- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Kızlar bende bişey sorayım size bayram öncesi memlekete gidicez bizde 12 saat sürüyo yol arabayla annem ve babamda var yanımızda 2.5 yaşında oğluşve 20 günlük bi bebişle nasıl olur arabayla gitmemiz acaba uçakla gitsek bebeğin kulaklarında bi sıkıntı olurmu basınçtan ötürü kafamda deli sorular arabayla gitsek geri dönüşte ben tek olucam 2 bebeyle 12 ssaat yolu nasıl ederim oyyki ne oyy
terlik almadım crocs'larımı giyeceğim :)
ama lohusa tacımı kemeraltından aldım :)
12 saat arabayla çok zor olmaz mı canım? uçak kalkarken ve inerken emzirirsin bebişi bişey olmaz kulaklarına. hem zaten çok küçük olduğu için emme ve uyku arası durumda olcak uçakla daha rahat edersin
Ben de hep çınarlı ve egepol ü duyuyorum. Egepol falan 28.haftadan sonra kontrole başlayanları doğum kabul etmiyormuş o yüzden karar vereyim dedim ama yokben de medical i çok az duyuyorum doğum konusunda ama doktorum orda ve gayet iyi ve güleryüzlü ama doğumda nasıl olur emin olamıyorum
Konya bu gun bi farkli yaniyorr..havada oksijen yok resmen....
Kv derdi olmayan sayili gelinlere hayranim zatn. Benimkide bu gundn cirtildi karsima..sahutlari napacaz bilmm misafir sonucta mecbur kalkacam iste ben oyy oyyy..
canım bebişin emzik kullanıyorsa uçak problem olmazKızlar bende bişey sorayım size bayram öncesi memlekete gidicez bizde 12 saat sürüyo yol arabayla annem ve babamda var yanımızda 2.5 yaşında oğluşve 20 günlük bi bebişle nasıl olur arabayla gitmemiz acaba uçakla gitsek bebeğin kulaklarında bi sıkıntı olurmu basınçtan ötürü kafamda deli sorular arabayla gitsek geri dönüşte ben tek olucam 2 bebeyle 12 ssaat yolu nasıl ederim oyyki ne oyy
teşekkürler canım inşallah her şey çok güzel olur...hayırlı olsun canım allahım içinize sindirsin inşallahh bişeycik olmaz inşallahh bebişe
derslerde doğurcan kız
hayırlı olsun canım, sıkıntı olmaz inşallah merak etme bende oğlumla 17 günlükken memlekete gitmiştim
Pişiyoruuuuummmmm
Bu arada son 6 gün
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Teşekkürler Canım sen de bir an önce bitirir sınavları evine dönersin inşallah.Hepinize cok.teşekkür ederim.
Aaykaram canım hayırlı olsun yeni.yeriniz inş orda cok mutlu olursunuz.
canım günaydın al benden de o kadar k.maraş yanıyo....bu arada gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini...rabbim kolay kurtarsın...sen nasılsın peki...
21 aylık benimki de
Off cnm orasida daha sicakdir.allah kolaylik versin hepimize.ben sicakla dertteyim nefes.problemi var.bazen kasik agrisi bazen hafif bel agrisi.ama en cok korku var desem dogrudur. Sen nasilsin senin ne kadar kaldi cnm.
canım dikkat et rabbim kolaylık versin...beenim miniş daha doğum pozisyonu almamış ne zaman alır onu da bilmiyorum ki_??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?