2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kizlar dogurana kadar kusuyorm bidaha hamile kalmak istemiyorm sirf su bulanti kusmadan yine cikti nevar ne yok nefret ettim artik elim ayagim titriyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaşlar bende insaallah temmuz annesi olacağım çok önceleri yazmıştım sizlere sonra pek foruma giremez oldum arkadan öyle okudum hep maşallah birçok anneler doğum yaptı miş kokulularinauulaştılar sıra bizde ama hiç geçmiyor günlerde ayın 21 ine doktor gün verdi sezeryan için çok stresliyim kayınpederim kayınvalidem görumcem herkes gelecek şehir disindan annemde gelecek ama evim küçük iki odalı sıcak ayrı bir dert of onlar gelmeden doğurmak istiyorumyya

sağol tatlım can sıkıntısı :26: Sen şimdi perşembe mi yatacaksın duygu?

Yok canım ben.dün acildeydim sinavim var diye magnezyuma başlattı doktor. Ağrım var yatıyorum ama açılma nisan Su.hiçbirşey yok daha yarın sınava girip dönücem hemen.

Açılma yoksa kesinlikle suni almayın. Yer sofrasinda yemek yiin alaturka tuvalet kullanin gunde on hurma yiyin açılmayi kolaylastiriyor

Amin canım inş. Alaturka tuvalete egilemiyorum cok fenayım catim kırılıyor sanki.

Oglene kadar yatiyorum kalkiyorum yiyorum iciyorum geri yatiyorum.mal oldum iyice.cok sikildim oyle boyle degil.dogsun artik diye hergun dua ediyorum.her uykudan kalktigimda wc ye gidiyorum belki nisan filan gelmistir diye.ama yok yok

Ben günümden.önce dogurmuyucam anladım artik.bu.ağrılara alissam iyi olacak.

Bizde 36. haftamizi bitirdik Allahin izniyle ama baya ağırlaştık halıları mı yikattirmaya vermiştim bugün onlar geldi yerleri sildim kociste yerlestirdi kışlık fasulye haşlayıp dolaba koydum ama bittim resmen benden geçmiş artik bu arada ayaklarim oldu bir ucan balon hem bişey yapmayacam diyorum hem de canım rahat etmiyor herseyi yapmaya çalışıyorum ayrica Kuzularina kavusan anneleri tebrik ederim inşallah bizde hayirlisiyla kavusuruz yavrularımiza...

aminnnnnn hepimizin kisi inş.. Sizin kız mı erkek mi? Daha evvel hiç karşılaşmadık sanırım?

Amin insallah. Evet bayadir okuyorum sizleri ama yazmak kismet olmamisti. Erkek hayirlisiyla 18ine sezeryan gun aldim normal dogum yapamayacak kadar korkak ve panigim hepimiz hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallah. Sizin kacinci hafta hangi sehirdesiniz

Bende cok korkak ve panigim.normal dogum ztn yapamazmisim catim darmis.sezeryan.olucam bu seferde epoduralden tirsiyorum panik yaparim diye.ahh allahim yardim etsin bize.

Galaxy Note 2

Benim ikinci sezeryanım ve korkum yok Allaha şükür sadece zaman geçmiyor sadece bir hafta kaldı,kısmetse 7sinde meleğime kavuşacağım.Allah herkese hayırlısıyla bebişini kucağına almayı kısmet etsin :) Ondan sonrası daha yorucu ve bunaltıcı olabilir kızlar hazırlıklı olun ve bugünlerin tadını çıkartın ...

Masallah yaaaa bende cesaret istiyorum yaaaa.bende 3 ünde nasipse kavusicam.

Galaxy Note 2

Oglene kadar yatiyorum kalkiyorum yiyorum iciyorum geri yatiyorum.mal oldum iyice.cok sikildim oyle boyle degil.dogsun artik diye hergun dua ediyorum.her uykudan kalktigimda wc ye gidiyorum belki nisan filan gelmistir diye.ama yok yok

Su yazida kendimi gordum resmn ye ic yat kalk evde misafir bide onlarla ugrasiyorum... artik arayan daha dogurmadin mi diyen kisilere sinir olmaya basladm acmiyorm tlfonlar...ve her wc ye gittigimde acaba bisi varmi falan bakiyorm ama hic bisi yok 37 haftamiz bitiyo bu gun...oglumun dogasi yok napsamda dogursam diye dusunup duruyorm..

Bu arada bebek telsizi alan var mi? Benim ihtiyacim var ama neye gore almam lazim neyine dikkat etmem lazim bilmiyorum

ben de almadım henüz ama weewell iyiymiş.
Bir arkadaşımda samsung 3037 almış o da iyiymiş.

Kuş daha minik kuşun küçük ki bir 10 gün falan beklesin
Niye bu kadar doğurasın var

Arkadaşlar kasıklarımda ağrı ve kasılma var. Bu doğum sancısı nasıl birşey ola ki acaba nefesim kesiliyor sancı girince

Kuş daha minik kuşun küçük ki bir 10 gün falan beklesin
Niye bu kadar doğurasın var

Bunaldim kv kp gozume bakio dogur artik diye iyice sinirlerim bozuldu..erkenden niye geldilerse..ramazan gunu bide onlarla ugrasiyorum bide sicaklarla cok basim dertte

37 de nereye dogruyodun dur benim sezetysnken 38+5 te aldılar bebisimi acele etme doğum için ne kadar durursa bebeğin o kadar iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…