konyadayim canim valla bugun cok fenayim beeennn
konyadayim canim valla bugun cok fenayim beeennn
Cok sicaaaaaakkkk ilk kez bugün bu kadar sicakladim ben yaa
Kizlar her zaman siz anlatiyosunuz KV dinizi hep okuyordum ah ah deyip bende kayinvalidemle yasiyorum bizimle kaliyo sirf kocamin annesi diye çoğu setine susuyorum ama gerçekten zor bu devirde KV le oturmak. Ne benden memnun ne oğlundan aksam cay iciyoruz ne güzel cay demledim yanina birşeyler koydum hadi gelin içelim diye iciykruz leblebi vardi ne yiyip duruyonuz babada vermiyonuz dedi bende alsana anne dedim misafir misin sanki dedim hemen kuştu insan al der diyo utaniyo yabancı sanki bide tutturmus ramazanda geline guveniyoduk yine bana kaldi diyo ve bunu nerdeyse 5 kez dedi çok sikildim gerçekten artik dedim tutuyosaniz bana mi tutuyosunuz kendine tutacaksin dedim benim bi suru borcum olacak bide hamile hamile gece size mi kalkim dedim ama nereye her fırsatta söyler amma uzun yazdim basinizi agrittim kusura bakmayin ama daha neler var saçma sapan hangimiz büyüğüz hangimiz küçük bilmiyorum kizlar
Karanimmo sen ceren mısın kız öncelikle bunu sorayımKizlaaarr
Yaa derya (dörtyapraklipapatya) ve kubra (firarperest) den bi haber yok galiba yada girdiler de bn mi görmedim...
Merhaba beni burda cok tanımazsınız bilgi vermek için geldim dörtyaprak sabaha karsı dogum yaptı cok yakısıklı bir oglu oldu ikiside çok iyiler hepinizi öpüyorum darısı basımıza
Ayyy onun facesi varmiydi yahu yoksam bernaya falan mi haber salmış.
Bu arada çoook sevindim ya buraya da gireydi
Sagolun kizlar :) Rabbim hepimizin tontiklerine saglik sihhat versin.. nazarlardan korusun..
Yolda carsiya gitme mucadwlesindeyiz . Pisman oldum valla ne bicim trafik varmis pistim arabada(((*
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sinem duydun mu kızzzz dortyaprakli pirtlatmis
Hayırlısı cnm hakkında ins sen bi bebisini al bi bşk ozaman koca moca aklına geliyo muNapim yavrum ya kiymet bilen olmadi ya neyse bir daha ki kiymet bilen olur inş. Kanguru bende alicam ama kimi de diyor 9 kiloya kadar kullanılıyor felan acayip içimde de var oğlumu koyup gezeyim diyorum bakalim artik kısmet.
Kız bn alcam ksngru Bnm yan komşum geçen sene doğum yaptı bebeğini alıyordu önüne gidip geziyordu çok kıskanıyordm bnde içimde kalmasın Dimi ama
Kizlar her zaman siz anlatiyosunuz KV dinizi hep okuyordum ah ah deyip bende kayinvalidemle yasiyorum bizimle kaliyo sirf kocamin annesi diye çoğu setine susuyorum ama gerçekten zor bu devirde KV le oturmak. Ne benden memnun ne oğlundan aksam cay iciyoruz ne güzel cay demledim yanina birşeyler koydum hadi gelin içelim diye iciykruz leblebi vardi ne yiyip duruyonuz babada vermiyonuz dedi bende alsana anne dedim misafir misin sanki dedim hemen kuştu insan al der diyo utaniyo yabancı sanki bide tutturmus ramazanda geline guveniyoduk yine bana kaldi diyo ve bunu nerdeyse 5 kez dedi çok sikildim gerçekten artik dedim tutuyosaniz bana mi tutuyosunuz kendine tutacaksin dedim benim bi suru borcum olacak bide hamile hamile gece size mi kalkim dedim ama nereye her fırsatta söyler amma uzun yazdim basinizi agrittim kusura bakmayin ama daha neler var saçma sapan hangimiz büyüğüz hangimiz küçük bilmiyorum kizlar
Kv dene deseydin tatlım bi bebeğim olcsk senle alistrma yapyrm bide ağzına verim istersen diye ne alem yaaa çocuk gibi naz yapan öyle.insanlardan da hiç haz etmem cnm ne baş agritmasi kız neleri duyuyoruz aman senin yanında kalickta destek olacagi yerine köstek olmasın da
Karanimmo sen ceren mısın kız öncelikle bunu sorayım
Ayyy onun facesi varmiydi yahu yoksam bernaya falan mi haber salmış.
Bu arada çoook sevindim ya buraya da gireydi
Sinem duydun mu kızzzz dortyaprakli pirtlatmis
Hayırlısı cnm hakkında ins sen bi bebisini al bi bşk ozaman koca moca aklına geliyo mu
Kız bn alcam ksngru Bnm yan komşum geçen sene doğum yaptı bebeğini alıyordu önüne gidip geziyordu çok kıskanıyordm bnde içimde kalmasın Dimi ama
Kv dene deseydin tatlım bi bebeğim olcsk senle alistrma yapyrm bide ağzına verim istersen diye ne alem yaaa çocuk gibi naz yapan öyle.insanlardan da hiç haz etmem cnm ne baş agritmasi kız neleri duyuyoruz aman senin yanında kalickta destek olacagi yerine köstek olmasın da
Takılıyorum kız oğlum sağlıkla doğusunda yoksa koca felan gözümde yok. Tekrar evlenip adamın ağız kokusunu çekemem. Ev yemek.ütü hizmet ne gerek.var çocuğumda var bosver. Al canım içinde kalmasın bende güzel.birşey alicam inş
kızlar merhaba doğum hazırlığı bşladı artık son sürat valla çok kararsız kalıyorum bazı şeylerde mesela lohusa tacı ve terliği aldınız mı aldınıza nerden aldınız internetten bakıyorum bir türlü karar veremedim:18:
kızlar bende kontrolden geldım bası ınmıs baya asa dedı 3300 olmus karpuz bebek :) onumuzdekı cumartesı gıdıcem tabı dogurmazsam ... doguran bacılar son kac gunde ınmıstı asa acaba ..nst sancı fln da cıkmadı oraya fgıdınce duruyomu ne anlamadım
Anam yaniyom ne sıcak buralar kızım da tutturdu boyama yapcakmis onu bekliyom.bir de Sineklerden korkmaya başladı anne kovala deyip duruyor cocuuum.. gönlü olsun da uyuyalim yarın dr.kontrolum var.38+2de doğmuştu kızım yarın 38+2 oluyoruz kontrolde doğurur gelirmisim
bnm anne rahmıne dustugunden berı asada korse kullandım ama sımdı ınmmıs baya göbeğin altından baktı düşün ...erken doğar dedı dr masaallah 36 haftaya geldık bısı olursa gel dedı ama su zaman olur dıe kesın bısı demedı ... sadece son 15 gun asa ıner dedı laf arasında anam ınsan soracagını unutuyorCnm masallah bebisine.benim bebeğim son 1 aydir asagida ama dogurmadim.zaten dogurmayimda sezeryan olacagim icin.nst de bende sana katılıyorum hicbise cikmiyor halbuki evde kasilip ağrıyor.
bnm anne rahmıne dustugunden berı asada korse kullandım ama sımdı ınmmıs baya göbeğin altından baktı düşün ...erken doğar dedı dr masaallah 36 haftaya geldık bısı olursa gel dedı ama su zaman olur dıe kesın bısı demedı ... sadece son 15 gun asa ıner dedı laf arasında anam ınsan soracagını unutuyor
napalım bacı bısı bıldıgımızden degıl bebege bısı olcak korkusundan yoksa dusunmemek en ıyısı ...ay mualllakta kalmak daha zor ya en azından bılıysun 7 gun var ansızın gelen sancıları saymazsak tabı ...benm sansıma drlar bısı demıyo son 1 aydır 3 defa nst gırdım anambı gram agrıdamı cıkmaz ... erken dogum zamanını gectın dedı de hadı su zaman gel alalım demedı ayyyy cok accele edıyom ya sabah ne dıyodum sımdı ne dıyomTmm simdi hatirladim seni korse kullanmistin.benimde en basindan beri asagidaydi.yukari cikmadi hic.1 aydirda normal dogum pozisyonunda ama normal olmayacak.benim son 7 günüm kaldi.sancim felan gelmese o güne kadar cok sevincem.ennufak agrida acabami oluyoruz.
Kangurular bebek gelişimi için sağlıklı değilmiş, sling daha iyi diyorlar. Ben Babasling diye bir tane aldım, hamakta yatar gibi yatıyormuş bebekKızlar kangurular hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben almak istiyorum ama annem.bebek sıkışır iki büklüm diyor. Oda port bebe almak istiyor bende ona yanasmiyorum.
oğlanı yıkadım belim kırıldı sanki
sen beni erken doğurtturmadın ya helal olsun sana doruk diyorum
yazık miniğim farkında bile değil kardeşi olacağının
napalım bacı bısı bıldıgımızden degıl bebege bısı olcak korkusundan yoksa dusunmemek en ıyısı ...ay mualllakta kalmak daha zor ya en azından bılıysun 7 gun var ansızın gelen sancıları saymazsak tabı ...benm sansıma drlar bısı demıyo son 1 aydır 3 defa nst gırdım anambı gram agrıdamı cıkmaz ... erken dogum zamanını gectın dedı de hadı su zaman gel alalım demedı ayyyy cok accele edıyom ya sabah ne dıyodum sımdı ne dıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?