kızlar bende 39+3 gunluk hamileyim kk sureklı takıp edıyodum ama zaman bulup yazamıyordum sızde doguramadım demeyin ben ne yapıyım 40 haftanın sonuna kadar bekleyıp dr sunnı sancı vercek sunnı sancınında cok zor oldugunu duydum ....dr sancılanmam ıcın ne yapmam gerek dedım yapcak bısey yok dedı ve hareketsız bırıde degılım sureklı yuruyup bol su ıcıyorum kılolarda gıttıkce artıyo iice sinirlerim bozuldu ..
kızlar bende 39+3 gunluk hamileyim kk sureklı takıp edıyodum ama zaman bulup yazamıyordum sızde doguramadım demeyin ben ne yapıyım 40 haftanın sonuna kadar bekleyıp dr sunnı sancı vercek sunnı sancınında cok zor oldugunu duydum ....dr sancılanmam ıcın ne yapmam gerek dedım yapcak bısey yok dedı ve hareketsız bırıde degılım sureklı yuruyup bol su ıcıyorum kılolarda gıttıkce artıyo iice sinirlerim bozuldu ..
Kızlar kimse cevap vermemiş ama(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kaynanalarin cogu patavatsiz zaten canim ohh sen gitmiyosun benimki ta amasyadan geldi cirtildi karsima napim ki
Kocamin hatiri olmada ben neler dicemde iste ahhh gerci kendisi soyler lafi eksik kalmaz saolsun ama iste anne yani bi yere kadar..
Sanki gel karsima otur dedim ...ne zmn doguracan sen diye soruyor yahu
Canim tecrubeli diilim ama bildigin kadar hafifde olsa kanli oluyormus..
Cok zor..neyse ki bitirmissin.ben o kadar bekleyebilc3m mi bilemiyorum.siyiririm heraldebende sunnı sancı almak ıstemıyorum seker ama dr 41 haftaya kadar beklıycez sonra vercz dedı ıstemıyorum ama sunnı sancı ...ama artık dogsun ıstıyorum allahın ıznıyle
Cnm benimkisi ayagina bekliyor.karnim burnumda hala benim gitmemi istiyor.ne varmiski binip gidermisim.1 aydir annem bende temizlik yapiyor ustelik bel fitigi var gelip onun sormasi gerekirken hala beni beklemeleri yokmu deli oluyorum.insan bir merak eder torununun besigini hazirliklarini dimi ama.amaaan gelmesin de gitmemi beklemesi canimi sıkıyor
Galaxy Note 2
Ahhh ahh dertler hep ayni benim annemde burda ve kv demdn buyuk ama kv tuzluk gibi kosede oturuyor yemegi isi gucu hep annemle ben yapioz...off sinirlerm iyice gerildi valla... Tabi binip gitsen yolda bisi olsa umuru olmaz kv. Annem bebege onca sey aldi yapti bi elinize saglik guzel olmus demedi.. İki hirka yelek ordurmus biri 25biri 15tlmis cok pahali oruyorlae diyo
oyle deme bende kndımı 38 - 39 haftada dogururum sanıyordum bebek gelmıyor yolu bulamıyo herhalde ..normal dogum olsun dıye beklıoruz hepımız ıcın hayırlısı olsun...dogurur dogurmaz yazcam hemen
Yavrum oyle ya.bi tesekkur etmeyi bilmez bnim kv de de.anneme diyorum bi insan tesekkur etmez mi diye.annem canim benim beni kinlendirmemek icin kizim cahil o bosver gormemis filan diye yatistirmaya calisir.hic biri birbirinden farkli degil.bnm ailem ne yapsakta katkida bulinsak diye beklerler.kv ler ne yapsakta bunlardan bisiler koparsak diye bakar.kar kardir mantigiyla
Abooo aynii ayni vallaha..anne ortada sefil oldun ayaklarina cay goturuyon yapma diorum olsun kizim bosver cahil o falan iyice deli oluyorum...babam bile napsamda bibfaydam olsa su cocuklara der bunlarda nasil 5 kurus yontarim bunlardan diyor offf offf
Bnmde en son sanci sabah geldi sonra bidaha olmadi. Bu nisan dedigimiz sey nasil bise ya ben anlayamadim. Buyukmu kucukmu sivimi biraz katimi.ne renk falan?
Ohh doguran dogurana massallah benim kiz nisani gonderdi kendi yok :)) en son ben dogurcam heralde :) hicran bendede iki gundur bulanti var sahurdan sonra cikacak kendimi zor tutuyorm
Herkese slm
Ya kızlar bebeğin kanala girdiğini biz anlayabilie miyizbn.bnde 3 gündür çatı agrisi var yatarken kalkarkn resmen vajina kemiklrim batiyor sanki ordan bişey çıkacakmis gibi
Canım benim nişan sabah geldi bir parmak açılma varöış sabah doğuma alıyorlar 36 olucam yarın
canım senin adet döngün kaç gündü ben 34 günde adet oluyodum geç döllenme galiba normali 28 gün olduğuna göre bende 6 gün geç mi doğururum acabaBu arada dün Allahtan yatmamisim hastaneye. Dün yatsaydim bugün suni sancı.verip dogurttururdu o doktor.beni.Yatiralim serum bağlayalim istirahat et rahimde kipirdanma var dedi. Hem öyle diyor hemde açılma felan yok dedi. Rahim boyunu da demedi anlamadım.
Anlatmissin cnm simdi gordm allah yardmcin olsn saglikla git dogur bizede mutlu haberlerini ver..benim kanamam falan olmadi bisefer seffaf kalin sekilde geldi bi seferde cok acik pembe sop diye wcnin icine dustu korktum birdn ama akintim normaldede cok vardi hep krem rengiydi bu tamamen sumuk kivaminda kizlarada bilgi olsnBenim sabah oldu kanamayla başladı ama çoğu kişiden kanama duymadım normalmiş ceviz büyüklüğünde bi parça düştü benden oymuş nişan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?