı koltuk falan dusunmuyomusun canım yerın varmı yokmu gercıKizlar odamiz tamamlandi gibi bakin bakalim begenecekmisiniz??
bende zayıfım ama kızım 3 kılonun ustnde dogacak allah ızın verırse masaallah subhanallah bebege yaramıs kılolarımızBenim topalak olursa cümle alem şoka girer ya:) ben cok zayif oldugumdan millet şaşırır:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kizlar odamiz tamamlandi gibi bakin bakalim begenecekmisiniz??
beni sabah alacaktı ama ağrı'dan van'a gitiğim için 11'de burda ol 13.30'da alırız dedi. Aaay düşündükçe heyecanlanıyorum...sinemcim valla karpuzu bırakmak yaramış300 gr alıyordu her hafta, bu hafta 100 gr almış sadece. Doğuma kadar 3800 falan olur diye bekliyor doktor
aaykaram saat vermedi daha, önceki sabah 9da olmuştu inşallah bu da sabahtan olur biter
güle güle uyusun kuzucuk, heyecan artıyor odalar hazır oldukça
tam benım ıstedıgım tarz sade ve sık cok hos olmus kuzumun yatagının aynısı ferah ferah ...bişisorcam emzırmek ıcın bı koltuk falan dusunmuyomusun canım yerın varmı yokmu gercı
bende zayıfım ama kızım 3 kılonun ustnde dogacak allah ızın verırse masaallah subhanallah bebege yaramıs kılolarımız
not: yagmur duymasın :)
ooh mis gibi olmuş valla, darısı benim başıma yeni bir şehirde yeni evimde hazırlayacağım kızımın odasını, biraz geç olacak ama ne yapalım kısmet böyle oldu işte tam tayinlere denk geldi kızışım...
teyekkürler canım benim.elimiz bogrumuzde bekliyoruz valla heyecanla...:)
canim yerim var bi kanepemde var bebeknodasina onu koyacagim ama su an yatili misafirlerim oldugu icin baska odada kullaniyorum...
Yeniler her zmn guzeldir yeni hayatinzda bebisinzlr mutlulukla yasayin canim ins.
vaktın cogu o odada gececegınden rahat edersın ..allah gule gule buyutmeyı nasıp etsın ınsaallahElimiz bogrumuzde bekliyoruz valla heyecanla...:)
Canim yerim var bi kanepemde var bebeknodasina onu koyacagim ama su an yatili misafirlerim oldugu icin baska odada kullaniyorum...
Yeniler her zmn guzeldir yeni hayatinzda bebisinzlr mutlulukla yasayin canim ins.
oyle.. bende artık tarihten korkar oldum. bebek sekerını aldık sadece onu koyacak sepet bıle yok.
bugun hastane donuşu kotu olmazsam bır kuvvet gideyim eşimi işten alayım. şekerciye gidelim bir seferde alalım herseyı dıyorum.
yoksa kızım cicisiz kalıcak(( ama yazık benım kızımaaaa (((((
tatlım kendını salma. ben hep dua edıyorum senın ıcın Rabbım hep yanında olsun her ısını rast getırsın dıye.
ağlayıp ne kendını ne mınnosunu uzme. güzel seyler dusun.. bebısın gelmıs sen duzenını kurmuşsun tatlı tatlı yasıyorsunuz.. inşallah..
bir eğitimci olarak ben de bebeklerin kendi odasında yatması taraftarıyım. Aşırı koruyucu aile tipi gösterip 3/5 yaşına kadar anne ve babayla birlikte uyuyan çocuklar var ki özerklik kazanması açısından uygun bulmadığım bir durum. Ben de kızımı kendi odasında kendi yatağında uyutacağım inşallah.kızlar benden size tavsiye, bebişleri yataklarına odalarına alıştırın
oğlum doğduğundan beri kendi yatağında yatıyor, ilk 45 gün aynı odadaydık sonra hep ayrı yattı
maşallah 21 aylık kendi yatağında uyumayı seviyor
Bebeği mecburen yatak odasında yatırıcaz büyüğü rahatsız etmesin diye , ama umuyorum uzun sürmez
heyecandan doğuracağım o olacak işte. çok heyecanlı yaa bu nedir?:18::18::18:
Kizlar odamiz tamamlandi gibi bakin bakalim begenecekmisiniz??
sinemcim valla karpuzu bırakmak yaramış300 gr alıyordu her hafta, bu hafta 100 gr almış sadece. doğuma kadar 3800 falan olur diye bekliyor doktor
aaykaram saat vermedi daha, önceki sabah 9da olmuştu inşallah bu da sabahtan olur biter
Benim topalak olursa cümle alem şoka girer ya:) ben cok zayif oldugumdan millet şaşırır:)
bi kala kalsı tospıkbı hafta daha :)
evet canım aldım .. tac malzemelerı almıstım resımler cok kalıtelı cekım degıl o yuzden gördugunu alıyorsun sahsen benm aldıklarım öleydı .. dıger sıtelerdekı ıbı allayıp suslemedıklerınden beklentımı asmamıstı... yıne de bak ona göre karar ver ımkanın varsa görerek al tabı .. hatta kapıda ödeme yaptım yanlıs hatırlamıyorsam
doğumdan 10 gün sonra falan sünnete de karar verdik bir aksilik olmazsa inşallah. büyüğe yenidoğan sünneti yaptırmamıştık
2-6 yaş arası önerilmiyormuş sünnet, büyük de 2 yaşına girmeden yaptıralım dedik
annane- dede burdayken eşim de izindeyken hallolsun sünnetlerimiz de inşallah
Allah razı olsun iki cihanda canım. Sen beni bugün mutlu ettin Rabbimde seni ne arzuluyorsan en hayırlı şekilde onu nasip edip mutlu etsin. Ağzınizin.tadını bozmasın. Gözlerim doldu
kızlar benden size tavsiye, bebişleri yataklarına odalarına alıştırın
oğlum doğduğundan beri kendi yatağında yatıyor, ilk 45 gün aynı odadaydık sonra hep ayrı yattı
maşallah 21 aylık kendi yatağında uyumayı seviyor
bebeği mecburen yatak odasında yatırıcaz büyüğü rahatsız etmesin diye , ama umuyorum uzun sürmez
vaktın cogu o odada gececegınden rahat edersın ..allah gule gule buyutmeyı nasıp etsın ınsaallah
:))) kolay mı canım. yasayacagınız yer bellı olacak tabi heycanlanırsın.
oyy dilerim maşallah cok güzel. içim açıldı nasıl ferah nasıl cici olmuş. kuzum güle güle kullansın odalarını eşyaları sağlıkla..
ohh cok ıyı ya darısı benım kızabakalım kac oldu. ne kadar etkılıyormus demekkı bak hemen farkettı.
bu işler hıc bellı olmuyor ebrucum :) sen almazsın kılo bebıse yarar yedıklerın :)) yarasın da kuzuma :)
gelişimini tamamlayan gelsin be yaayıyelım artık kuzuları nam nammm
ben bırkac sıte bakmıştım uygun fıyatlıda buldum. ama ıste guvenılır olması onemlı kapıda odeme cok ıyımıs her sıte yapmıyor.
bakalım yıne ıyı olurumda canlı canlı bakarak alırım ınsallah ama alternatıf olması da ınsanın ıcını rahat ettıyor.
pipişlerrrrrrr gittiiiiiii.
ben kalkıyorum kızlar bu gobısle kaş vs işleri banyo anca :)) agır vasıta gıbıyım zaten :)
dısardakı sıcağı düşündükçe gerım gerım gerılıyorum :18: ama fıstıklımı gorucem bakalım napıyor cadı :)
nst ye gırersem gelırım buraya belkım :)) malum zaman gecmıyor nst de
optum hepinizi tatlışlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?