2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kizlar ya bugun kadinlarin karnina baktimda kocaman kocamanlar benimki one dogru sivri uzun ama kocaman degil cocuk yavrum iki buklum olmustr icerde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hahaha bizde doktora gittiğimizde benden önceki kadınla bizim tarihimiz aynı olmasına rağmen ona 1 gün sonraya gün verdi doğum için doktor bende heycan yaptım bana da verecek diye bana 3 hafta sonra tekrar gel dedi . Doktorun yanından çıktık eşim diyor ki senin daha doğurmayacağın belli zaten kadınlar kapılardan zor geçiyor kocaman olmuşlar sen ufacık kaldın diyor

Agzinin uzerine yapistirasi gelir insanin o yuzden konusurken yuzune bakma.ben bakmiyorum boylece sinir olmamis oluyorum.

Aysyas cix zayif kalmisiz biz cix cix :)) hahahahah
Annem ve buyuklerdn duydugum karni kucuk olan gebelerin buyuk olanlara gore daha buyuk bebisler dogurduklari ornegin beeen :)) 56kiloyla ogluma dogumbyaptm 37.haftamdaydm 3000gr gayet guzeldi bizim icin minnak karnim vardi 3haftadaha bekleseydi gayet daha iyi dogardi..elif benimkide 2.ciyi hic istemiyodu neyse sonra yapalim ddim yaptik oldu :)) simdide diyoki kiz buyusun biraz ucuncuyu yapalimm :)) ama oanki ruh halimle cok pis hareket cektim ona bu sicakta bunalmism 9aydr cekiyorum daha dogrmadan ucuncuyu yapalim diyor dalga gecer gibi..
Sevgi kiz bazen egilip kalkiyorm ya cocuk icerde eziliyomu diye dusunmeden edemiyorm sikistiriyormmu acaba diyorum

Ayyy seher yaaaaa ayni düşüncelere sahibiz tatlım bnde çok düşünüyrm nasıl duruyor sıkışyr mu diyeee

hayırlı günler herkese bende bugün gidecem doktora nstmiz çekilecek ama usgye almaz heralde ya geçen hafta girmiştim usgye sadece nstye bakar aslında bir haftada büyümüşmü kuzum merak ediyorum...
doktor kontrollerine gidilmiş sıkıntı olmamasına sevindim kızlar...donlar havaya denilmiş doktordan izinde çıkmış:)))

Ayyy seher yaaaaa ayni düşüncelere sahibiz tatlım bnde çok düşünüyrm nasıl duruyor sıkışyr mu diyeee

Seninkinin durus pozisyonu nasil benimki bas asagida sol tarafta popo sirt gobek deligimde yan duruyor ayaklarmi dizlermi sag tarafta

Zeynep hayirlisiyla git gel cnm :)

Nstye baglayan hemsire kiz dediki aaa yan duruyorr cok ilginc gobeginiz var dedi ve cok zor bagladi nst ye fuze gibi karnim :)) esimde dalga geciyo kiz onu gectim 3bucuk yasindaki oglum demezmi anne kaynim buyuf olmus anne gobeene bakkk :))

Zeynep hayirlisiyla git gel cnm :)

sağolasın canım sende gittin heralde bugün daha bekleyecekmisiniz 38 haftayı. hakkında hayırlısı olsun canım...
benimde karnım küçülmüş gibi hissediyorum bugünlerde niye acaba.aşagıya indiği içinmi öyle gözüküyor.

Sanirm asagi indigi icin olabilir...ya beklemedeyiz biz hala hayirlisi net tarih yok daha hersymz hazir bekliyorz dktr istirahat et bol bol dedi galiba sanci fln olmasin gunum dolsun iyice diye ama nasil istirahat edecemki

dinlen canım sende bol bol nede olsa sezeryan bari gününü doldur biraz daha dursun bebişin daha kücük hafta olarak...37 38 haftanda kucağında olur hayırlısıyla
bakalım bende 38 haftama girdim ama hiç belirti yok ortada yeri rahat bizimki kıpraşmıyor hiç...

Hayırlısıyla gir gel tatlım hadi bakalım bişey çıkacak mi bakalım
Seninkinin durus pozisyonu nasil benimki bas asagida sol tarafta popo sirt gobek deligimde yan duruyor ayaklarmi dizlermi sag tarafta

Bnm ki kafa aşağıda ama neyi nerde bilmiyorum kiii ..

Bnm gobus de sivri cnm bazen de top gibi oluyor

Benimkide kafa aşağı ama bende ne nerde anlayamiyom bi türlü :)

Galaxy Note 2

Benimkide kafa aşağı ama bende ne nerde anlayamiyom bi türlü :)

Galaxy Note 2

Dr a gidrkrn hep aklımda sorucam diyorum unutuyorm ama kolları yanda bazen eliyle tirmaliyo beni oyyyy geçende ayağıyla gogsumun altındaki kemiklerimi itti

Bugun inanilmaz sicak var kizlar sevgili kocamla konustk biras once adamin acliktan susuzluktan sesi cikmiyor rabbim calisan insanlara yardm etsin

Ne yapionuz canlarrrrr ayy bennn ayaklarim yuzunden oluyorummmmm birde temizlik yaptim 3makine çamaşır yemek derken bu vakit oldu.....

Yaa bende yüz üstü yatmayı çok severdim önceden simdi uykuda gobuse yuklenmiyim diye bacak arasina kalin bi yastik koyup yatiyorum bazen yastik kayiyo ve ben bayaa donuyorum bebegimi eziyorum diye çok üzülüyorum

Kızlar kendimizi aştık bide avize yapak dedik

Eklentiler

• $1404134667873.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 36
  • $1404134689651.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 39

Onu bende yapiyorum.surekli unutuyorum sorcaklarimi benim deli kocama söylüyorum hatirlat diye o bendende beter hatirlatmiyo gidiyo baska seyler soruyo deli oluyorum

Galaxy Note 2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…