2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
günaydın kızlar bugün 39 hafta olduk tam ama hala bekliyorum sancılarımda var 2 haftadır nstde çıkıyor ama kızım gelmek istemiyor galiba daha yerini sevdi geceleride uyayamıyorum günlük 3-4 saatlik uykuyla duruyorum hep allahtan uykuyla aram yoktur pek dayanıyorum kızlar bide bende vajinal akıntı yok denecek kadar az normalde artar diyolar benim hiç artmadı

Ben de hep çınarlı ve egepol ü duyuyorum. Egepol falan 28.haftadan sonra kontrole başlayanları doğum kabul etmiyormuş o yüzden karar vereyim dedim ama yok ben de medical i çok az duyuyorum doğum konusunda ama doktorum orda ve gayet iyi ve güleryüzlü ama doğumda nasıl olur emin olamıyorum

Valla canim benim akinti her daim vardi bastan beri.simdi bazen o kadar cok oluyo ki ic camasirimi gecip kiyafetimi bile islatabiliyo.ama akinti olmamasi problem mi dersen hic boyle bisey duymadim.yani problem degildir heralde.

daha 2 sene olmadı ilk hamileliğimde 35 tl ödüyordum muayene ücreti, bunda 70 tlye çıktı neyseki nst ve rutin tahliller için de ücret istemiyolar.

Son düzenleme:

ben ilk doğumumu da bornova şifada yaptım, şimdi de oraya gidiyorum. çok memnunum

günaydın kızlar hayırlı cumalar

çok uykum var da benim sıpayla koca uyutmadılar sabah sabah uyandırdılar erkenden

zaten gece dön dolaş uyuyamıyorum

Günaydın kızlar Boludayim bir.sürü ödev daha.varmış amaninnn birde sınavlar var poff. Dersteyim Su an.güya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlaaar nihayet tayinimiz çıktı, kocaeli/gebze'ye gidiyoruz. Bayramdan sonra çıkacağız yola, bebiş 20 günlük felan olmuş oluyor. Tek korkum bebişin yollarda hastalanması inşallah bir sıkıntı olmadan yerleşiriz evimize...

günaydın kızlar boludayim bir.sürü ödev daha.varmış amaninnn birde sınavlar var poff. Dersteyim su an.güya

anaam kız senin işin daha da zor üniversitedik hallerimi hatırladım da zaten sınav başlı başına stres rabbim yardımcın olsun...

Hayırlı olsun canım allahım içinize sindirsin inşallahh bişeycik olmaz inşallahh bebişe

Günaydın kızlar Boludayim bir.sürü ödev daha.varmış amaninnn birde sınavlar var poff. Dersteyim Su an.güya

derslerde doğurcan kız

hayırlı olsun canım, sıkıntı olmaz inşallah merak etme bende oğlumla 17 günlükken memlekete gitmiştim

gul3835 yazmış diğer topiğe, 2 cm açıklığı varmış doğuma giriyormuş

temmuz gelmeden bebişler geldi valla

Kızlar bende bişey sorayım size bayram öncesi memlekete gidicez bizde 12 saat sürüyo yol arabayla annem ve babamda var yanımızda 2.5 yaşında oğluşve 20 günlük bi bebişle nasıl olur arabayla gitmemiz acaba uçakla gitsek bebeğin kulaklarında bi sıkıntı olurmu basınçtan ötürü kafamda deli sorular arabayla gitsek geri dönüşte ben tek olucam 2 bebeyle 12 ssaat yolu nasıl ederim oyyki ne oyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…