2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Bu dediğin ağrılar bende 15-20 gündür var. Doğum sancisinda agri sıklığı önemli belden giriyormus ve nefesini kesiyormus. Birde belirtileri takip etmeye çalış.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok öyle nefesimi kesen bir şey değil ara sancılardır muhtemelen . Sağol cevap verdiğin için en azından biri dikkate aldı

Cnm bendede o agrilarin aynisi var.hatta bugün de var.resmen bacagim oyuluyor sanki.demekki normalmis dogumlar yaklasiyor sanirim.

Galaxy Note 2

Yaa kuzucum öyle bi an gelir tecrubesizim soramam diyede simdiden sormak istedim cnm.tabi insallah sutumuz olur hepimizin.

Galaxy Note 2

Benim de sertleşme var inşallah yara olmaz ilkin de oldu ne çektim yaa 2 ay ne yaptım ne kullandımsa geçmedi geçen aktara sordum kantaron yağı önerdi yaraları çabuk iyileştirici bişeymis ay ne olur yara felan olmasın

Bende cok korkak ve panigim.normal dogum ztn yapamazmisim catim darmis.sezeryan.olucam bu seferde epoduralden tirsiyorum panik yaparim diye.ahh allahim yardim etsin bize.

Galaxy Note 2

Gunu belli oldu mu sezeryanin hic korkmayin burda bi kac arkadas yazinca ben rahatladim hic korkulacak bisey degil demisler allah yardimcimiz olsun

Kızceler cümleten günaydın,doğumu olan ,bilgisi olan var mı?nasılsınız bakalım?

Günaydın kızlar bugün sınavına girip dönüyorum inş hayırlısıyla. Bolu.cok sıcak yaniyor desem yeri...

günaydınlar arkadaşlar,
ben çok kötü enfeksiyon olmuşum yanıyor felaket, tek kullanımlık tozdan verdi içtim ama hiç etki etmedi gelecek cumartesi randevum var idrar testi yapacakmış inşllh etkili birşey verir doğuma kdr inşlh geçer.
bende de çok bel ağrısı karın ağrısı var bu hafta artık calsiyumlar fayda etmiyor sanırım belim felakt araksız ağrıyor. hayırlısıyla bir doğursak.

kızlar birde biz kısmetse yarın yada öbürgün taşınacağız yardımcım kimsem yok zaten tanıdık kimsemde yok istanbulda.inşllh bu hafta doğurmamda.okullar açılana kadr taşınmamız lazımda çocukların okulunu beylikdüzüne yazdırdık. doğumdan sonra 1 aylık bebekle ve çocuklarla zorolacağından ben istedimdim doğum öncesi taşınmayı. inşllh hayrlısıyla şu haftayı atlatıp yrleşsek gideceğmz eve ve ben rahatlasan biraz dinlensem süper olacak birazdan kutuları hazırlayacağım bakalım.

Kızceler cümleten günaydın,doğumu olan ,bilgisi olan var mı?nasılsınız bakalım?

aman boşver eşleri,benimde hapşursan normal hamilesin diyecek :) nasrettin hocanın misali damdan düşünce bana damdan düşeni getirin dediği gb halimizi biz birbirimizin anlarız sadece benimde aynı ağrılar oluyor arada yürümem bile zorlaşıyor.sen geçmezse yinede dr ara yada git herkesin doğum süreci farklı bişekilde başlayabiliyor.

Gunu belli oldu mu sezeryanin hic korkmayin burda bi kac arkadas yazinca ben rahatladim hic korkulacak bisey degil demisler allah yardimcimiz olsun

bende genel anestezi sezeryandan çok memnun kalmıştım yine öyle yapılacak.bence hayırlısıyla kolaylıkla doğsunda hangi şekil olduğu önemli değil.

benim 3 yıldır sütüm hiç kesilmiyor kızım arada biraz emem die yavarıyor bende 1 kere çektiriyorum va anne süt va diyo geliyor hala şimdiden benim emim kardeşim emmesin su çsin o diyor napcaz bilmem.ilk doğum yaptığımda uçları biraz yara olmuştu.lansinoh sürmüştüm geçmişti kısa sürede sonra vucut alışıyor heralde olmadı bişey

Çok yorgunum ya.yemek yaptım yine çok yoruldum komsum da yemek göndermiş allah razı olsun yorma kendini sana bakarım ben diyor hep . dünyada iyi insanlar tukenmemis demek ki:)

allah razı olsun komşundan ne güzel düşünceli komşular var.komşululuk hakları dinimizcede çok önemli de artık yavaş yavaş herkes birbirinden uzaklaşıyor.

Günaydın kızlar şu an nst deyim bundan önce detaylı ultrasona girdim. Bebeğimin suyu azalmış. Kendi iyi çok şükür ama ben yinede korkuyorum. Dua edin bizim için.

kızlar şu doğum sancıları benim gibi herkesin stres konusu haline gelmiş okuduğum kadarıyla. 1 hafta önce kontrole gittiğimde doktor gününden önce gelecek haziran sonu temmuz başı gibi demişti bol yürüyüş yapmamı istedi. o günün akşamı çok yürüdüm gerçekten gece kahverengi sümüksü, sabah da pembemsi bir akıntı gelince bi kaç kişiye de sorarak nişan geldiğini anladım. doktor 1 cm açılma var yavaş yavaş doğum başlayacak dedi üstünden 3 gün geçti sabah uyandığımda 1 çay bardağı kadar ıslaklık vardı biraz nevresime de geçmişti 1 sa sonra yine aynısı.. sızıntı şeklinde mi geliyor acaba diye düşünerek doktora gittim nst de sancı yok bebegin suyu tam, verilen pedlerde su mu çıkmamış... doktor pimpirikli kız bu diyerek eve gönderdi sancıları bekle dedi. bu sefer de doğum yapacağımı öğrenenler hala doğuRAMADIN mı, bi doğuramadın gitti, hala göbeği duruyo... gibi ŞAKA cümlelerle sinirimi bozmaya başladı.aslında sat 13 temmuz olmasına rağmen daha kaç gün idare ederim bilmiyorum. onlara göre hala doğuramadım, doktora göre pimpirikli oluyorum biraz yürüyüşe çıksam etraf yürü yürü, biraz sonra doğurursun deyip canımı sıkıyor.. sanırım bu strese sokan durum sancımın gelmesini de engelliyor. benim durumumda olan var mı ya da bu durumda ne yapmalıyım tecrübeli kızlar neler yaptınız böyle durumlarda:2:

Takma diyicem ama ne kadar becerirsen. Bebeğini eşinden doktordan.bile korumak zorunda olan sensin. Boşver pimpirikli diye düşünsun sonuçta evladin.sağlıklı.ve içın rahat. Gitmesen ve herkes iyi düşünse evladının.suyu vs azalsa mazallah daha mi iyi. Biz anneyiz artik tabiki endişe edicen doktorundan tıpış tıpış araştıracak. Sebep bulamadiysa sen onu suçlamıyorsun diye sen mi pimpiriklisin boşversene. Millete de bakma şimdiye kadar kim kimi memnun edebilmiş ki sen bu halde onları memnun edebilirsin. Cokta tinnn diyip bildiğini okuyacaksın. Tinnnn tinnnnn tinnnnn

canm selam,ben de tecrübesizim fikrim yok ama,internette olumlu doğum hikayeleri,doğumu kolaylaştıran hareketler,vs,izliyorum okuyorum,insanların tecrübelerinden yararlanmaya çalışıyorum,etrafa bakma sen,bu sabah eşime bak ben panik olursam sen rahat ol,sen yaparsın falan de,cesaret ver yardıma desteğe ihtiyacım olacak dedim,evet biraz ısmarlama ama büyüklere bakarsan amaannnn herkes doğuruyo ne var ki diyecekler,emin ol herkesin söleyecek bi lafı var eksik olmasınlar,sen güzelce nefes al,ayakta geçir,hikayeleri oku,inşallah en kısa zamanda bebişini sağlıcakla kucağına alırsın

günaydın kızlar hala doğuramadınız mı

Allah'ım ne saçma soru ya. sanki doğmaya çabalıyolar da biz zorla tutuyoruz içimizde

bakalım haziranın son bebeği kim olcak? yarın temmuzun ilk bebeği gelicek mi?

günaydın kızlar kontrolden geldım nst ye girdim pek sancı yok yıne azcık ilk defa catı muaynesı oldum açılma yok pofffff bi doğuraydım iyiydi..

tontık oğlum 3,450 olmus yaaa bı haftada 500 gr almıs tü tü tü maşallah koca kafalı oğluşum benimmmm bu arada dr m bol bol yürüryüş ve ilişki önerdi kızlar ...

maşallah tontişe

sancı yok, açılma yok beklemeye devam edicez

donları fırlat bu gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…