2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

12 saat arabayla çok zor olmaz mı canım? uçak kalkarken ve inerken emzirirsin bebişi bişey olmaz kulaklarına. hem zaten çok küçük olduğu için emme ve uyku arası durumda olcak uçakla daha rahat edersin

12 saat arabayla çok zor olmaz mı canım? uçak kalkarken ve inerken emzirirsin bebişi bişey olmaz kulaklarına. hem zaten çok küçük olduğu için emme ve uyku arası durumda olcak uçakla daha rahat edersin

Eşimde öyle dedi aslında emzirirsin dedi olmadı ben ağzına üfürürüm diyo manyak galiba en mantıklısı uçak

canım ben egepolde doğum yapcam doktorumdanda memnunum tek sorun gece doğurursan o gün hangi doktor nöbetteyse o yapıyo doğumunu ama gündüz yada sezryan olursan kendi doktorun yapıyo ücret olarakta 1350 diolar normal sezryan farketmiyo

Konya bu gun bi farkli yaniyorr..havada oksijen yok resmen....

Kv derdi olmayan sayili gelinlere hayranim zatn. Benimkide bu gundn cirtildi karsima..sahutlari napacaz bilmm misafir sonucta mecbur kalkacam iste ben oyy oyyy..

kv derdi olmayanlarinda zaten kv ler gelinlerini gercekten kizi gibi gordu icin ii davrandi icin anlasiyolar benim kv ssnki benim kumam gibi her isi yaparim beceririm ama bi sevmez bi gelini daha var oda hic bi halt bilmez bak o bilmiyo bide benden 10 yas buyuk derim ona ds hic bisey demez i bilmiyo ki der yurt disinda onlar da

şuan perişan vaziyetteyiz oğlumla

salonda halılar yok, koltuğun minderleri yerlerde ve koltuğun üzerinde, peçeteleri aldı parça parça attı yerlere, oyuncaklar bi yanda, zigon sehpa ters dönmüş ortada

canım bebişin emzik kullanıyorsa uçak problem olmaz

Hepinize cok.teşekkür ederim.

Aaykaram canım hayırlı olsun yeni.yeriniz inş orda cok mutlu olursunuz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

derslerde doğurcan kız

hayırlı olsun canım, sıkıntı olmaz inşallah merak etme bende oğlumla 17 günlükken memlekete gitmiştim

Teşekkürler canım, tek memlekete gitmek olsa neyse bilmediğimiz br şehirde ev tut eşya al zor olacak hayırlısı bakalım.

Hepinize cok.teşekkür ederim.

Aaykaram canım hayırlı olsun yeni.yeriniz inş orda cok mutlu olursunuz.

Teşekkürler Canım sen de bir an önce bitirir sınavları evine dönersin inşallah.

canım günaydın al benden de o kadar k.maraş yanıyo....bu arada gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini...rabbim kolay kurtarsın...sen nasılsın peki...

Off cnm orasida daha sicakdir.allah kolaylik versin hepimize.ben sicakla dertteyim nefes.problemi var.bazen kasik agrisi bazen hafif bel agrisi.ama en cok korku var desem dogrudur. Sen nasilsin senin ne kadar kaldi cnm.

bayılcam sıcaktan

süpürge tuttum eve, ütülerim vardı klimanın karşısında onları yaptım

fenalık geçiriyorum

Ankarada cehennem gibi.bugun 37 hafta calisamaz raporumu aldim.bende hic dogurma belirtisi yok.boyle pattadanak dogurirmuyum acaba

canım dikkat et rabbim kolaylık versin...beenim miniş daha doğum pozisyonu almamış ne zaman alır onu da bilmiyorum ki_??

Oyyyyy oyyy cok sicak.coookkkkkkkkk.....

Dun yikamadan geldi halilarim serdim ohh mis gibi olmus supurgede yaptim bi toz alma isi var ama onu gozum yemedi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…