Kızla napynz
Yeaa bn ne diycm aranızda eşiyle hala mikmik yapmaya devam eden var mi bakiymmm heee ...ay
Walla göbişlerden dolayı çok zor oluyo hareket etmek bide benim ayaklar filanda şişiyo ama insan koçişinide kıramıyo kiii ama doğumu tetikliyosa iyimişşş
Aynen cnm gobisten birazcık zor ama ayarlnyor bi şekilde hahaha ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla yamiscm artik napim sevgicim mecbur benim herif razi diil iste ogluna bisi olck die akli cikio :)
Aynen aynen kocişde öyle diyo ayarlarız gel bakim buraya dioooo ay utandımmm:26::26::26:
Anaaamm nagim hoşgeldin bebem yaaa nasılsin tatlım bu biiiiirr
Kiz bnde doğumu kolaylaştırsn diye yapym haftada 1 dr bişey demedi eee zaten 37+5 m bakalim artık ..
Artık doğumdan sonraya kaldı cnm desene
Kiz en net cevap senden geldi ..hehe kaçıncı haftadasin
36+6 dayim.simdiye kadar hic birakmadik.haftada 3 kez bile oluyo bazen gunde 2 kez.. cok rahat hareket edemiyorum ama edebildigim kadar.yuruyus niyetine
çok sağol canım allah razı olsun rabbim hepimizi kavuştursun inşaallahöleyse gelsın tabı yıyek agzını yuzunu :) ... secenek varsa neden olmasın hatta telefonla sureklı ıletısımeydım ben ole bı ımkan da var yogunluga göre tabı bakıyolar
allah senı napmasın :) mıkmık mı cok guldum ya :)
okurken nedense tuylerım dıken dıken oldu maşaallah rabbım kavustursun ınsaallah
Bebisim hayırlı haberlerle gel bide doğurup geliyomussun hehehe :) :) :) bizi bekletme çok ..dobis seniiiii ...
Aynen aynen kocişde öyle diyo ayarlarız gel bakim buraya dioooo ay utandımmm:26::26::26:
Buhahaha ayy kız allah seni napmasın yaaaaa hamileykn boyleysk hani doğuma yakın enerji patlamadi oluyomus ya yoksaaaaa
36+6 dayim.simdiye kadar hic birakmadik.haftada 3 kez bile oluyo bazen gunde 2 kez.. cok rahat hareket edemiyorum ama edebildigim kadar.yuruyus niyetine
Ayyy kız sizde neler varmış Oooo sebdeki performans iyi haaaa neyse adam lohusaligi bekler hiç değilse bnde diyim bunun bide lohusalugi var o kadar beklemesin
Dus aldim ciktim hastaneye kadar su oldum( nst.deyim kizimin bile kalp atışları gumbur gumbur olmus
Birde nst yide parali yapmislar sansa bak bugünden itibaren. Giristeki kiza dedim ben doguraydim sonra yapaydoniz diye :)))))
Hahaha sinemcim yaaa iyi demissin valla eee sanci çıktı mi sancı
Maşallah cnm size yaa ne güzel o kadar bekleyiş tn sonra kucağına o mucizeyi alabilmek ins sağlıkla kucağına alırsın kuzunu ..kilosu da maşallah cok iyi ...
dün akşam yemeğini kaseye koydum, tutturdu tabldot şeklinde bir tabağı var onda yicem diye
biran gözüm döndü tabağı mama sandalyesine vurdum ve kırdım
ağlayarak kaçtı oğlumda, sonra geldi sarıldık
bende çekilmez oluyorum bazen
Sensin kiz dobissshehehe naber kuzummmmm
Yok be ya nerdeee sanci falan yok 15-20 gidiyor nst. Su nste bitsede kizimi gorsem icim.şişiyor burda.
amin canım inşaallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza. Çok heyecanlıyım geçmez bu bir hafta
maşallah
Kız razıdr o bizimkide razı değilim diyo bnde doğumu kolaylaştıryms diye kandirdim...ama öyleeeee
Dus aldim ciktim hastaneye kadar su oldum( nst.deyim kizimin bile kalp atışları gumbur gumbur olmus
Birde nst yide parali yapmislar sansa bak bugünden itibaren. Giristeki kiza dedim ben doguraydim sonra yapaydoniz diye :)))))
Buhahaha ayy kız allah seni napmasın yaaaaa hamileykn boyleysk hani doğuma yakın enerji patlamadi oluyomus ya yoksaaaaa
Ayyy kız sizde neler varmış Oooo sebdeki performans iyi haaaa neyse adam lohusaligi bekler hiç değilse bnde diyim bunun bide lohusalugi var o kadar beklemesin
Hahaha sinemcim yaaa iyi demissin valla eee sanci çıktı mi sancı
Benimki öle diyo zaten loğusalık var bugünleri bari degerlendirelimmm
Oyy balım ilk bnde 15-20 ydi ikincisinde 7-8 di yok kiz bu veletlerin gelmeye niyeti yok
Amiin cnm sağolasn sen yine biliyon ne zaman pirtlatcgni ya biz ya biiiiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?