2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kızla napynz

Yeaa bn ne diycm aranızda eşiyle hala mikmik yapmaya devam eden var mi bakiymmm heee ...ay

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim o is coktan bitmişti ztn :) 9 ayda belki 9 defa olmamistir

Benim o is coktan bitmişti ztn :) 9 ayda belki 9 defa olmamistir

Yasak mi yoksa siz kendiniz mi istemiyonuz ebrumm

Slm kızlar bende kontrolden geldim sezeryan tarihini aldık çok şükür temmuzun 4 ü yani haftaya cuma günü 10 yıldır beklediğim yavruma kavuşacam allahın izniyle. 37+0 3400 gr 52 cm olmuş maşaallah kuzucuğuma. Galiba benimde yediğim karpuzlar oğluşumu tombik yaptı. Allahım cümlemize sağlıkla tam zamanında kucağımıza almamızı nasib etsin (amiin)

Maşallah cnm size yaa ne güzel o kadar bekleyiş tn sonra kucağına o mucizeyi alabilmek ins sağlıkla kucağına alırsın kuzunu ..kilosu da maşallah cok iyi ...

bizim doktorun dediği gibi karpuz göbekli bu kuzular maşallah karpuzlar hepsine yaradı

Kızla napynz

Yeaa bn ne diycm aranızda eşiyle hala mikmik yapmaya devam eden var mi bakiymmm heee ...ay

Canim valla sifa niyetine 9 ayda 2 kere oldu bizim ama duydumki dogumu cok kolaylastiriyormus bu hafta kocise yamiscam sansimi denicem yani:)

zaten içimden gelmiyodu , doktor da yasakladı o yüzden cıss

Aaa bnde patlama oluyor valla arada götürüym adamı ay utandım kısss
Canim valla sifa niyetine 9 ayda 2 kere oldu bizim ama duydumki dogumu cok kolaylastiriyormus bu hafta kocise yamiscam sansimi denicem yani:)

Ayyy diler yaaa yamiscan heee ne güldüm sana heee bnde bu aya kadar pek yapmıyordm nadir ama iki haftadr uhuuuuu doğumu kolaylaştryms duydum bnde yapistim zaten hrrif dünden razı

dün akşam yemeğini kaseye koydum, tutturdu tabldot şeklinde bir tabağı var onda yicem diye

biran gözüm döndü tabağı mama sandalyesine vurdum ve kırdım

ağlayarak kaçtı oğlumda, sonra geldi sarıldık

bende çekilmez oluyorum bazen

1-2 güne kadar yatarsın canım merak etme

bende hamileyken bıktım yan yatmaktan sırtüstü yatmak istiyorum diye şikayet ediyordum, doğumdan sonra yan yatamayınca anlamıştım kıymetini

bu sefer şikayet etmiyorum hiç

öleyse gelsın tabı yıyek agzını yuzunu :) ... secenek varsa neden olmasın hatta telefonla sureklı ıletısımeydım ben ole bı ımkan da var yogunluga göre tabı bakıyolar

Kızla napynz

allah senı napmasın :) mıkmık mı cok guldum ya :)
okurken nedense tuylerım dıken dıken oldu maşaallah rabbım kavustursun ınsaallah

Hehehe bnde bo arkadaştn duyduydum canm banada çok komik gelmişti

Ama sorumn cevabını alamadım

Yasak mi yoksa siz kendiniz mi istemiyonuz ebrumm

Ilk 4 ay ztn bulanti kusmadan cnm istemiodu yasaklamistida ztn.sonra karnim buyuudkce istemedim.ama istedim de olmuyodu :) simdi ise mumkunati yok:)

Hehehe bnde bo arkadaştn duyduydum canm banada çok komik gelmişti

Ama sorumn cevabını alamadım

Mik mik kizlar bizim eski topikten kalma :)

Valla yamiscm artik napim sevgicim mecbur benim herif razi diil iste ogluna bisi olck die akli cikio :)

dr yasaklıyo zaten erken doğumu tetikliyo diye sana bişey demedi galiba bacımmmmm

Anaaamm nagim hoşgeldin bebem yaaa nasılsin tatlım bu biiiiirr

Kiz bnde doğumu kolaylaştırsn diye yapym haftada 1 dr bişey demedi eee zaten 37+5 m bakalim artık ..
Ilk 4 ay ztn bulanti kusmadan cnm istemiodu yasaklamistida ztn.sonra karnim buyuudkce istemedim.ama istedim de olmuyodu :) simdi ise mumkunati yok:)

Artık doğumdan sonraya kaldı cnm desene
Mik mik kizlar bizim eski topikten kalma :)

Kiz en net cevap senden geldi ..hehe kaçıncı haftadasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…