2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Artik esimde kaldiramiyo beni.en zor zamanlarinin bu zamanlar olcaani asla tahmin etmezdim diyo.internetten bakiyorum dogumu tetikleyen seyler neler diye.artik siyirdim.en son kusburnu cayini gordum biri yazmis.icmis sabahina dogurmus filan.elim ayaam ates gibi hersey batiyo kaldiramiyorum hic biseyi

Bende ananasi duydum canim ama vicdan yaparim diye dusunuyorm kendi gelsin istiyorm saglikla...ama kv beni deli ediyor
37 de nereye dogruyodun dur benim sezetysnken 38+5 te aldılar bebisimi acele etme doğum için ne kadar durursa bebeğin o kadar iyi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Psikolojik baski var uzerimde yoksa tabiki durmasi iyi canim biliyorum

Arkadaşlar kasıklarımda ağrı ve kasılma var. Bu doğum sancısı nasıl birşey ola ki acaba nefesim kesiliyor sancı girince

Cnm o kasilma agrisi bendede oluyo hemde 1 aydir.nefesim kesiliyo kasilinca hatta belime dahi vuruyor ama merak etme bu dogum sancisi degil.daha dogurmuyorsun :)

Galaxy Note 2

Kızlar sarı sümük gibi birşey geldi nisan kanlı mi oluyor mutlaka?

Bende ananasi duydum canim ama vicdan yaparim diye dusunuyorm kendi gelsin istiyorm saglikla...ama kv beni deli ediyor

Cnm ya salla gitsin.seninkide benimkisi gibi patavatsiz demekki.ben son 1 aydir gitmiyorum bile.onlarda gelmiyo iyi oluyo.bide hastaneyi atlatsak rahatlicam.persembe gelir simdi kiziyla hastaneye moralimi bozar ama hic takmicam :)

Galaxy Note 2

Nen de36+3teyim.Benimde özellikle 20 gündür akşamları kasık ve bel ağrım oluyor hiçbir şey yapmama rağmen. nst de sancı çıkmıyor geçen hafta 30 -40 gösterdi sadece doktorum önemli değil dedi. sanırım bebekler ağarlaştığı için ağrı oluyor.birde sanki bebeğimin hareketleri azaldı sizlerin nasıl bebişleri

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım hangi doktora gidiyorsun? Ben de bornova da oturuyorum. Normal doğum düşünüyorum korksam da. Ebe ve hemşirelerin tavırları nasıl? Bir de şu haftadan sonra almayız doğuma diye bir şey var mı orda da?

sümeyra hanım'a gidiyorum. doktorum da çok iyi. hemşirelerle ebelerin tavrı da çok güzeldi ilk doğumumda, her an her şeyinle biri ilgileniyor mutlaka

ama şu haftadan sonra almayız gibi bir durum olur mu bilmiyorum

bu sıcakta yemek yapmak nasıl bır işkence şekli yaaaa (( yemek yiyecek hal kalmadı

iyi pazarlar güzel anneler

ara ara gelip yazdıklarınızı okuyorum ama yazamadım bir türlü

oğluş babasıyla parka gitti şimdi de azcık oturdum

çok ağır ve keyifsiz hissediyorum kendimi bugün

Cnm ya salla gitsin.seninkide benimkisi gibi patavatsiz demekki.ben son 1 aydir gitmiyorum bile.onlarda gelmiyo iyi oluyo.bide hastaneyi atlatsak rahatlicam.persembe gelir simdi kiziyla hastaneye moralimi bozar ama hic takmicam :)

Galaxy Note 2

kızlar lohusa olucaz cok da fifi diyin geçin. ben karnımdaki kuzumdan berı daha bır taklamaz oldum densız ınsanları. benım ıcın eşim ve cocugum gerısı tınnn..

sizde hiiiiiççç sallamayın hatta sallamadığını farkedınce daha uyuz oluyorlar tatlı oluyor izlemesi

iyi pazarlar güzel anneler

ara ara gelip yazdıklarınızı okuyorum ama yazamadım bir türlü

oğluş babasıyla parka gitti şimdi de azcık oturdum

çok ağır ve keyifsiz hissediyorum kendimi bugün

iyi pazarlar elifcim.

ohh azıcık soluklan canım hazır yalnız kalmışken.

son günlerde bende de cok bır halsızlık var cok da uykusuzum hem ondan sanırım hemde klasık sebepler. son günler cok zormuş hele sıcakta

bugün kendimden sıkıldım, kendime ağır geliyorum

azcık uzanıyorum oğlum çıkıyor üstüme hobbidi hobbidi yapçakmış

açıyor göbeğimi gıdıklıyor rahat ermiyor hiç. Allah eksikliğini göstermesin

ayy dilercim o doğurmadın mı dıyenlerı benımde gırtlaklayasım geliyor :)))

ama ben cozumu buldum oyle saçmaca sorduklarında... ''ne alaka nasıl doğurmadım mı ? daha vaktı var... erken doğurmak ıyı bısey mıkı? vs vs'' dıyıp yutkunduruyorum artık ınsanları.

ayy ılk zamanlar cok seye susuyordum da artık cok doldum heralde o yüzden bu abuk sorulara hıc tahamulum yok. hoşş yıne ters bır cevap değil aslında bu soyledıklerım. karsımdakıne saçmaladığını farkettırıyorum o kadar.

amanınnn hobbidi mi :)))) hastane masrafından kurtarmaya çalışıyor doriş :))))) doğurtacak annnesını

sende onun göbişi yeee ustune çıkınca ohhhh ne sütlüdür o göbişşşş
maşallahhhh

Son düzenleme:

Galaxy Note 2

Kaynanalarin cogu patavatsiz zaten canim ohh sen gitmiyosun benimki ta amasyadan geldi cirtildi karsima napim ki

bu sıcakta yemek yapmak nasıl bır işkence şekli yaaaa (( yemek yiyecek hal kalmadı

Kocamin hatiri olmada ben neler dicemde iste ahhh gerci kendisi soyler lafi eksik kalmaz saolsun ama iste anne yani bi yere kadar..
Sanki gel karsima otur dedim ...ne zmn doguracan sen diye soruyor yahu

Kızlar kimse cevap vermemiş ama (

Canim tecrubeli diilim ama bildigin kadar hafifde olsa kanli oluyormus..

kızlar bende 39+3 gunluk hamileyim kk sureklı takıp edıyodum ama zaman bulup yazamıyordum sızde doguramadım demeyin ben ne yapıyım 40 haftanın sonuna kadar bekleyıp dr sunnı sancı vercek sunnı sancınında cok zor oldugunu duydum ....dr sancılanmam ıcın ne yapmam gerek dedım yapcak bısey yok dedı ve hareketsız bırıde degılım sureklı yuruyup bol su ıcıyorum kılolarda gıttıkce artıyo iice sinirlerim bozuldu ..

37+0 olduk bugün, şaka maka 38. haftaya girdik

yarın annemle babam geliyor
Massallah cnm bende 36+0im bu gece 12den sonra :)) cok bunaldm dogurmak istiyorm
Kızlar kimse cevap vermemiş ama (

Cnm benim ilk seffaf kalin sumuksu geldi geceden ertesi gun oglense cok hafif pembemsi geldi biraz daha bekle telase yapma herkeste farkli olabiliyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…