2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Kizlar nst deyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canlar inşallah güzel habelerr versin hekeşlerr sevgicanım,çatı muayenesinde sıkıntı yok de mi,gerçi doğum düşününce onun lafı da edilmez ama,e dr ne sölediyse yapcaz artık mecbur tedaviyi reddetmek olmaz

yok cnm bişey kasma kendını o kadar gırerken acımadı ama ittirince bırazcık sızladı o kadar olsun yanı oyle bişy yok korkulacak hemde hiç yok...evt cnm tedavıyı reddetnek yuoooakkk ..cnm senınde aklında bulunsun ılık duş hemen hergun ,ilişki ve yürüyüş onerdi bende yapacağım pırtlatacağımm

Sevgim zatenn senn tadavine devam ediyordun kiz sorun yok yaneeee

Galaxy Note 2

Herkese günaydın demek.icin gec kaldim galiba:)

Son düzenleme:
Cnm bendede o agrilarin aynisi var.hatta bugün de var.resmen bacagim oyuluyor sanki.demekki normalmis dogumlar yaklasiyor sanirim.

Galaxy Note 2

Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sanırım artık doğum heyecanıyla kendimizi de dinliyoruz biraz bir an önce kavuşmak istediğimizden

kızlar çok saolun yorumlar için..ne diyeyim bu insanlar böyle işte kendi yaşadıkları unutulur gider sıra başkasına gelince konuşur dururlar...Allah hepimize kolaylık versin kimse çenesini açamadan sağlıkla kurtulmayı nasip etsin.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr doktordan geldik
doğum tarihimizi aldık
Allah nasip kısmet ederse
07.07.2014 saat 08:00 de doğuma gircez
normal doğum için çatımız çok darmış sıkıntı yaratırmış
o yüzden sezeryan olucaz Rabbim sağ salim oğluşuma kavuşlturmayı nasip etsin inş
bizden haberler böle

aynen canm inşallah normal olur kolaylıkla Allahın yardımı izniyle,hergün duş alıyorum da diğer konuda doğum sonrası gibi mbişeyler geveledi geçen,dur yarın kontrölüm var dr diyim etkisi oluyomu diye

Sevgim zatenn senn tadavine devam ediyordun kiz sorun yok yaneeee

Galaxy Note 2

aynen tatlım yaa haftada 1 di artık bilemiyrm bide dr a sordum kız ne kadar aralıklarla die oda espri yapıyo gunde 2,3 defa diye sonrada o kadar da değil yani dio hahahahaa

ayyy az kalmışş bilgem maşallahh

eee kilosu ne bakim paşanın ..ayy heycanlandım.. hadi hayırlısı canımmm sağlıkla kavusursun inş.
aynen canm inşallah normal olur kolaylıkla Allahın yardımı izniyle,hergün duş alıyorum da diğer konuda doğum sonrası gibi mbişeyler geveledi geçen,dur yarın kontrölüm var dr diyim etkisi oluyomu diye

sor bebem soorr...amn tatlım inş yaa hepimiz kolaylıkla doguruz inş..

amin canım inş. sağ salim kavuşalım inanılmaz heycanlıydım bugün muayeneden çok korkmuştum acıyo falan diyolardı da
3 kilo paşa bey dr 500 gr artı eksi olur dedi kilomuz şuan gayet iyi dedi bir haftamız daha var bakalım sağlıklan gelsinde
bir haftayı nasıl geçircez bilmiyorum daha doktorun yanında heycandan ağlamaya başladım

muayeneye sonra mı girceksin? merak ediyorum ne dicek doktorun? açılma var mı ki?

Kizlar muayne oldk pesine nst miz cekildi yumusama varmis nisan geldignden dolayi acilma varmi diye sormadim dktrda soylemedi gecen haftada azbisi sanci cikti bugunde az kizim 3100gr olmus guzel dedi haftasini sordm 36dedi zaten biliyodum dedim icimden buaralar dktr bi acayip sormadan bisi soylemiyo nazar degdi heralde bu arada hala diyoki bekleyebildigimz yere kadar beklicez 38.haftada dogum tarihine karar vercz esimde dalga geciyor benle seni dogurtmuycak diye

oyyy balım yaaa maşallahh paşana yerım onu tontik ayaklarını..inş sağlıkla kavuşucan cnm inş..

Selamlar hanımlar herkeslere güzel haftalar dilerimmm kızlar sizlerinde kukusu acıyomu benim çok acıyo hele bacaklarkmı aralarsam daha fena oluyo

Benimde tarihim 7 temmuz ama saat belli değil daha sabah olsa iyi olur galiba hayırlısıyla eli ayağı düzgün olsunda doğum şekli önemli değil maşallahh oğluşuana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…