aynen tatlım yaa haftada 1 di artık bilemiyrm bide dr a sordum kız ne kadar aralıklarla dieoda espri yapıyo gunde 2,3 defa diye sonrada o kadar da değil yani dio hahahahaa
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr doktordan geldik
doğum tarihimizi aldık
Allah nasip kısmet ederse
07.07.2014 saat 08:00 de doğuma gircez
normal doğum için çatımız çok darmış sıkıntı yaratırmış
o yüzden sezeryan olucaz Rabbim sağ salim oğluşuma kavuşlturmayı nasip etsin inş
bizden haberler böle
Kizlar muayne oldk pesine nst miz cekildi yumusama varmis nisan geldignden dolayi acilma varmi diye sormadim dktrda soylemedi gecen haftada azbisi sanci cikti bugunde az kizim 3100gr olmus guzel dedi haftasini sordm 36dedi zaten biliyodum dedim icimden buaralar dktr bi acayip sormadan bisi soylemiyo nazar degdi heralde bu arada hala diyoki bekleyebildigimz yere kadar beklicez 38.haftada dogum tarihine karar vercz esimde dalga geciyor benle seni dogurtmuycak diye
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ah bide net tarih bana verseydi ona gore hazirlardm kendimiBenimde tarihim 7 temmuz ama saat belli değil daha sabah olsa iyi olur galiba hayırlısıyla eli ayağı düzgün olsunda doğum şekli önemli değil maşallahh oğluşuana
Sevgicim massallah senin pasa ogluna kocaman olmus 3bucuk kilo kacinci haftandasinayyy az kalmışş bilgem maşallahh
eee kilosu ne bakim paşanın ..ayy heycanlandım.. hadi hayırlısı canımmm sağlıkla kavusursun inş.
sor bebem soorr...amn tatlım inş yaa hepimiz kolaylıkla doguruz inş..
amin canım inş. sağ salim kavuşalım inanılmaz heycanlıydım bugün muayeneden çok korkmuştum acıyo falan diyolardı da
3 kilo paşa bey dr 500 gr artı eksi olur dedi kilomuz şuan gayet iyi dedi bir haftamız daha var bakalım sağlıklan gelsinde
bir haftayı nasıl geçircez bilmiyorum daha doktorun yanında heycandan ağlamaya başladım
Napiimm persembeyi düşünüyorum cnm baska ne yapabilirim ki ben :) başım dönüyor panikten :) sen napiyon hamarat anne
Galaxy Note 2
amin canım inş. sağ salim kavuşalım inanılmaz heycanlıydım bugün muayeneden çok korkmuştum acıyo falan diyolardı da
3 kilo paşa bey dr 500 gr artı eksi olur dedi kilomuz şuan gayet iyi dedi bir haftamız daha var bakalım sağlıklan gelsinde
bir haftayı nasıl geçircez bilmiyorum daha doktorun yanında heycandan ağlamaya başladım
Az kaldi bacim sabirrrr korkma bee kus gibi olcan dogurunca hafifliycn
Yaaa doktor bilem anlamis yani gunde 2 3 dese o potansiyal var yanii
Galaxy Note 2
Ah bide net tarih bana verseydi ona gore hazirlardm kendimi
Sevgicim massallah senin pasa ogluna kocaman olmus 3bucuk kilo kacinci haftandasin
Tabi tabi zaman belli ya konus sen bakalim :))Gozunaydin cane.bebisinde iyi masallah bekle isin ne acelen ne sirani bekle iste:)
Galaxy Note 2
Parmak kemiklerim dahi agriyor o derece yani.annem de hafiflicen diyo ama ben inanamiyom sanki bu agirlik kalacak benle :) uleyn benden baska herkesler rahat ya ben niye boyleyim bacim
Galaxy Note 2
Tabi tabi zaman belli ya konus sen bakalim :))
Cok stres yapiyosun tansiyonun falan oynar amannn ne zorluklari atlattik buda cabucak gececk neoldu ne bitti anlamiycan bile..inan anacigina inan dogru soyluyor okadar cok hafifliyosunki anlatamam..senin kuzu kac kiloydu
utandırma kız Allah seni napmasın ılk aylarda olmadı bırak şimcik oluvesin...
sağol tatlım 38+1 m ..bnde şaştım bir haftada 500 gr almış tosuncuk..
utandırma kız Allah seni napmasın ılk aylarda olmadı bırak şimcik oluvesin...
sağol tatlım 38+1 m ..bnde şaştım bir haftada 500 gr almış tosuncuk..
Bizdede var o garibanlik yapcam leynn bu aksam cok pis gaza geldim donlar foraaa :))Masalah kiz ne utancan.olan var olmayan var bizim gibi garibanlar napsin :)9 aydir tık yok leynnnnn
Galaxy Note 2
Benim kuzuda koca kafali doktora göre 3500 dedi ama 300 eksik düşün diyo her defasinda.cok iyide beslenmiyorum ama yavrucum beslenmis gibi duruyor.gerci olcumlerede inanmiyorum pek.saglikli olsunda gerisi bos.
Galaxy Note 2
Selamlar hanımlar herkeslere güzel haftalar dilerimmm kızlar sizlerinde kukusu acıyomu benim çok acıyo hele bacaklarkmı aralarsam daha fena oluyo
Napiimm persembeyi düşünüyorum cnm baska ne yapabilirim ki ben :) başım dönüyor panikten :) sen napiyon hamarat anne
Galaxy Note 2
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr doktordan geldik
doğum tarihimizi aldık
Allah nasip kısmet ederse
07.07.2014 saat 08:00 de doğuma gircez
normal doğum için çatımız çok darmış sıkıntı yaratırmış
o yüzden sezeryan olucaz Rabbim sağ salim oğluşuma kavuşlturmayı nasip etsin inş
bizden haberler böle
Kizlar muayne oldk pesine nst miz cekildi yumusama varmis nisan geldignden dolayi acilma varmi diye sormadim dktrda soylemedi gecen haftada azbisi sanci cikti bugunde az kizim 3100gr olmus guzel dedi haftasini sordm 36dedi zaten biliyodum dedim icimden buaralar dktr bi acayip sormadan bisi soylemiyo nazar degdi heralde bu arada hala diyoki bekleyebildigimz yere kadar beklicez 38.haftada dogum tarihine karar vercz esimde dalga geciyor benle seni dogurtmuycak diye
Selamlar hanımlar herkeslere güzel haftalar dilerimmm kızlar sizlerinde kukusu acıyomu benim çok acıyo hele bacaklarkmı aralarsam daha fena oluyo
sağol canım sana da hayırlı doğumlar...Temmuz anneleriiiiiii, Allah size güzel güzel kolaycacık rahat doğumlar nasip etsin , yavrularınoza sağsalim kavuşmayı nasip etsin...sizi okudukça bana heyecan basıyor vallaben ağustos annesi olma yolunda azimle ilerliyorum, 32.haftamdayım, erken doğum riskiyle sürekli yatmaktayım hamileliğimi ilk öğrendiğim günden beri,Allahım bana da zamanında doğum nasip eder mi ki, ay inşallah sizin gibi son haftalara kadar dayanır bebişim...hepinize hayırlı doğumlar....
günaydın kızlar kontrolden geldım nst ye girdim pek sancı yok yıne azcık ilk defa catı muaynesı oldum açılma yok pofffffbi doğuraydım iyiydi..
tontık oğlum 3,450 olmus yaaa bı haftada 500 gr almıs tü tü tü maşallah koca kafalı oğluşum benimmmmbu arada dr m bol bol yürüryüş ve ilişki önerdi kızlar ...
Masalah kiz ne utancan.olan var olmayan var bizim gibi garibanlar napsin :)9 aydir tık yok leynnnnn
Galaxy Note 2
Massallah gayet guzel kilosu cok fazla almasa bari cikartmasi zor olur :))
Bizdede var o garibanlik yapcam leynn bu aksam cok pis gaza geldim donlar foraaa :))
Amann bende pek inanmiyorm acikcasi olcumlere cok nadir tutuyo bugunde 3100dedi dedimki oglumdada doguma gidrrkn 3650denildi ama 3000dogdu sonra tekrar olctu eksigiyle fazlasiyla suan tam 3kg cocuk var burda dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?