Su yazida kendimi gordum resmn ye ic yat kalk evde misafir bide onlarla ugrasiyorum... artik arayan daha dogurmadin mi diyen kisilere sinir olmaya basladm acmiyorm tlfonlar...ve her wc ye gittigimde acaba bisi varmi falan bakiyorm ama hic bisi yok 37 haftamiz bitiyo bu gun...oglumun dogasi yoknapsamda dogursam diye dusunup duruyorm..
Artik esimde kaldiramiyo beni.en zor zamanlarinin bu zamanlar olcaani asla tahmin etmezdim diyo.internetten bakiyorum dogumu tetikleyen seyler neler diye.artik siyirdim.en son kusburnu cayini gordum biri yazmis.icmis sabahina dogurmus filan.elim ayaam ates gibi hersey batiyo kaldiramiyorum hic biseyi
37 de nereye dogruyodun dur benim sezetysnken 38+5 te aldılar bebisimi acele etme doğum için ne kadar durursa bebeğin o kadar iyi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar kasıklarımda ağrı ve kasılma var. Bu doğum sancısı nasıl birşey ola ki acaba nefesim kesiliyor sancı girince
Bende ananasi duydum canim ama vicdan yaparim diye dusunuyorm kendi gelsin istiyorm saglikla...ama kv beni deli ediyor
Psikolojik baski var uzerimde yoksa tabiki durmasi iyi canim biliyorum
Canım hangi doktora gidiyorsun? Ben de bornova da oturuyorum. Normal doğum düşünüyorum korksam da. Ebe ve hemşirelerin tavırları nasıl? Bir de şu haftadan sonra almayız doğuma diye bir şey var mı orda da?
Psikolojik baski var uzerimde yoksa tabiki durmasi iyi canim biliyorum
Cnm ya salla gitsin.seninkide benimkisi gibi patavatsiz demekki.ben son 1 aydir gitmiyorum bile.onlarda gelmiyo iyi oluyo.bide hastaneyi atlatsak rahatlicam.persembe gelir simdi kiziyla hastaneye moralimi bozar ama hic takmicam :)
Galaxy Note 2
iyi pazarlar güzel anneler
ara ara gelip yazdıklarınızı okuyorum ama yazamadım bir türlü
oğluş babasıyla parka gitti şimdi de azcık oturdum
çok ağır ve keyifsiz hissediyorum kendimi bugün
iyi pazarlar elifcim.
ohh azıcık soluklan canım hazır yalnız kalmışken.
son günlerde bende de cok bır halsızlık var cok da uykusuzum hem ondan sanırım hemde klasık sebepler. son günler cok zormuşhele sıcakta
Su yazida kendimi gordum resmn ye ic yat kalk evde misafir bide onlarla ugrasiyorum... artik arayan daha dogurmadin mi diyen kisilere sinir olmaya basladm acmiyorm tlfonlar...ve her wc ye gittigimde acaba bisi varmi falan bakiyorm ama hic bisi yok 37 haftamiz bitiyo bu gun...oglumun dogasi yoknapsamda dogursam diye dusunup duruyorm..
bugün kendimden sıkıldım, kendime ağır geliyorum
azcık uzanıyorum oğlum çıkıyor üstüme hobbidi hobbidi yapçakmış
açıyor göbeğimi gıdıklıyorrahat ermiyor hiç. Allah eksikliğini göstermesin
Kızlar sarı sümük gibi birşey geldi nisan kanlı mi oluyor mutlaka?
Kızlar kimse cevap vermemiş ama(
Cnm ya salla gitsin.seninkide benimkisi gibi patavatsiz demekki.ben son 1 aydir gitmiyorum bile.onlarda gelmiyo iyi oluyo.bide hastaneyi atlatsak rahatlicam.persembe gelir simdi kiziyla hastaneye moralimi bozar ama hic takmicam :)
Galaxy Note 2
bu sıcakta yemek yapmak nasıl bır işkence şekli yaaaa(( yemek yiyecek hal kalmadı
ayy dilercim o doğurmadın mı dıyenlerı benımde gırtlaklayasım geliyor :)))
ama ben cozumu buldum oyle saçmaca sorduklarında... ''ne alaka nasıl doğurmadım mı ? daha vaktı var... erken doğurmak ıyı bısey mıkı? vs vs'' dıyıp yutkunduruyorum artık ınsanları.
ayy ılk zamanlar cok seye susuyordum da artık cok doldum heralde o yüzden bu abuk sorulara hıc tahamulum yok. hoşş yıne ters bır cevap değil aslında bu soyledıklerım. karsımdakıne saçmaladığını farkettırıyorum o kadar.
Massallah cnm bende 36+0im bu gece 12den sonra :)) cok bunaldm dogurmak istiyorm37+0 olduk bugün, şaka maka 38. haftaya girdik
yarın annemle babam geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?