2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

amin canım inşallah sağlıklıca kucağına almayı nasip eder tarihte sanki özel seçilmiş gibi saatte uyumlu olsaydı tam olurdu

Gozunaydin cane.bebisinde iyi masallah bekle isin ne acelen ne sirani bekle iste:)

Galaxy Note 2

Benimde tarihim 7 temmuz ama saat belli değil daha sabah olsa iyi olur galiba hayırlısıyla eli ayağı düzgün olsunda doğum şekli önemli değil maşallahh oğluşuana
Ah bide net tarih bana verseydi ona gore hazirlardm kendimi
Sevgicim massallah senin pasa ogluna kocaman olmus 3bucuk kilo kacinci haftandasin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm gozunaydin istedigin tarihe almissin valla.bende dicekdim 7 temmuz olsun diye ama gozum yemedi okadar beklemeyi.saglikla kavusalimda gerisi onemli degil.epidural mu olcaksin kuzum?

Galaxy Note 2

Canim merhaba hadi hayirli olsun senin yerinde olmayi cooik isterdim o muayeneyi atlattin ya tarihte belli ohh miss..bende normalden korkuyorum sezeryan olasim var. Yarin da kemik cati muayenesi olacagim. Ondan da senin gibi cok korkuyorum. Sen korktum yazmışsın ama nasil oldugunu anlatmamissin. Cok merak ediyorum bize anlatir misin ne yapiyorlar ne kadar sürüyor aci oluyor mu cok?????

Az kaldi bacim sabirrrr korkma bee kus gibi olcan dogurunca hafifliycn

Parmak kemiklerim dahi agriyor o derece yani.annem de hafiflicen diyo ama ben inanamiyom sanki bu agirlik kalacak benle :) uleyn benden baska herkesler rahat ya ben niye boyleyim bacim

Galaxy Note 2

Yaaa doktor bilem anlamis yani gunde 2 3 dese o potansiyal var yanii

Galaxy Note 2

utandırma kız Allah seni napmasın ılk aylarda olmadı bırak şimcik oluvesin...
Ah bide net tarih bana verseydi ona gore hazirlardm kendimi

Sevgicim massallah senin pasa ogluna kocaman olmus 3bucuk kilo kacinci haftandasin

sağol tatlım 38+1 m ..bnde şaştım bir haftada 500 gr almış tosuncuk..

Gozunaydin cane.bebisinde iyi masallah bekle isin ne acelen ne sirani bekle iste:)

Galaxy Note 2
Tabi tabi zaman belli ya konus sen bakalim :))
Parmak kemiklerim dahi agriyor o derece yani.annem de hafiflicen diyo ama ben inanamiyom sanki bu agirlik kalacak benle :) uleyn benden baska herkesler rahat ya ben niye boyleyim bacim

Galaxy Note 2

Cok stres yapiyosun tansiyonun falan oynar amannn ne zorluklari atlattik buda cabucak gececk neoldu ne bitti anlamiycan bile..inan anacigina inan dogru soyluyor okadar cok hafifliyosunki anlatamam..senin kuzu kac kiloydu

Temmuz anneleriiiiiii, Allah size güzel güzel kolaycacık rahat doğumlar nasip etsin , yavrularınoza sağsalim kavuşmayı nasip etsin...sizi okudukça bana heyecan basıyor valla ben ağustos annesi olma yolunda azimle ilerliyorum, 32.haftamdayım, erken doğum riskiyle sürekli yatmaktayım hamileliğimi ilk öğrendiğim günden beri,Allahım bana da zamanında doğum nasip eder mi ki, ay inşallah sizin gibi son haftalara kadar dayanır bebişim...hepinize hayırlı doğumlar....

Bu arada kizlar bana dktr dediki bebegin basi sol tarafta asagida yan duruyor kizim bebegin basi kemige dayanmis dedi acaba catiyami dayandi ki orda sormadim heycandan

Benim kuzuda koca kafali doktora göre 3500 dedi ama 300 eksik düşün diyo her defasinda.cok iyide beslenmiyorum ama yavrucum beslenmis gibi duruyor.gerci olcumlerede inanmiyorum pek.saglikli olsunda gerisi bos.

Galaxy Note 2

Masalah kiz ne utancan.olan var olmayan var bizim gibi garibanlar napsin :) 9 aydir tık yok leynnnnn

Galaxy Note 2

Massallah gayet guzel kilosu cok fazla almasa bari cikartmasi zor olur :))

Masalah kiz ne utancan.olan var olmayan var bizim gibi garibanlar napsin :) 9 aydir tık yok leynnnnn

Galaxy Note 2
Bizdede var o garibanlik yapcam leynn bu aksam cok pis gaza geldim donlar foraaa :))
Benim kuzuda koca kafali doktora göre 3500 dedi ama 300 eksik düşün diyo her defasinda.cok iyide beslenmiyorum ama yavrucum beslenmis gibi duruyor.gerci olcumlerede inanmiyorum pek.saglikli olsunda gerisi bos.

Galaxy Note 2

Amann bende pek inanmiyorm acikcasi olcumlere cok nadir tutuyo bugunde 3100dedi dedimki oglumdada doguma gidrrkn 3650denildi ama 3000dogdu sonra tekrar olctu eksigiyle fazlasiyla suan tam 3kg cocuk var burda dedi..

Selamlar hanımlar herkeslere güzel haftalar dilerimmm kızlar sizlerinde kukusu acıyomu benim çok acıyo hele bacaklarkmı aralarsam daha fena oluyo

en çok acıyan yerim orası ayakta duramıyorum, yatamıyorum çok fena

Napiimm persembeyi düşünüyorum cnm baska ne yapabilirim ki ben :) başım dönüyor panikten :) sen napiyon hamarat anne

Galaxy Note 2

tembellik yapıyorum 2 makine çamaşır yıkayıp astım başka iş yaptığım yok

panik yapma perşembe cennet kokulun kucağında olcak ohh mis kokusunu çekçeksin içine

Selamlar hanımlar herkeslere güzel haftalar dilerimmm kızlar sizlerinde kukusu acıyomu benim çok acıyo hele bacaklarkmı aralarsam daha fena oluyo

sağol canım sana da hayırlı doğumlar...
Bilgecanım sana da rüzgara da maşallah gülüm,hadi güzel haberlerini bekliyoruz sehercim,bilinçli olmak güzel de erkekte hale hamilelikte pek çekilmiyo be,benim herif de dr geldiydi,ben tabi bir kağıda yazıp götürdüm o zaman şikayetleri dr normal dedi,bunu bi öğrendi,şimdi ne desem,normal diyo çok bilmiş elçin canımo ağrılardan bende de var bi de artık nasıl terliyosam geceleri,sabah tüm kıyafetlerimi değiştiriyorum yani,tüy köklerim alerji oldu,sizde de var mı kii :44:

Son düzenleme:

Hahaha durmayin sevginin onunde iznide aldi donlari sallar sallar firlatir artik..:)
Cati muaynesi benimde cumartesi sevgicim acidimi??

Galaxy Note 2

artık pırtlatınca donlar havaya bebmm
Massallah gayet guzel kilosu cok fazla almasa bari cikartmasi zor olur :))

evet cnm yaa zaten kafası da buyıkmuş netcem beeeeennnn:18::18::18::18:

cnm sen kcacıncı haftandasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…