- 17 Temmuz 2013
- 2.084
- 461
- 113
günaydın canlar,cümleten hayırlı cumalar
merhaba canım daha doğum yerini düşünmen için erken sanki
Ama ben çınarlı hastanesinde yapmayı planlıyorum.Arkadaşlarımdan hiç medikal park'ta doğum yapanı duymadım ama yerden çok doktoruna olan güvenin önemli yoksa prosedür heryerde aynı olucak
günaydın kızlar bugün 39 hafta olduk tam ama hala bekliyorum sancılarımda var 2 haftadır nstde çıkıyor ama kızım gelmek istemiyor galiba daha yerini sevdigeceleride uyayamıyorum günlük 3-4 saatlik uykuyla duruyorum hep allahtan uykuyla aram yoktur pek dayanıyorum kızlar bide bende vajinal akıntı yok denecek kadar az normalde artar diyolar benim hiç artmadı
Kangurular bebek gelişimi için sağlıklı değilmiş, sling daha iyi diyorlar. Ben Babasling diye bir tane aldım, hamakta yatar gibi yatıyormuş bebek
Benim oğlum da farkında değil, 2 yaşında. Seninki?
[
valla sırf adilik be elifcim. kesin cok doğum yaklaştı ondan yapıyorlar.zaman az ama her hafta gırıcez şaka gıbı ne koparırsam. ben 2 kontrole gırıp 1 ucret odemeye sevınmıstım tam nst parası cıktı.
muayene 45tl nst 15 yapmışlar. 3un 5ın hesabını yaparken bız bugun ıcıme oturdu nst parası. yapılan işlemde ucret gerektırse..
))[/B]
Ben de hep çınarlı ve egepol ü duyuyorum. Egepol falan 28.haftadan sonra kontrole başlayanları doğum kabul etmiyormuş o yüzden karar vereyim dedim ama yokben de medical i çok az duyuyorum doğum konusunda ama doktorum orda ve gayet iyi ve güleryüzlü ama doğumda nasıl olur emin olamıyorum
günaydın kızlar boludayim bir.sürü ödev daha.varmış amaninnn birde sınavlar var poff. Dersteyim su an.güya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlaaar nihayet tayinimiz çıktı, kocaeli/gebze'ye gidiyoruz. Bayramdan sonra çıkacağız yola, bebiş 20 günlük felan olmuş oluyor. Tek korkum bebişin yollarda hastalanması inşallah bir sıkıntı olmadan yerleşiriz evimize...
Günaydın kızlar Boludayim bir.sürü ödev daha.varmış amaninnn birde sınavlar var poff. Dersteyim Su an.güya
Kızlaaar nihayet tayinimiz çıktı, kocaeli/gebze'ye gidiyoruz. Bayramdan sonra çıkacağız yola, bebiş 20 günlük felan olmuş oluyor. Tek korkum bebişin yollarda hastalanması inşallah bir sıkıntı olmadan yerleşiriz evimize...
Günaydın kızlar Boludayim bir.sürü ödev daha.varmış amaninnn birde sınavlar var poff. Dersteyim Su an.güya
gul3835 yazmış diğer topiğe, 2 cm açıklığı varmış doğuma giriyormuş
temmuz gelmeden bebişler geldi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?