2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kizlar ben bu cinselligin doguma etkisini baya arastirdim.anladigim kadariyla soyle diyo.iliskinin doguma etkisi yok fakat eger erkegin dölü kadin icerisine giderse bu dogumun hizlanmasina neden oluyomus.soyle de bisey war ayni sekilde korunmadan iliski bebegin mikrop kapmasina yol acabilirmis.yani iki ucu b.klu degnek.

Son düzenleme:
sonuçta önemli olan kendini hangisinde rahat hissedeceğin.Normal doğum gerçekten sabır isteyen, doğum sırasında sıkıntılı olmakla birlikte ,sezeryanda da sonrasında toparlanman zaman alıcak ama önemli olan hangi yöntemle gelirlerse gelsinler bebişlerimiz sağlıklı olarak gelsin önemli olan o

Mrb Anneler sizden bir ricam var Bebeğim 37 haftalık Kız olacak Inşallah biz daha Isim bulamadık yardımcı olurmusunuz

ben aişe meva istedim meva ismine eşimi ikna edemedim aişe elif dedik ama defne ismide hosuma gıdıyo

kızlar ben dr a gıdıyom bakalım napıyomus bizim tospıkcan

Tesekkür ederim gercekten öyle insallah hepsi saglikli olurlar

Sagolun kizlar :) Rabbim hepimizin tontiklerine saglik sihhat versin.. nazarlardan korusun..
Yolda carsiya gitme mucadwlesindeyiz . Pisman oldum valla ne bicim trafik varmis pistim arabada (((*

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm masallah yavruna.kiz bu sicakda ne çarşısı. Valla bi ince hirka alacam inan gidemedim almaya gözüm kesmiyo.

Kızlar olabildiğince sıcakta dışarıya çıkmayın
Bu arada ben internetten alışverişe devam ediyorum. Yan yatış yastığı aldım,ana kucapına cibinlik aldım belkim sakin bir çocuk olurda yazlığa yada tatile gideriz
Ne biçim insanım ya daha çocuk doğmadan tatil diyorum biraz zor ama bakalım

Hahaha duygucum alemsin tatlım Allah m gönlüne göre versin cnm ins

Bn aldım kangru cnm çok da heves ediyorm takip gezdirmek icin

Napim yavrum ya kiymet bilen olmadi ya neyse bir daha ki kiymet bilen olur inş. Kanguru bende alicam ama kimi de diyor 9 kiloya kadar kullanılıyor felan acayip içimde de var oğlumu koyup gezeyim diyorum bakalim artik kısmet.

Hic belli olmaz gidersiniz belkide eylul ekim gibi havalar hala cok iyi oluyo bebekte biraz toparlanir hem kendini belli eder sakin mi olcak yoksa cektircekmi

Bence hic kalkışma canım hasta masta olur mazallah hava değişimi. Hem doğduklarinda iki saat kesintisiz uyku bize en.büyük tatil

sen hangi şehirdesin canım:)

Canım gözün aydın bende cuma günü 35+4 ken doğum yaptım cok sanslisin benim bebis yogun bakimda hala solunumunda sikinti var allah anali babali büyütsun insallah

Size de geçmiş olsun.şuan ki durumu nedir acaba bebeginizin.biz çok şükür girmedk küveze ama sarilik oldu ve beş günde yarim kiloya yakin bi kaybimiz.insallah sariliktan yatirmayiz bizde.çok uğraşıyorum ama uyandiripta emziremiyorum bi türlü..

Cok uyursa sarılıgı artar hic korkma burnuyla cenesyle filan oyna mutlaka uyandir ve emzir arkadasim dogum yapti 40 gunluk tam ona hemsireler oyle soylemis cok uyumasina musade etme demisler

Dörtyapraklimda bu.sabah doğum yapmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…