2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Valla yamiscm artik napim sevgicim mecbur benim herif razi diil iste ogluna bisi olck die akli cikio :)

Kız razıdr o bizimkide razı değilim diyo bnde doğumu kolaylaştıryms diye kandirdim...ama öyleeeee

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

36+6 dayim.simdiye kadar hic birakmadik.haftada 3 kez bile oluyo bazen gunde 2 kez.. cok rahat hareket edemiyorum ama edebildigim kadar.yuruyus niyetine

çok sağol canım allah razı olsun rabbim hepimizi kavuştursun inşaallah

Dus aldim ciktim hastaneye kadar su oldum ( nst.deyim kizimin bile kalp atışları gumbur gumbur olmus
Birde nst yide parali yapmislar sansa bak bugünden itibaren. Giristeki kiza dedim ben doguraydim sonra yapaydoniz diye :)))))

Bebisim hayırlı haberlerle gel bide doğurup geliyomussun hehehe :) :) :) bizi bekletme çok ..dobis seniiiii ...

Sensin kiz dobisss hehehe naber kuzummmmm
Yok be ya nerdeee sanci falan yok 15-20 gidiyor nst. Su nste bitsede kizimi gorsem icim.şişiyor burda.

amin canım inşaallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza. Çok heyecanlıyım geçmez bu bir hafta

Kiz ayni seyleri bende yapiyorm inan cocuga sonra uzuluyorm bagiriyorm gozum donuyo biranda yavrularimizi uzuyoruz bugun kapiyi actigin gibi sicaktan nefes alamiyosun tutturdu dedeme gitcem diye tmm dedim aradan 20dk gecti baktim eltimde oturuyo kadinda is yapiyo zaten 3cocugu var benimde isim var sicak inanki bayilcaktm zaten onu almaya giderken cagirdim cagrdm gelmedi basladi aglamaya dayanamadim sacini cektim biraz soylendim soylendim eve soktm kapiyida kitledim bidaaa cacimi cekme diyo ikide bir neyse sonra opusup kokusup bitane dondurmaya baristik :)

Sensin kiz dobisss hehehe naber kuzummmmm
Yok be ya nerdeee sanci falan yok 15-20 gidiyor nst. Su nste bitsede kizimi gorsem icim.şişiyor burda.

Oyy balım ilk bnde 15-20 ydi ikincisinde 7-8 di yok kiz bu veletlerin gelmeye niyeti yok
amin canım inşaallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza. Çok heyecanlıyım geçmez bu bir hafta

Amiin cnm sağolasn sen yine biliyon ne zaman pirtlatcgni ya biz ya biiiiz

Massallah ki ne massallah :)) ay bizde kac aydir tik yok zaten doktrda 30.haftadan sonra yasakladi gecen dedim esime bisilermi yapsak diye yasak geldi diyor bi sakincasi olmasa zaten yasaklamazdi hem bende insanim bu halinle sana kiyamam diyor..iyi tamam dedim zaten benimde pek gonlum yoktu dedim :))

Kız razıdr o bizimkide razı değilim diyo bnde doğumu kolaylaştıryms diye kandirdim...ama öyleeeee

Evt aci bana bak dogumum zor mu olsun diye damardan gircm artik:)

36+6 dayim.simdiye kadar hic birakmadik.haftada 3 kez bile oluyo bazen gunde 2 kez.. cok rahat hareket edemiyorum ama edebildigim kadar.yuruyus niyetine

Masallahhhh:)
Gunde iki kez kisminda gozlerim portledi yerindn resmn:)

Ohhh hastaneler gevirek yer ario zatn ee nst de keyfi diil mecbur gecmis olsun sinrmcim..neyse zilliyi gorunce moralin duzelir senin..bizde yarin buluscaz sipamla ins.

Yok yaa keyifleri kebap icerde. :)
Yaaa nst olmadi tok geldim ama begendiler kantine gittim cikolata meyve suyu ictim. Muayeneden sonra tekrar giricem.

keyfine yaptırmıyoruz ya nst'yi neden paralı yapıyolarmış?

kaç lira verdin merak ettim, muayene ücreti ne kadar?

Slmmm canlar biliyorsunuz erken doğum riskine karsi 29.haftadan beri ilac (nidilat) kullanıyodum bir bucuk gundur kullanmadim dr kullan derse devam edeyim diye hemen başladı agri sanci kasilma nst de sancim 60larda düzenli bi şekilde çıktı sonra dr muayene edeyim bebisin durumuna gore ilaca devam edersin dedi bakti bebis 2800gr bir hafta daha kullan ilacı dedi eve zor geldik kasilmadan hayırlısı bakalım demek ki ilaç kullanmasam cikip gelecek sipam

selam kızlar nasılsız bakim
mik mik olaylarından bahsedilmiş doğuma az kaldı donlar havaya olabilir kızlar:))
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

ayy bugünü saymazsak son 18 günüm kaldı
tabi temmuz bası olursa doğumum 10 gün diyelim heyecanlandım
ne zaman canı isteyecek kuzum gelmek için bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…