2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Kızzzz niye aliyon hemen suni sanci cok zor ben birincide öldüm öldüm sanciyi çıkarttıktan sonra cok rahatti (fitil olarak verdilerdi sanciyi) bence bekle bebekte sorun yoksa suyu felan iyi ise

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm allah yardmcin olsn insallah enkisa zamandan yavruna kavusursn ben 36+0ama cok bunaldm biran once dogurmak istiyorm 2. Bebegim ayin 15..20arasi sezeryan dedi ama ben 38+0 da isticem gelsin artik

Kızlar kimse cevap vermemiş ama (

Akintiyi dusun onun yogun sekliymis cocugu dis etkilere karsi korumak icin varmis ... dogumun yaklastiginin gostergesiymis bende arastirdim oyle ogrendim

Cnm benimkisi ayagina bekliyor.karnim burnumda hala benim gitmemi istiyor.ne varmiski binip gidermisim.1 aydir annem bende temizlik yapiyor ustelik bel fitigi var gelip onun sormasi gerekirken hala beni beklemeleri yokmu deli oluyorum.insan bir merak eder torununun besigini hazirliklarini dimi ama.amaaan gelmesin de gitmemi beklemesi canimi sıkıyor

Galaxy Note 2

bende sunnı sancı almak ıstemıyorum seker ama dr 41 haftaya kadar beklıycez sonra vercz dedı ıstemıyorum ama sunnı sancı ...ama artık dogsun ıstıyorum allahın ıznıyle

bende sunnı sancı almak ıstemıyorum seker ama dr 41 haftaya kadar beklıycez sonra vercz dedı ıstemıyorum ama sunnı sancı ...ama artık dogsun ıstıyorum allahın ıznıyle
Cok zor..neyse ki bitirmissin.ben o kadar bekleyebilc3m mi bilemiyorum.siyiririm heralde

Ahhh ahh dertler hep ayni benim annemde burda ve kv demdn buyuk ama kv tuzluk gibi kosede oturuyor yemegi isi gucu hep annemle ben yapioz...off sinirlerm iyice gerildi valla... Tabi binip gitsen yolda bisi olsa umuru olmaz kv. Annem bebege onca sey aldi yapti bi elinize saglik guzel olmus demedi.. İki hirka yelek ordurmus biri 25biri 15tlmis cok pahali oruyorlae diyo

Kızlar geç kaldığımı biliyorum ama bebek doğduğunda gelenlere hatıra olsun diye şu mantar kapaklı şişelere sıvı sabun doldurup etiket bastırarak süslemek istiyorum.Ama sıvı sabun için koyabilmem için şişelerin 25cc'lik mi? 50 cc'lik mi olması gerekir? fikri olan var mı?

oyle deme bende kndımı 38 - 39 haftada dogururum sanıyordum bebek gelmıyor yolu bulamıyo herhalde .. normal dogum olsun dıye beklıoruz hepımız ıcın hayırlısı olsun...dogurur dogurmaz yazcam hemen

Yavrum oyle ya.bi tesekkur etmeyi bilmez bnim kv de de.anneme diyorum bi insan tesekkur etmez mi diye.annem canim benim beni kinlendirmemek icin kizim cahil o bosver gormemis filan diye yatistirmaya calisir.hic biri birbirinden farkli degil.bnm ailem ne yapsakta katkida bulinsak diye beklerler.kv ler ne yapsakta bunlardan bisiler koparsak diye bakar.kar kardir mantigiyla

oyle deme bende kndımı 38 - 39 haftada dogururum sanıyordum bebek gelmıyor yolu bulamıyo herhalde .. normal dogum olsun dıye beklıoruz hepımız ıcın hayırlısı olsun...dogurur dogurmaz yazcam hemen

Bekliyoruz canim dort gozle.hayirli dogumlar olsun

Abooo aynii ayni vallaha..anne ortada sefil oldun ayaklarina cay goturuyon yapma diorum olsun kizim bosver cahil o falan iyice deli oluyorum...babam bile napsamda bibfaydam olsa su cocuklara der bunlarda nasil 5 kurus yontarim bunlardan diyor offf offf

Çok yorgunum ya.yemek yaptım yine çok yoruldum komsum da yemek göndermiş allah razı olsun yorma kendini sana bakarım ben diyor hep . dünyada iyi insanlar tukenmemis demek ki:)

Gorumcem bile kendi annesiyle gorusmuyo dogru duzgun.bana zarar veren benden uzak olsun diyo.bende elimden geldigince mesafemi koruyorum.

Bnmde en son sanci sabah geldi sonra bidaha olmadi. Bu nisan dedigimiz sey nasil bise ya ben anlayamadim. Buyukmu kucukmu sivimi biraz katimi.ne renk falan?

Benim sabah oldu kanamayla başladı ama çoğu kişiden kanama duymadım normalmiş ceviz büyüklüğünde bi parça düştü benden oymuş nişan

Canım benim nişan sabah geldi bir parmak açılma varöış sabah doğuma alıyorlar 36 olucam yarın

Benim 4. Aydan beri öyleydi, açılma başladı o ağrı zorlanma da yok bugün ben de o kadar aydan sonra

Canım benim nişan sabah geldi bir parmak açılma varöış sabah doğuma alıyorlar 36 olucam yarın

Nasil bi rengi vardi cnm kirmizisi fln varmiydi sumuksu kalin seffafmiydi...buarada hayirlisi olsn bende sabah 36olcm normalmi sezrrynmi olcn

canım senin adet döngün kaç gündü ben 34 günde adet oluyodum geç döllenme galiba normali 28 gün olduğuna göre bende 6 gün geç mi doğururum acaba

Benim sabah oldu kanamayla başladı ama çoğu kişiden kanama duymadım normalmiş ceviz büyüklüğünde bi parça düştü benden oymuş nişan
Anlatmissin cnm simdi gordm allah yardmcin olsn saglikla git dogur bizede mutlu haberlerini ver..benim kanamam falan olmadi bisefer seffaf kalin sekilde geldi bi seferde cok acik pembe sop diye wcnin icine dustu korktum birdn ama akintim normaldede cok vardi hep krem rengiydi bu tamamen sumuk kivaminda kizlarada bilgi olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…