Kızlar 6 gün oldu doğum yapalı eşim evde yok kuzenim salonda yatiyo ışığı açıp odada tek yatsam bisey olur mu tedirgin oldum biraz yaaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Durum hala aynı yoğun bakımda bi kerecik dokunamadim bileSize de geçmiş olsun.şuan ki durumu nedir acaba bebeginizin.biz çok şükür girmedk küveze ama sarilik oldu ve beş günde yarim kiloya yakin bi kaybimiz.insallah sariliktan yatirmayiz bizde.çok uğraşıyorum ama uyandiripta emziremiyorum bi türlü..
keyfine yaptırmıyoruz ya nst'yi neden paralı yapıyolarmış?
kaç lira verdin merak ettim, muayene ücreti ne kadar?
Cok heveslndim yahu aksam bu donda ben firlatayin dicem ama annem kvdem babalar millet benim evde don firlatack yer yok resmen
ahh sevgimm o gunleer gelecek miii
Anaaaa neyse sizinki mecburi beklesin senin herif artık lohusaliktn sonra şöyle guzel bi gün geçirirsniz mum ışığında yemeklr falan hehehe ay ne fenayım
Cnm masallah yavruna.kiz bu sicakda ne çarşısı. Valla bi ince hirka alacam inan gidemedim almaya gözüm kesmiyo.
Kızlar olabildiğince sıcakta dışarıya çıkmayın
Bu arada ben internetten alışverişe devam ediyorum. Yan yatış yastığı aldım,ana kucapına cibinlik aldım belkim sakin bir çocuk olurda yazlığa yada tatile gideriz
Ne biçim insanım ya daha çocuk doğmadan tatil diyorum biraz zor ama bakalım
sen hangi şehirdesin canım:)
Karanimmo sen ceren mısın kız öncelikle bunu sorayım
Ayyy onun facesi varmiydi yahu yoksam bernaya falan mi haber salmış.
Bu arada çoook sevindim ya buraya da gireydi
Sinem duydun mu kızzzz dortyaprakli pirtlatmis
Hayırlısı cnm hakkında ins sen bi bebisini al bi bşk ozaman koca moca aklına geliyo mu
Kız bn alcam ksngru Bnm yan komşum geçen sene doğum yaptı bebeğini alıyordu önüne gidip geziyordu çok kıskanıyordm bnde içimde kalmasın Dimi ama
Kv dene deseydin tatlım bi bebeğim olcsk senle alistrma yapyrm bide ağzına verim istersen diye ne alem yaaa çocuk gibi naz yapan öyle.insanlardan da hiç haz etmem cnm ne baş agritmasi kız neleri duyuyoruz aman senin yanında kalickta destek olacagi yerine köstek olmasın da
anaaaa bak sen dortyapraklıyaaaaagelmeyenlerden ıyıcı huylanmaya başladım :))) başka kımler doğurdu acaba :)
Rabbım ıkısınede sağlık sıhhat versın ınsallah..
kızlar bende kontrolden geldım bası ınmıs baya asa dedı 3300 olmus karpuz bebek :) onumuzdekı cumartesı gıdıcem tabı dogurmazsam ... doguran bacılar son kac gunde ınmıstı asa acaba ..nst sancı fln da cıkmadı oraya fgıdınce duruyomu ne anlamadım
ohh maşallah tontısebunlar tam karpuz bebek
hayır bu kadar topıklendıler yahu darlanıp çıkmakta yokdısardakı sıcağın farkında galıba uyanık mumuşlar :))
Merhaba kızlar, ben de 11/07 de sezeryan olacağım Allahın izniyle. Hastanemn doğum ücreti 1350 lira olmasına rağmen küçücük küçücük odaları var ayrıca oda süsleme de 60 tl imiş. Eskiden beri çok hevesim vardı oda süsüne. Ama diyorum ki o parayı verene kadar kendim bişeyler yapamaz mıyım? Balon aldım da acaba bu tüller falan nerden alınıyor biliyor musunuz? Bebek mağazalarında falan yok o tür şeyler.
Durum hala aynı yoğun bakımda bi kerecik dokunamadim bile
siz ne cadısınız be ya :))) duruyosunuz duruyosunuz tam cıktıgım an off ne kaynatma ne kaynatma :))))
yatmadan yeşil çayımı aldımdedım bugunu okuyayım yarın eşim oglencı sonra okumaktan yazamıyorum
ortalıgıda dağıtıp cıkmıssınız zaten.. :))) her koseden bır don topladımdonunuza sahıp cıkın
valla sırf adilik be elifcim. kesin cok doğum yaklaştı ondan yapıyorlar.zaman az ama her hafta gırıcez şaka gıbı ne koparırsam. ben 2 kontrole gırıp 1 ucret odemeye sevınmıstım tam nst parası cıktı.
muayene 45tl nst 15 yapmışlar. 3un 5ın hesabını yaparken bız bugun ıcıme oturdu nst parası. yapılan işlemde ucret gerektırse..
yahu dilercim sen de don fırlatacak zamanı buldun ev kamp alanı gıbı sen don fırlatayım dıyorsun simdi mi dustu kız aklına Allah ıyılıgını versın aksam aksam koptum :))))
yaa sevgim bunca ay ustune bırde lohusalık... mum ısıgı falan dınlermı adamlar direkt olaya dalarlar
sağol ebrusum. valla napıyım bu yakınlarda cok pahalı süsler, carsıda uygun bol cesıtlı bır yer vardı oraya gıdelım dedım ama sıcak cok fena yaptı benı.
cok sukur olaysız donduk ama.
sıcakta dışarı çıkmayın lakın tatil serbest :)))
şaka bır yana hıc ne bıcım ınsanım deme ben en cok bu sene tatıl ıhtıyacı duydum valla. hamılelık yordu sanırım tatıl cok cazıp geliyor kulağa. ama bu sene zorseneye tontısler yaşlarını doldurur bızde kendımıze gelırız hem ohh güzel bır tatıl yaparız hepımız ınsallah..
Antalyadayım canım. yanıyorummmmm
anaaaa bak sen dortyapraklıyaaaaagelmeyenlerden ıyıcı huylanmaya başladım :))) başka kımler doğurdu acaba :)
hayır bu kadar topıklendıler yahu darlanıp çıkmakta yokdısardakı sıcağın farkında galıba uyanık mumuşlar :))
Uyumak istiyorummmm....
Sinemcim bi umut iste dogumu kolaylastiriyormus ondan aklima dustu ama sonuc husran herif tor tor uyuyor diler evde dolanip duruyor..oglana ayip olurmus kocaman olmus farkedermis utanmican mi hic dedi bana kotu bisi teklif ettim sanki okuzume:)
siz ne cadısınız be ya :))) duruyosunuz duruyosunuz tam cıktıgım an off ne kaynatma ne kaynatma :))))
yatmadan yeşil çayımı aldımdedım bugunu okuyayım yarın eşim oglencı sonra okumaktan yazamıyorum
ortalıgıda dağıtıp cıkmıssınız zaten.. :))) her koseden bır don topladımdonunuza sahıp cıkın
valla sırf adilik be elifcim. kesin cok doğum yaklaştı ondan yapıyorlar.zaman az ama her hafta gırıcez şaka gıbı ne koparırsam. ben 2 kontrole gırıp 1 ucret odemeye sevınmıstım tam nst parası cıktı.
muayene 45tl nst 15 yapmışlar. 3un 5ın hesabını yaparken bız bugun ıcıme oturdu nst parası. yapılan işlemde ucret gerektırse..
yahu dilercim sen de don fırlatacak zamanı buldun ev kamp alanı gıbı sen don fırlatayım dıyorsun simdi mi dustu kız aklına Allah ıyılıgını versın aksam aksam koptum :))))
yaa sevgim bunca ay ustune bırde lohusalık... mum ısıgı falan dınlermı adamlar direkt olaya dalarlar
sağol ebrusum. valla napıyım bu yakınlarda cok pahalı süsler, carsıda uygun bol cesıtlı bır yer vardı oraya gıdelım dedım ama sıcak cok fena yaptı benı.
şaka bır yana hıc ne bıcım ınsanım deme ben en cok bu sene tatıl ıhtıyacı duydum valla. hamılelık yordu sanırım tatıl cok cazıp geliyor kulağa. ama bu sene zorseneye tontısler yaşlarını doldurur bızde kendımıze gelırız hem ohh güzel bır tatıl yaparız hepımız ınsallah..
Uyumak istiyorummmm....
Sinemcim bi umut iste dogumu kolaylastiriyormus ondan aklima dustu ama sonuc husran herif tor tor uyuyor diler evde dolanip duruyor..oglana ayip olurmus kocaman olmus farkedermis utanmican mi hic dedi bana kotu bisi teklif ettim sanki okuzume:)
Koptum canım küçücük çocuktan.utanıyormus güya bence annesigil geldi diye çekiniyor oğlunuzu.bahane ediyor. Doğumdan sonra iki.çocuk.sahibi olduk.artik daha cok.ayıp der alırsın.intikamını tatlım : D
uyumak dinlenmek istiyorummm((
Uyumak istiyorummmm....
Koptum canım küçücük çocuktan.utanıyormus güya bence annesigil geldi diye çekiniyor oğlunuzu.bahane ediyor. Doğumdan sonra iki.çocuk.sahibi olduk.artik daha cok.ayıp der alırsın.intikamını tatlım : D
Diler o kalabalıkta da don.atarsan idolümsun canım
aynenevdekılerın de hayatta aklına gelmez :)) ama adam uyumuş
Benim herif bu konuda cok tirsak ogluna bisicik olack diye akli cikio sonra o oglunu dusunen bana ben oglunu diilde akli sey etmrkte olan anne iste...
Diler o kalabalıkta da don.atarsan idolümsun canım
Dogurmadigim surece her gece umut vardir atacam o donu
bocükler yoruyor dımı anneyı :)
kıyamam sana yağmurcum Allah yardımcın olsun.
bendeeeeeeeo kadar yoruldum bugun. dün de az da uyudum uyku yok da yok halbukı bıtıgım suan.
korkuyordur hayatım :) korkuyorum dıyemıyorda ayıp olur dıyor :) adı ustunde bunlar okuz cınsı bı sakatlık çıkmasın dıye tırsıyorlar :))
iyi fikir :))) ayıp ayıp :))
cocugun kendınden haberı yok masumum. bır de o işi anlayacak sankı
Uyku yok rahat yokkk oglum gelsin bari bunaldimmm
Burnundan getircn ben onun bi dogurayimmm 8 ay lohusayim:) bakalim ne kadar dayanacak okuzum
bocükler yoruyor dımı anneyı :)
kıyamam sana yağmurcum Allah yardımcın olsun.
bendeeeeeeeo kadar yoruldum bugun. dün de az da uyudum uyku yok da yok halbukı bıtıgım suan.
korkuyordur hayatım :) korkuyorum dıyemıyorda ayıp olur dıyor :) adı ustunde bunlar okuz cınsı bı sakatlık çıkmasın dıye tırsıyorlar :))
iyi fikir :))) ayıp ayıp :))
cocugun kendınden haberı yok masumum. bır de o işi anlayacak sankı
canım benım tez zamanda kuzucuğun gelsın evıne ve kucağına ınsallah..
Seninde sezeryan mi cnm
aynen ayne n dr um bıle cıksın artık hocam dedım de bıde sıcak offff dıye tellendırdı ....anaaaa bak sen dortyapraklıyaaaaagelmeyenlerden ıyıcı huylanmaya başladım :))) başka kımler doğurdu acaba :)
anam gece uyumayı gedctım mıde yanmasından aglıcam nerdeyse wc gıt gel yat yamul off gecseydı bı zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?