Nasil bi rengi vardi cnm kirmizisi fln varmiydi sumuksu kalin seffafmiydi...buarada hayirlisi olsn bende sabah 36olcm normalmi sezrrynmi olcn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm o kasilma agrisi bendede oluyo hemde 1 aydir.nefesim kesiliyo kasilinca hatta belime dahi vuruyor ama merak etme bu dogum sancisi degil.daha dogurmuyorsun :)
Galaxy Note 2
Anlatmissin cnm simdi gordm allah yardmcin olsn saglikla git dogur bizede mutlu haberlerini ver..benim kanamam falan olmadi bisefer seffaf kalin sekilde geldi bi seferde cok acik pembe sop diye wcnin icine dustu korktum birdn ama akintim normaldede cok vardi hep krem rengiydi bu tamamen sumuk kivaminda kizlarada bilgi olsn
Kızlar kimse cevap vermemiş ama(
Kanama baya kırmızıydı nişan da bildiğin karaciğer rengiydi ama sonrasında sümüksü pembe turuncu karışımı devam etti bi saat sonra geçti ara ara wc ye gittiğimde sümüksü kahverengi leke kadar peçeteye geliyor
Bu hafta da normal doğum yapılmıyormuş epidural olucam zaten bu arada sağol Allah senin de yardımcın olsun
Dr una gözükmedin mi açılma var mı yok mu diye bakıldımı
Ama hiç sancım yok sabaha doğuma alıcaklar hastaneye yatışımızı yaptılar sabah
Ayy seninki baya bi dogum icin isaret vermis...benim 2gun once oldu ebe arkadasimida dktrmuda aradm problem yok gelmeni gerektrmz dedi zaten yarin sabah kontrolum var...ne sanci ne agri nede baska bisi hicbisi yok
Kizlar bisey sorcam.olaki süt olmadi bebisi ac birakmamk lazim ya.hangi mamayi verceksiniz.hangisi daha iyi hic bilemiyorum.
Galaxy Note 2
Benim de hiç ağrım sancım olmadı hala da yok dr umu sabah araığımda ultrasondan bakınca konuşalım dedi baktı 1 parmak açılma olmuş iğneler için bugünü atlatmaya baktı
Kizlar bisey sorcam.olaki süt olmadi bebisi ac birakmamk lazim ya.hangi mamayi verceksiniz.hangisi daha iyi hic bilemiyorum.
Galaxy Note 2
ilk oğlumda similac verdim ben. anne sütüne en yakın olan mama oymuş
Ne ignesi cnm
Bebek için ciğer açıcı celeston iğne sabah ve gece yapılacak diye en azından bugünü kurtaralım dedi sancı da olmadığı için sabahı bekler gibi dedi şülür iğnelerin ikisi de yapıldı
Benim sabah 9.45randevum insallah sknti cikmaz...ama grcktn sen anlatinca anladim benimki baya hafifmis seninki cok degisikmis ya insallah hayirlisiyla al bebini kucagina sknti stres yapma bebegini kucaginda gorecegin zamani getr aklina ignelerinde yapilmis ne guzel ayy cok heycanli dimi beklemesi :) oglumda kontrole gittim doguma aldilar yasimda 21di biraz cahilligime geldi plansizda oldu bisi anlamadim ama simdi cok heycanliyim
Cnm bilemedim ama nisan onemli degil tehlikeki degil sadece dogum yakin demek endise etme
canım senin adet döngün kaç gündü ben 34 günde adet oluyodum geç döllenme galiba normali 28 gün olduğuna göre bende 6 gün geç mi doğururum acaba
Anlatmissin cnm simdi gordm allah yardmcin olsn saglikla git dogur bizede mutlu haberlerini ver..benim kanamam falan olmadi bisefer seffaf kalin sekilde geldi bi seferde cok acik pembe sop diye wcnin icine dustu korktum birdn ama akintim normaldede cok vardi hep krem rengiydi bu tamamen sumuk kivaminda kizlarada bilgi olsn
kızlar alerji mi oldum bilmiyorum ama göbeğim bi günde çatladı ve inanılmaz kaşınıyor. göbek deliği çevresinde çatlakların üstünde koca koca kabartılar var dokunduğum an kaşımadan duramıyorum. dokunmasam dahi kıpkırmızı. sirkeli su sürdük biraz yanma ve kaşıntı hafifledi. elma sirkesi zarar verir mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?