2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Hahaha durmayin sevginin onunde iznide aldi donlari sallar sallar firlatir artik..:)
Cati muaynesi benimde cumartesi sevgicim acidimi??

Hehe aynen cnm donlar havayaa..yok cnm benim yaa öyle çok acimiyo sadece ittirirkn sizliyo zaten elini çıkarınca hiç bişey olmamış gibi bişey yok yanı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

artık pırtlatınca donlar havaya bebmm

evet cnm yaa zaten kafası da buyıkmuş netcem beeeeennnn:18::18::18::18:

cnm sen kcacıncı haftandasın

Hayirlisi olsn cnm bi sekilde cikcak ordan ya normal olmadi sezeryan ucunda kotuluk yok ya biz ve bebekler saglikli olalim yeter analik kolay degil...ben 36+0im bugun iki hafta sonra insallah bende pirtlatcam sezeryan ya ilki buda oyle olcak ama net tarih vermedi gicik dktr

ayy canım benim yazık içim yandı sana etrafta insanı sinir ediyo onlara bi merak konusu çıkıyo işte inş en kısa zamanda doğururuz benimde bdt 13 temmuz sende geceleri yürüyüş yap canım dr kısmıda sinir bozucu belki o gelen suyundur ama az geldiği için suyun iyi gözükmüş ama senin doğum yakındır bence benimde bi nişan geleydi:44:

Allahım kafayı yiyeceğim sonunda kızlar sizin Kv ler de çocuğun kilosuna laf ediyor mu ? benim de oğlan 2.500 gr dedi doktor iyi dedi tamam azıcık zayıf olabilir ama sağlıklı olması değil mi önemli olan ya . Her gördüğünde kaç kilo diyor söylüyorum zayıf cıx zayıf ben 7 aylık doğurdum 2.500 gr doğurdum 3 kilo bari olsa doğuma kadar cıx zayıf . Anne doktor iyi dedi diyorum cıx zayıf ben tombiş çocuk severim diyor . Dayanamadım bende en sonunda kasaba et borcun mu var senin sağlıklı olsun diyeceğine ne diyorsun dedim doktordan daha mı iyi biliyorsun 7 ay da 2.500 olduysa senin oğlun 7 ay boyunca hiç kalkmadan yattığından olmasın ben yatıyor muyum dedim , rahatladım ohhhhh

ay seher bişekilde çıkçak ordan di mi

Canım seninle aynı heralde bizim benim doktorum da 12 Temmuz'da tekrar kontrol dedi ve muhtemelen sezaryen dedi iğne kullandığım için ve aynen bir tarih vermedi

ay seher bişekilde çıkçak ordan di mi
Evet beklemedeyz 37dolsn ciksin artik bunaldimmm :))
Canım seninle aynı heralde bizim benim doktorum da 12 Temmuz'da tekrar kontrol dedi ve muhtemelen sezaryen dedi iğne kullandığım için ve aynen bir tarih vermedi
Cnm igneler icin gecmis olsn benim 28tmmz bdt 15en erken dedi bakalim insan gununu bilmeyince net bisi diyemiyo..sakin telase yapma sezeryan diye guzel gecicek insallah

Rüyalarımda karnımı yarıyorlar bildiğin uyanıyorum oh rüya diyorum benim ilk bebeğim karnımda ölmüştü kürtaj olduğumda yanımda yatan sezaryenlinin uyanırken attığı çığlıklar geliyor aklıma buz kesiliyorum resmen o kadar kötü bir şey değil dimi ya

Kizlar ya bugun kadinlarin karnina baktimda kocaman kocamanlar benimki one dogru sivri uzun ama kocaman degil cocuk yavrum iki buklum olmustr icerde

o kadar kötü bişey olsa daha oğlum 21 aylıkken 2.yi doğurmazdım bak canım ben çok acıyor diye uyandığımı hatırlıyorum bende ama illaki olcak o kadar ağrı, acı di mi?

ilkinde ne kadar heyecanlıysam bunda o kadar rahatım hiç korkum yok sezeryandan, ağrıdan, acıdan çok şükür

Bazi kadinlarimz okdar abartiyolarki eslerine yanlarindakilerine okdar eziyet ediyolarki dogumlarinda kendi yengem yaninda teyzemn gelini kaldi inan yakasini silkti artik 4gece hastanede kaldi kalk diyolar cnm yaniyo kalkamam diyor en sonunda abim tuttu elinden kalk bakalim hadi hadi diye biraz cikisti baktik kalkti tipis tipis yuruyor..bende dogum yaptm 5saat sonra serumlar bitince yurudum wcye gittim sondayi cikarttirdm annem yatti sabaha kadar ben baktim ogluma yalan yok agrim sancim oldu ama anne oluyorz kolay degil zorlugunu cekmeden mukafatini alamiyorz..o yavruya kavusmak icin o cektigmz acilarin 5mislisine razi olan bidunya kadin var...bu arada diger yengemde seszeryan yapti massallah hicte yatmadi cok guzel gecti demem gibi kisiden kisiyede farkediyor bazende simarikliktan simarikliga farkediyor

Kiz hic gulecegim yoktu yikildim burda.aman hepsi ayni
Benimkide 2750 dedim daha 3 olmamis mi diyo.esim mudahale etti anne dogumu kolaay olur normal dedi doktor diye.bidaha sesini cikarmadi.ama senin su cix lafina bittim.cok sinir bozucu

Dimi ya beni de böyle korku sarıyor bazen sonra bebeğimi kucağıma alacağım anı aklıma getirip sakinleşiyorum sonra gece oluyor başa dönüyorum

Elinimi ittiriyo canim..cumartesi benimde korkuyorm valla...
Bende firlatiom artik donlariiii hobbbaaaa:)

Elifff biz massallah boyna doguruyozzz :)) yaradana gurban olsnlar ayy yerim o agizlari burunlari dunyada evlat kadar degerli bisi varmi bee :)

Kizlar bebislerin kilosunu hic takmayin haftalarini doldursun saglikli olsunlar yeter. 2 ay once arkadasim
dogum yapti doktoru her gttginde moralini bozdu bu cocugun karin cevresi 2 hafta geride ne yapiyosun sen diye
zayif diye kizi bi dogdu 3.400 zayif olunca dogum daha kolay oluyormus ben de esimde 4 kilo dogmusum
bizim sipamizda masallahi var 3.700 ü bulur dedi doktor ben zaten korkularimdan dolayi sezeryan
olcam o yuzden hic takmadim, ama doktor kilolu sezeryan derse de o ne derse yapin cunku ben 4 kili dogdugumda
kafam tam cikmamis bogulcakmisim orda doktor annemi hic uyusturmadan eliyle yirtmis orasini ve beni vakumla cikarmislar
anneme de 40 dikis ama simdi teknoloji ilerledi doktorlarimiza muhtaciz ALlah hepimizin bu mübarek gunlerin
hurmetiyle yar ve yardimcilari olsun

Tabi bazılarının canı çok tatlı oluyor bazıları eziyet olsun diye yapıyordur ve dediğin gibi evlat sahibi olmak için uğraşan kadınları düşündükçe çok şükrediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah . Benim annemde sen çok zorlanmazsın zorlanacak olsan hamileliğinde naz yapardın biraz millet yerinden kıpırdamıyor sen elinden geleni yapıyorsun ben senden bu kadarını beklemezdim yatar kalkmaz diyordum şaşırttın beni diyor inşallah ta dediği gibi olur duyduklarım okuduklarım kadarıyla ilk üzerine basması zormuş ama ben doktor kalk dediği an hemen kalkacağım inşallah

Kiz hic gulecegim yoktu yikildim burda.aman hepsi ayni
Benimkide 2750 dedim daha 3 olmamis mi diyo.esim mudahale etti anne dogumu kolaay olur normal dedi doktor diye.bidaha sesini cikarmadi.ama senin su cix lafina bittim.cok sinir bozucu

Evet ya canımı sıkıyor yazınca bile sinir bozucu onu söylerken ve mimikleriyle düşünsene birde ve benim ki uyanık eşimin yanında hiç bir şey söylemiyor ona maşallah maşallah diyor bana cıx cıx çekiyor

Elifff biz massallah boyna doguruyozzz :)) yaradana gurban olsnlar ayy yerim o agizlari burunlari dunyada evlat kadar degerli bisi varmi bee :)

benim eşim çocuk istemiyordu hiç 4,5 senelik evliydik doriş doğdu. anneler babalar yalvar yakar olmuşlardı artık çocuk yapın diye. bir gün tamam dedi hadi çocuğumuz olsun

doriş yaşına geldi işi bıraktım ben o ara. baktım benimki hadi dedi nasılsa evdesin 2.yi de yapalım

herkes hala şaşırır çocuk istemeyen adam 2. bile yaptı hemen diye

Kizlar ya bugun kadinlarin karnina baktimda kocaman kocamanlar benimki one dogru sivri uzun ama kocaman degil cocuk yavrum iki buklum olmustr icerde

Bende öyle düşündüm cnm Bnm li neden öyle küçük nasıl duruyr diye
Elinimi ittiriyo canim..cumartesi benimde korkuyorm valla...
Bende firlatiom artik donlariiii hobbbaaaa:)

Parmağını cnm giriyosun çamaşırıni çıkarıyorsn üstüne ince bişey ortuyorlar dr feliyo parmağını sokuyor ittiyo biraz orda sizliyo sonra cekiyo çıktıgnda hicbisey olmamış gibi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…