2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

masaallah canım benmkıde bı hafta önce 3 kıloydu 4 u bulur heralde tospık

ooo sizin ev doluymuş baya canım:))))

kızlar doğurmak isteyenler donları fırlatsın helede normal doğuma birebir kolaylaştırır:))
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Haftayada kaynim gelioo wc nin onune yatak atcaz artik...benim kocaya kesin yamismam lazin o zmn:)

Ay kızz gülmektennn doğurucam resmeennn

Haftan erkense gulme kiz dogurursun falan
Vebaline girmeyim ben erkncik:)

Bende ozele gidiyorum canim ayni dert valla para ver uzerine otur bekle ama doktorumdan cok memnunum sesimi cjkarmiyorum onun icin:)

Way Wayy Wayyy öncelikle maşallah cnm tombisine bn sana boşuna dobis demyorum sen 38 de firtlatirsin kızım bnce ..hadi hayırlısi tatlım ne güzel haberlerle gelmissin tü tü tü ..

Tmm anladım :) :) :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar donlu monlu mesaj attım bende gitmedi ikidir ya yazık bana ben kocasiz duramam

Oy ne cok ağrım oldu benim sezeryandan korkuyordum ama böyle giderse hemen kestirip pırtlaticam ama bu zamanda bu kadar ağrı çekip kendimi.kestirdim üstüne diye üzülürüm

maşallah kuzuna ne güzel tontişş tontişşşş olcakkk

Kızlar kangurular hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben almak istiyorum ama annem.bebek sıkışır iki büklüm diyor. Oda port bebe almak istiyor bende ona yanasmiyorum.

Ben de kanguru taraftari degilim sevmiyorum.tmm anne icin iyi ama bebegin rahati acisindan iyi degil bence.ama esim tutturdu alacam diyor bide onun icin tarisicaz sanirim.

38+3 deyim çok erken degil ama kızışım küçük daha az daha beklesinn gibi 2800 gr cık daha

Bence bebiş doğduktan sonra bizzat bebişinle eşinle gidersin çeşit çeşit bebişini içine koyarak bakarsın hangisinde rahat ediyorsa onu alırsın.Yani en azından ben öyle yapacağım

Kızlar donlu monlu mesaj attım bende gitmedi ikidir ya yazık bana ben kocasiz duramam

Hahaha duygucum alemsin tatlım Allah m gönlüne göre versin cnm ins

Bn aldım kangru cnm çok da heves ediyorm takip gezdirmek icin

Kizlar bisey sorcam.ben nerdeyse dogurcam ama goguslerim hala pire kadar ne süt var ne bişey? Neden ki acaba?

Temmuz anneleri hepinize merhaba. ben inşallah ekim annesi olacağım. ama hastane ile ilgili kafama takılan çok soru var. aranızda doğumunu izmir medical park da yapcak olan var mı? hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.

Mrb Anneler sizden bir ricam var Bebeğim 37 haftalık Kız olacak Inşallah biz daha Isim bulamadık yardımcı olurmusunuz

Kizlar bisey sorcam.ben nerdeyse dogurcam ama goguslerim hala pire kadar ne süt var ne bişey? Neden ki acaba?

Ne güzel işte keşke bnimkilerde pire kadar olsa resmen deve kadarlar bildigin iki haftam var ama hala göbişm kendini gösteremiyo gögüslerden :84::84::84:süt olayını boyutunun etkilemedigini duymuştum yani küçük olupda bol sütü olanlarda oluyo:))

Arkadaslar merhaba bende kısmet olursa temmuz annesiyim adım özge aslında hergün girip yazdıklarınızı okuyorum.hatta bende bağımlilik yapti 36. haftadayim tam. Normal hayatta cok panik birisi oldugum icin dogum icin doktorumla sezeryana karar verdik 18 temmuza gün verdi tabi yine kontrole gtcem umarim soyledigi tarihte gelir oğlum. Hepimiz hayirlisiyla aliriz evlatlarimizi kucagimiza buyuduklerini hayirli biret evlat olduklarini gorururz sıkıntısız bi hamilelik gecrdim oglum dogum pozisyonunu da almis o kadar uzuluyorum ki onun hakkina girmekten yani normal dogma hakkina girip günah mi islemis olurum kendi istegimle olmaktan

merhaba canım daha doğum yerini düşünmen için erken sanki
Ama ben çınarlı hastanesinde yapmayı planlıyorum.Arkadaşlarımdan hiç medikal park'ta doğum yapanı duymadım ama yerden çok doktoruna olan güvenin önemli yoksa prosedür heryerde aynı olucak

Ya cnm 37 dereceymis bugun evde bile boguldum yaaa.belki dogurunca bu kadar etlilemez

Mrb Anneler sizden bir ricam var Bebeğim 37 haftalık Kız olacak Inşallah biz daha Isim bulamadık yardımcı olurmusunuz

ennur yada elizan nasıl canım ennur allahın isimlrinden biri elizanda uzakdan duyulan ilk ezan sesi benimde kızım olucak ama biz en başından beri kız olursa hiranur koyucaz die die alıştı agzımız hiranur koycaz sanırım ama bunların dışında benim defne masal öykü üpek gibi isimlerde çok hoşuma gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…