2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Hiranurcum sevgi googleden girmio android uygulamadan girio o yuzden full site yok kuzum googleden girince en altta full site cikio

kızlar doğurmak isteyenler donları fırlatsın helede normal doğuma birebir kolaylaştırır:))
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Kızlar bugün kontrolüm vardı.Bebiş henüz 2600 gr olmuş.C/S istediğimden muhtemelen bende yada bebişimde bir sıkıntı olmazsa 14 temmuz tarihinde bebişimi alacak doktor amcası
Bu arada ben de evde eşimin tshırtlerini giyip geziniyorum
Tabii alt çamaşırım var Tabii bu sıcaklar artacak olursa tshırtü'de çıkaracağım

canım ana sayfaya gel ordan en alta in full siteye tıkla...

Bulamadım
Cok heveslndim yahu aksam bu donda ben firlatayin dicem ama annem kvdem babalar millet benim evde don firlatack yer yok resmen

Anaa kiz Bnm de gorumcemn kızı var bizde ama biz yaptk bi bakışıma kaniyo adam dermişim
Valla supeersiniz heeee :82: bikardeş olduk herifle benim için iyi de yazık arada üzülüyorum herifee 8aydir bisey yok birde + lohusalik unuttu adam nasıl olacak :92::92::92:

Anaaaa neyse sizinki mecburi beklesin senin herif artık lohusaliktn sonra şöyle guzel bi gün geçirirsniz mum ışığında yemeklr falan hehehe ay ne fenayım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dr en basta yasakladi sonradan serbest bıraktı ama bu kez biz cesaret edemedik yaw :92:
valla bacım bizde ilk zamanlar dikkat ettik ama sonrası o kadar kuralcı olmadık
kızıma hamileykende serbesttik doğumumda rahat olmuştu ama erken doğdumu hayır kızım gününü birebir doldurmuştu bakalım bunda ne olacak...
,

kızlar doğurmak isteyenler donları fırlatsın helede normal doğuma birebir kolaylaştırır:))
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

o zaman biz kardeş kardeş yatmaya devam edelim, doğum sancısı en son istenilecek şey şuan benim için

aynen canım bende eşimin penyelerini giyiyorum çok rahat oluyor:)
az kalmış bebişinede hayırlısı artık.

kız nasıl bulamadın ben yaptım oldu ana sayfadan en altta indim full siteye tıkladım pc deki gibi oldu...

Aynen dilercim bu ara dogum cok heralde toplu gecirelim.dedi sanirim has. Yonetimi.
Muayene zaten pahali bir nst parasi eksikti.
Birde ozelde beklemeye uyuz oluyorum.

Cnm 14 ne kadar baya toplanır bebis ohh tarihde belli oldu hayırlısi ins

Ama full site yazmıyor ana sayfada yaa aman neyse cnm pc var ama onada bakasum yeak

Nihayet ciktim kizlar. Benim kiz cok fena :)))) ben yememe.dikkat etsemde bu concis kilosuna boyuna gidiyor :) ne diyim artık yapacak bisey yok masallah diyim :)
Yine tontiklenmia kocaman gobusu var gobusu 40 haftalik olmus :)
Kilosu 3542 boyu 51 cm. Biz 36+2 deyiz. Ama 37+5 gozukuyor.
Sevgicim nst.d3 rutin kalp atisini begenmiyorlar. Bir kerw daha olmustu boyle yine baglamistilar. Illa o cizelgede inis cikis gormek istiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…