Kızla napynz
Yeaa bn ne diycm aranızda eşiyle hala mikmik yapmaya devam eden var mi bakiymmm heee ...ay
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim o is coktan bitmişti ztn :) 9 ayda belki 9 defa olmamistir
Slm kızlar bende kontrolden geldim sezeryan tarihini aldık çok şükür temmuzun 4 ü yani haftaya cuma günü 10 yıldır beklediğim yavruma kavuşacam allahın izniyle. 37+0 3400 gr 52 cm olmuş maşaallah kuzucuğuma. Galiba benimde yediğim karpuzlar oğluşumu tombik yaptı. Allahım cümlemize sağlıkla tam zamanında kucağımıza almamızı nasib etsin (amiin)
Kızla napynz
Yeaa bn ne diycm aranızda eşiyle hala mikmik yapmaya devam eden var mi bakiymmm heee ...ay
Slm kızlar bende kontrolden geldim sezeryan tarihini aldık çok şükür temmuzun 4 ü yani haftaya cuma günü 10 yıldır beklediğim yavruma kavuşacam allahın izniyle. 37+0 3400 gr 52 cm olmuş maşaallah kuzucuğuma. Galiba benimde yediğim karpuzlar oğluşumu tombik yaptı. Allahım cümlemize sağlıkla tam zamanında kucağımıza almamızı nasib etsin (amiin)
Kızla napynz
zaten içimden gelmiyodu , doktor da yasakladı o yüzden cıss
Canim valla sifa niyetine 9 ayda 2 kere oldu bizim ama duydumki dogumu cok kolaylastiriyormus bu hafta kocise yamiscam sansimi denicem yani:)
Cnm bende ayni senin gibiyim valla oglusumdan aliyorm bazen hirsimi sonradan bi uzulup agliyorum yine oglum teselli ediyor dungece felakettim anlatilmaz esimlede tartistim sicak ayri hamilelik ayri ben bi cekilmez oldum
Kızlaaarrrr iyi geceler yaa bana bi akıl verin 5 gün oldu sezeryanla doğum yaptım ne zaman yan yatabilirim sırt üstü yatmaktan belim kopuyo artık nolur biri bisey soylesin
öleyse gelsın tabı yıyek agzını yuzunu :) ... secenek varsa neden olmasın hatta telefonla sureklı ıletısımeydım ben ole bı ımkan da var yogunluga göre tabı bakıyolar:))) kolay mı canım. yasayacagınız yer bellı olacak tabi heycanlanırsın.
oyy dilerim maşallah cok güzel. içim açıldı nasıl ferah nasıl cici olmuş. kuzum güle güle kullansın odalarını eşyaları sağlıkla..
ohh cok ıyı ya darısı benım kızabakalım kac oldu. ne kadar etkılıyormus demekkı bak hemen farkettı.
bu işler hıc bellı olmuyor ebrucum :) sen almazsın kılo bebıse yarar yedıklerın :)) yarasın da kuzuma :)
gelişimini tamamlayan gelsin be yaayıyelım artık kuzuları nam nammm
ben bırkac sıte bakmıştım uygun fıyatlıda buldum. ama ıste guvenılır olması onemlı kapıda odeme cok ıyımıs her sıte yapmıyor.
bakalım yıne ıyı olurumda canlı canlı bakarak alırım ınsallah ama alternatıf olması da ınsanın ıcını rahat ettıyor.
pipişlerrrrrrr gittiiiiiii.
allah senı napmasın :) mıkmık mı cok guldum ya :)Kızla napynz
okurken nedense tuylerım dıken dıken oldu maşaallah rabbım kavustursun ınsaallahSlm kızlar bende kontrolden geldim sezeryan tarihini aldık çok şükür temmuzun 4 ü yani haftaya cuma günü 10 yıldır beklediğim yavruma kavuşacam allahın izniyle. 37+0 3400 gr 52 cm olmuş maşaallah kuzucuğuma. Galiba benimde yediğim karpuzlar oğluşumu tombik yaptı. Allahım cümlemize sağlıkla tam zamanında kucağımıza almamızı nasib etsin (amiin)
çok sıkıldım
Bende bende puafffffff istanbul yanıyo resmen
öleyse gelsın tabı yıyek agzını yuzunu :) ... secenek varsa neden olmasın hatta telefonla sureklı ıletısımeydım ben ole bı ımkan da var yogunluga göre tabı bakıyolar
allah senı napmasın :) mıkmık mı cok guldum ya :)
okurken nedense tuylerım dıken dıken oldu maşaallah rabbım kavustursun ınsaallah
Hehehe bnde bo arkadaştn duyduydum canm banada çok komik gelmişti
Ama sorumn cevabını alamadım
Yasak mi yoksa siz kendiniz mi istemiyonuz ebrumm
Hehehe bnde bo arkadaştn duyduydum canm banada çok komik gelmişti
Ama sorumn cevabını alamadım
Kızla napynz
Aaa bnde patlama oluyor valla arada götürüym adamı ay utandım kısss
Ayyy diler yaaa yamiscan heee ne güldüm sana heee bnde bu aya kadar pek yapmıyordm nadir ama iki haftadr uhuuuuu doğumu kolaylaştryms duydum bnde yapistim zaten hrrif dünden razı
dr yasaklıyo zaten erken doğumu tetikliyo diye sana bişey demedi galiba bacımmmmm
Ilk 4 ay ztn bulanti kusmadan cnm istemiodu yasaklamistida ztn.sonra karnim buyuudkce istemedim.ama istedim de olmuyodu :) simdi ise mumkunati yok:)
Mik mik kizlar bizim eski topikten kalma :)
Ben yapiyorumm
Kızla napynz
Walla göbişlerden dolayı çok zor oluyo hareket etmek bide benim ayaklar filanda şişiyo ama insan koçişinide kıramıyo kiii ama doğumu tetikliyosa iyimişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?