2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

aceleci tavşan seninkisi annesi

Yok yaa keyifleri kebap icerde. :)
Yaaa nst olmadi tok geldim ama begendiler kantine gittim cikolata meyve suyu ictim. Muayeneden sonra tekrar giricem.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aaa niye olmadı kız anlamadım oluyormuymus öyle

Ayy cnm yaa beklesin bi haft daha sende bebiste kilo aldir bak karpuz aldıryr diyo kızlar bu arada tel dn giriyom goremyn cnm suan kaç haftalıksn bakim Ayyy hemen gelmeye niyetli dedin ya içim bi tuhaf oldu beee
selam kızlar nasılsız bakim
mik mik olaylarından bahsedilmiş doğuma az kaldı donlar havaya olabilir kızlar:))
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Hahaha cnm hoşgeldin bn dün akşam fonları havaya attım bakalım Ayyy cok utandım sankim

Selam kızlar,dudağımda yara vardı bu sabah gittim onu aldırdım Çok sızlıyor,inşallah geçer bir iki güne.Doğuma da 10 gün kaldı, ameliyathaneye girince heyecanlandım sonra doğru kadın doğumcuya allahtan bir aksilik yok sadece miniğimin nabzı yükselmiş benim stresimden Allah herkese kolaylık versin hava da berbat sıcak bugün .

iki haftada 300gr almış sadece ya bugun tam 36+0 olduk canim dr 200-300gr fazlada olabilir eksikte sonuçta tartı degil dedi hayırlısı bakalim ya... Ayy sevgim benimde bi huzun korku çöktü hemen gelicek die

Ayy cnm benim yaaa beklesin annesi beklesin kuzucugun hiç değilse 3 kiloyu biraz geçsin cnm sağlıkla alırsın ins kuzucugunu ay heyecan yaptım

oğlanı yıkadım belim kırıldı sanki

sen beni erken doğurtturmadın ya helal olsun sana doruk diyorum

yazık miniğim farkında bile değil kardeşi olacağının

fırlatın gitsin bende fırlattım
:)))))) ayrıca sevgi telefondan giriyorum dedin ya bende bazen telden giriyorum sitenın en altında full site yazıyor ona tıkla bilgisayardaki gibi oluyor aynen...

geçmiş olsun canım

Kizlaaarr

Yaa derya (dörtyapraklipapatya) ve kubra (firarperest) den bi haber yok galiba yada girdiler de bn mi görmedim...

ins 3kilodan az doğmaz yine de şükür bu günlere 36 haftayı gormeyiz belki diyodum

Çok şükür cnm bugünlerimizede hayırlısi olsun ins hakkımızda
fırlatın gitsin bende fırlattım
:)))))) ayrıca sevgi telefondan giriyorum dedin ya bende bazen telden giriyorum sitenın en altında full site yazıyor ona tıkla bilgisayardaki gibi oluyor aynen...

Ooo donlar fırlamış heee....

Kız nerde sitenin altında göremedim beeennn

Çok gecmis olsun cnm ..

Cok heveslndim yahu aksam bu donda ben firlatayin dicem ama annem kvdem babalar millet benim evde don firlatack yer yok resmen

geçmiş olsun canım...inş hemen geçer ağrısıda...

Valla supeersiniz heeee :82: bi kardeş olduk herifle benim için iyi de yazık arada üzülüyorum herifee 8aydir bisey yok birde + lohusalik unuttu adam nasıl olacak :92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…