Kizlar ya bugun kadinlarin karnina baktimda kocaman kocamanlar benimki one dogru sivri uzun ama kocaman degil cocuk yavrum iki buklum olmustr icerde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet ya canımı sıkıyor yazınca bile sinir bozucu onu söylerken ve mimikleriyle düşünsene birde ve benim ki uyanık eşimin yanında hiç bir şey söylemiyor ona maşallah maşallah diyor bana cıx cıx çekiyor
Agzinin uzerine yapistirasi gelir insanino yuzden konusurken yuzune bakma.ben bakmiyorum boylece sinir olmamis oluyorum.
Evet ya canımı sıkıyor yazınca bile sinir bozucu onu söylerken ve mimikleriyle düşünsene birde ve benim ki uyanık eşimin yanında hiç bir şey söylemiyor ona maşallah maşallah diyor bana cıx cıx çekiyor
benim eşim çocuk istemiyordu hiç 4,5 senelik evliydik doriş doğdu. anneler babalar yalvar yakar olmuşlardı artık çocuk yapın diye. bir gün tamam dedi hadi çocuğumuz olsun
doriş yaşına geldi işi bıraktım ben o ara. baktım benimki hadi dedi nasılsa evdesin 2.yi de yapalım
herkes hala şaşırır çocuk istemeyen adam 2. bile yaptı hemen diye
Bende öyle düşündüm cnm Bnm li neden öyle küçük nasıl duruyr diye
Parmağını cnm giriyosun çamaşırıni çıkarıyorsn üstüne ince bişey ortuyorlar dr feliyo parmağını sokuyor ittiyo biraz orda sizliyo sonra cekiyo çıktıgnda hicbisey olmamış gibi zaten
Hahaha bizde doktora gittiğimizde benden önceki kadınla bizim tarihimiz aynı olmasına rağmen ona 1 gün sonraya gün verdi doğum için doktor bende heycan yaptım bana da verecek diye bana 3 hafta sonra tekrar gel dedi . Doktorun yanından çıktık eşim diyor ki senin daha doğurmayacağın belli zaten kadınlar kapılardan zor geçiyor kocaman olmuşlar sen ufacık kaldın diyor
Aysyas cix zayif kalmisiz biz cix cix :)) hahahahah
Annem ve buyuklerdn duydugum karni kucuk olan gebelerin buyuk olanlara gore daha buyuk bebisler dogurduklari ornegin beeen :)) 56kiloyla ogluma dogumbyaptm 37.haftamdaydm 3000gr gayet guzeldi bizim icin minnak karnim vardi 3haftadaha bekleseydi gayet daha iyi dogardi..elif benimkide 2.ciyi hic istemiyodu neyse sonra yapalim ddim yaptik oldu :)) simdide diyoki kiz buyusun biraz ucuncuyu yapalimm :)) ama oanki ruh halimle cok pis hareket cektim ona bu sicakta bunalmism 9aydr cekiyorum daha dogrmadan ucuncuyu yapalim diyor dalga gecer gibi..
Sevgi kiz bazen egilip kalkiyorm ya cocuk icerde eziliyomu diye dusunmeden edemiyorm sikistiriyormmu acaba diyorum
Ayyy seher yaaaaa ayni düşüncelere sahibiz tatlım bnde çok düşünüyrm nasıl duruyor sıkışyr mu diyeee
hayırlı günler herkese bende bugün gidecem doktora nstmiz çekilecek ama usgye almaz heralde ya geçen hafta girmiştim usgye sadece nstye bakar aslında bir haftada büyümüşmü kuzum merak ediyorum...
doktor kontrollerine gidilmiş sıkıntı olmamasına sevindim kızlar...donlar havaya denilmiş doktordan izinde çıkmış:)))
Ayyy seher yaaaaa ayni düşüncelere sahibiz tatlım bnde çok düşünüyrm nasıl duruyor sıkışyr mu diyeee
Zeynep hayirlisiyla git gel cnm :)
sağolasın canım sende gittin heralde bugün daha bekleyecekmisiniz 38 haftayı. hakkında hayırlısı olsun canım...
benimde karnım küçülmüş gibi hissediyorum bugünlerde niye acaba.aşagıya indiği içinmi öyle gözüküyor.
Sanirm asagi indigi icin olabilir...ya beklemedeyiz biz hala hayirlisi net tarih yok daha hersymz hazir bekliyorz dktr istirahat et bol bol dedi galiba sanci fln olmasin gunum dolsun iyice diye ama nasil istirahat edecemki
hayırlı günler herkese bende bugün gidecem doktora nstmiz çekilecek ama usgye almaz heralde ya geçen hafta girmiştim usgye sadece nstye bakar aslında bir haftada büyümüşmü kuzum merak ediyorum...
doktor kontrollerine gidilmiş sıkıntı olmamasına sevindim kızlar...donlar havaya denilmiş doktordan izinde çıkmış:)))
Seninkinin durus pozisyonu nasil benimki bas asagida sol tarafta popo sirt gobek deligimde yan duruyor ayaklarmi dizlermi sag tarafta
Nstye baglayan hemsire kiz dediki aaa yan duruyorr cok ilginc gobeginiz var dedi ve cok zor bagladi nst ye fuze gibi karnim :)) esimde dalga geciyo kiz onu gectim 3bucuk yasindaki oglum demezmi anne kaynim buyuf olmus anne gobeene bakkk :))
Hayırlısıyla gir gel tatlım hadi bakalım bişey çıkacak mi bakalım
Bnm ki kafa aşağıda ama neyi nerde bilmiyorum kiii ..
Bnm gobus de sivri cnm bazen de top gibi oluyor
Benimkide kafa aşağı ama bende ne nerde anlayamiyom bi türlü :)
Galaxy Note 2
Dr a gidrkrn hep aklımda sorucam diyorum unutuyorm ama kolları yanda bazen eliyle tirmaliyo beni oyyyy geçende ayağıyla gogsumun altındaki kemiklerimi itti
Kızlar kendimizi aştık bide avize yapak dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?