2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Lamban yanik olsun cnm allahin izniyle bise olmaz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

anamm dörtyapraklımda doğum yapmış hayırlı uğurlu olsun inş...
sezeryan oldu heralde...
off bernadan ses yokmu faceden arkadaşlar bilir buraya bir uğrasın ya...

Durum hala aynı yoğun bakımda bi kerecik dokunamadim bile

siz ne cadısınız be ya :))) duruyosunuz duruyosunuz tam cıktıgım an off ne kaynatma ne kaynatma :))))

yatmadan yeşil çayımı aldım dedım bugunu okuyayım yarın eşim oglencı sonra okumaktan yazamıyorum

ortalıgıda dağıtıp cıkmıssınız zaten.. :))) her koseden bır don topladım donunuza sahıp cıkın

keyfine yaptırmıyoruz ya nst'yi neden paralı yapıyolarmış?

kaç lira verdin merak ettim, muayene ücreti ne kadar?

valla sırf adilik be elifcim. kesin cok doğum yaklaştı ondan yapıyorlar. zaman az ama her hafta gırıcez şaka gıbı ne koparırsam. ben 2 kontrole gırıp 1 ucret odemeye sevınmıstım tam nst parası cıktı.

muayene 45tl nst 15 yapmışlar. 3un 5ın hesabını yaparken bız bugun ıcıme oturdu nst parası. yapılan işlemde ucret gerektırse..

Cok heveslndim yahu aksam bu donda ben firlatayin dicem ama annem kvdem babalar millet benim evde don firlatack yer yok resmen

yahu dilercim sen de don fırlatacak zamanı buldun ev kamp alanı gıbı sen don fırlatayım dıyorsun simdi mi dustu kız aklına Allah ıyılıgını versın aksam aksam koptum :))))

ahh sevgimm o gunleer gelecek miii

yaa sevgim bunca ay ustune bırde lohusalık... mum ısıgı falan dınlermı adamlar direkt olaya dalarlar

Cnm masallah yavruna.kiz bu sicakda ne çarşısı. Valla bi ince hirka alacam inan gidemedim almaya gözüm kesmiyo.

sağol ebrusum. valla napıyım bu yakınlarda cok pahalı süsler, carsıda uygun bol cesıtlı bır yer vardı oraya gıdelım dedım ama sıcak cok fena yaptı benı.
cok sukur olaysız donduk ama.

sıcakta dışarı çıkmayın lakın tatil serbest :)))
şaka bır yana hıc ne bıcım ınsanım deme ben en cok bu sene tatıl ıhtıyacı duydum valla. hamılelık yordu sanırım tatıl cok cazıp geliyor kulağa. ama bu sene zor seneye tontısler yaşlarını doldurur bızde kendımıze gelırız hem ohh güzel bır tatıl yaparız hepımız ınsallah..

sen hangi şehirdesin canım:)

Antalyadayım canım. yanıyorummmmm

canım hayırlı olsun :) Rabbim sağlıkla kavuştursun sızı
hangı hastaneye gıdıyorsun? kac seferdir sorucam unutuyorum.
süs için özelden yazdım bu arada.

uyumak dinlenmek istiyorummm((

bocükler yoruyor dımı anneyı :)

kıyamam sana yağmurcum Allah yardımcın olsun.

bendeeeeeee o kadar yoruldum bugun. dün de az da uyudum uyku yok da yok halbukı bıtıgım suan.

korkuyordur hayatım :) korkuyorum dıyemıyorda ayıp olur dıyor :) adı ustunde bunlar okuz cınsı bı sakatlık çıkmasın dıye tırsıyorlar :))

iyi fikir :))) ayıp ayıp :))
cocugun kendınden haberı yok masumum. bır de o işi anlayacak sankı

aynen evdekılerın de hayatta aklına gelmez :)) ama adam uyumuş

Yanıyorum cok sıcak ya bu sıcakta bu halde don.atabilen herkesi.tebrik.etmek lazım. Ben.bebisi nasil emziricem Ikimizde yapış yapış oluruz.diye kara kara düşünmeye başladım

yormazlarmi nobet tutuyolar biri uyuyo biri uyank :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…