sonuçta önemli olan kendini hangisinde rahat hissedeceğin.Normal doğum gerçekten sabır isteyen, doğum sırasında sıkıntılı olmakla birlikte ,sezeryanda da sonrasında toparlanman zaman alıcak ama önemli olan hangi yöntemle gelirlerse gelsinler bebişlerimiz sağlıklı olarak gelsin önemli olan oArkadaslar merhaba bende kısmet olursa temmuz annesiyim adım özge aslında hergün girip yazdıklarınızı okuyorum.hatta bende bağımlilik yapti 36. haftadayim tam. Normal hayatta cok panik birisi oldugum icin dogum icin doktorumla sezeryana karar verdik 18 temmuza gün verdi tabi yine kontrole gtcem umarim soyledigi tarihte gelir oğlum. Hepimiz hayirlisiyla aliriz evlatlarimizi kucagimiza buyuduklerini hayirli biret evlat olduklarini gorururz sıkıntısız bi hamilelik gecrdim oglum dogum pozisyonunu da almis o kadar uzuluyorum ki onun hakkina girmekten yani normal dogma hakkina girip günah mi islemis olurum kendi istegimle olmaktan
Kizlaaarr
Yaa derya (dörtyapraklipapatya) ve kubra (firarperest) den bi haber yok galiba yada girdiler de bn mi görmedim...
Merhaba beni burda cok tanımazsınız bilgi vermek için geldim dörtyaprak sabaha karsı dogum yaptı cok yakısıklı bir oglu oldu ikiside çok iyiler hepinizi öpüyorum darısı basımıza
Mrb Anneler sizden bir ricam var Bebeğim 37 haftalık Kız olacak Inşallah biz daha Isim bulamadık yardımcı olurmusunuz
sonuçta önemli olan kendini hangisinde rahat hissedeceğin.Normal doğum gerçekten sabır isteyen, doğum sırasında sıkıntılı olmakla birlikte ,sezeryanda da sonrasında toparlanman zaman alıcak ama önemli olan hangi yöntemle gelirlerse gelsinler bebişlerimiz sağlıklı olarak gelsin önemli olan o
Sagolun kizlar :) Rabbim hepimizin tontiklerine saglik sihhat versin.. nazarlardan korusun..
Yolda carsiya gitme mucadwlesindeyiz . Pisman oldum valla ne bicim trafik varmis pistim arabada(((*
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hahaha duygucum alemsin tatlım Allah m gönlüne göre versin cnm ins
Bn aldım kangru cnm çok da heves ediyorm takip gezdirmek icin
Kızlar olabildiğince sıcakta dışarıya çıkmayın
Bu arada ben internetten alışverişe devam ediyorum. Yan yatış yastığı aldım,ana kucapına cibinlik aldım belkim sakin bir çocuk olurda yazlığa yada tatile gideriz
Ne biçim insanım ya daha çocuk doğmadan tatil diyorum biraz zor ama bakalım
Kızlar olabildiğince sıcakta dışarıya çıkmayın
Bu arada ben internetten alışverişe devam ediyorum. Yan yatış yastığı aldım,ana kucapına cibinlik aldım belkim sakin bir çocuk olurda yazlığa yada tatile gideriz
Ne biçim insanım ya daha çocuk doğmadan tatil diyorum biraz zor ama bakalım
Sagolun kizlar :) Rabbim hepimizin tontiklerine saglik sihhat versin.. nazarlardan korusun..
Yolda carsiya gitme mucadwlesindeyiz . Pisman oldum valla ne bicim trafik varmis pistim arabada(((*
Canım gözün aydın bende cuma günü 35+4 ken doğum yaptım cok sanslisin benim bebis yogun bakimda hala solunumunda sikinti var allah anali babali büyütsun insallah
Size de geçmiş olsun.şuan ki durumu nedir acaba bebeginizin.biz çok şükür girmedk küveze ama sarilik oldu ve beş günde yarim kiloya yakin bi kaybimiz.insallah sariliktan yatirmayiz bizde.çok uğraşıyorum ama uyandiripta emziremiyorum bi türlü..
Aramızdan doğum yapan oldu mu acaba??? Çok heyecanlıyım.. Çok az kaldııııı
Dörtyapraklimda bu.sabah doğum yapmış.
Duygu bence sirada sen varsin
Cok sicaaaaaakkkk ilk kez bugün bu kadar sicakladim ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?