maşallah tontişe
sancı yok, açılma yok beklemeye devam edicez
donları fırlat bu gece
Ben yaptım cnm doğumum 21 temmuzdu 20 haziranda doğum yaptım 35+4 ken
günaydın kızlar hala doğuramadınız mı
Allah'ım ne saçma soru ya. sanki doğmaya çabalıyolar da biz zorla tutuyoruz içimizde
bakalım haziranın son bebeği kim olcak? yarın temmuzun ilk bebeği gelicek mi?
günaydın kızlar kontrolden geldım nst ye girdim pek sancı yok yıne azcık ilk defa catı muaynesı oldum açılma yok pofffffbi doğuraydım iyiydi..
tontık oğlum 3,450 olmus yaaa bı haftada 500 gr almıs tü tü tü maşallah koca kafalı oğluşum benimmmmbu arada dr m bol bol yürüryüş ve ilişki önerdi kızlar ...
canlar inşallah güzel habelerr versin hekeşlerrKizlar nst deyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canlar inşallah güzel habelerr versin hekeşlerrsevgicanım,çatı muayenesinde sıkıntı yok de mi,gerçi doğum düşününce onun lafı da edilmez ama,e dr ne sölediyse yapcaz artık mecbur tedaviyi reddetmek olmaz
yok cnm bişey kasma kendını o kadar gırerken acımadı ama ittirince bırazcık sızladı o kadar olsun yanı oyle bişy yok korkulacak hemde hiç yok...evt cnm tedavıyı reddetnek yuoooakkk ..cnm senınde aklında bulunsun ılık duş hemen hergun ,ilişki ve yürüyüş onerdi bende yapacağım pırtlatacağımm
Sevgim zatenn senn tadavine devam ediyordun kiz sorun yok yaneeee
Galaxy Note 2
Cnm bendede o agrilarin aynisi var.hatta bugün de var.resmen bacagim oyuluyor sanki.demekki normalmis dogumlar yaklasiyor sanirim.
Galaxy Note 2
Takma diyicem ama ne kadar becerirsen. Bebeğini eşinden doktordan.bile korumak zorunda olan sensin. Boşver pimpirikli diye düşünsun sonuçta evladin.sağlıklı.ve içın rahat. Gitmesen ve herkes iyi düşünse evladının.suyu vs azalsa mazallah daha mi iyi. Biz anneyiz artik tabiki endişe edicen doktorundan tıpış tıpış araştıracak. Sebep bulamadiysa sen onu suçlamıyorsun diye sen mi pimpiriklisin boşversene. Millete de bakma şimdiye kadar kim kimi memnun edebilmiş ki sen bu halde onları memnun edebilirsin. Cokta tinnn diyip bildiğini okuyacaksın. Tinnnn tinnnnn tinnnnn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen canm inşallah normal olur kolaylıkla Allahın yardımı izniyle,hergün duş alıyorum da diğer konuda doğum sonrası gibi mbişeyler geveledi geçen,dur yarın kontrölüm var dr diyim etkisi oluyomu diyeyok cnm bişey kasma kendını o kadar gırerken acımadı ama ittirince bırazcık sızladı o kadar olsun yanı oyle bişy yok korkulacak hemde hiç yok...evt cnm tedavıyı reddetnek yuoooakkk ..cnm senınde aklında bulunsun ılık duş hemen hergun ,ilişki ve yürüyüş onerdi bende yapacağım pırtlatacağımm
Sevgim zatenn senn tadavine devam ediyordun kiz sorun yok yaneeee
Galaxy Note 2
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr doktordan geldik
doğum tarihimizi aldık
Allah nasip kısmet ederse
07.07.2014 saat 08:00 de doğuma gircez
normal doğum için çatımız çok darmış sıkıntı yaratırmış
o yüzden sezeryan olucaz Rabbim sağ salim oğluşuma kavuşlturmayı nasip etsin inş
bizden haberler böle
aynen canm inşallah normal olur kolaylıkla Allahın yardımı izniyle,hergün duş alıyorum da diğer konuda doğum sonrası gibi mbişeyler geveledi geçen,dur yarın kontrölüm var dr diyim etkisi oluyomu diye
ayyy az kalmışş bilgem maşallahh
eee kilosu ne bakim paşanın ..ayy heycanlandım.. hadi hayırlısı canımmm sağlıkla kavusursun inş.
sor bebem soorr...amn tatlım inş yaa hepimiz kolaylıkla doguruz inş..
muayeneye sonra mı girceksin? merak ediyorum ne dicek doktorun? açılma var mı ki?
canlar inşallah güzel habelerr versin hekeşlerrsevgicanım,çatı muayenesinde sıkıntı yok de mi,gerçi doğum düşününce onun lafı da edilmez ama,e dr ne sölediyse yapcaz artık mecbur tedaviyi reddetmek olmaz
amin canım inş. sağ salim kavuşalım inanılmaz heycanlıydım bugün muayeneden çok korkmuştum acıyo falan diyolardı da
3 kilo paşa bey dr 500 gr artı eksi olur dedi kilomuz şuan gayet iyi dedi bir haftamız daha var bakalım sağlıklan gelsinde
bir haftayı nasıl geçircez bilmiyorum daha doktorun yanında heycandan ağlamaya başladım
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr doktordan geldik
doğum tarihimizi aldık
Allah nasip kısmet ederse
07.07.2014 saat 08:00 de doğuma gircez
normal doğum için çatımız çok darmış sıkıntı yaratırmış
o yüzden sezeryan olucaz Rabbim sağ salim oğluşuma kavuşlturmayı nasip etsin inş
bizden haberler böle
telaşe müdürüm napıyosunson 3 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?